FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA

Particuliere bedrijvenBedrijfsdiensten • FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA
Private companiesBusiness Services • FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA

Contactgegevens FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA

Regio (region): Brugge, België

Adres (address): Komvest 43 8000 Brugge - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-50-44-91-11 32-50-44-91-11

Fax (fax): 32-50-33-68-49 32-50-33-68-49

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA
Products information FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06976562500
Ondernemingsnummer: 4340667724
Hoofdstad (capital): 718,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 507,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Chemistry, inorganic - raw materials and derivatives

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA
(Get full report from official database of BE for FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA
Addition kinds of activities for FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA

10990503. Titaniumertsmijnbouw | Titanium ore mining
20480207. Vleesmaaltijd en tankage, bereid als diervoeder | Meat meal and tankage, prepared as animal feed
20489906. Feed premixes | Feed premixes
38260107. fotometers | Photometers
80599906. Rust thuis, met gezondheidszorg | Rest home, with health care
83999908. Sociale verandering associatie | Social change association

Werken bij FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Begeleider kinderopvang (m/v) (LANGEMARK-POELKAPELLE)

    Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG 'T BUITENBEENTJE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als begeleid(st)er buitenschoolse kinderopvang werk je in een plezant team. Samen met je collega’s sta je in voor de kwaliteitsvolle opvang van kinderen (kleuter- en lagere school) voor en na de schooluren, op woensdagnamiddag en tijdens de vakanties. Daarbij organiseer je enkele toffe spelactiviteiten binnen een huiselijke sfeer en werk je ook mee aan het dagelijks onderhoud van de gebouwen en het materiaalbeheer.

  • MEDEWERKER RETOUCHEUSE DAG (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je komt terecht in een mooie herenboetiek. Je past de kleren aan volgens de vraag van de klanten. Je staat in voor de retouches en herstellingen tijdens het passen. De verschillende delen assembleren (voering, kraag, mouw). Extra materialen op het kledingstuk aanbrengen om strak te zitten, te verstevigen of te beschermen (elastiek, elleboogbeschermers, ...).

  • CNC-frezer (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor dit bedrijf zijn wij opzoek naar een CNC-frezer/programeur. Kan jij volledig zelfstandig werken met Heidenhain? Dan zijn wij opzoek naar jou!

  • Samensteller piping en plaatbewerking (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant regio Geel zijn wij op zoek naar een samensteller piping en plaatbewerking Je wordt mee ingeschakeld bij voorbereiden en afwerken van constructie en producten van piping en plaatbewerking. Je staat hierbij in voor het puntlassen van verschillende constructies en installaties

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Beringen (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, ... bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen, ... op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega's tewerkstelling in Beringen en omgeving.

  • DRINGEND: bijverdienste/student magazijnier (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor het sorteren, het scannen en het labelen van (zware) pakketten, alsook het sorteren & het in- en uitladen van vrachtwagens, Wil je iets bijverdienen en schrikt zwaar werk je niet af? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

  • Teamverantwoordelijke OPST (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

    Type: Vaste Job

    Voor het oncologisch psychosociaal support team (OPST) zijn we op zoek naar een teamverantwoordelijke die de aansturing van een multidisciplinair team op zich kan nemen. Het OPST staat in voor het organiseren en implementeren van optimale en uniforme psychosociale oncologische zorg binnen de Oncologie. Het team bestaat uit 5 klinisch psychologen, 5 sociaal verpleegkundigen/maatschappelijk werkers en 8 verpleegkundig consulenten/specialisten. Er wordt MOC overschrijdend gewerkt met aandacht voor de specifieke noden van de patiënten en hun naasten binnen de diverse pathologieën. Taakomschrijving Je organiseert en beheert de zorgverlening binnen het Oncologisch Psychosociaal Support Team met de betrachting een kwalitatief hoogstaande service te leveren aan patiënten, verwijzende artsen en collega’s. Je zorgt voor een inhoudelijke en vormelijke ondersteuning van het programma oncologie voor wat betreft de psychosociale zorg. Je schept en bewaakt de voorwaarden zodat iedere patiënt kwalitatief hoogwaardige zorg ontvangt die op een éénduidige wijze wordt verleend. Je volgt tendensen in de zorg, ontwikkelt, vertaalt, implementeert en bewaakt de kwaliteit van zorg. Je zorgt voor continuïteit van de zorg door een correcte personeels- en werkplanning. Je stelt hiervoor de nodige procedures op en zorgt voor correcte afspraken en een goede communicatiestructuur. Je bewerkstelligt en bewaakt een personeelskader waarin het team optimaal kan functioneren. Je stimuleert maximale ontplooiing van elke werknemer. Je onderhoudt contacten en relaties met andere medewerkers uit hetzelfde of andere departementen. Je staat in voor ziekenhuis brede opdrachten gelinkt aan de oncologische zorg. Je organiseert en werkt mee aan functioneel overleg omtrent de zorgorganisatie en samenwerking met externe organisaties die actief zijn op het terrein van (psychosociale) oncologie. Je staat in voor de eigen beroepsontwikkeling en het onderhouden en aanleren van de voor de functie relevante vaardigheden.

  • Meewerkend werkplaatsverantwoordelijke (MELSELE)

    Regio: MELSELE

    Bedrijf: N.E.N.S. POWER

    Type: Vaste Job

    Je assisteert mee de dagelijkse leiding van de werkplaats en doet (planning van onderhoud en) herstellingen. Je lost (complexe) technische storingen en pannes (zowel mechanisch als elektrisch) snel & efficiënt op, zowel in onze werkplaats als indien nodig op locatie. Je staat in voor het uitvoeren van preventief onderhoud. Je geeft ondersteuning aan technici mbt hun vragen of problemen bij storingen, pannes en onderhoud. Je verzorgt mee het klaarzetten van materiaal voor verhuur.

