HET ANDERE BOEK

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • HET ANDERE BOEK
Private companiesBusiness Services • HET ANDERE BOEK

Contactgegevens HET ANDERE BOEK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HET ANDERE BOEK: address, phone, fax, email, website, opening hours

HET ANDERE BOEK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZANDSTRAAT 1A; 8500; KORTRIJK, België

Telefoon (phone): 56218941 (+32-56218941) 56218941 (+32-56218941)

Fax (fax): +32 (14) 960-46-84 +32 (14) 960-46-84

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HET ANDERE BOEK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HET ANDERE BOEK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HET ANDERE BOEK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HET ANDERE BOEK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HET ANDERE BOEK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HET ANDERE BOEK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HET ANDERE BOEK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HET ANDERE BOEK
Products information HET ANDERE BOEK

BTW identificatienummer (tax): BE02177734375
Ondernemingsnummer: 1159027099
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 856,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Producten die in HET ANDERE BOEK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HET ANDERE BOEK
(Get full report from official database of BE for HET ANDERE BOEK)

Aanvulling soorten activiteiten voor HET ANDERE BOEK
Addition kinds of activities for HET ANDERE BOEK

281603. Zwarte pigmenten | Black pigments
385100. Oogheelkundige goederen | Ophthalmic goods
20859900. Gedistilleerde en gemengde dranken, nec | Distilled and blended liquors, nec
28249903. Anidexvezels | Anidex fibers
73530102. Olieputmachines, verhuur of leasing | Oil well drilling equipment, rental or leasing

Werken bij HET ANDERE BOEK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HET ANDERE BOEK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HET ANDERE BOEK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HET ANDERE BOEK. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker medisch secretariaat centrum psychiatrie-centrum reumatologie (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: AZ GROENINGE

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als medewerker medisch secretariaat wordt het volgende van jou verwacht: - Je onthaalt patiënten op een professionele, vriendelijke manier. - Je staat in voor de interne en externe telefonie van de artsen en zorgt voor een goede opvolging ervan. - Je beheert de agenda en plant afspraken voor de artsen. - Je verwerkt het typwerk. - Je verzorgt de inkomende en uitgaande correspondentie. - Je klasseert de documenten en maakt ze scanklaar. - Je plant onderzoeken. - Je volgt de voorraad op en doet de nodige bestellingen.

 • Machine operator weekend nacht in Rotselaar (Danone) (ROTSELAAR)

  Regio: ROTSELAAR

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als machine operator bij Danone sta je in voor de voortgang van de productielijn: opstarten, afstellen, ombouwen en reinigen. Je waakt over de kwaliteit van de producten, de verpakkingen en het geheel van de afvullijn. Tevens los je kleine technische problemen op. Je houdt rekening met de bestaande procedures met betrekking tot veiligheid en hygiëne. Je werkt in een weekendploeg met de vaste nacht (18u-6u). Dit is een tijdelijke opdracht van 6 maanden.

 • ploegleider / ploegchef vaste nacht in Harelbeke (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: SYNERGIE KORTRIJK

  Type: Interim met optie "vast werk"

  je krijgt de leiding toevertrouwd over een ploeg van ongeveer 10 mensen je bent nauw betrokken bij de organisatie van uw ploeg en de afdeling je denkt actief mee over hoe de organisatie kan verbeterd worden Je keurt kwaliteiten goed, volgt rendementen op en doet voorstellen ter verbetering ervan je rapporteert aan het afdelingshoofd en werkt nauw samen met uw collega ploegleiders

 • Bekisters - Regio Aalter (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: AGO Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een passie voor bekisten ? DOKA-panelen hebben geen geheimen meer voor jou ? Je gaat een nieuwe uitdaging niet uit de weg ? Samen met onze klant, groeiend bouwbedrijf klasse 8, zijn we op zoek naar bekisters binnen regio Aalter. Gezien het industriële projecten betreft, zal je telkens werken met systeembekistingen.

 • Shunter XPO Logistics (rijbewijs CE voor transport op bedrijf) (ASSE)

  Regio: ASSE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE XPO SUPPLY CHAIN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant XPO Logistics te Zellik, een internationale speler in de logistiek, zijn wij op zoek naar een shunter. Je zorgt voor het aan- en afrijden van de vrachtwagens aan de laadkaaien. Je helpt mee met het laden en lossen.

