FRANCIS POSTEL

Contactgegevens FRANCIS POSTEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FRANCIS POSTEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FRANCIS POSTEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE MAUBEUGE 43; 7022; MONS, België

Telefoon (phone): 65318469 (+32-65318469) 65318469 (+32-65318469)

Fax (fax): +32 (2) 105-77-15 +32 (2) 105-77-15

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FRANCIS POSTEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FRANCIS POSTEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FRANCIS POSTEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FRANCIS POSTEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FRANCIS POSTEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FRANCIS POSTEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FRANCIS POSTEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FRANCIS POSTEL
Products information FRANCIS POSTEL

BTW identificatienummer (tax): BE07765655517
Ondernemingsnummer: 8875000000
Hoofdstad (capital): 188,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 544,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in FRANCIS POSTEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FRANCIS POSTEL
(Get full report from official database of BE for FRANCIS POSTEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FRANCIS POSTEL
Addition kinds of activities for FRANCIS POSTEL

508300. Boerderij- en tuinmachines | Farm and garden machinery
01719902. Bosbessenboerderij | Blueberry farm
17510202. Venster en deur (geprefabriceerde) installatie | Window and door (prefabricated) installation
36480109. Schijnwerpers | Searchlights
36690200. Transport signalerende apparaten | Transportation signaling devices
39490702. Wachters: voetbal, basketbal, voetbal, lacrosse, enz. | Guards: football, basketball, soccer, lacrosse, etc.
50219902. Stoelen | Chairs
51720102. Gassen, vloeibare petroleum (propaan) | Gases, liquefied petroleum (propane)
87489906. Visserijconsulent | Fishery consultant

Werken bij FRANCIS POSTEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FRANCIS POSTEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FRANCIS POSTEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FRANCIS POSTEL. Looking for open vacancies in other companies

 • Bouwarbeider (HAM)

  Regio: HAM

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant te Ham is op zoek naar een gemotiveerde bouwarbeider

 • Wil jij graag buschauffeur worden? (ZULTE)

  Regio: ZULTE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zoeken 2 types chauffeurs: lijnchauffeurs en schoolchauffeurs. We bieden een gratis opleiding rijbewijs D aan (3 dagen theorie en 20 uren praktijk) . De uren van de opleiding staan bovendien onder contract (=loon). Indien je slaagt voor het hele traject en dus het rijbewijs behaalt, kan hij vast in dienst bij een afdeling van Keolis. Ook bijverdieners, gepensioneerden, ... komen in aanmerking.

 • Heftruckchauffeur (SINT-PIETERS-LEEUW)

  Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als bestuurder van een heftruck werk je mee in het magazijn om de vrachtwagens te lossen en te laden. Bovendien hou je het magazijn in orde en kan je zeer goed om met zwaardere gewichten kan je paletten stapelen en in rekken plaatsen. Het gaat hier dus echt om de zwaardere heftrucks op mazout en gas. Soms moeten er ook zware zakken cement of plaaster van 30 kg manueel verplaatst worden. Je werkt eigenlijk als magazijnier of orderpicker maar dit vanop de heftruck en zet de bestelling klaar voor je klant.

 • Orderpicker vaste ploeg naar keuze (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: ASAP XL MECHELEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In deze functie ben je samen met je collega's verantwoordelijk voor het klaarzetten van bestellingen voor grootwarenhuizen. U werkt daarvoor met een BT en voicepicksysteem of scanner (worden beide aangeleerd) - ophalen van goederen - verdeling van de goederen - stapelen goederen

 • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Maldegem-Beernem-Knesselare (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Huishoudhulp (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Agilitas Turnhout

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

 • Poetshulp Opwijk (OPWIJK)

  Regio: OPWIJK

  Bedrijf: PUUUR PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u ! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 2.800 gemotiveerde personeelsleden en 15.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Door de voortdurende groei van ons bedrijf zijn we ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen.

 • Studenten horeca voor het plezantste land in Lichtaart! (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Als horecamedewerker zorg je ervoor dat de bezoekers in een proper restaurant een lekkere maaltijd kunnen eten. Je helpt mee met het bereiden van deze maaltijden, volgens de geldende HACCP-normen. Daarnaast spring je in waar nodig zoals afruimen en afwassen. Je zorgt mee voor de netheid van het restaurant. Je bedient de bezoekers met de grootste zorg.

 • Studenten kerstmarkt Aalst (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Studentenjob

  Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Aalst en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur! Heb jij nog voldoende uren over om te werken als student en ben je bereid meerdere dagen te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

 • Recruitment Officer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: AUSY

  Type: Vaste Job

  Als specialist Rekrutering en Selectie ben je verantwoordelijk voor verschillende rekruteringsopdrachten binnen onze verzekeringsmaatschappij;Je rekruteert hierbij alle mogelijke profielen, zoals IT, Sales, Marketing, Finance, verzekeringstechnische profielen, ...Je beheert je dossiers van A tot Z (van de behoeftenanalyse bij de Hiring Manager tot bespreking van het salarisvoorstel) ; In je functie ben je het aanspreekpunt inzake aanwerving voor de hiring managers, kandidaten en externe rekruteringspartners ; Je wordt betrokken bij verschillende HR projecten en neemt deel aan jobbeurzen; Je maakt deel uit van het HR departement en rapporteert rechtstreeks aan de HR Director.

