CRISTINA GUERRERO LOPEZ

Particuliere bedrijvenPapier en geallieerde producten • CRISTINA GUERRERO LOPEZ
Private companiesPaper and Allied Products • CRISTINA GUERRERO LOPEZ

Contactgegevens CRISTINA GUERRERO LOPEZ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CRISTINA GUERRERO LOPEZ: address, phone, fax, email, website, opening hours

CRISTINA GUERRERO LOPEZ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE L'AMENDE 1BA; 1457; WALHAIN, België

Telefoon (phone): 10659504 (+32-10659504) 10659504 (+32-10659504)

Fax (fax): +32 (61) 532-62-31 +32 (61) 532-62-31

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CRISTINA GUERRERO LOPEZ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CRISTINA GUERRERO LOPEZ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CRISTINA GUERRERO LOPEZ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CRISTINA GUERRERO LOPEZ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CRISTINA GUERRERO LOPEZ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CRISTINA GUERRERO LOPEZ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CRISTINA GUERRERO LOPEZ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CRISTINA GUERRERO LOPEZ
Products information CRISTINA GUERRERO LOPEZ

BTW identificatienummer (tax): BE04845489501
Ondernemingsnummer: 4750732421
Hoofdstad (capital): 825,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 180,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes.

Product categorie (product category): M茅decins and sp茅cialistes

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CRISTINA GUERRERO LOPEZ
(Get full report from official database of BE for CRISTINA GUERRERO LOPEZ)

Aanvulling soorten activiteiten voor CRISTINA GUERRERO LOPEZ
Addition kinds of activities for CRISTINA GUERRERO LOPEZ

5521. Gebruikte autodealers | Used car dealers
836100. Woonzorg | Residential care
22111200. Decoratieve trim en speciale stoffen, inclusief twistweave | Decorative trim and specialty fabrics, including twist weave
23290203. Field jackets, military | Field jackets, military
26550102. Spoelen, vezels: gemaakt van aangekocht materiaal | Spools, fiber: made from purchased material
32910501. Boorcarbide schuurmiddelen | Boron carbide abrasives
50640104. ranges | Ranges
58120115. Thais restaurant | Thai restaurant
70110303. Resort Hotel | Resort hotel
75429903. Vrachtwagen wassen | Truck wash

Werken bij CRISTINA GUERRERO LOPEZ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CRISTINA GUERRERO LOPEZ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CRISTINA GUERRERO LOPEZ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CRISTINA GUERRERO LOPEZ. Looking for open vacancies in other companies

  • Commercieel technisch talent verwarming - ventilatie (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: SYNERGIE JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf regio Aalter die gespecialiseerd is sanitair, verwarming, ventilatie en welness. Zijn wij op zoek naar een commercieel - technisch talent binnen- en buitendienst voor de afdeling verwarming en ventilatie. Je zal voornamelijk zorgen voor de opmaak van offertes en bekijkt ook de meest geschikte installatie. Je beantwoordt technische vragen en adviseert klanten en installateurs. Je onderhoudt contact met klanten door regelmatig op bezoek te gaan. Daarnaast doe je ook prospectie. Je zorgt voor een ruim aanbod aan klanten over gans Vlaanderen.

  • Monteur staalconstructies (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Hamont is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en het toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken onze ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is CSM in staat om de meest ingewikkelde en technisch hoogstaande projecten in domeinen als hoogbouw, bruggen, pretparkattracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen. Om al deze projecten mee tot een goed einde te brengen, zijn we momenteel op zoek naar een montagemedewerker/monteur.

  • Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: THUISHULP BRABANT

    Type: Dienstenchequebaan

    U staat in voor hulp bij cliënten aan huis in regio Tienen- Boutersem en Hoegaarden Dit betekent onder andere poetsen, strijken en maaltijden bereiden.

  • Flexijob / flexi job voor kapsalon (HEESTERT)

    Regio: HEESTERT

    Bedrijf: ADECCO AVELGEM

    Type: Studentenjob

    Flexijob gezocht voor een kapsalon in de regio. Je werkt op zaterdag van 7 tot 12u en / of op vrijdag (uurrooster bespreekbaar). Jouw taken : wassen van haren afhankelijk van jouw ervaring als kapster : brushen, knippen, kleuren...