 • Dynamische Sales Executive (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Internal Sales Talents Antwerpen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Vanuit je hands-on ingesteldheid, goochel je dagelijks met volgende verantwoordelijkheden: Klanten, leveranciers én prospecten horen bijna dagelijks jouw enthousiaste stemgeluid aan de telefoon; Jouw argusogen zorgen voor onberispelijke opmaak en opvolging van offertes; Met jouw blik op de toekomst, doe je prijsaanvragen bij leveranciers; Gezien het kleine team, werk je nauw samen met het Customer Service team en bied je hen ondersteuning; En last but not least volg je de budgetten en targets op. Bedrijfsprofiel: De partner van Sales Talents maakt deel uit van een internationale groep, dat een solide reputatie heeft opgebouwd als leverancier van producten/oplossingen van TOP kwaliteit! Dit voor fabrikanten over de hele wereld. Vandaag zijn ze op zoek naar een dynamische "Sales Executive" die de commerciële afdeling zal ondersteunen.

 • Poetshulp Vlimmeren (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: PUUUR TURNHOUT

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

 • Poetshulp Balegem 38u (BALEGEM)

  Regio: BALEGEM

  Bedrijf: POETSHULP ZUID-OOST-VLAANDEREN

  Type: Dienstenchequebaan

  Voor gezinnen in Balegem (waaronder 1 gezin meerdere uren per week!) zijn wij op zoek naar gemotiveerde poetshulpen die hen willen bijstaan bij het wekelijkse onderhoud van hun woning. Dit binnen het systeem van de dienstencheques. Je bepaalt zelf of je voltijds of deeltijds wil werken. Zelfs een co-ouderschapscontract is mogelijk! Interesse? Liesbet, Jana of Rosalie nodigen je graag uit voor een gesprek.

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BRECHT (BRECHT)

  Regio: BRECHT

  Bedrijf: GREENHOUSE MALLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit regio Brecht zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Student(e) verkoop gezocht voor krantenwinkel in Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een krantenwinkel in centrum Gent zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die wekelijks kunnen werken op maandag, dinsdag en/of woensdag. Steeds werken in de voormiddag/namiddag of een volledige dag.

 • Jobstudent - Verkoopmedewerker Traiteur (MIDDELKERKE)

  Regio: MIDDELKERKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Als jobstudent zijn dit jouw taken: Klanten met een glimlach bedienen. Correct afrekenen van bestellingen Maken van belegde broodjes Versnijden van fijne vleeswaren het uitscheppen van salades...

 • Kelner (SINT-MICHIELS)

  Regio: SINT-MICHIELS

  Bedrijf: DE TRUTSELAAR

  Type: Studentenjob

  Je helpt mee met de bediening, tafels afruimen, drank en eten inzetten, afrekenen

Zoek naar antwoorden van HET ANDERE BOEK in sociale netwerken
Look for responds of HET ANDERE BOEK in social networks

Lees alle opmerkingen voor HET ANDERE BOEK. Laat een reactie achter voor HET ANDERE BOEK. HET ANDERE BOEK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HET ANDERE BOEK. Leave a respond for HET ANDERE BOEK. HET ANDERE BOEK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HET ANDERE BOEK op de google maps. Adres en contacten HET ANDERE BOEK
Location of HET ANDERE BOEK on the google maps. Address and contacts of HET ANDERE BOEK

Andere gerelateerde bedrijven als come HET ANDERE BOEK HET ANDERE BOEK: FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA | WILLAERT | GARAGE DE L`ABBAYE SPRL | Suy C | RONNY DECORTE

Other related companies as HET ANDERE BOEK: FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA | WILLAERT | GARAGE DE L`ABBAYE SPRL | Suy C | RONNY DECORTE

HET ANDERE BOEK is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HET ANDERE BOEK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02177734375. Het bedrijf HET ANDERE BOEK bevindt zich op het adres: ZANDSTRAAT 1A; 8500; KORTRIJK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 856,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in HET ANDERE BOEK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HET ANDERE BOEK is Bedrijfsdiensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HET ANDERE BOEK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HET ANDERE BOEK, openstaande posities, locatie van HET ANDERE BOEK op de kaart.

HET ANDERE BOEK is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is HET ANDERE BOEK, company assigned to the tax number BE02177734375. The company HET ANDERE BOEK is located at the address: ZANDSTRAAT 1A; 8500; KORTRIJK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 856,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in HET ANDERE BOEK were not found.
The main activity of HET ANDERE BOEK is Business Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of HET ANDERE BOEK is not available. You also can look at reviews of HET ANDERE BOEK, open positions, location of HET ANDERE BOEK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HET ANDERE BOEK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HET ANDERE BOEK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HET ANDERE BOEK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HET ANDERE BOEK, employees, financial statistics.