FOTOBAD

Contactgegevens FOTOBAD: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FOTOBAD: address, phone, fax, email, website, opening hours

FOTOBAD

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ALBERT I LAAN 45; 8670; KOKSIJDE, België

Telefoon (phone): 58514192 (+32-58514192) 58514192 (+32-58514192)

Fax (fax): +32 (13) 316-63-20 +32 (13) 316-63-20

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FOTOBAD: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FOTOBAD"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FOTOBAD"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FOTOBAD, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FOTOBAD. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FOTOBAD, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FOTOBAD. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FOTOBAD
Products information FOTOBAD

BTW identificatienummer (tax): BE04161865234
Ondernemingsnummer: 1868743896
Hoofdstad (capital): 198,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 304,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in FOTOBAD zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FOTOBAD
(Get full report from official database of BE for FOTOBAD)

Aanvulling soorten activiteiten voor FOTOBAD
Addition kinds of activities for FOTOBAD

317200. Persoonlijke lederwaren, nec | Personal leather goods, nec
354204. Spinning, spline rolling en wikkelmachines | Spinning, spline rolling, and winding machines
20150104. Kip, verwerkt: vers | Chicken, processed: fresh
38610100. Gevoelig film, doek en papier | Sensitized film, cloth, and paper
50499905. Religieuze benodigdheden | Religious supplies

Werken bij FOTOBAD: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FOTOBAD: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FOTOBAD. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FOTOBAD. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker Restaurant (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wil je graag werken als kelner in een familie restaurant? Of heb je eerder ervaring als kok of afwasser? Liever een verantwoordelijke functie? Voor elk wat wils! Kom langs op het Randstad Kantoor in Kortrijk en start vandaag nog met jouw droomjob.

 • OPERATOR (SINT-DENIJS-WESTREM)

  Regio: SINT-DENIJS-WESTREM

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in de regio Gent zoeken we een OPERATOR. Je zal instaan voor het instellen en bedienen van machines en het opvolgen van GMP regels die eigen zijn aan artikelen die in de farmaceutische industrie gebruikt worden. Daarnaast zal je ook leiding geven aan een team van 2 a 3 mensen.

 • Winkelbediende Charcuterie (LAAKDAL)

  Regio: LAAKDAL

  Bedrijf: Go4Jobs Geel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als winkelbediende sta je in voor de volgende taken: - Toog netjes houden - Aanvullen van vlees en salades - Bediening van de klanten - Bestellingen opnemen  

 • Ploegbaas Metser (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Konvert Construct Geel

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Olen zijn we op zoek naar een PLOEGBAAS METSER. Je mag leiding geven aan een ploeg van 3 à 4 medewerkers, en zorgt ervoor dat de werven gestructureerd verlopen volgens de regels van de kunst. Plannen lezen, gebouwen uitzetten… hebben voor u geen geheimen. Heb je interesse, mail dan je CV naar [email protected].

 • Huishoudheld (m/v) Regio Lembeke-Waarschoot (Regio Eeklo-Zelzate)

  Regio: Regio Eeklo-Zelzate

  Bedrijf: EASY LIFE MALDEGEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Soraya is op zoek naar gemotiveerde superhelden in het huishouden voor de regio Lembeke/Waarschoot/Bassevelde. Ben je op zoek naar een job die voor afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EasyLife en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselend job tegemoet.

 • huishoudhulp Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: HULP IN HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Wij zijn op zoek naar een enthousiaste, gemotiveerde, zelfstandige ALLROUND poetshulp met ervaring die zin heeft voor orde en netheid. Hoofdzakelijk bestaat uw taak uit poetsen. Daarnaast behoort ook strijken, koken en eventueel boodschappen doen tot uw takenpakket.

 • Afwasser student (zaterdag-zondagochtend) (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Voor een bakkerij regio Lebbeke zoeken we een student afwasser om op zaterdag- en zondagochtend (ook feestdagen) de afwas van al het materiaal & de eindschoonmaak van de ateliervloer. Je werkt 1 weekend op de 2. Je start tussen 7u 's morgens - 8u 's morgens, dit wordt op voorhand besproken.

 • Helpdesk Engineer (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: Centric Belgium NV

  Type: Vaste Job

  Door een groeiend klantenbestand, zoeken we een nieuwe collega voor het Helpdesk-team. Hij / zij draagt zorg voor de correcte afhandeling van klantenoproepen. Heb je interesse om Helpdesk Engineer te worden, dan is dit wat we van jou verwachten: • Je bent een behulpzame en deskundige gesprekspartner voor onze klanten. • Je draagt zorg voor het beantwoorden van functionele vragen en het herstellen van storingen bij onze klanten. • Je steunt hierbij op de bestaande procedures en werkinstructies. • Je analyseert het verzoek en stelt de juiste diagnose van de probleemsituatie. • Je handelt elk contact correct af, niet-opgeloste calls stuur je door aan de juiste afdeling. Je zorgt daarbij voor juiste feedback naar de klant. • Je registreert de activiteiten correct en verzorgt de nodige feedback aan alle betrokken partijen. • Je stelt verbeteringen van de werkinstructies voor waar mogelijk en bewaakt een kwaliteitsvolle dienstverlening.