  • Jobstudent horeca (m/v) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Dendermonde

    Type: Studentenjob

    Voor een klant te Londerzeel zijn wij op zoek naar een jobstudent - horecamedewerker. Dit om te werken op zaterdag en/of zondag. Werkuren van 09.00 17.00 uur. - Jouw takenpakket bestaat uit: - Warme en koude dranken serveren. - Bedienen van klanten. - Bediening in de zaal/op terras. - Afwassen. - Orde behouden in de zaal en aan de toog.

  • GEZOCHT Ploegbaas met teamspirit (PAAL)

    Regio: PAAL

    Bedrijf: Konvert Interim Tessenderlo

    Type: Vaste Job

    Voor een metaalbedrijf in Paal zijn wij op zoek naar een meewerkende ploegbaas met goede leidinggevende kwaliteiten en people skills. Je hebt de leiding over een team van ongeveer 15 personen. Daarbij ben je niet enkel verantwoordelijk voor de organisatie van dit team, maar zal je ook actief meewerken aan de lijn. Op deze manier kan je snel bijsturen, waar nodig is, en heb je veel contact met je teamgenoten. Je staat dus als het ware tussen je mensen om samen een goed product af te kunnen leveren! Heb jij interesse in deze functie? Contacteer dan Konvert Tessenderlo!

  • Electricien (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Sharp Packaging Solutions

    Type: Vaste Job

    UDG is een internationale leider in Healthcare Services. De Packaging & Specialty division Sharp levert verpakkingsoplossingen voor productiebedrijven in de farmaceutische industrie en dit via vestigingen in Amerika, Engeland, Nederland en België. Sharp Packaging Solutions is onderdeel van de Packaging Group en staat als onafhankelijke partner in voor het verpakken van geneesmiddelen in blisters, het afvullen van zakjes met poeders of vloeistoffen en het verpakken en labelen van spuiten en pennen. Voor onze vestiging in Hamont-Achel zijn we op zoek naar een electricien: Je staat in voor het correct en tijdig opbouwen, instellen en onderhouden van de toegewezen machines en dit door een adequate storingsanalyse en –oplossing. Je werkt mee aan de uitwerking van concepten, het ontwerpen van elektrische en pneumatische schema’s en het bouwen van elektrische borden. Oplossen van storingen bij nutsvoorzieningen, koelinstallaties, luchtbehandelingsinstallaties en alarmcentrales Uitwerken van diverse projecten Uitvoeren van kalibratieschema's Ondernemen van gepaste acties bij afwijkende kwaliteit of niet correct functioneren van de veiligheidsvoorzieningen Onderhoud en herstellingen van machines, installaties en materiaal

  • Klantenadviseurs met commercieel talent (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: BELFIUS ZENNEVALLEI

    Type: Vaste Job

    Om onze klanten een goede professionele dienstverlening te bieden, zijn we op zoek naar klantenadviseurs voor ons kantoor in het centrum van Halle. Je functie bestaat uit twee luiken. Enerzijds beman je het infopunt, waarbij je de cliënteel een vriendelijke en correcte service biedt. Daarbij detecteer je ook opportuniteiten en verwijs je door naar ons specialistenteam. Tevens doe je het telefonische onthaal en communiceer je met de klanten via onze digitale kanalen. Anderzijds voer je klantengesprekken na afspraak. Je verkoopt enthousiast onze bankproducten, in functie van de behoeften van de cliënt. Deze proactieve gesprekken dienen om de portefeuille van de klanten uit te bouwen, en hun tevredenheid te verhogen. Hiervoor gebruik je jouw commerciële flair en feeling. Op deze manier begeleid je de klanten in al hun financiële projecten en bouw je een vertrouwensrelatie op. Dit zorgt voor een win-win situatie bij klant en bank.

  • Junior .NET developer (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: NOVADO

    Type: Vaste Job

    Passie voor IT en UI? Get hooked!

