DE REGUA

Contactgegevens DE REGUA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE REGUA: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE REGUA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PLACE DES COMBATTANTS 2; 1495; VILLERS-LA-VILLE, België

Telefoon (phone): 71877647 (+32-71877647) 71877647 (+32-71877647)

Fax (fax): +32 (69) 998-74-23 +32 (69) 998-74-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE REGUA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE REGUA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE REGUA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE REGUA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE REGUA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE REGUA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE REGUA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE REGUA
Products information DE REGUA

BTW identificatienummer (tax): BE04107482910
Ondernemingsnummer: 9735504150
Hoofdstad (capital): 429,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 660,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in DE REGUA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE REGUA
(Get full report from official database of BE for DE REGUA)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE REGUA
Addition kinds of activities for DE REGUA

0213. Hogs | Hogs
3764. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen | Space propulsion units and parts
20350106. Geurstoffen, zeevruchten-sauzen (behalve tomaat en droog) | Seasonings, seafood sauces (except tomato and dry)
33540202. Buisbloemen, geëxtrudeerd, aluminium | Tube blooms, extruded, aluminum
51910403. zadelmakerij | Saddlery
51919900. Landbouwbenodigdheden, nec | Farm supplies, nec

Werken bij DE REGUA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE REGUA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE REGUA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE REGUA. Looking for open vacancies in other companies

 • Elektricien (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: EXPERZA

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je doet het uitvoerende werk. Kablage uitvoeringen. Foutopsporingen. ...

 • Uitvoerend Administratief Bediende (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Start People Mechelen-Vilvoorde

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een advocatenkantoor gelegen te Mechelen zijn wij op zoek naar een uitvoerend administratief medewerker (m/v) voor een tijdelijke opdracht. Je takenpakket: - Kopieerwerk - Klasseerwerk - Postbehandeling - Telefoon op piekmomenten - Klanten ontvangen op een professionele manier

 • Operator Zagerij (AARSCHOT)

  Regio: AARSCHOT

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Aarschot zijn we op zoek naar een operator in onze zagerij. Je zal instaan voor het bedienen van de bandzaagmachines en je zal de productie bevoorraden met de gezaagde materialen. Ook zal je metingen uitvoeren en je werkplek proper houden.

 • Bandenmonteur (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: t-interim Evergem

  Type: Interim met optie "vast werk"

  • Je staat in voor het monteren van banden op personenwagens en camionettes. • Daarnaast sta je ook in voor de herstelling van banden. • Je werkt in dagdienst van 8-17u en op zaterdag van 8-12u

 • CALCULATOR/WERKVOORBEREIDER (ARENDONK)

  Regio: ARENDONK

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor de vacature als calculator/werkvoorbereider wegenbouw bied je ondersteuning bij de voorbereiding van het project. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Kostprijsberekeningen maken van aanbestedingsdossiers; Contacten leggen met leveranciers en onderaannemers; Prijzen opvragen en vergelijken; Projectleiders bijstaan bij de organisatie van projecten; Offertes opmaken.

 • Elektrotechnieker (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT KONTICH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Om het team te versterken zijn wij op zoek naar een gepassioneerde elektrotechnieker. Samen met je collega’s van het onderhoudsteam ben je verantwoordelijk voor een correcte werking van de productiemachines binnen het machinepark. Door preventief onderhoud voorkom je defecten. Je bent in staat zelfstandig storingen op te lossen. In samenspraak denk je mee over het verbeteren en elektrisch/elektronisch aanpassen van machines en installaties. Je draagt zorg voor een vlot werkend machinepark.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Merksplas – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MERKSPLAS)

  Regio: MERKSPLAS

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Boekhoudkundige beheerder Makelaarsrekeningen (m/v) (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: FEDERALE VERZEKERING

  Type: Vaste Job

  U staat binnen het departement Inning in voor de opvolging van de makelaarsrekeningen. Uw taken zullen onder andere de volgende zijn: - het controleren van de boekingen van de premies en de commissielonen ; - het versturen van de verschillende boekingsborderellen, samen met de bewijsdocumenten (vervaldagberichten, bijvoegsels bij de contracten, enz.) ; - het opstellen en versturen van de rekeninguittreksels; - het gebruiken en doen evolueren van een systeem voor opvolging van de betalingsvoorwaarden ; - de boekingen van de betalingen en de rappelbrieven voor de vervallen contracten ; - het opstellen van een geïntegreerd en betrouwbaar rapporteringssysteem ; - optreden als contactpersoon voor de makelaars binnen Federale Verzekering.

