DU TILLEUL

Contactgegevens DU TILLEUL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DU TILLEUL: address, phone, fax, email, website, opening hours

DU TILLEUL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LINDESTRAAT 337-339; 1140; EVERE/EVERE, België

Telefoon (phone): 22150359 (+32-22150359) 22150359 (+32-22150359)

Fax (fax): +32 (56) 288-93-19 +32 (56) 288-93-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DU TILLEUL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DU TILLEUL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DU TILLEUL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DU TILLEUL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DU TILLEUL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DU TILLEUL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DU TILLEUL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DU TILLEUL
Products information DU TILLEUL

BTW identificatienummer (tax): BE09849212646
Ondernemingsnummer: 7111145019
Hoofdstad (capital): 410,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 279,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in DU TILLEUL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DU TILLEUL
(Get full report from official database of BE for DU TILLEUL)

Aanvulling soorten activiteiten voor DU TILLEUL
Addition kinds of activities for DU TILLEUL

072303. Groentegewassen marktvoorbereiding diensten | Vegetable crops market preparation services
616200. Hypotheekbanken en lening correspondenten | Mortgage bankers and loan correspondents
25140604. Grasmateriaal: metaal | Lawn furniture: metal
32690303. Knippen en decoreren van China | Firing and decorating china
34919905. Drukventielen en regelaars, industrieel | Pressure valves and regulators, industrial
38230418. Thermische geleidbaarheidsinstrumenten, industrieel proces type | Thermal conductivity instruments, industrial process type
59639902. Kledingverkoop, huis-naar-huis | Clothing sales, house-to-house

Werken bij DU TILLEUL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DU TILLEUL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DU TILLEUL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DU TILLEUL. Looking for open vacancies in other companies

 • Hulp kok (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: JobFIXers nv

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  UNIEKE KANS Je taak bestaat er in om de kok te assisteren in de grootkeuken. Geen onderbroken dienst maar een full continue systeem. Je bereidt zowel de warme gerechten als de koude gerechten.

 • Operator nachtploeg m/v (BAVEGEM)

  Regio: BAVEGEM

  Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Operator nacht gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en je maakt de bereidingen klaar.

 • Interieur vormgever (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zoeken in Ardooie een tijdelijke interieur vormgever voor een zwangerschapsvervanging. Je bent verantwoordelijk voor het tekenen en opmaken van plannen voornamelijk voor badkamers. Je maakt offertes op.

 • Bandenmonteur regio Ninove (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bekende bandencentrale in de omgeving van Ninove zijn wij op zoek naar een bandenmonteur. Jouw taken: Je zet de te verwisselen banden reeds klaar. Je verwisseld de banden. Je zet de te bewaren banden volgens een systeem terug in het magazijn

 • TECHNIEKER (WEELDE)

  Regio: WEELDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je een passie voor electriciteit en mechanica Houd je ervan om storingen op te lossen Heb je kennis van tuin- en bouwmachines Ben je flexibel Kan je zelfstandig werken

 • Lader (TIELT)

  Regio: TIELT

  Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als lader zorg je voor een correcte invoer van het order in de computer om het juiste type varkenskarkassen uit de frigo te halen, de varkenskarkassen op de juiste manier verhaken en klasseren op de vrachtwagen. Daarnaast kan je ook de juiste vrachtwagens afroepen om te laden, waarbij je deze gaat inwegen, de haken lost en de vrachtwagen aan de juiste laadkade laat plaatsnemen om geladen te worden.

 • Werken als huishoudhulp Schriek (SCHRIEK)

  Regio: SCHRIEK

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Jobstudent Slagerij Sint-Pauwels (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: Randstad NV

  Type: Studentenjob

  Voor een slagerij in Sint-Pauwels zijn we op zoek naar een jobstudent om wekelijks op zondag te werken. Het betreft een structurele studentenjob op zondag van 07u30 tot 13u00. Jouw takenpakket bestaat uit: bediening aan de toonbank, onthaal van de klanten, afrekenen aan de kassa, schoonmaken van de werkplek, etc.

 • Jobstudent zaterdagwerk Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een contactcenter te Gent zijn we op zoek naar gemotiveerde Nederlandstalige commerciële studenten die iedere zaterdag kunnen werken van 09u tot 18u! Wens je mee te werken aan verschillende projecten en wil je samen groeien met het bedrijf? Dat kan!

