GB

Contactgegevens GB: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GB: address, phone, fax, email, website, opening hours

GB

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MERKSPLASSESTEENWEG 104; 2310; RIJKEVORSEL, België

Telefoon (phone): 33145003 (+32-33145003) 33145003 (+32-33145003)

Fax (fax): +32 (71) 798-20-46 +32 (71) 798-20-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GB: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GB"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GB"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GB, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GB. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GB, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GB. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GB
Products information GB

BTW identificatienummer (tax): BE01034881591
Ondernemingsnummer: 8707458496
Hoofdstad (capital): 867,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 335,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in GB zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GB
(Get full report from official database of BE for GB)

Aanvulling soorten activiteiten voor GB
Addition kinds of activities for GB

072304. Vruchtengewassen marktvoorbereiding diensten | Fruit crops market preparation services
074200. Veterinaire diensten, specialiteiten | Veterinary services, specialties
354205. Knurling en kralen machines | Knurling and beading machines
32959900. Mineralen, gemalen of behandeld, nec | Minerals, ground or treated, nec
37990202. Electrocars, voor het vervoeren van golfers | Electrocars, for transporting golfers
39999930. Voorbereiding van glijbanen en tentoonstellingen | Preparation of slides and exhibits
50130202. Garage service apparatuur | Garage service equipment
79990801. Bingohal | Bingo hall
87420403. Voedsel- en drankconsultant | Food and beverage consultant
92239904. Gevangenis, regering | Jail, government

Werken bij GB: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GB: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GB. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GB. Looking for open vacancies in other companies

 • Spontane sollicitatie vervangingsopdrachten schoonmaak regio Kempen (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  ISS Facility Services, de grootste dienstverlener van België, zoekt schoonmaakpersoneel voor vervangingsopdrachten in verschillende vestigingen (bedrijven, scholen,...) regio Kempen. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen... Je gebruikt hierbij allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures vinden meestal plaats in de ochtend tussen 6u en 11 en/of ‘s avonds tussen 15u en 21u. De meeste vacatures zijn deeltijds.

 • Werfleider (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Start People

  Type: Interim met optie "vast werk"

  je bent verantwoordelijk voor de werforganisatie en coördinatie op de werf vanaf de start tot de oplevering der werken je stuurt de eigen ploegen aan en coördineert de werken van onderaannemers je bent verantwoordelijk voor de korte termijn planning en bewaakt de overall planning je volgt de kwaliteit op en bent verantwoordelijk voor de veiligheid op de werf je bent aanwezig op de werfvergaderingen en verzorgt de werfadministratie je rapporteert aan de projectleider

 • Huishoudhulp - MECHELEN (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: hands@home

  Type: Dienstenchequebaan

  Om elke klant de gewenste service en kwaliteit te kunnen blijven garanderen, zijn wij bij Hands @ Home op zoek naar extra gemotiveerde werknemers (man/vrouw) die in een aangename omgeving tewerkgesteld willen worden. Uw profiel bij Hands @ Home U bent gemotiveerd en hebt oog voor detail U heeft voldoende (relevante) werkervaring U bent altijd stipt, correct en betrouwbaar ! U wilt minimum 12 uur per week aan de slag U wil zelf in een propere omgeving fungeren U bent ook fier over het werk dat u aflevert U heeft basiskennis van de Nederlandse taal Indien deze kenmerken u eigen zijn, dan zal u zeer gemotiveerd en tevreden deel kunnen uitmaken van ons enthousiast team!

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Holsbeek, 8 uur per week (HOLSBEEK)

  Regio: HOLSBEEK

  Bedrijf: Home Maid

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Holsbeek. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak en strijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • jobstudent KASSABEDIENDE (OOSTDUINKERKE)

  Regio: OOSTDUINKERKE

  Bedrijf: PROXY DELHAIZE

  Type: Studentenjob

  Je bent verantwoordelijk voor de verschillende kassaverrichtingen. Je helpt klanten verder. Je voert de prijzen in de kassa in, int het geld en geeft wisselgeld terug. Verder sta je ook in voor het aanvullen in de winkel.

 • Jobstudent callcentermedewerker (Regio Kortrijk)

  Regio: Regio Kortrijk

  Bedrijf: PASSION4BIZZ

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar enthousiaste jobstudenten, die aan de slag willen als interne consultant. Functieomschrijving: Afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers. Rapporteren aan je Sales Coordinator. Administratieve taken uitvoeren Offertes opmaken en opvolgen. Telefonische prospectie Competenties Jobgerelateerd: Afspraken inplannen voor de vertegenwoordigers De klantenwerving administratief opvolgen en het team informeren Klanten: Kleine en middelgrote ondernemingen (kmo's) Klanten: Kleinhandelaars Persoonsgebonden: Contactvaardig zijn Commercieel zijn Zich kunnen aanpassen aan veranderende omstandigheden (flexibiliteit) Regels en afspraken nakomen Klantgerichtheid Samenwerken als hecht team Zelfstandig werken Dienstverband: Deeltijds, Tijdelijk, Bepaalde Duur

 • Student Verkoop Bristol Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: BRISTOL

  Type: Studentenjob

  Onze winkels staan garant voor onvervalste winkelfun voor de hele familie mét een knipoog: je wandelt gegarandeerd naar buiten met een big smile én een zak vol betaalbare schoenen, toffe kleding, knappe lederwaren en leuke accessoires. Als het op klantvriendelijke service aankomt, houden we ons muiltje niet! ( Heb je hem? Lees maar verder). Onder het motto ‘hoe meer zolen, hoe meer vreugd’ zijn wij voor de versterking van het team op zoek naar een (m/v): Vrolijke Verkoopmedewerker Jouw rol? Als verkoopmedewerker loop je dagelijks het vuur uit je sloffen om het beheer van het filiaal vlot te laten verlopen. Je bent een Bristol ambassadeur die stevig in zijn schoenen staat en altijd streeft een uitmuntend commercieel resultaat. Je ontvangt klanten met glimlach en staat garant voor een superleuke aankoopbeleving. Een portie humor lap je zeker niet aan je laars, net zoals uitgesproken verkooptalent en de goesting om de handen uit de mouwen te steken.

