HUIS DE GRENS

Contactgegevens HUIS DE GRENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS DE GRENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS DE GRENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ANTWERPSESTRAAT 288; 2640; MORTSEL, België

Telefoon (phone): 34401302 (+32-34401302) 34401302 (+32-34401302)

Fax (fax): +32 (13) 650-45-24 +32 (13) 650-45-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS DE GRENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS DE GRENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS DE GRENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS DE GRENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS DE GRENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS DE GRENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS DE GRENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS DE GRENS
Products information HUIS DE GRENS

BTW identificatienummer (tax): BE04888336181
Ondernemingsnummer: 3734497070
Hoofdstad (capital): 861,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 871,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in HUIS DE GRENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS DE GRENS
(Get full report from official database of BE for HUIS DE GRENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS DE GRENS
Addition kinds of activities for HUIS DE GRENS

514199. Kruidenierswaren, algemene lijn, nec | Groceries, general line, nec
799911. Instructie scholen, kampen en diensten | Instruction schools, camps, and services
07820102. Tuinplanten | Garden planting services
28990105. Essentiële oliën | Essential oils
33390303. Silicon, epitaxiale (silicium legering) | Silicon, epitaxial (silicon alloy)
33640101. Messing en bronzen sterven | Brass and bronze die-castings
65120201. Winkelcentrum, alleen eigendom | Shopping center, property operation only
94310000. Administratie van volksgezondheidsprogramma's | Administration of public health programs

Werken bij HUIS DE GRENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS DE GRENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS DE GRENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS DE GRENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Machine operator - vaste nacht (LONDERZEEL)

  Regio: LONDERZEEL

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wil je deel uitmaken van dit uniek familiebedrijf? Heb je een eerste ervaring als operator? Lees dan zeker onderstaande vacature. De arbeiders bottelarij zijn verantwoordelijk voor het instellen, bedienen, controleren en ombouwen van een verpakkingsmachine. Ze respecteren daarbij nauwgezet alle kwaliteits- hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

 • CNC - bediener (HULDENBERG)

  Regio: HULDENBERG

  Bedrijf: Konvert Construct Leuven

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant, gelegen te Waver - Huldenberg, zoekt een operator hout-CNC ter permanente vervanging. Hun ideale kandidaat heeft ten minste een opleiding genoten tot CNC-frezer óf/en heeft hier ook ervaring in. Het allerbelangrijkste is dat jij als kandidaat gemotiveerd bent en je interesse in de job en materialen groot is. Een opleiding wordt voorzien op de vloer, je wordt allesbehalve alleen gelaten, integendeel. Oh en wist je al dat dit volgens de bouwsector wordt verloond, met een minimum van €14,189?!

 • Wegenwerkers (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: Q Jobs@construct – erkenningsnr: VG 881/UOC–W.INTC 009-B-00153-406-201

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een van onze klanten, actief in de wegenbouw, zijn wij op zoek naar wegenwerker Je takenpakket ziet er als volgende uit: De werf en de werkomgeving beveiligen door signalisatie, bakens, omleidingen Grond- en funderingswerken uitvoeren Uitgravingen opvullen en aandammen Bodemlagen of afdeklagen aanbrengen en verdichten Verkeersborden plaatsen en wegmarkeringen op de grond aanbrengen Afstelling van wegenbouwmachines controleren en aanpassen

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Bonheiden (BONHEIDEN)

  Regio: BONHEIDEN

  Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Bonheiden en omgeving

 • Vlotte student verkoopmedewerker kledij met ervaring (ERPE-MERE)

  Regio: ERPE-MERE

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Studentenjob

  Je adviseert op een creatieve manier klanten bij het maken van hun keuze.  Je hebt affiniteit met sales Je werkt tussen 9.45u en 18.15u en je geeft je beschikbaarheden door Bedrijfsprofiel: Voor een groeiende kledingwinkel die verschillende filialen heeft binnen Vlaanderen, zijn we op zoek naar student verkoopmedewerkers.  Ze verkopen er trendy en mooie kledij, schoenen en accessoires.

