DE BAER JACKIE

Contactgegevens DE BAER JACKIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE BAER JACKIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE BAER JACKIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KASTEELSTRAAT 73; 9140; TEMSE, België

Telefoon (phone): 37710462 (+32-37710462) 37710462 (+32-37710462)

Fax (fax): +32 (57) 514-94-40 +32 (57) 514-94-40

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE BAER JACKIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE BAER JACKIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE BAER JACKIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE BAER JACKIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE BAER JACKIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE BAER JACKIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE BAER JACKIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE BAER JACKIE
Products information DE BAER JACKIE

BTW identificatienummer (tax): BE05948242187
Ondernemingsnummer: 1730316162
Hoofdstad (capital): 745,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 754,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2006

Producten die in DE BAER JACKIE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Pain, p?tisseries and confiseries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE BAER JACKIE
(Get full report from official database of BE for DE BAER JACKIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE BAER JACKIE
Addition kinds of activities for DE BAER JACKIE

509200. Speelgoed en hobbyartikelen en benodigdheden | Toys and hobby goods and supplies
832207. Sociale voorzieningen voor gehandicapten | Social services for the handicapped
27310201. Boekclubs: uitgeverij en drukwerk | Book clubs: publishing and printing
30691505. Loodgieters 'rubberartikelen | Plumbers' rubber goods
35689901. Koppelingen, behalve voertuig | Clutches, except vehicular
37999900. Transportuitrusting, nec, nec | Transportation equipment, nec, nec

Werken bij DE BAER JACKIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE BAER JACKIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE BAER JACKIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE BAER JACKIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Automecanicien (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een ervaren automecanicien die wil werken in een gloednieuwe garage met passie voor auto's? Jouw taak: - Onderhoud en herstellingen personenwagens volgens de procedures - Diagnose en opvolging interventies en campagnes - Klaarmaken nieuwe voertuigen - Onderhoud werkzones en gereedschappen en beheren opslagzones (milieu)

  • Medewerker scanning (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant gelegen te Geel zijn wij op zoek naar een gemotiveerde medewerker voor op de afdeling scanning: Je zal werken met een handscanner. Je kan de producten op een pallet plaatsen en klaarmaken voor verzending. Je bent de laatste controle voor de verzending de deur uit gaat. Je werkt volgens de veiligheidsregels. Je werkt ordelijk en toont respect voor de goederen. Is deze vacature echt iets voor jou? Solliciteer dan meteen op het nummer 014 56 00 44 of via mail naar [email protected]

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Bornem (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Kinepolis Hasselt Student Schoonmaak (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: National Retail Unit

    Type: Studentenjob

    Voor Kinepolis Hasselt zoeken we een werkwillige student om de schoonmaakploeg te versterken. Je helpt mee met de schoonmaak van de shop, de foyer, inkomhal, de zalen etc. Je werkt aan een hoog tempo en hebt het zelf graag steeds spik en span. Je werkt tijdens het academiejaar: wekelijks op zaterdag en/of zondag, een dag in de week extra (maandag en/of vrijdag) is zeker een pluspunt. Tijdens vakantieperiodes werk je ook tijdens weekdagen, afhankelijk wat lukt met jouw agenda. Je bent een vroege vogel. Immers, de werktijden zijn telkens van 6h30-13h en hier deins jij niet voor terug.

  • Jobstudent verkoop bakkerij m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Als student help jij klanten verder, je rekent af en vult de winkel verder aan. Je wil graag werken in het weekend of woensdagnamiddag.

  • JOBSTUDENT POLYVALENTE MEDEWERKER (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: DE KELLE

    Type: Studentenjob

    Voor ons gastronomisch restaurant zoeken wij een gemotiveerde en enthousiaste kandidaat voor hulp in de zaal. U staat in voor het bedienen van onze klanten en verder helpt u bij voorbereidende taken, aanvullen frigo's, brood en boter inzetten, bordjes klaarzetten met koekjes voor bij koffie, afwas tussenin,... Je bent beschikbaar één of meerdere dagen in het weekend en/of ook mogelijkheden in de vakantieperiodes. Dit is in onderling overleg af te spreken.

  • STUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van het productieatelier. Je doet de ontvangst en stockage van leveringen. Je bent verantwoordelijk voor het ontdooien van producten. Je bakt de viennoiserie en zorgt voor de afwerking. Je werkt de patisserie af. Je bereidt de sandwiches, salades, quiches, … Je bereidt en verpakt de producten en voorziet ze van een datum. Je vult de toonbank in de loop van de dienst systematisch aan. Je zorgt voor het onderhoud van het atelier: poetsen atelier en reinigen van het apparatuur. Je doet de afwas.