 • Allround technieker sprinklerinstallaties (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: AquaSecurity

  Type: Vaste Job

  Functie Als technieker op de dienst Service & Onderhoud begeef je je dagelijks bij de klant en voer je zelfstandig onderhoud, diagnoses en herstellingen uit op de sprinklerinstallaties. Afhankelijk van je kennis en interesses word je intern verder opgeleid voor het uitvoeren van meer gespecialiseerde opdrachten aan een sprinklerinstallatie zoals bijvoorbeeld onderhoud op de dieselmotoren, elektrische herstellingen, werken aan centrifugaalpompen, … Na verloop van tijd word je mee ingeschakeld in de permanentiedienst en zal je klanten buiten de normale werkuren bijstaan in geval van onverwachte storingen (± 2 weken per jaar) Je denkt samen met je collega’s op de buiten- en binnendienst mee over het verbeteren en uitbreiden van onze activiteiten aan brandbeveiligingsinstallaties

 • Commerciële klantenmedewerker (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Mediq Medeco

  Type: Vaste Job

  Jouw rol bij ons De commercieel klantenmedewerker is verantwoordelijk voor een optimale klantendienst en ondersteuning aan de accountmanagers binnen de dynamische setting van onze commerciële organisatie. Je bent het aanspreekpunt voor klanten, relaties, accountmanagers en andere interne niet lokale afdelingen en bedrijfsonderdelen. Je bent verantwoordelijk voor het verder ontwikkelen van de processen, diensten en ondersteunende middelen. Tevens lever je, naast de operationele werkzaamheden, een grote bijdrage aan het realiseren van de bedrijfsdoelen door stuurinformatie te analyseren en presenteren, het signaleren van afwijkingen of / en kansen en het coördineren / organiseren van projecten, evenementen en vergaderingen. Jouw werkzaamheden en verantwoordelijkheden Je behandelt de telefonische, schriftelijke en digitale klantaanvragen en aanvragen van buitendienstcollega’s. Je bent hierbij verantwoordelijk voor de opvolging en de registratie en werkt nauw samen met collega’s. Zo stel je offertes en documenten ten behoeve van aanbestedingen op. Je verricht hiertoe administratieve en ondersteunende werkzaamheden. Ook verstrek je informatie aan de klant over assortiment en producten, beschikbaarheid, levertijd, eventueel alternatieve producten en de aflevering van producten. Proactief zie je toe op het nakomen van de gemaakte commerciële afspraken, op de beschikbaarheid van producten en ondersteunende middelen (logistiek). Vanuit jouw werkzaamheden en stuurinformatie signaleer je knelpunten en mogelijkheden tot verbetering. Vanuit de analyse van deze knelpunten stel je verbeterplannen voor die je ook implementeert. We staan ook open voor schoolverlaters!

 • Commercieel bediende (m/v) met kennis van Duits (1291904) (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: SECRETARY PLUS MANAGEMENT SUPPORT

  Type: Vaste Job

  oor een innovatief en internationaal bedrijf, in de regio van Dendermonde, zijn wij op zoek een commercieel bediende (m/v) die beschikt over een grote dosis communicatieve vaardigheden. Als commercieel bediende zal je instaan voor de volgende zaken: Je maakt de offertes op Je staat in voor de orderverwerking Je beheert de voorraad Je stel verkoopcontracten op (administratief) Je bent de interface tussen de klant en de dienst productie Je hebt dagelijks klantencontacten i.v.m. tarieven, leveringstermijnen, leveringsvoorwaarden,... Je zorgt ervoor dat problemen worden opgelost Je bent een administratieve duizendpoot

Zoek naar antwoorden van DU TILLEUL in sociale netwerken
Look for responds of DU TILLEUL in social networks

Lees alle opmerkingen voor DU TILLEUL. Laat een reactie achter voor DU TILLEUL. DU TILLEUL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DU TILLEUL. Leave a respond for DU TILLEUL. DU TILLEUL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DU TILLEUL op de google maps. Adres en contacten DU TILLEUL
Location of DU TILLEUL on the google maps. Address and contacts of DU TILLEUL

Andere gerelateerde bedrijven als come DU TILLEUL DU TILLEUL: BAKKERIJ DE ZWARTE AREND | LUYCKX G. | Van Elderen J | Ze Pince SPRL | RENE CLAEYS NV

Other related companies as DU TILLEUL: BAKKERIJ DE ZWARTE AREND | LUYCKX G. | Van Elderen J | Ze Pince SPRL | RENE CLAEYS NV

DU TILLEUL is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DU TILLEUL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09849212646. Het bedrijf DU TILLEUL bevindt zich op het adres: LINDESTRAAT 337-339; 1140; EVERE/EVERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 410,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 279,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in DU TILLEUL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DU TILLEUL is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DU TILLEUL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DU TILLEUL, openstaande posities, locatie van DU TILLEUL op de kaart.

DU TILLEUL is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is DU TILLEUL, company assigned to the tax number BE09849212646. The company DU TILLEUL is located at the address: LINDESTRAAT 337-339; 1140; EVERE/EVERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 410,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 279,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in DU TILLEUL were not found.
The main activity of DU TILLEUL is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of DU TILLEUL is not available. You also can look at reviews of DU TILLEUL, open positions, location of DU TILLEUL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DU TILLEUL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DU TILLEUL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DU TILLEUL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DU TILLEUL, employees, financial statistics.