  • Handlanger betonboorder/ervaren betonboorder (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Q.B. EUROPE

    Type: Vaste Job

    Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden zoeken wij ter versterking van ons team gemotiveerde betonboorders, zowel handlangers als ervaren boorders. Het boren en zagen van beton in zowel kleinschalige projecten als grote werven Ervaring in deze specifieke sector is niet verreist maar wel een mooie sollicitie troef Wij zoeken kandidaten die zelfstandig kunnen werken en oplossingen zoeken Minstens in bezit zijn van rijbewijs B Collegiaal en eerlijk zijn Samenwerken met collega's ongeacht nationaliteit Bewust zijn voor de veiligheid van hemzelf en zijn omstanders Respect voor klanten, collega's en materialen

  • Natuurlijk gezond consulent (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: NATUURLIJK GEZOND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Natuurlijk gezond is klaar om uit te breiden! Wilt u graag een eigen bedrijf in de gezondheidssector beginnen of uw bestaande activiteit uitbreiden? Natuurlijk gezond zoekt iemand die graag met therapeutische etherische oliën aan de slag gaat. Voorkennis over etherische oliën is niet noodzakelijk. U wordt door ons begeleid en we leren u alles wat nodig is om uw eigen gezondheidsbedrijf succesvol op te starten. Ik heb momenteel plaats in mijn agenda om 2 personen intensief te begeleiden, dus ik kies uit de geïnteresseerden de meest gemotiveerde personen uit om intensief te begeleiden. Uiteraard kan u ook mee op de kar springen indien u niet bij deze hoort of het wat rustiger aan wil doen, maar dan zal u op een aan uw tempo en inzet aangepast schema begeleid worden. Laat dit u dus niet afschrikken. Uw inkomsten hangen volledig van uw eigen inspanningen af. Uiteraard doen we er samen alles aan om u succesvol te maken, wat ook zeker gaat lukken als u zich voluit hierachter zet. Heeft u interesse,? Stuur dan geheel vrijblijvend een mailtje met wat informatie over jezelf en je motivatie naar [email protected] bel me op het nummer 0479 812 892 Ken je iemand die volledig in dit profiel past? Stuur deze vacature door. Alvast bedankt! Lindsey

  • IT-Planet - PHP Developer (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    De klant is bezig met de realisatie van een eigen software-platform voor de efficiënte werking van hun kantoren, in de vorm van een Web-applicatie. De functionele analyse en het ontwerp hiervoor werd reeds gemaakt, de implementatie ervan loopt momenteel in samenwerking met een softwarehuis. Om de opgestelde opleverdatum van 2 januari te halen voor de eerste versie van het systeem, hebben ze echter meer ontwikkelaars nodig. Ook in het begin van 2019 kunnen ze nog bijkomende krachten gebruiken om uitbreidingen van het platform te helpen programmeren. We zijn op zoek naar een tijdelijke werkkracht die gedurende de volgende 6 maanden kan helpen de ontwikkelingssnelheid te verhogen. Profiel Ben je een PHP-developer met enige ervaring, bij voorkeur op het Symfony-framework? Iemand die zich snel kan inwerken in de implementatie van een CRM/ERP-platform? Kennis over het CQRS-principe met Event Sourcing is een pluspunt! Streef jij naar CI/CD met behulp van GitLab Pipeline? Maak je ook graag gebruik van onder ander ElasticSearch, Redis, MySql, JavaScript, Behat, Docker...? Afwisselend in Ieper en Harelbeke werken is voor jou geen issue Interesse? Stuur je recente CV via de knop hieronder.

  • KEUKENHULP FLEXIJOB (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PHARE DE VIE

    Type: Flexijob

    Je helpt de kok bij het bereiden van eenvoudige gerechten. Je helpt mee met de voorbereidingen, het snijden van de groenten, maken van desserts,... Er worden zowel koude als warme bereidingen klaar gemaakt. Daarnaast help je ook met de afwas en eventueel met poetsen. Je werkt 2 avonden in de week : op vrijdagavond + een 2de avond in de week, telkens van 18 tot 24 uur.

Zoek naar antwoorden van FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA. Laat een reactie achter voor FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA. FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA. Leave a respond for FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA. FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA op de google maps. Adres en contacten FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA
Location of FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA on the google maps. Address and contacts of FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA: Decroos E | PAPYRUS | Maes Bart | JAN VERELST | USF Brussels

Other related companies as FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA: Decroos E | PAPYRUS | Maes Bart | JAN VERELST | USF Brussels

FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio Brugge, België. De volledige naam van het bedrijf is FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06976562500. Het bedrijf FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA bevindt zich op het adres: Komvest 43 8000 Brugge - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 718,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 507,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Chemistry, inorganic - raw materials and derivatives. Producten gemaakt in FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA is Bedrijfsdiensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA, openstaande posities, locatie van FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA op de kaart.

FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA is a company, that was registered 2013 in Brugge region, Belgium. Full name of company is FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA, company assigned to the tax number BE06976562500. The company FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA is located at the address: Komvest 43 8000 Brugge - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 718,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 507,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Chemistry, inorganic - raw materials and derivatives. Products created in FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA were not found.
The main activity of FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA is Business Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA is not available. You also can look at reviews of FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA, open positions, location of FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA, Brugge: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA, Brugge: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLGENENCOR INTERNATIONAL BVBA, employees, financial statistics.