  • Studentenjob te Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: IMMAX

    Type: Studentenjob

    Wij zijn op zoek naar een jobstudent voor het hele jaar door ons te komen helpen 1 dag in de week. Bij voorkeur de zaterdag maar een andere dag is ook ok. Wij zijn gesloten op woensdag en zondag. Je taak bestaan uit o.a. : Verkoopsborden en spandoeken ophangen en weghalen Publiciteit verzorgen Brieven bezorgen e.d. Meehelpen met allerlei kleinere kantoortaken. Foto’s nemen van appartementen te koop/te huur Mailings verzorgen

  • Stagiair(e) Test Engineer voor Web App (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: ORBID

    Type: Studentenjob

    De bedoeling is om in een van onze bestaande applicaties een test framework te integreren. Zowel end-to-end als unit testen. De applicatie: TickIT is een online platform(SaaS) voor het aanmaken & beheren van tickets tussen klant en leverancier. De mobiele applicatie wordt gebruikt door de klant om tickets te registreren via een gebruiksvriendelijke interface. Zowel klant als leverancier kunnen hun tickets beheren en behandelen via de web interface. Doel: - Bekijken wat de mogelijkheden zijn van de verschillende Test frameworks. - Bepalen welk framework het best binnen onze bestaande applicatie past. - Proof of concept maken met het gekozen framework. - Test scenario’s opstellen voor onze applicatie en de testen bouwen. - Eventueel continuous integration omgeving opzetten met automatische testen bij inchecken code. - Integratie van een zelfgeschreven error handling framework, gelijkaardig aan sentry.io. Daarnaast zal je, samen met ervaren collega’s, instaan voor tal van uitbreidingen voor v2 van de applicatie.

  • Safety & Quality Manager (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: FREYSSINET BELGIUM

    Type: Vaste Job

    JOUW UITDAGING Je maakt deel uit van het managementteam en neemt het voortouw in nieuwe veiligheidsinitiatieven. · Je analyseert het veiligheidsbewustzijn op de werven, de omgevingsfactoren, de middelen en veiligheidsinstructies. Dit resulteert in het continue verhoging van het veiligheidsniveau binnen de organisatie. · Je bent medeverantwoordelijk voor het implementeren en het uitvoeren van het bestaande internationale veiligheidsplan. · Je verleent specifiek advies en geeft presentaties aan het kader en arbeiders. · Je voert de wettelijk bepaalde taken in het kader van jouw rol als preventieadviseur uit en bent in contact met je buitenlandse collega’s. · Je adviseert het projectmanagement in het uitvoeren van risicoanalyses en organiseert interne audits voor zowel ISO als VCA**. Op basis hiervan neem je de nodige maatregelen en stelt actieplannen op. · Je analyseert incidenten en arbeidsongevallen, geeft gepast advies en neemt de nodige acties. · Je bewaakt de naleving van de veiligheidsvoorschriften en het kwaliteitsmanagementsysteem. · Werfbezoeken en bijwonen van coördinatievergaderingen behoren tot jou dagelijkse taken · Je adviseert de aankoopafdeling aangaande de veiligheidsvereisten bij aankoop van arbeidsmiddelen, PBM, ea. · Je bent een professionele specialist, dus je blijft up-to-date in je domein en zorgt voor de communicatie en toepassing binnen de hele organisatie.

  • Reclame bedeler in Berlare (BERLARE)

    Regio: BERLARE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • Eurostaff - Java Developer (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    I am looking for a Java Developer with 5-6 years of experience for one of my clients in Brussels.     Mandatory skills Java 1.7/ Java 8 Spring 3.x/4.x JSP/Servlet/JMS JDBC JPA/Hibernate JAXWS (CXF) XML SOAP & Rest   Bonus skills Spring MVC Spring WebFlow JavaScript / JQuery / Vue.js Eclipse / STS A scripting language such as Ruby, Groovy, Python Agile methodologies   Languages English mandatory French or Dutch mandatory   Details Lengths of the contract: 1,5 - 2 years Location: Brussels Full time

Zoek naar antwoorden van DE BAER JACKIE in sociale netwerken
Look for responds of DE BAER JACKIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE BAER JACKIE. Laat een reactie achter voor DE BAER JACKIE. DE BAER JACKIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE BAER JACKIE. Leave a respond for DE BAER JACKIE. DE BAER JACKIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE BAER JACKIE op de google maps. Adres en contacten DE BAER JACKIE
Location of DE BAER JACKIE on the google maps. Address and contacts of DE BAER JACKIE

Andere gerelateerde bedrijven als come DE BAER JACKIE DE BAER JACKIE: KON. GYMCLUB LEUVEN | WILLEKENS K | AVEVE VERDUYN | MAES-STORMS ALGEMENE ELECTRICITEIT | Planckaert R

Other related companies as DE BAER JACKIE: KON. GYMCLUB LEUVEN | WILLEKENS K | AVEVE VERDUYN | MAES-STORMS ALGEMENE ELECTRICITEIT | Planckaert R

DE BAER JACKIE is een bedrijf dat 2006 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE BAER JACKIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05948242187. Het bedrijf DE BAER JACKIE bevindt zich op het adres: KASTEELSTRAAT 73; 9140; TEMSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 745,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 754,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Pain, p?tisseries and confiseries. Producten gemaakt in DE BAER JACKIE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE BAER JACKIE is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE BAER JACKIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE BAER JACKIE, openstaande posities, locatie van DE BAER JACKIE op de kaart.

DE BAER JACKIE is a company, that was registered 2006 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE BAER JACKIE, company assigned to the tax number BE05948242187. The company DE BAER JACKIE is located at the address: KASTEELSTRAAT 73; 9140; TEMSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 745,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 754,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Pain, p?tisseries and confiseries. Products created in DE BAER JACKIE were not found.
The main activity of DE BAER JACKIE is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE BAER JACKIE is not available. You also can look at reviews of DE BAER JACKIE, open positions, location of DE BAER JACKIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE BAER JACKIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE BAER JACKIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE BAER JACKIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE BAER JACKIE, employees, financial statistics.