PACO'S CLEAN CAR

Contactgegevens PACO'S CLEAN CAR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data PACO'S CLEAN CAR: address, phone, fax, email, website, opening hours

PACO'S CLEAN CAR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LINDENSTRAAT; 2070; ZWIJNDRECHT, België

Telefoon (phone): 32541020 32541020

Fax (fax): +32 (57) 453-21-17 +32 (57) 453-21-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) PACO'S CLEAN CAR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "PACO'S CLEAN CAR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "PACO'S CLEAN CAR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van PACO'S CLEAN CAR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen PACO'S CLEAN CAR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of PACO'S CLEAN CAR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees PACO'S CLEAN CAR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti PACO'S CLEAN CAR
Products information PACO'S CLEAN CAR

BTW identificatienummer (tax): BE04993255615
Ondernemingsnummer: 8284484863
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 241,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Producten die in PACO'S CLEAN CAR zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Herstellingen and onderhoud van auto's

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor PACO'S CLEAN CAR
(Get full report from official database of BE for PACO'S CLEAN CAR)

Aanvulling soorten activiteiten voor PACO'S CLEAN CAR
Addition kinds of activities for PACO'S CLEAN CAR

1389. Olie- en gasvelddiensten, nec | Oil and gas field services, nec
359401. Vloeistofpompen | Fluid power pumps
15420102. Commerciële en kantoorgebouwen, geprefabriceerde erectie | Commercial and office buildings, prefabricated erection
20529916. Suikerwafels | Sugar wafers
23230102. Stropdassen, mannen en jongens ': gemaakt van aangekochte materialen | Neckties, men's and boys': made from purchased materials
24991202. Bussen, hout | Bushings, wood
36290000. Elektrische industriële apparaten, niet inbegrepen | Electrical industrial apparatus, nec
50850603. Messen, industrieel | Knives, industrial
52610100. Gras- en tuinapparatuur | Lawn and garden equipment

Werken bij PACO'S CLEAN CAR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in PACO'S CLEAN CAR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor PACO'S CLEAN CAR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for PACO'S CLEAN CAR. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator chemie 3 ploegen (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Evergem zijn we op zoek naar operator. Je staat in voor volgende taken: -Reacties opstarten, opvolgen en afwerken - -Afvullen verpakkingen - -Laden / lossen bulkwagens - -Cleanen reaktoren, installaties en productie zones - -Aanhalen grondstoffen met heftruck - -Labels printen, SAP migo's uitvoeren, cmr's printen, werkaanvragen aanmaken

  • Mederwerker onderhoud M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker in het onderhoud ben jij de persoon die zorgt voor een propere en aangename omgeving in het woonzorgcentrum. We zijn op zoek naar een dynamisch persoon die vlot is in de omgang met bejaarde bewoners. Je bent enthousiast en stipt in het naleven van de afspraken en het uitvoeren van de taken. Kennis van de Nederlandse taal is een must. Jouw taken: - Je staat in voor het reinigen en schoonmaken van de kamer of flat van de bewoners en andere lokalen (verpleegpost, cafetaria, gangen, ...) - Je zorgt voor een nette en hygiënische omgeving voor bewoners en bezoekers en collega's - Je draagt je steentje bij aan het opvangen, signaleren en verhelpen van klachten. - Je werkt op vaste uren tijdens de week en 1 weekend op 2. - Gemotiveerd persoon met kennis van het Nederlands. - Vloeren en meubilair schoonmaken - Toiletten en keukens schoonmaken De handdoek- en zeepverdelers bijvullen - Stof afnemen, afval sorteren en vuilnisbakken leegmaken - De ruimtes ventileren en verluchten - Glazen oppervlakken op het gelijkvloers schoonmaken (ramen, wanden, spiegels, ...) - Schoonmaakproducten en het materieel klaarmaken Gladde zones afbakenen - Schoonmaakmaterieel schoonmaken en onderhouden

  • Industrieel Elektricien (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Lokeren zijn we op zoek naar een Industrieel Elektricien. Als Industrieel Elektricien werk je voornamelijk op verplaatsing en dit bij klanten die werkzaam zijn in chemie petrochemie textiel voeding ... De werkzaamheden als Industrieel Elektricien zijn: Je bent verantwoordelijk voor de installatie van industriële elektriciteit en het onderhoud en de herstelling van de installaties Je plaatst opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen Je installeert en sluit verlichtingsinstallaties aan Je sluit de kabels van industriële elektrische uitrusting aan op machines verlichtingspunten of stopcontacten Je stelt de elektrische installatie in werking en voert controles uit Je rijdt samen met één of meerdere collega?s naar de werven Je sluit voedings- en stuurkabels aan Je rust industriële elektriciteitskasten uit

  • Magazijnier - Orderpicker (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: WaW

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als magazijnier ontvang je dagelijks goederen en maak je orders klaar Met de reachtruck verplaats je verschillende pakketten, groot en klein. Je bent verantwoordelijk voor orde en veiligheid op de werkvloer.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS REGIO MARKE - BELLEGEM (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: GREENHOUSE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Marke - Bellegem zoeken een goede hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio BALEN (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben JIJ de persoon die we zoeken ! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, …. Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Balen en omgeving.

