BAKKERIJ DE ZWARTE AREND

Particuliere bedrijvenGroothandel - Nondurable Goods • BAKKERIJ DE ZWARTE AREND
Private companiesWholesale Trade - Nondurable Goods • BAKKERIJ DE ZWARTE AREND

Contactgegevens BAKKERIJ DE ZWARTE AREND: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BAKKERIJ DE ZWARTE AREND: address, phone, fax, email, website, opening hours

BAKKERIJ DE ZWARTE AREND

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONINGSARENDLAAN 2; 2100; ANTWERPEN, België

Telefoon (phone): 33240638 (+32-33240638) 33240638 (+32-33240638)

Fax (fax): +32 (83) 109-46-89 +32 (83) 109-46-89

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BAKKERIJ DE ZWARTE AREND: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BAKKERIJ DE ZWARTE AREND"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BAKKERIJ DE ZWARTE AREND"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BAKKERIJ DE ZWARTE AREND, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BAKKERIJ DE ZWARTE AREND. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BAKKERIJ DE ZWARTE AREND, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BAKKERIJ DE ZWARTE AREND. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BAKKERIJ DE ZWARTE AREND
Products information BAKKERIJ DE ZWARTE AREND

BTW identificatienummer (tax): BE09985443115
Ondernemingsnummer: 8495422363
Hoofdstad (capital): 341,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 585,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in BAKKERIJ DE ZWARTE AREND zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Brood, gebak and snoepgoed

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BAKKERIJ DE ZWARTE AREND
(Get full report from official database of BE for BAKKERIJ DE ZWARTE AREND)

Aanvulling soorten activiteiten voor BAKKERIJ DE ZWARTE AREND
Addition kinds of activities for BAKKERIJ DE ZWARTE AREND

965101. Financieel regelgevend agentschap | Financial regulatory agency
01719908. Framboos boerderij | Raspberry farm
20929904. Vis, vers: bereid | Fish, fresh: prepared
51450103. Toppings, frisdrankfontein | Toppings, soda fountain
80110509. immunoloog | Immunologist

Werken bij BAKKERIJ DE ZWARTE AREND: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BAKKERIJ DE ZWARTE AREND: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BAKKERIJ DE ZWARTE AREND. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BAKKERIJ DE ZWARTE AREND. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur verwarming en sanitair - ref 078 (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Synergie Kortrijk Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om alles van leidingen te leggen en aan te sluiten, zoeken we bij voorkeur ervaren mensen. Dit is zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. In onderaanneming, maar ook bij particulieren.

  • Verpakker dagwerk (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma regio Waregem is AGO Jobs & HR op zoek naar een verpakker voor dagwerk. Als verpakker sta je in voor het verpakken van afgewerkte producten en de eindcontrole op de kwaliteit. Je maakt hiervoor gebruik van een eenvoudige verpakkingsmachine. Daarnaast ben je verantwoordelijk voor de labeling en een correcte adminstratieve registratie van de verpakte goederen. Je ziet daarbij toe op de volledigheid van de goederen.

  • OPERATOR (M/V) met zeer mooie verloning (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: FLEXTRA INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator/inpakker ben je een belangrijke schakel in het kwaliteitsproces: Je zorgt in essentie voor de verpakking van de via volledig geautomatiseerde spuitgietmachines vervaardigde plastic artikelen. Je voert visuele controles uit op de producten die je verpakt. Het is dus belangrijk dat je productiefouten opmerkt en deze communiceert naar de leidinggevende.

  • Technisch administratief bediende (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Dit is het takenpakket: ? Optimaliseren van de dagdagelijkse planning van 4 techniekers ( plaatsbezoeken plannen in tijd en locatie ? afspraak met klant ) ? Aankopen van wisselstukken en orders plannen volgens levering wisselstukken. ? Oproepen van klanten ontvangen en verwerken in duidelijke service orders Duidelijke probleemomschrijving kaderen Istallaties en wisselstukken creëren in het ERP-systeem Aankopen uitvoeren Klantengegevens opvragen en verwerken ? Verwerken van data ( persoonlijke gegevens gegevens installatie orders ? in ERP systeem ( Navision ) ? Onderhoudscontracten vertalen naar service orders en deze inplannen ? Technische info opvragen bij leveranciers ? Aanmaken en verwerken van offertes Je wordt bijgestaan door de serviceverantwoordelijke en/of zaakvoerder.

  • Toonbankverkoper met Kennis SANITAIR (m/v) (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM SCHOTEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als toonbankverkoper ontvang jij de klanten en installateurs die hun bestelling komen afhalen of komen plaatsen. Je zal voornamelijk professionals over de vloer krijgen, maar ook die klussende particulier kan jouw raad komen vragen. Door jouw kennis van sanitair geef je hen dan ook gepast advies omtrend sanitair en verwarmingsinstallaties. Daarnaast maak je hun bestellig volledig klaar. Jij bent de schakel tussen het magazijn en de klanten.

  • HUISHOUDHULP GROOT IEPER (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: MAKKIE POPERINGE

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

  • Huishoudhulp Bree/Maaseik (Regio Maaseik-Bree)

    Regio: Regio Maaseik-Bree

    Bedrijf: Itzu Home

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor de schoonmaak, het onderhoud en op orde zetten van particuliere woonruimtes in de regio Bree/Maaseik. Soms sta je in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, enz. Daarnaast komt het voor dat je andere huishoudelijke taken uitvoert, afhankelijk van de behoeften van de klanten : wassen, strijken, boodschappen doen, kleine naaiwerken uitvoeren en eventueel maaltijden klaarmaken. Je werkt individueel in één of meerdere particuliere woningen, al dan niet in aanwezigheid van de opdrachtgever. Je beschikt over een grote zelfstandigheid in de organisatie van het werk. De gewoontes van het gezin moet je bij je werk respecteren.