 • STUDENT KELNER - Deeltijds (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AAN HET STRAND VAN OOSTENDE

  Type: Studentenjob

  "Aan het strand van Oostende" is intussen een vaste waarde en nog steeds een speelse, vrolijke, kleurrijke tent die valt onder de noemer Brasserie - Grand Café, maar dan "freestyle" Onze drukbezochte zaak is gelegen op de alombekende Dageraadplaats en biedt plaats aan een vijftigtal gasten tijdens de winter en in de zomer een honderdtal. Wij verzorgen, met de glimlach, ontbijt, lunch & diner. Ons team bestaat uit een 10-tal medewerkers die vriendelijk, vrolijk & gastvrij zijn. Passie en gedrevenheid zijn per definitie een absolute must! Neem ook eens een kijkje op onze website: www.aanhetstrandvanoostende.be

 • Textielmedewerker tufter/tuftster 2 ploegen (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: BALTA GROUP - DIVISIE ITC

  Type: Vaste Job

  Je gaat aan de slag bij Balta: producent van kamerbreed designtapijt. Afdeling tuft: Het bevoorraden en bedienen van één of meerdere industriële tuftmachines voor de productie van textielvloerbekleding volgens de veiligheidsvoorschriften en de productievereisten (kwaliteit, termijnen, ...), controleren van het uitzicht van de textielvloerbekleding en de productiegegevens teneinde een kwaliteitsvol textielvloerbekleding af te leveren. Belangrijke taken: programmeren van machines ahv snelheid, motief, ... bobijnen en tuftdoek installeren op machine draadafwijkingen detecteren en oplossen tuftdoek loskoppelen nodige opvolging voorzien

 • Monteur/Demonteur (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: VAG CAROSSERIE

  Type: Vaste Job

  Uw takenpakket bestaat uit (de)monteren en monteren van alle onderdelen.

 • ADJUNCT WERFLEIDER - Regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: SERTEC nv

  Type: Vaste Job

  Als Adjunct Werfleider wordt bijgestaan door een ervaren werfleider word je verantwoordelijk voor de aansturing van één of meerdere grote werven in regio Antwerpen. Je stuurt een team van ploegbazen, arbeiders en onderaannemers aan. Je staat in voor het opstellen van meetstaten, vorderingsstaten en afrekeningen, het afroepen van materialen en de werkurencontrole. Je bent actief betrokken bij de algemene werfopvolging o.a. met betrekking tot de bouwsystemen, planning, veiligheid en kwaliteit

 • Kinderpsycholoog (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: FARESA

  Type: Zelfstandige activiteit

  • je geeft evidence-based therapie, gebaseerd op een grondige anamnese en diagnostiek en verzorgt een vlekkeloze en frequente clientopvolging • je richt je op kinderen en jongeren • je organiseert interne en externe trainingen • je versterkt Faresa als centrum in contacten met andere hulpverleners • je neemt deel aan intervisie, supervisie en teamvergaderingen • je houdt je kennis up -to-date door bijscholing • je bouwt actief mee aan Faresa • master in de klinische psychologie, postgraduaatopleiding in de gedragstherapie of in opleiding • bijkomende masters, specialisaties, postgraduaatopleidingen of expertise in diagnostiek is een plus • je hebt de voor- en de nadelen van een statuut als zelfstandige reeds afgewogen • een zelfstandige activiteit in hoofdof bijberoep waarbij wekelijks minimum drie blokken van 4 uur worden gepresteerd.

Zoek naar antwoorden van GB in sociale netwerken
Look for responds of GB in social networks

Lees alle opmerkingen voor GB. Laat een reactie achter voor GB. GB bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GB. Leave a respond for GB. GB on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GB op de google maps. Adres en contacten GB
Location of GB on the google maps. Address and contacts of GB

Andere gerelateerde bedrijven als come GB GB: Poseidon Waterbedden | LA FRITTE DOR?E | Biava SPRL | VANDEWEYER | BUREAU LOWE TROOST

Other related companies as GB: Poseidon Waterbedden | LA FRITTE DOR?E | Biava SPRL | VANDEWEYER | BUREAU LOWE TROOST

GB is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GB, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01034881591. Het bedrijf GB bevindt zich op het adres: MERKSPLASSESTEENWEG 104; 2310; RIJKEVORSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 867,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 335,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in GB zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GB is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GB is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GB, openstaande posities, locatie van GB op de kaart.

GB is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is GB, company assigned to the tax number BE01034881591. The company GB is located at the address: MERKSPLASSESTEENWEG 104; 2310; RIJKEVORSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 867,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 335,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in GB were not found.
The main activity of GB is Primary Metal Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GB is not available. You also can look at reviews of GB, open positions, location of GB on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GB, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GB, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GB, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GB, employees, financial statistics.