 • Kinderverzorg(st)er (EDEGEM)

  Regio: EDEGEM

  Bedrijf: Plusj CV

  Type: Vaste Job

  Ben jij een enthousiaste teamplayer met een groot hart voor kinderen, die bruist van energie en je werk met de nodige zelfstandigheid en nauwkeurigheid uitvoert? Dan zijn wij op zoek naar jou ! Je staat in voor het verzorgen en begeleiden van 34 kindjes verdeeld over twee of drie groepen. Je begeleid de eet- en slaapmomenten. Je onderhoud het contact met de ouders. Je organiseert activiteiten. Je bent stressbestendig en organisatorisch sterk. Creatief, spontaan, lief en optimist zijn enkele van jouw eigenschappen. Energiek, maar ook rust kunnen uitstralen. Je durft je verantwoordelijkheid op te nemen, ten aanzien van de kinderen, ouders, collega's. Enkel kandidaten uit de regio komen in aanmerking.

 • TECHNISCH TEKENAAR (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: Select HR Hasselt

  Type: Vaste Job

  Na een intensieve opleidingsperiode om het gamma te leren kennen, werk je actief mee aan de interne productontwikkeling alsook aan de coördinatie en opvolging van de externe productontwikkeling. De focus ligt op het bedenken en implementeren van nieuwe producten en optimaliseren van bestaande producten uit het gamma. je stelt haalbaarheidsstudies en kosten/baten analyses op en voert producttesten uit je zoekt mee naar de juiste leveranciers je zorgt voor technische productdocumentatie en houdt deze up-to-date je geeft product-technische ondersteuning aan medewerkers van diverse afdelingen je bent verantwoordelijk voor de productkwaliteit- en functionaliteit Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gezonde KMO in de interieursector. Ze richten zich op het high end segment van decoratie en ontwikkelen en produceren alles op maat van de klant. Het eigen ontwikkelingsteam ontwikkelt producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen met de fijnste afwerking. Meer dan 70% van de verkoop is afkomstig uit eigen ontwikkelingen. Ter vervanging van een medewerker die op pensioen gaat, zoeken we een technisch tekenaar.

 • Colas Belgium l Adjunct-topograaf l Agentschap Noord of Agentschap Noord-Oost (HEUSDEN-ZOLDER)

  Regio: HEUSDEN-ZOLDER

  Bedrijf: COLAS BELGIUM

  Type: Vaste Job

  In samenspraak met de (hoofd)topograaf zorg je voor de topografische opvolging van meerdere werven. Je takenpakket bestaat ondermeer uit: - voorbereiding van één of enkele projecten in overleg met de werfleider: uitvoeren van metingen, uitzetten van het project,… - controle van de uitvoeringsplannen - opstelling van wegenis- en rioleringslijsten - begeleiding bij het uitzetwerk voor diverse machines - uitvoering van systematische metingen voor werkgever en opdrachtgever Je stuurt arbeiders hulptopografen aan en rapporteert aan de hoofdtopograaf.

 • ClearSource - Business Process Analyst (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  We are looking for a Business Process Analyst for a long term contract in Brussels' center. Role Analyze and identify process improvements for the AS IS Define optimization solutions and priorities, plan the implementation of those solutions Support operational services to formalize and write existing process Support conception, development, set up and follow-up of process monitoring systems Manage some improvements projects Formalize some business requirements for changes linked to application solutions Provide changes information to functional analysts Participate in a project modelling process TO BE and evaluate the impacts Profile At least 2 years of experience in process analysis Good communicator, able to discuss with a wide range of stakeholders Experience with BPMN Fluent in French OR Dutch and good knowledge of the other national language Result oriented, autonomous Duration until end of June 2019 but scope until 2020. Interesting? Don't hesitate to send us your most recent CV.

Zoek naar antwoorden van FOTOBAD in sociale netwerken
Look for responds of FOTOBAD in social networks

Lees alle opmerkingen voor FOTOBAD. Laat een reactie achter voor FOTOBAD. FOTOBAD bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FOTOBAD. Leave a respond for FOTOBAD. FOTOBAD on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FOTOBAD op de google maps. Adres en contacten FOTOBAD
Location of FOTOBAD on the google maps. Address and contacts of FOTOBAD

Andere gerelateerde bedrijven als come FOTOBAD FOTOBAD: Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout | Michel C | BOND MOYSON | GARAGE COOLS-ERNESTE | 12 (Le)

Other related companies as FOTOBAD: Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout | Michel C | BOND MOYSON | GARAGE COOLS-ERNESTE | 12 (Le)

FOTOBAD is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FOTOBAD, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04161865234. Het bedrijf FOTOBAD bevindt zich op het adres: ALBERT I LAAN 45; 8670; KOKSIJDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 198,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 304,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in FOTOBAD zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FOTOBAD is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FOTOBAD is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FOTOBAD, openstaande posities, locatie van FOTOBAD op de kaart.

FOTOBAD is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is FOTOBAD, company assigned to the tax number BE04161865234. The company FOTOBAD is located at the address: ALBERT I LAAN 45; 8670; KOKSIJDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 198,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 304,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in FOTOBAD were not found.
The main activity of FOTOBAD is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FOTOBAD is not available. You also can look at reviews of FOTOBAD, open positions, location of FOTOBAD on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FOTOBAD, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FOTOBAD, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FOTOBAD, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FOTOBAD, employees, financial statistics.