 • Productie Supervisor (Farmaceutische industrie) (Regio Vilvoorde-Zaventem)

  Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

  Bedrijf: VANDER MEIREN & PAUWELS REKRUTERING

  Type: Vaste Job

  Korte omschrijving van onze opdrachtgever Onze opdrachtgever is een belangrijke speler in de farmaceutische productie-industrie. De firma bevindt zich in een fase van sterke groei, zowel qua personeelsbestand als qua uitbreiding en diversifiëring van het productengamma. Er wordt bijvoorbeeld fors geïnvesteerd om zowel de capaciteit als de polyvalentie van de process-installaties naar een hoger niveau te brengen. De onderneming heeft ruimte voor getalenteerde mensen die de groei van de firma mee zullen ondersteunen en vanuit een verbeteringsgerichte aanpak hun stempel willen drukken. Concreet zoekt Vander meiren & Pauwels Recruitment voor deze firma een: Productie Supervisor (Farmaceutische industrie) Operationeel management in een uitdagende en enorm leerrijke omgeving - Change en optimalisatie Functieomschrijving Je bekleedt een leidinggevende rol in het Operationeel gedeelte van de Productie. Meer specifiek ben je verantwoordelijk voor de coördinatie van de meest boeiende en complexe stap in het productieproces (chromatografie) en voor de administratieve opvolging van deze activiteiten. Daarnaast ben je betrokken (als deelnemer of coördinator) bij verschillende projecten die betrekking hebben op je afdeling. je geeft rechtstreeks leiding aan twee teamleaders en indirect aan lijnverantwoordelijken en aan een dertigtal operatoren je coördineert het samenstellen van productie-data voor het hoger management, zoals rendements- en trendanalyses, overzichtsrapporten e.d. je bent als coördinator of deelnemer betrokken bij meerdere productie-gerelateerde projecten, zoals kwalificatie van methoden en toestellen, technologie transfer van productieprocessen, In Place validatie... voorstellen van CAPA’s (Correctieve en Preventieve Acties) om de processen binnen de afdeling te verbeteren je begeleidt op operationeel niveau de verschillende uitdagingen waarmee de firma geconfronteerd wordt ten gevolge van de sterke positieve groei en de verdere positionering op de internationale markt (o.a. USA) (bvb. veranderingsmanagement: cultuur, processen en procedures), training, objectieven uit audits, etc.) je rapporteert aan de Productiemanager Voor de meest volledige functie-omschrijving, verwijzen wij u graag door naar onze website: https://vp-recruitment.be/vacatures/

 • Zelfstandig psycholoog (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: WINANDY HÉLÈNE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Psychologische begeleiding en therapie aan (jong)volwassenen in een privépraktijk.

 • VASTGOEDMAKELAAR INKOOP/VERKOOP (HOBOKEN)

  Regio: HOBOKEN

  Bedrijf: VASTGOED DE ZWAANTJES

  Type: Zelfstandige activiteit

  - Aankoop en verkoop van vastgoed realiseren - Begeleiding van kandidaten tijdens het bezoek aan de panden - Onderhandelingen met potentiële kopers/huurders met eigenaars - Ondersteuning van de klanten tijdens het volledige verkoop/verhuurproces - Panden beoordelen en presenteren

 • Support Engineer (DENDERHOUTEM)

  Regio: DENDERHOUTEM

  Bedrijf: ERGATEL

  Type: Werfreserve

  Helpdesk : 1ste en 2de lijn voor DATA en VoIP producten Configureren van IP Telefoons en SIP- TRUNKEN Basisconfiguratie van routers On-site installatie van bovengenoemde producten Het analyseren en remediëren van problemen en eventueel de nodige interne en externe escalatie doorvoeren. Deze persoon rapporteert aan de Senior Network Engineer. Beheer van het eigen IT-park ( laptops, desktops, core- infrastructuur,...)

Zoek naar antwoorden van DE REGUA in sociale netwerken
Look for responds of DE REGUA in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE REGUA. Laat een reactie achter voor DE REGUA. DE REGUA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE REGUA. Leave a respond for DE REGUA. DE REGUA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE REGUA op de google maps. Adres en contacten DE REGUA
Location of DE REGUA on the google maps. Address and contacts of DE REGUA

Andere gerelateerde bedrijven als come DE REGUA DE REGUA: DRUKKERIJ DELEYE | Ferrolor SPRL | PARTENA | SIRJACOBS M. | Company Store

Other related companies as DE REGUA: DRUKKERIJ DELEYE | Ferrolor SPRL | PARTENA | SIRJACOBS M. | Company Store

DE REGUA is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE REGUA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04107482910. Het bedrijf DE REGUA bevindt zich op het adres: PLACE DES COMBATTANTS 2; 1495; VILLERS-LA-VILLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 429,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 660,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in DE REGUA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE REGUA is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE REGUA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE REGUA, openstaande posities, locatie van DE REGUA op de kaart.

DE REGUA is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE REGUA, company assigned to the tax number BE04107482910. The company DE REGUA is located at the address: PLACE DES COMBATTANTS 2; 1495; VILLERS-LA-VILLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 429,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 660,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in DE REGUA were not found.
The main activity of DE REGUA is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DE REGUA is not available. You also can look at reviews of DE REGUA, open positions, location of DE REGUA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE REGUA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE REGUA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE REGUA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE REGUA, employees, financial statistics.