Van Hecke M

Contactgegevens Van Hecke M: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Van Hecke M: address, phone, fax, email, website, opening hours

Van Hecke M

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Alfons Braeckmanlaan 262; 9040; Gent (Sint-Amandsberg), België

Telefoon (phone): 09 238 33 26 (+32-09 238 33 26) 09 238 33 26 (+32-09 238 33 26)

Fax (fax): 09 238 33 26 (+32-09 238 33 26) 09 238 33 26 (+32-09 238 33 26)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Van Hecke M: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Van Hecke M"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Van Hecke M"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Van Hecke M, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Van Hecke M. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Van Hecke M, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Van Hecke M. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Van Hecke M
Products information Van Hecke M

BTW identificatienummer (tax): BE05950439453
Ondernemingsnummer: 8139739990
Hoofdstad (capital): 309,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 707,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in Van Hecke M zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Physiotherapists

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Van Hecke M
(Get full report from official database of BE for Van Hecke M)

Aanvulling soorten activiteiten voor Van Hecke M
Addition kinds of activities for Van Hecke M

20239905. Voedingssupplementen, melk- en niet-zuivelproducten | Dietary supplements, dairy and non-dairy based
20340305. Groenten, gesulfureerd | Vegetables, sulphured
23319903. T-shirts en tops, vrouwen: gemaakt van aangekochte materialen | T-shirts and tops, women's: made from purchased materials
32720706. Cribbing, beton | Cribbing, concrete
32810103. Kerkmeubilair, gesneden steen | Church furniture, cut stone
50120102. Automobiles | Automobiles
50630503. Brandalarmsystemen | Fire alarm systems
52310100. Glas | Glass

Werken bij Van Hecke M: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Van Hecke M: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Van Hecke M. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Van Hecke M. Looking for open vacancies in other companies

 • Storingstechnieker Convience Food (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een van onze klanten in de regio Bree zijn wij op zoek naar een Storingstechnieker Convenience Food. Je takenpakket bestaat uit: - Het oplossen van technische storingen aan productiemachines en installaties, zowel eletrisch al mechanisch; - Het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken; - Je biedt productieondersteuning in de breedste zin van het woord; - Je formuleert verbetervoorstellen op bais van je ervaringen; - Je rapporteert wijzigingen volgens de geldende procedures.

 • SCHRIJNWERKER - OPTIE VAST (ZINGEM)

  Regio: ZINGEM

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant zoeken wij op heden een schrijnwerker. Als schrijnwerker sta je in voor allerhande constructiewerken in hout zoals onder andere: dakconstructies, houtskeletbouw, bijgebouwen,... Deze functie is in combinatie van atelierwerk en plaatsing.

 • Belader Afvalophaling regio Brugge/Gistel (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de regio van Brugge/Gistel zijn we op zoek naar verschillende beladers om zo snel mogelijk op te starten! Als belader sta je in voor de afvalophaling bij particulieren of rolcontainers bij bedrijven. Je zorgt voor de manuele ophaling en deponeert alles in de vrachtwagen. Je bent bereid alvorens opstart een infosessie te volgen om op een vlotte manier op te kunnen starten.

 • Chauffeur C/CE (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Let's Work Deinze

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een mooi groeiend voedingsbedrijf is Let's Work Aalter op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde chauffeur C/CE. - Je krijgt een vaste regio toegewezen. - Je staat in voor het vervoer van goederen. - Je levert zelfstandig de filialen en zorgt voor de correcte stockage van goederen. - Je werkt van maandag tot vrijdag of van dinsdag tot zaterdag.

 • Huishoudhulp Maaseik (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: PUUUR BREE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Huishoudheld Wingene-Zwevezele gezocht! Uren bespreekbaar! (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Schoten – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (SCHOTEN)

  Regio: SCHOTEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • jobstudent - allround medewerker (BAVIKHOVE)

  Regio: BAVIKHOVE

  Bedrijf: BELLE & MOI

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het onderhoud van de fabriek en de toonzaal.

 • Tentenbouwer / chaletbouwer op festivals (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Voor een bedrijf in Zedelgem gespecialiseerd in de verhuur van tenten en chalets (o.a. Festihutten) zijn we op zoek naar extra studenten (18+) om zowel tijdens het jaar als tijdens de vakanties te werken als handlanger. Als handlanger help je bij het opzetten en afbreken van tenten of chalets op festivals in zoals Graspop, Dour, Werchter, Tomorrowland, etc. of festivals in het buitenland. Dit betreft fysiek zeer zwaar werk. Een goede conditie is dus een must!