 • Insurance Advisor Belfius West–Brabant (Regio Halle)

  Regio: Regio Halle

  Bedrijf: Belfius West-Brabant

  Type: Vaste Job

  Het commerciële netwerk van Belfius West-Brabant heeft kantoren in Itterbeek, Lennik, Sint-Pieters-Leeuw, Sint-Genesius-Rode en Drogenbos. In ons kantorennet werkt een groep commercieel adviseurs. Ze zijn elk actief in hun eigen vakgebied: betalingsverkeer, kredieten, verzekeringen, savings en investments. Zij staan garant voor een uitmuntende en professionele dienstverlening. Wij zijn op zoek naar een commerciële, gemotiveerde verzekeringsspecialist. Een beschrijving van je takenpakket: Je bent een gedreven teamspeler met een passie voor verzekeringen. Je staat in voor de groei en het beheer van de verzekeringsportefeuille over verschillende Belfius kantoren. Je doet aan commercieel schadebeheer. Je begeleidt en ondersteunt de klant bij een schadegeval waarbij een snelle en correcte afhandeling centraal staan. In je klantencontacten detecteer je opportuniteiten in de andere vakgebieden en speel je deze door aan je collega's specialisten. Je streeft in al je contacten naar een win-winrelatie, waarbij je respect hebt voor de behoeften van de klant Wij verwelkomen graag nieuwe collega's met een positieve instelling en commerciële feeling, enthousiaste teamspelers met interesse in de financiële wereld.

 • Logopedist (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: MEDISCH CENTRUM DON BOSCO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde enthousiaste logopedist op zelfstandige basis die patiënten kan behandelen in een groepspraktijk te 1500 Halle Lenniksesteenweg 59/01 in het Medisch Centrum Don Bosco. Graag zouden we je ook opleiden tot zelfstandige tandartsassistente. Dit is geen verplichting, maar zou voor ons beiden een goede oplossing kunnen zijn. Je behandelt kleuters, kinderen en jongeren met taal-, spraak- en leerproblemen. Op een half jaar heb je zeker een voltijds rooster. We zijn gelegen tegenover Don Boscoschool. Je kan zeker ook verder uitbreiden met slikproblemen dewelke doorverwezen kunnen worden door onze respiratoir kinesist, Uz Brussel( werd door hen al gevraagd) en Az Halle( werd door hen ook al gevraagd). Ook het clb van Halle is vragende partij om samen met kinesist , kinderpsycholoog , psycholoog , tandarts en jou een mooi project uit te bouwen. Ook doorverwijzing van orthodontisten is mogelijk. Zo kan je zowel in de dag als na schooltijd je agenda vullen. Je krijgt een goed uitgeruste praktijkruimte binnen een nieuwbouw met alle nodige test-, therapie- en spelmateriaal en internetaansluiting. Het team bestaat uit kinderpsycholoog,psycholoog, kinesiste met specialiteit respiratoir (slikproblemen) en kinesist met specialiteit psychomotoriek, diëtiste, medisch pedicure/schoonheidsspecialiste, vroedvrouw, reumatoloog en tandarts. Neem alvast een kijkje op www.mcdb.be. Stuur je CV naar [email protected] of neem telefonisch contact per sms met Hilde 0477/884054

Zoek naar antwoorden van FRANCIS POSTEL in sociale netwerken
Look for responds of FRANCIS POSTEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FRANCIS POSTEL. Laat een reactie achter voor FRANCIS POSTEL. FRANCIS POSTEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FRANCIS POSTEL. Leave a respond for FRANCIS POSTEL. FRANCIS POSTEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FRANCIS POSTEL op de google maps. Adres en contacten FRANCIS POSTEL
Location of FRANCIS POSTEL on the google maps. Address and contacts of FRANCIS POSTEL

Andere gerelateerde bedrijven als come FRANCIS POSTEL FRANCIS POSTEL: P. HELLA | PATRICK BOES | RUSTHUIS HEILIG HART | DE BAER JACKIE | LOUIS USELDING

Other related companies as FRANCIS POSTEL: P. HELLA | PATRICK BOES | RUSTHUIS HEILIG HART | DE BAER JACKIE | LOUIS USELDING

FRANCIS POSTEL is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FRANCIS POSTEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07765655517. Het bedrijf FRANCIS POSTEL bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE MAUBEUGE 43; 7022; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 188,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 544,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in FRANCIS POSTEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FRANCIS POSTEL is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FRANCIS POSTEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FRANCIS POSTEL, openstaande posities, locatie van FRANCIS POSTEL op de kaart.

FRANCIS POSTEL is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is FRANCIS POSTEL, company assigned to the tax number BE07765655517. The company FRANCIS POSTEL is located at the address: CHAUSS?E DE MAUBEUGE 43; 7022; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 188,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 544,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in FRANCIS POSTEL were not found.
The main activity of FRANCIS POSTEL is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FRANCIS POSTEL is not available. You also can look at reviews of FRANCIS POSTEL, open positions, location of FRANCIS POSTEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FRANCIS POSTEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FRANCIS POSTEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FRANCIS POSTEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FRANCIS POSTEL, employees, financial statistics.