JAC-JIP-FREE CLINIC

Particuliere bedrijvenLidmaatschapsorganisaties • JAC-JIP-FREE CLINIC
Private companiesMembership Organizations • JAC-JIP-FREE CLINIC

Contactgegevens JAC-JIP-FREE CLINIC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JAC-JIP-FREE CLINIC: address, phone, fax, email, website, opening hours

JAC-JIP-FREE CLINIC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HIKSTRAAT 47; 2200; HERENTALS, België

Telefoon (phone): 14233401 (+32-14233401) 14233401 (+32-14233401)

Fax (fax): +32 (67) 778-24-58 +32 (67) 778-24-58

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JAC-JIP-FREE CLINIC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JAC-JIP-FREE CLINIC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JAC-JIP-FREE CLINIC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JAC-JIP-FREE CLINIC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JAC-JIP-FREE CLINIC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JAC-JIP-FREE CLINIC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JAC-JIP-FREE CLINIC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JAC-JIP-FREE CLINIC
Products information JAC-JIP-FREE CLINIC

BTW identificatienummer (tax): BE02590545654
Ondernemingsnummer: 1579528808
Hoofdstad (capital): 457,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 886,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Services: Centres d?aide aux adolescents.

Product categorie (product category): Activités d?action sociale sans hébergement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JAC-JIP-FREE CLINIC
(Get full report from official database of BE for JAC-JIP-FREE CLINIC)

Aanvulling soorten activiteiten voor JAC-JIP-FREE CLINIC
Addition kinds of activities for JAC-JIP-FREE CLINIC

3369. Niet-gieterijen, niet | Nonferrous foundries, nec
594900. Naaien, naaldwerk en stukgoed | Sewing, needlework, and piece goods
33579905. Bouw draad en kabel, nonferrous | Building wire and cable, nonferrous
36740107. Thrystors | Thrystors
50120203. Brandweerwagens | Fire trucks
67199900. Holdingbedrijven, nec, nec | Holding companies, nec, nec
73319901. Adressedienst | Addressing service
79930301. Amusementshal | Amusement arcade

Werken bij JAC-JIP-FREE CLINIC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JAC-JIP-FREE CLINIC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JAC-JIP-FREE CLINIC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JAC-JIP-FREE CLINIC. Looking for open vacancies in other companies

  • Wever (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een textielbedrijf te Lokeren. Voor hun weverij, zijn zij op zoek naar een ervaren operator weverij. Als operator weverij maak je verschillende types geweven doeken die door hun klanten gebruikt worden in bouw, landbouw, tuinbouw en industriële toepassingen. Je werkt samen met collega's die de weefgetouwen klaar zetten. Op het moment dat de machines aangezet worden is het aan de operator weverij om het productieverloop op te volgen. Over een blok van 18 getouwen patrouilleren de operatoren weverij om de kwaliteit van de producten te controleren en na te kijken of er geen machines stilvallen. Bij kleinere technische problemen zoek je zelf naar een oplossing en start je de machine weer op. Bij grotere problemen komt een collega even helpen. Op een volledige werkdag leg je te voet heel wat kilometers af.

  • 1st Line Support Engineer M/V (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Support Engineer verleen je informaticaondersteuning voor hard- softwaretoepassingen aan klanten, zowel telefonisch als via e-mail. Ligt het netwerk plat of laat de bedrijfssoftware het afweten? Raakt iemand niet ingelogd of staat er een migratie van de mailserver op de planning? De klant rekent op jou! Je maakt gebruik van een ticketingtool: je maakt zelf tickets aan bij incidenten of volgt tickets op. Dat wil zeggen dat je best wel stressbestendig moet zijn. Maar hé, je bent een redder in IT-nood. Piece of cake dus!