  • HULPELECTRICIEN / HANDLANGER voor de werven in Antwerpen (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELEKTROPLAN

    Type: Vaste Job

    Je assisteert op de werf op van aanvang tot afwerking . Je helpt mee met het plaatsen van leidingen, stopcontacten, verlichting, beveiliging, toegangscontrole, aansluiten borden, aansluitingen, indienststellingen e.d. Je hebt inzicht in de werken en beschikt over de postitieve spirit op de werken grondig af te werken. Een eerste werkervaring is een voordeel.

  • ONDERHOUDSMEDEWERKER Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vangrootloon

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor de schoonmaak van onze winkel, verbruikszaal, sanitair enz. van onze winkel in Hasselt voor het filiaal in de Maastrichterstraat.

  • Verkopers M/V regio Blankenberge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: NIMO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor iedereen die al professioneel bezig is en zijn/haar opties openhoudt als het gaat om geld verdienen buiten hetgeen ze al doen in hun beroep. Uren zelf te bepalen. Verkoop van klantenkaarten aan particulieren, waarmee ze rechtstreeks bij de fabrikant hun verzorgingsproducten, parfums, cosmetica, vervangmaaltijden, voedingssupplementen, end..... kunnen aankopen. Loyaliteitsprogramma en opleiding voorzien. Geen ervaring nodig, u wordt opgeleid

  • ZELFSTANDIG LOGOPEDIST(E) (HOUTHULST)

    Regio: HOUTHULST

    Bedrijf: DEGRYSE VALERIE

    Type: Zelfstandige activiteit

    In de praktijk wordt vooral gewerkt met kinderen: behandeling van taal-, spraak-, leer- en stemproblemen. In mindere mate worden ook volwassenen behandeld: afasie, dysarthrie en stemproblemen. - deeltijdse opdracht - geen ervaring vereist, mogelijkheid tot begeleiding in de praktijk.

  • DEELTIJDS BEGELEID(ST)ERS KINDEROPVANG PETER PAN (AS)

    Regio: AS

    Bedrijf: BUITENSCHOOLSE KINDEROPVANG

    Type: Werfreserve

    Als begeleid(st)er sta je in voor de opvang van kinderen tussen 2,5 jaar en 12 jaar voor en na de schooluren, schoolvrije dagen en vakanties. Je zorgt samen met je collega’s voor een gevarieerd spelprogramma en spelmogelijkheden en zorgt voor de praktische organisatie van dagelijkse opvang (zoals afnemen aanwezigheden, boodschappen, …)

Zoek naar antwoorden van BAKKERIJ DE ZWARTE AREND in sociale netwerken
Look for responds of BAKKERIJ DE ZWARTE AREND in social networks

Lees alle opmerkingen voor BAKKERIJ DE ZWARTE AREND. Laat een reactie achter voor BAKKERIJ DE ZWARTE AREND. BAKKERIJ DE ZWARTE AREND bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BAKKERIJ DE ZWARTE AREND. Leave a respond for BAKKERIJ DE ZWARTE AREND. BAKKERIJ DE ZWARTE AREND on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BAKKERIJ DE ZWARTE AREND op de google maps. Adres en contacten BAKKERIJ DE ZWARTE AREND
Location of BAKKERIJ DE ZWARTE AREND on the google maps. Address and contacts of BAKKERIJ DE ZWARTE AREND

Andere gerelateerde bedrijven als come BAKKERIJ DE ZWARTE AREND BAKKERIJ DE ZWARTE AREND: FLASH IMMO | Clean-Master Company SPRL | PETRUS BATENS | Wellens L | PEEK & CLOPPENBURG ( P&C)

Other related companies as BAKKERIJ DE ZWARTE AREND: FLASH IMMO | Clean-Master Company SPRL | PETRUS BATENS | Wellens L | PEEK & CLOPPENBURG ( P&C)

BAKKERIJ DE ZWARTE AREND is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BAKKERIJ DE ZWARTE AREND, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09985443115. Het bedrijf BAKKERIJ DE ZWARTE AREND bevindt zich op het adres: KONINGSARENDLAAN 2; 2100; ANTWERPEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 341,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 585,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Brood, gebak and snoepgoed. Producten gemaakt in BAKKERIJ DE ZWARTE AREND zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BAKKERIJ DE ZWARTE AREND is Groothandel - Nondurable Goods, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BAKKERIJ DE ZWARTE AREND is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BAKKERIJ DE ZWARTE AREND, openstaande posities, locatie van BAKKERIJ DE ZWARTE AREND op de kaart.

BAKKERIJ DE ZWARTE AREND is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is BAKKERIJ DE ZWARTE AREND, company assigned to the tax number BE09985443115. The company BAKKERIJ DE ZWARTE AREND is located at the address: KONINGSARENDLAAN 2; 2100; ANTWERPEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 341,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 585,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Brood, gebak and snoepgoed. Products created in BAKKERIJ DE ZWARTE AREND were not found.
The main activity of BAKKERIJ DE ZWARTE AREND is Wholesale Trade - Nondurable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BAKKERIJ DE ZWARTE AREND is not available. You also can look at reviews of BAKKERIJ DE ZWARTE AREND, open positions, location of BAKKERIJ DE ZWARTE AREND on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BAKKERIJ DE ZWARTE AREND, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BAKKERIJ DE ZWARTE AREND, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BAKKERIJ DE ZWARTE AREND, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BAKKERIJ DE ZWARTE AREND, employees, financial statistics.