Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout

Contactgegevens Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout: address, phone, fax, email, website, opening hours

Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Langstraat 102; 2140; Antwerpen (Borgerhout), België

Telefoon (phone): 03 270 39 47 (+32-03 270 39 47) 03 270 39 47 (+32-03 270 39 47)

Fax (fax): 03 270 39 50 (+32-03 270 39 50) 03 270 39 50 (+32-03 270 39 50)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout
Products information Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout

BTW identificatienummer (tax): BE08829956054
Ondernemingsnummer: 1689666748
Hoofdstad (capital): 999,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 333,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Social service organizations

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout
(Get full report from official database of BE for Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout)

Aanvulling soorten activiteiten voor Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout
Addition kinds of activities for Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout

633100. Brand-, zee- en ongevallenverzekering | Fire, marine, and casualty insurance
20910325. Makreel, gepekeld | Mackerel, pickled
36330100. Huishoudelijke wasmachines, inclusief munten | Household laundry machines, including coin-operated
59990501. munten | Coins
86410101. Burgers unie | Citizens union

Werken bij Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout. Looking for open vacancies in other companies

  • Schrijnwerker (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klant in de regio Kinrooi zijn we op zoek naar een gemotiveerde Schrijnwerker Je takenpakket bestaat uit: - Schrijnwerken en afwerken van ramen, deuren, trappen, interieur, scheidingswanden en verlaagde plafonds - Je werkt met aluminium, pvc en hout - Je staat in voor de voorbereiding ter productie van diverse betonelementen - Werken met houtbewerkingsmachines

  • Customer service dealer support Orange (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als customer service medewerker op de afdeling dealer support ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: Je bent de link tussen Orange en de winkels die Orange producten verkopen Je bent verantwoordelijk voor het binnenkomende en uitgaande telefoonverkeer van de aan jou toegewezen klanten en biedt ondersteuning bij praktische vragen Je geeft on-site ondersteuning, neemt deel aan klantenbezoeken en interne klantenvergaderingen Je communiceert de klanteninformatie met de betrokken departementen in het bedrijf (verkoop, naverkoop en marketing)

  • Mig/Mag Lasser (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature Mig/Mag lasser krijg je heel wat taken toegewezen. Onderstaande taken zal jij uitvoeren: planlezen op maat lassen van diverse metaalconstructies

  • OPERATOR CLEANING (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor de cleaning van wagens en containers en dit zowel voor onze chemie als bulk- en foodklanten. Het is evident dat je de veiligheidsvoorschriften naleeft en de procedures correct volgt. Je zorgt tevens voor de administratieve verwerking van de cleaningactiviteiten. Zo geef je in wat je precies hebt uitgevoerd, hoe lang dit heeft geduurd en welk materiaal je verbruikt hebt. Je rapporteert rechtstreeks aan de teamleader cleaning.

  • Zaalmedewerker (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant, een klassevol familiaal restaurant, is op zoek naar een zaalmedewerker (M/V). Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken in het restaurant. Je ontvangt de klanten, neemt bestellingen op en serveert hen met een glimlach.

  • Schrijnwerker met kennis CNC (ZELEM)

    Regio: ZELEM

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Gezocht: een CNC bediener voor binnendeuren en meubels in de regio Zelem. Kan je overweg met houtbewerkingsmachines en kan je plan lezen? Je bent in staat om de machine te programmeren en uitvoeren van zaag- en maatwerkopdrachten met de CNC gestuurde opdeelzaag, afplakmachine en freesmachine. TYPE CNC: weeke venture 440M

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO ZEVENEKEN (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Animator om Minecraft spelers te begeleiden - Heist op den Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: SKILLZ

    Type: Studentenjob

    Zin in een leuke vakantiejob als animator minecraft? Ben je een échte minecraft gamer en heb je zin om je kennis met kinderen te delen? Dan vind je hier de job van je leven!! De minecraft activiteiten worden afgewisseld met spel. Er zijn steeds 2 groepen die afwisselend minecraft spelen en spelactiviteiten doen. Je begeleidt dus 2 afzonderlijke groepen van 12 kinderen. De spelactiviteiten worden door een andere monitor voorzien.

  • HR - Planning Officer Hostessenbureau (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BC HOSPITALITY SERVICES

    Type: Studentenjob

    BC Hospitality Servicesis een belangrijke speler in de dienstverlenende sector. De dienstverlening bestaat uit het inschakelen van onder andere volgende medewerkers: hosts/hostesses, promopeople, parkingmedewerkers, event crew en stagehands. Om ons team te versterken zoeken we een pro-actieve, enthousiaste, adminstratieve duizendpoot om ermee voor te zorgen dat elke klant, elke opdracht ingevuld wordt met het perfecte team! Takenpakket binnen BC Hospitality Services: · Het gehele rekruteringsproces opvolgen o Vacatures opstellen en online plaatsen o CV’s screenen o Kandidaten telefonisch screenen o Kandidaten uitnodigen voor een kennismakingsgesprek o Kennismakingsgesprekken afnemem o Kandidaten opbellen en inplannen op de juiste opdrachten (= 80% van de job!) o De gehele administratie doorheen het proces opvolgen · Sociale zekerheidsadministratie o Nauwe samenwerking met het sociaal secretariaat (JustWork) o Vragen mbt lonen oplossen o Contracten aanvragen/annuleren/wijzigen · Algemene taken o De infomails opstellen en controleren o De telefoon beantwoorden o Documenten afdrukken en klasseren · Taken on the field o Controleren van het team ter plaatse (zowel tijdens de week als het weekend) o Contact opdrachtgever o Meehelpen indien nodig

  • Techniekers Elektriciteit / Middenspanning (PERK)

    Regio: PERK

    Bedrijf: ELECTRO 80

    Type: Vaste Job

    Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning sta je mee in voor de assemblage, montage en aansluiting van middenspanningsborden. (hoogspanningscabines) op onze werven over heel België. Je levert maatwerk aan de hand van opdrachten en schema's. Als Technieker Elektriciteit/ Middenspanning werk je nauw samen met de werfleider of ploegbaas en werk je regelmatig mee in ons atelier (plaat- & montagewerk).

  • WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (m/v) (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: ARALEA vzw

    Type: Vaste Job

    Aralea en De Kringwinkel Antwerpen werven aan WERKBEGELEIDER KRINGWINKEL (voltijds – 38u) Blink jij uit in communicatie en organisatietalent en zoek je een gevarieerde job in een aangename en sociale werkomgeving? Ben je een teamspeler en kan je coachend leidinggeven aan een groep doelgroepmedewerkers? Dan ben jij de geknipte persoon om ons team te versterken! Je werkopdrachten bestaan uit: In deze job focus je op twee gebieden: het begeleiden van je team en de commerciële uitbating van de winkel. Je leidt met je collega en een team van medewerkers een Kringwinkel. Samen met het commerciële aspect is het tewerkstellingsaspect meest belangrijk. Met je team van 10 à 15 medewerkers zorg je voor een goede gang van zaken op vlak van bestellingen, verkoop, stockage, presentatie van de goederen, administratie Je ondersteunt en begeleidt je medewerkers. Je hebt een voorbeeldfunctie en coacht je team zodat hun talenten zichtbaar worden en ondersteunt hen op vlak van technische en sociale vaardigheden. Je organiseert de winkel zodat die is afgestemd op de wensen van de klant en volgens De Kringwinkel huisstijl. Kwaliteitsvol werken vertaal je zoveel mogelijk op en naar de werkvloer. Je staat in voor het openen en sluiten van de winkel en je maakt de kassa op. Je vormt een team met je collega-winkelverantwoordelijke, de bedrijfsleider en de andere winkelverantwoordelijken. Je bent bereid in één van onze andere winkels in het Antwerpse in te springen indien de werking dit vereist.

  • Arts preventieve geneeskunde (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: AG Insurance

    Type: Zelfstandige activiteit

    AG Insurance is de grootste verzekeringsmaatschappij in België. Wij verdelen onze producten via verschillende kanalen aan consumenten en bedrijven. Wij bieden het volledige gamma aan verzekeringsproducten aan: brand, auto, hospitalisatie, pensioensparen, groepsverzekering… AG Insurance stimuleert zijn klanten om te genieten van het leven, elke dag opnieuw. We zetten klanten aan om volop te leven en het leven te leiden dat ze echt willen: een gezin stichten, een huis kopen, reizen, nieuwe sporten ontdekken... Zonder zorgen, want wij steunen hen bij elk van die sleutelmomenten. Voor onze HR afdeling zijn we op zoek naar een arts preventieve geneeskunde (m/v) voor 1,5 dag per week. Je functie Je onderzoekt medewerkers en neemt desgevallend preventieve maatregelen effen ter voorkoming van ziekten en spoort eventueel vroegtijdig ziekten en afwijkingen op. Je draagt actief bij aan de preventie van ziekten en afwijkingen door patiënten te adviseren over voeding, beweging/lichamelijke oefening, hygiëne en algemene gezondheid. Je legt de bevindingen vast in een elektronisch medisch dossier en draagt zorg voor het bijhouden en registreren van medische patiëntgegevens. Je vraagt laboratoriumtests en vooraf door de werkgever bepaalde preventieve diagnostische tests aan en analyseert de resultaten. Je verleent medische en administratieve bijstand bij arbeidsongevallen Je doet dringende medische urgenties, indien niet kan worden gewacht tot een afspraak bij de huisarts. Je draagt mee bij aan het algemene welzijn van onze medewerkers.

Zoek naar antwoorden van Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout in sociale netwerken
Look for responds of Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout in social networks

Lees alle opmerkingen voor Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout. Laat een reactie achter voor Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout. Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout. Leave a respond for Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout. Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout op de google maps. Adres en contacten Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout
Location of Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout on the google maps. Address and contacts of Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout

Andere gerelateerde bedrijven als come Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout: THE COMMUNICATION HOUSE | TRAVAUX-SERVICE | CHR. COLINET | SAVIGNAC | C. VAN DEN BOSSCHE

Other related companies as Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout: THE COMMUNICATION HOUSE | TRAVAUX-SERVICE | CHR. COLINET | SAVIGNAC | C. VAN DEN BOSSCHE

Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08829956054. Het bedrijf Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout bevindt zich op het adres: Langstraat 102; 2140; Antwerpen (Borgerhout). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 999,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 333,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Social service organizations. Producten gemaakt in Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout is Beveiliging & Commodity Brokers, Dealers, Uitwisselingen & Diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout, openstaande posities, locatie van Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout op de kaart.

Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout, company assigned to the tax number BE08829956054. The company Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout is located at the address: Langstraat 102; 2140; Antwerpen (Borgerhout). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 999,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 333,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Social service organizations. Products created in Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout were not found.
The main activity of Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout is Security & Commodity Brokers, Dealers, Exchanges & Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout is not available. You also can look at reviews of Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout, open positions, location of Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Steunpunt Opvoeding Oud-Borgerhout, employees, financial statistics.