  • Orderpicker M/V Late ploeg in Brugge (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: ASAP OOSTENDE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een vooraanstaande onderneming op gebied van voeiding en horecamateriaal, zijn wij op zoek naar een gedreven, enthousiaste en flexibele orderpicker M/V. Je staat in voor het klaarzetten van klantenbestellingen. Dit kan zijn op de afdeling groenten  & fruit, zuivelafdeling, diepvries, ... Je werkt van maandag tot donderdag van 12u00 - 20u00 en op vrijdag van 10u00 - 18u00.

  • Dringend Inpakker(s) Cosmetica Dagdienst (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: FORUM JOBS HERENTALS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten te Heist op den Berg, rekruteert Forum Jobs gemotiveerde inpakkers. Onze klant in kwestie is gespecialiseerd in het maken van cosmetica (lotions, crèmes, ..) en medische hulpmiddelen.   Je zal werken in dagdienst (8u tem 16u30) Takenpakket: Het afvullen in verschillende verpakkingsmaterialen (plastic flessen, tubes, sprays, ..) Het labelen/etiketteren van deze producten Het inpakken van de cosmetica producten (bijsluiters bij de verpakking toevoegen) Binnen het bedrijf, wissel je regelmatig van werkplaats, je hebt zo ook een wisseling in zittend en staand werk.  

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ONAFHANKELIJKE THUISZORG VERENIGINGEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij graag aan de slag als huishoudhulp bij gezinnen? Is schoonmaken één van jouw favoriete bezigheden? Bij OTV Homecare ben je van harte welkom want wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Hou jij ook van netheid en steek je graag je handen uit de mouwen? Dan ben jij voor ons de geschikte kandidaat om aan de slag te gaan als huishoudhulp via het systeem van de dienstencheques. Elke dag nemen onze huishoudhulpen bij onze klanten het huishoudelijke werk uit handen. Poetsen, strijken, koken, het kan allemaal via het systeem van dienstencheques. Je wordt tewerkgesteld in particuliere huishoudens. Het mooist van al, je kan zelf je werkdagen kiezen waardoor het perfect combineerbaar is met je privéleven. Tevens kan je rekenen op een individuele coaching door onze getrainde regioverantwoordelijken, zij staan je dagelijks met raad en daad bij.

  • Huishoudhulp Eppegem (EPPEGEM)

    Regio: EPPEGEM

    Bedrijf: START PEOPLE DIENSTENCHEQUES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is het huishouden helemaal jouw ding en kan je nooit rommel zien liggen, dan ben jij degene die wij zoeken. Als huishoudhulp sta je in voor het wekelijks onderhoud van de woning en voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken, boodschappen doen ) uit bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Wil je graag werken in een professionele onderneming die je voorziet van een persoonlijke begeleiding, opleiding en waar je werk en gezin perfect kan combineren. Twijfel dan niet en solliciteer vandaag nog

  • Huishoudhulp regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Huishoudhulp M/V regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: Daoust Jobcenter Blankenberge

    Type: Dienstenchequebaan

    Daoust Dienstencheques werd opgericht in 2003 en sindsdien stelden onze meer dan 3.000 huishoudhulpen bijna 13.000 klanten tevreden. Onze gespecialiseerde Dienstenchequesconsulentes zorgen voor een professionele omkadering en staan bovendien steeds tot je beschikking! Mogelijke taken: wassen en strijken naaiwerkjes bereiden van maaltijden schoonmaken van particuliere woningen, met inbegrip van de ramen

  • Jobstudent helpdeskmedewerker, telecom (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Staffing

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend multimedia-contactcenter in Limburg zijn we op zoek naar helpdeskmedewerkers. Ben je op zoek naar een toffe en uitdagende job, die ook nog eens mooi op je cv staat? Dan ben je aan het juiste adres! Bedrijfsomschrijving Onze klant, gelegen in Limburg, is een groeiend multimedia-contactcenter. Een goed contactcenter hangt af van de kwaliteit van haar medewerkers. Vandaar dat onze klant een degelijke training geeft waarbij je de nodige vaardigheden onder de knie krijgt. Dit, tezamen met een open communicatie en een familiale sfeer, maakt deze klant tot een prima werkgever! Omschrijving Als helpdeskmedewerker telecom, sta jij in voor de kwalitatieve afhandelingen van technische problemen van klanten. Je hebt een luisterend oor en weet met je klantgerichte aanpak steeds de juiste oplossing te bieden. Ondanks dat de klant met een probleem zit, is het aan jou om hen ervan te overtuigen dat ze met hun diensten en producten toch bij de juiste leverancier zitten.