  • Student enquêteur (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Hallo student! Zoek jij een extra bijverdienste doorheen het schooljaar? LIjkt het je wat om bij reizigers enquêtes af te nemen? Dan ben jij de student enquêteur die wij zoeken om enquêtes af te nemen op de luchthaven te Oostende. Als student enquêteur sta je in voor het afnemen van enquêtes bij reizigers die je ontmoet op de luchthaven. Je bent communicatief, durft de mensen aan te spreken en doet dit alles met een glimlach.

  • Student with knowledge of Valencian OR Basque (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has knowledge of one of the following languages: Valencian or Basque. The job requires to do data quality checks in those languages. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that region. It is necessary for the job to capture local knowledge. You will correct and control phonetic writings.

  • Toffe studentenjob in kledingzaak te Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: AGO JOBS & HR - SHOPS

    Type: Studentenjob

    - Je zorgt ervoor dat de winkel ordelijk en net is. - Je staat de klanten te woord en helpt hen graag verder. - Je zorgt ervoor dat de paskamers steeds proper ogen. - Je hangt kledij terug in de winkel. - Je plooit kledij netjes op. - Je kan kassawerk aangeleerd worden.

  • Wegenwerker / Klinkerlegger (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Onze klant is gespecialiseerd in wegeniswerken en het aanleggen van parkings en opritten. Bovendien nemen ze ook nog rioleringswerken, beplantingswerken en grondwerken voor hun rekening! Hoe allrounder jij bent, hoe beter dus ! Je zal instaan voor het leggen van klinkers op parkings en opritten, het plaatsen van boordstenen, wegeniswerken .. Een zeer gevarieerde job met mogelijkheden om je verder te ontwikkelen.

  • Taaltrainer Nederlands (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio EEKLO (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van PACO'S CLEAN CAR in sociale netwerken
Look for responds of PACO'S CLEAN CAR in social networks

Lees alle opmerkingen voor PACO'S CLEAN CAR. Laat een reactie achter voor PACO'S CLEAN CAR. PACO'S CLEAN CAR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for PACO'S CLEAN CAR. Leave a respond for PACO'S CLEAN CAR. PACO'S CLEAN CAR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie PACO'S CLEAN CAR op de google maps. Adres en contacten PACO'S CLEAN CAR
Location of PACO'S CLEAN CAR on the google maps. Address and contacts of PACO'S CLEAN CAR

Andere gerelateerde bedrijven als come PACO'S CLEAN CAR PACO'S CLEAN CAR: FINEXIM SA | IRبNE DESOPPER | Rotsaert M | APOTHEEK VAN LOOK | LE CROUSTILLON

Other related companies as PACO'S CLEAN CAR: FINEXIM SA | IRبNE DESOPPER | Rotsaert M | APOTHEEK VAN LOOK | LE CROUSTILLON

PACO'S CLEAN CAR is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is PACO'S CLEAN CAR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04993255615. Het bedrijf PACO'S CLEAN CAR bevindt zich op het adres: LINDENSTRAAT; 2070; ZWIJNDRECHT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 241,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Herstellingen and onderhoud van auto's. Producten gemaakt in PACO'S CLEAN CAR zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van PACO'S CLEAN CAR is Papier en geallieerde producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van PACO'S CLEAN CAR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van PACO'S CLEAN CAR, openstaande posities, locatie van PACO'S CLEAN CAR op de kaart.

PACO'S CLEAN CAR is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is PACO'S CLEAN CAR, company assigned to the tax number BE04993255615. The company PACO'S CLEAN CAR is located at the address: LINDENSTRAAT; 2070; ZWIJNDRECHT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 241,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Herstellingen and onderhoud van auto's. Products created in PACO'S CLEAN CAR were not found.
The main activity of PACO'S CLEAN CAR is Paper and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of PACO'S CLEAN CAR is not available. You also can look at reviews of PACO'S CLEAN CAR, open positions, location of PACO'S CLEAN CAR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over PACO'S CLEAN CAR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf PACO'S CLEAN CAR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about PACO'S CLEAN CAR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company PACO'S CLEAN CAR, employees, financial statistics.