 • Verkoper m/v beenhouwerij te Kalmthout (KALMTHOUT)

  Regio: KALMTHOUT

  Bedrijf: VERSO FOOD

  Type: Vaste Job

  Voor ons filiaal te Kalmthout zijn wij op zoek naar een verkoper m/v ( 38u ) om ons team te versterken : Samen met uw collega's staat u in voor de verkoop van vers vlees , traiteur en charcuterieproducten Je helpt mee met de voorbereiding / afsluiting van de verstoog Door je kennis van de producten kan je de klanten adviseren in bij hun aankopen Je bent klantvriendelijk en leergierig De werkuren zijn bespreekbaar met de chef van het filiaal

 • Document Controller (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Solid Talent nv

  Type: Vaste Job

  Ben je administratief sterk? Heb je technische affiniteit ? Ben je uitermate nauwkeurig? Dan ben jij de Document Controller die we zoeken voor regio Antwerpen: Je staat in voor de opvolging van de documentatie van industriële projecten. Je staat in voor de distributie van aangepaste records van goedgekeurde documenten, plannen en tekeningen. Je verzamelt de nodige certificaten en houdt de geldigheid nauwgezet in het oog. Je denkt mee in het optimaliseren van de mappenstructuur en gebruik van Sharepoint. Je staat in contact met collega's en eindklanten om de nodige informatie te verzamelen en zorgt zo voor een volledig en correct einddossier. Je staat in voor het onderhouden en beheren van documenten: technische documenten, tekeningen en commerciële documenten. Je staat in voor de input van documenten in standaardregisters en ervoor zorgen dat informatie accuraat is. Je verzamelt informatie van de werven m.b.t. "as-built" tekeningen, lasplan, WPS/PQR, test- en inspectieplan, materiaalcertificaten, rapportage,... Je zorgt voor het tijdig overhandigen van het kwaliteitsdossier aan projectverantwoordelijke en eventueel bijsturen om tijdige oplevering te garanderen.

 • Flexijobs als kamermeisje/-jongen B&B te Brugge (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: AHOLYS

  Type: Flexijob

  Je bent verantwoordelijk voor het onderhouden van de kamers en zorgt ervoor dat die uitnodigend zijn voor de gasten. Door alles correct te plaatsen, zeepjes in de badkamer, handdoeken mooi geplooid op het bed te leggen. Ondertussen verlucht je de kamer en ruim je ook het ontbijt af. Je onderhoudt ook de gang en ontbijtkamer en de keuken. Alle afwas in vaatwas en in de wasruimte zorg je voor een vlekkeloze was! Je hangt de was op en plooit en strijkt de was netjes in de opbergruimte. De opbergruimte en wasruimte onderhou je ook wekelijks. Je sorteert het afval onze gasten achterlaten. Je kan doorgroeien naar ontbijtdame en ook s'ochtends het ontbijt verzorgen in weekends en vakanties. Je kan zelfs doorgroeien naar onthaal van onze gasten.

Zoek naar antwoorden van Van Hecke M in sociale netwerken
Look for responds of Van Hecke M in social networks

Lees alle opmerkingen voor Van Hecke M. Laat een reactie achter voor Van Hecke M. Van Hecke M bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Van Hecke M. Leave a respond for Van Hecke M. Van Hecke M on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Van Hecke M op de google maps. Adres en contacten Van Hecke M
Location of Van Hecke M on the google maps. Address and contacts of Van Hecke M

Andere gerelateerde bedrijven als come Van Hecke M Van Hecke M: BLANCHIS. ST.CHRISTOPHE | Vanspauwen Kathleen | CRISTINA GUERRERO LOPEZ | YVES BENOIT | AMBRA-DECOR

Other related companies as Van Hecke M: BLANCHIS. ST.CHRISTOPHE | Vanspauwen Kathleen | CRISTINA GUERRERO LOPEZ | YVES BENOIT | AMBRA-DECOR

Van Hecke M is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Van Hecke M, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05950439453. Het bedrijf Van Hecke M bevindt zich op het adres: Alfons Braeckmanlaan 262; 9040; Gent (Sint-Amandsberg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 309,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 707,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Physiotherapists. Producten gemaakt in Van Hecke M zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Van Hecke M is Papier en geallieerde producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Van Hecke M is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Van Hecke M, openstaande posities, locatie van Van Hecke M op de kaart.

Van Hecke M is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is Van Hecke M, company assigned to the tax number BE05950439453. The company Van Hecke M is located at the address: Alfons Braeckmanlaan 262; 9040; Gent (Sint-Amandsberg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 309,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 707,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Physiotherapists. Products created in Van Hecke M were not found.
The main activity of Van Hecke M is Paper and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Van Hecke M is not available. You also can look at reviews of Van Hecke M, open positions, location of Van Hecke M on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Van Hecke M, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Van Hecke M, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Van Hecke M, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Van Hecke M, employees, financial statistics.