 • Student Charcuterie-afdeling (WILSELE)

  Regio: WILSELE

  Bedrijf: ADECCO OVERIJSE

  Type: Studentenjob

  Ben je student en wil je een centje bijverdienen? Lees dan zeker verder! Voor onze klant in Wilsele zijn wij nog op zoek naar studenten (m/v) om te helpen op de charcuterie-afdeling. Als jobstudent zal je de bereidingen helpen klaarmaken, de klanten bedienen en de toonbank aanvullen.

 • LESGEVER MULTIMOVE (MACHELEN)

  Regio: MACHELEN

  Bedrijf: Sportwerk Vlaanderen

  Type: Studentenjob

  Ben je sportief en enthousiast ingesteld? Ben je op zoek naar een leuke en afwisselende job in de sport? Dan ben je bij Sportwerk Vlaanderen aan het juiste adres! Sportwerk Vlaanderen werkt samen met een team van vaste en losse sportlesgevers. Losse sportlesgevers zijn sportlesgevers die op (on)regelmatige basis voor Sportwerk Vlaanderen werken. Voor een lessenreeks multimove vanaf januari in Machelen zijn wij op zoek naar een losse lesgever. De data en uren staan nog niet vast maar is bespreekbaar in overleg met de lesgever. Zin om Sportwerker te worden? Join our team!

 • Medewerker bediening : student (OUD-TURNHOUT)

  Regio: OUD-TURNHOUT

  Bedrijf: CORSENDONK

  Type: Studentenjob

  Priorij Corsendonk is momenteel op zoek naar een student voor de bediening. Uw takenpakket is als volgt: - Gasten verwelkomen in het restaurant en tijdens feesten - Bediening verzorgen - Afruimen Je zal voornamelijk tewerkgesteld worden op weekenddagen.

 • CHAUFFEUR C (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: Talentus Leuven

  Type: Vaste Job

  U staat in voor het leveren van allerlei promotiemateriaal naar onder andere winkels & beurzen. U helpt ook bij het uitladen.

 • LASSER ( Elek, HA, TIG) - Logi Technic (Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem)

  Regio: Regio Ninove-Geraardsbergen-Zottegem

  Bedrijf: LOGI TECHNIC GENT

  Type: Vaste Job

  Logi-technic is met meer dan 500 klantgerichte medewerkers, bij tal van bedrijven dé specialist in outsourcing op technisch uitvoerend gebied. We bieden onze klanten specifieke oplossingen aan vanuit onze divisies Industrie, Infra, Building, ICT en Facility Management. Om onze voortdurende groei mogelijk te maken, zoeken we een Lasser voor de divisie INDUSTRIE regio Oost-Vlaanderen. Functieomschrijving Als lasser word je bij Logi-technic uitgestuurd naar verschillende opdrachten te Oost-Vlaanderen voor korte en lange termijn. Bij de klant ben je verantwoordelijk voor onder andere constructie- & laswerken in staal, inox of speciale legeringen. Je vertrekt vanuit de tekening & kan de aanvraag volledig zelfstandig uitvoeren. Hierbij kies je zelf de juiste gereedschappen & werk je uiterst nauwkeurig. Kunnen planlezen is een must.

 • Thuisverpleegkundige regio Lummen (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: WIT-GELE KRUIS LUMMEN