  • Test Engineer (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Controleert of test elektrische of elektronische producten bij stukgoed- of serieproductie, dienst na verkoop, ... Werkt volgens de veiligheidsregels en de kwaliteitsgarantie-eisen. Staat in voor de reparatie of het conform maken van de producten.

  • Consolidation Manager (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    The Consolidation Manager's key responsibilities will include: In charge of the consolidation of about 30 subsidiaries with a turnover of 400 Mio Eur Preparation of monthly consolidation in IFRS Preparation of the annual consolidated accounts and annexes in IFRS using Sigma software Preparation of the external audit Reporting to the Group Controller

  • Flexi afwasser maandag - en dinsdagavond/ 2 weken (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: HET BRUGHUIS

    Type: Flexijob

    Voor Het Brughuis te Leest zoeken we een afwasser op maandag- en dinsdagavond om de 2 weken. Je staat in voor het afwassen van de borden en keukenmateriaal.

Zoek naar antwoorden van JAC-JIP-FREE CLINIC in sociale netwerken
Look for responds of JAC-JIP-FREE CLINIC in social networks

Lees alle opmerkingen voor JAC-JIP-FREE CLINIC. Laat een reactie achter voor JAC-JIP-FREE CLINIC. JAC-JIP-FREE CLINIC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JAC-JIP-FREE CLINIC. Leave a respond for JAC-JIP-FREE CLINIC. JAC-JIP-FREE CLINIC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JAC-JIP-FREE CLINIC op de google maps. Adres en contacten JAC-JIP-FREE CLINIC
Location of JAC-JIP-FREE CLINIC on the google maps. Address and contacts of JAC-JIP-FREE CLINIC

Andere gerelateerde bedrijven als come JAC-JIP-FREE CLINIC JAC-JIP-FREE CLINIC: AQUAMASS | DE IEP | LEOPOLD ROGGE | A. LEJEUNE | INES ROSSELLE

Other related companies as JAC-JIP-FREE CLINIC: AQUAMASS | DE IEP | LEOPOLD ROGGE | A. LEJEUNE | INES ROSSELLE

JAC-JIP-FREE CLINIC is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JAC-JIP-FREE CLINIC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02590545654. Het bedrijf JAC-JIP-FREE CLINIC bevindt zich op het adres: HIKSTRAAT 47; 2200; HERENTALS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 457,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 886,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Activités d?action sociale sans hébergement. Lijst met producten zijn Services: Centres d?aide aux adolescents..
De hoofdactiviteit van JAC-JIP-FREE CLINIC is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JAC-JIP-FREE CLINIC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JAC-JIP-FREE CLINIC, openstaande posities, locatie van JAC-JIP-FREE CLINIC op de kaart.

JAC-JIP-FREE CLINIC is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is JAC-JIP-FREE CLINIC, company assigned to the tax number BE02590545654. The company JAC-JIP-FREE CLINIC is located at the address: HIKSTRAAT 47; 2200; HERENTALS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 457,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 886,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Activités d?action sociale sans hébergement. List of products are Services: Centres d?aide aux adolescents..
The main activity of JAC-JIP-FREE CLINIC is Membership Organizations, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of JAC-JIP-FREE CLINIC is not available. You also can look at reviews of JAC-JIP-FREE CLINIC, open positions, location of JAC-JIP-FREE CLINIC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JAC-JIP-FREE CLINIC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JAC-JIP-FREE CLINIC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JAC-JIP-FREE CLINIC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JAC-JIP-FREE CLINIC, employees, financial statistics.