  • TECHNIEKER (DUDZELE)

    Regio: DUDZELE

    Bedrijf: SEABRIDGE

    Type: Vaste Job

    - U maakt deel uit van een onderhoudsteam dat zorgt voor de onderhoudsactiviteiten van een logistieke site met productiezone voor ontvangst, bewerking, opslag en distributie van groene koffie. - In samenwerking met uw collega’s van het onderhoudsteam dient u te waarborgen dat technische installaties, gebouw en omgeving op regelmatige basis gecontroleerd, hersteld en onderhouden worden op een kostefficiënte wijze. - U staat in voor een optimale werking van het machinepark. - U staat in voor het analyseren en oplossen van ongeplande machinestoringen. - In opdracht van uw diensthoofd, zorgt u samen het het onderhoudsteam voor een goede uitvoering van de werken. Door analyse denkt u mee aan technische optimalisaties ter minimalisatie van onderhoudskosten en verhoging van de performantie. - U geeft technische ondersteuning aan het productieteam indien noodzakelijk. - Indien nodig helpt u bij de productie. - U zorgt eveneens voor de documentatie en registraties van het onderhoud. - U werkt in een 3-ploegenstelsel (geen weekend- of nachtwerk).

  • psychiater (jeugdspsychiater) Hasselt en/of Leopoldsburg (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Multidisciplinaire groepspraktijk DIATHE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Onze groepspraktijk DIATHE is op zoek naar een psychiater die zal instaan voor het diagnosticeren en de behandelen van kinderen en jongeren met psychiatrische problemen.

  • Medewerkers Paramedisch centrum (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: NRGcare

    Type: Zelfstandige activiteit

    Team NRG, zoekt een collega om in een paramedisch centrum hun team te versterken! Je komt terecht in een reeds bestaand team van Podologe, Psychologe, Diëtiste. Het team kan naast logopedist ook uitgebreid worden door volgende functies: Seksuoloog, Vroedvrouw, Osteopaat, Kinesitherapie, Jobcoach, Schoonheidsspecialiste, Kapster,...

Zoek naar antwoorden van CRISTINA GUERRERO LOPEZ in sociale netwerken
Look for responds of CRISTINA GUERRERO LOPEZ in social networks

Lees alle opmerkingen voor CRISTINA GUERRERO LOPEZ. Laat een reactie achter voor CRISTINA GUERRERO LOPEZ. CRISTINA GUERRERO LOPEZ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CRISTINA GUERRERO LOPEZ. Leave a respond for CRISTINA GUERRERO LOPEZ. CRISTINA GUERRERO LOPEZ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CRISTINA GUERRERO LOPEZ op de google maps. Adres en contacten CRISTINA GUERRERO LOPEZ
Location of CRISTINA GUERRERO LOPEZ on the google maps. Address and contacts of CRISTINA GUERRERO LOPEZ

Andere gerelateerde bedrijven als come CRISTINA GUERRERO LOPEZ CRISTINA GUERRERO LOPEZ: BODYRELAX | PACO'S CLEAN CAR | De Baene Auto's | COIFFURE ELLE ET LUI | DEFFRENNE ASSURANCES

Other related companies as CRISTINA GUERRERO LOPEZ: BODYRELAX | PACO'S CLEAN CAR | De Baene Auto's | COIFFURE ELLE ET LUI | DEFFRENNE ASSURANCES

CRISTINA GUERRERO LOPEZ is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CRISTINA GUERRERO LOPEZ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04845489501. Het bedrijf CRISTINA GUERRERO LOPEZ bevindt zich op het adres: RUE DE L'AMENDE 1BA; 1457; WALHAIN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 825,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 180,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is M茅decins and sp茅cialistes. Lijst met producten zijn Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
De hoofdactiviteit van CRISTINA GUERRERO LOPEZ is Papier en geallieerde producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CRISTINA GUERRERO LOPEZ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CRISTINA GUERRERO LOPEZ, openstaande posities, locatie van CRISTINA GUERRERO LOPEZ op de kaart.

CRISTINA GUERRERO LOPEZ is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is CRISTINA GUERRERO LOPEZ, company assigned to the tax number BE04845489501. The company CRISTINA GUERRERO LOPEZ is located at the address: RUE DE L'AMENDE 1BA; 1457; WALHAIN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 825,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 180,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is M茅decins and sp茅cialistes. List of products are Sp茅cialisation: M茅decins G茅n茅ralistes..
The main activity of CRISTINA GUERRERO LOPEZ is Paper and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of CRISTINA GUERRERO LOPEZ is not available. You also can look at reviews of CRISTINA GUERRERO LOPEZ, open positions, location of CRISTINA GUERRERO LOPEZ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CRISTINA GUERRERO LOPEZ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CRISTINA GUERRERO LOPEZ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CRISTINA GUERRERO LOPEZ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CRISTINA GUERRERO LOPEZ, employees, financial statistics.