  Type: Vaste Job

  Binnen het Wit-Gele Kruis Limburg vzw staan ruim 1.900 medewerkers klaar om deskundig en met oog voor de noden en behoeften van de patiënt en zijn thuisomgeving, thuisverpleging aan te bieden. Voor iedere patiënt is er een eigen en aangepast zorgtraject. Via de dienst continuïteit zijn wij 24 uur op 24 uur beschikbaar en inzetbaar. Onze organisatie telt 29 afdelingen en een provinciale zetel in Genk. Wegens continue groei zoekt het Wit-Gele Kruis Limburg. Als thuisverpleegkundige sta je in voor kwalitatieve en integrale zorg op maat aan de individuele patiënt in de thuisomgeving. Thuisverpleegkundige zijn, betekent dat: Je als aanspreekpunt en als eindverantwoordelijke fungeert voor je patiënten Je autonoom maar binnen een afdelingsteam werkt (duidelijke communicatie, briefings, afspraken, … staan hierin centraal) Je nauwe samenwerkingsverbanden aangaat (met zowel interne als externe partners) Je de thuisgezondheidszorg in transmurale klinische paden of trajecten kadert (diabetestraject, wondzorgtraject,…) Je werkt met innovatieve middelen, met name het tablet met het Elektronisch Patiëntendossier (EPD) en de smartphone. Je bij problemen terecht kan bij collega’s, je leidinggevenden, referentieverpleegkundigen, de domeincoördinator of op het provinciaal secretariaat Je jouw eigen deskundigheid verder ontwikkelt

 • logopedist (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: DE JONGELING KINDERPRAKTIJK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor de opbouw van ons multidisciplinair team zijn wij op zoek naar een logopedist. Momenteel bestaat ons team uit 2 kinesitherapeuten en een psychologe. In de praktijk werken mijn collega-kine en ik met kinderen en jongeren binnen de leeftijdscategorie van 0-18 jaar. Ouders, kinderen en jongeren kunnen bij ons terecht voor begeleiding bij een ontwikkelingsvertraging, ontwikkelingsstoornis, psychomotorische en/of neuromotorische problemen, moeilijk leren of een leerstoornis en socio-emotionele moeilijkheden. Bij onze psychologe kunnen ouders en hun kind en/of jongere terecht voor diagnostiek en begeleiding bij gedrags-, ontwikkelings-, opvoedings-, socio-emotionele moeilijkheden ((faal)angst, laag zelfbeeld, stress, depressieve of verminderde stemming), vragen met betrekking tot de identiteit en crisisgesprekken. Graag willen wij ons team ook nog uitbreiden met een logopedist/e zodat er binnen de praktijk ook diagnostiek en logopedische begeleiding (spraak-, taal-, en leerstoornissen,...) kan aangeboden worden.

Zoek naar antwoorden van HUIS DE GRENS in sociale netwerken
Look for responds of HUIS DE GRENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS DE GRENS. Laat een reactie achter voor HUIS DE GRENS. HUIS DE GRENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS DE GRENS. Leave a respond for HUIS DE GRENS. HUIS DE GRENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS DE GRENS op de google maps. Adres en contacten HUIS DE GRENS
Location of HUIS DE GRENS on the google maps. Address and contacts of HUIS DE GRENS

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS DE GRENS HUIS DE GRENS: FLDUBOIS FRERES SA | CARROSSERIE LELIAERT | ACTIVE PITS | Swiggy's | Van Hecke M

Other related companies as HUIS DE GRENS: FLDUBOIS FRERES SA | CARROSSERIE LELIAERT | ACTIVE PITS | Swiggy's | Van Hecke M

HUIS DE GRENS is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS DE GRENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04888336181. Het bedrijf HUIS DE GRENS bevindt zich op het adres: ANTWERPSESTRAAT 288; 2640; MORTSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 861,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 871,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in HUIS DE GRENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS DE GRENS is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS DE GRENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS DE GRENS, openstaande posities, locatie van HUIS DE GRENS op de kaart.

HUIS DE GRENS is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS DE GRENS, company assigned to the tax number BE04888336181. The company HUIS DE GRENS is located at the address: ANTWERPSESTRAAT 288; 2640; MORTSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 861,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 871,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in HUIS DE GRENS were not found.
The main activity of HUIS DE GRENS is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS DE GRENS is not available. You also can look at reviews of HUIS DE GRENS, open positions, location of HUIS DE GRENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS DE GRENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS DE GRENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS DE GRENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS DE GRENS, employees, financial statistics.