Ferrolor SPRL

Contactgegevens Ferrolor SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Ferrolor SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Ferrolor SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Route d'Eugies 59; 7080; Frameries (La Bouverie), België

Telefoon (phone): 065 80 09 80 (+32-065 80 09 80) 065 80 09 80 (+32-065 80 09 80)

Fax (fax): +32 (16) 291-85-33 +32 (16) 291-85-33

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Ferrolor SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Ferrolor SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Ferrolor SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Ferrolor SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Ferrolor SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Ferrolor SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Ferrolor SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Ferrolor SPRL
Products information Ferrolor SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE03597991943
Ondernemingsnummer: 6300354003
Hoofdstad (capital): 527,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 283,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Producten die in Ferrolor SPRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Scrap metals

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Ferrolor SPRL
(Get full report from official database of BE for Ferrolor SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Ferrolor SPRL
Addition kinds of activities for Ferrolor SPRL

559900. Automotive dealers, nec | Automotive dealers, nec
12410201. Overbelasting verwijderen, antraciet mijnbouw | Overburden removal, anthracite mining
28199901. Katalysatoren, chemische | Catalysts, chemical
34239903. Kan openers, niet elektrisch | Can openers, not electric
36710101. Reproductie van beeldbuis | Picture tube reprocessing
38269910. microzuilen | Microprobes
39420106. Schoenen, pop | Shoes, doll
76990403. Riool schoonmaak en rodding | Sewer cleaning and rodding
87480401. Systeemanalyse of -ontwerp | Systems analysis or design

Werken bij Ferrolor SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Ferrolor SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Ferrolor SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Ferrolor SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige spoed regio Herentals (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op de spoedafdeling van een groot algemeen ziekenhuis. Dit ziekenhuis biedt een compleet aanbod aan basisspecialistische geneeskunde en beschikt over een spoedafdeling met MUG-functie. Hoe pas jij in dit verhaal? Je bent zeer sterk verpleegtechnisch (infuustherapie, bloedafnames, sondage, medicatietoediening,...) Je kan zelfstandig aan de slag Je bent empathisch en communicatief Je hebt affiniteit voor patiënten van allerlei leeftijden en achtergronden Je bent in staat op staand orders correct op te volgen Je legt vlot contact met patiënten en collega's Je vindt het fijn om interdisciplinair te werken Je bent stressbestendig Je hebt affiniteit voor en ervaring in spoed/intensieve zorgen Je bent in staat tegen een tijdsdruk te werken Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • PLOEGCHEF NACHT (M/V) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je volgt de nieuwe medewerkers op. Je evalueert en ondersteunt hen in hun nieuwe job. Je stelt de personeelsbezetting samen. Samen met de kwaliteitsdienst zorg je voor een kwalitatieve beoordeling. Je controleert de documenten of ze correct ingevuld zijn. Je verleent bijstand op de afdeling op technisch vlak.

  • Allround arbeider in 3 ploegen - omgeving Waasland (VERREBROEK)

    Regio: VERREBROEK

    Bedrijf: Konvert Interim Beveren

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de voedingssector zijn we op zoek naar handlangers/magazijniers uit de omgeving van het Waasland. Jouw takenpakket bestaat vooral uit fysieke taken: - verpakking - bestellingen klaarzetten - bakken afwassen - laden-lossen - verpakkingsmachine bedienen

  • Installateur van databekabeling (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten in de regio van Diest zijn we op zoek naar een gemotiveerde en flexibele medewerker. Je wordt ingeschakeld voor het uitvoeren van databekabelingswerken: Trekken van (glasvezel)kabels Uitvoeren van aansluitingen Je vertrekt steeds in een team van twee naar de verschillende werven, verspreid in gans België.

  • JOBSTUDENT catering (horeca) (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: SUNPARKS LEISURE

    Type: Studentenjob

    Beste student, Ben jij 16 jaar en nog op zoek naar een leuke, interessante en veelzijdige studentenjob? Dan ben je bij Sunparks Oostduinkerke aan het juiste adres! Wij zijn namelijk op zoek naar jobstudenten voor de weekends en/of vakanties voor zowel onze taverne, ons hamburgerrestaurant als voor de afwas.

  • Student Magazijnwerk - Weekend - Grobbendonk (DIEST)

    Regio: DIEST

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een groeiend en dynamisch logistiek bedrijf in Grobbendonk, zijn we dringend op zoek naar studenten voor de weekendploeg. Je takenpakket is afwisselend en kan bestaan uit: Orderpicking: bestellingen verzamelen uit de rekken Retours verwerken Administratie Verpakken van de bestellingen De werkuren liggen tussen 8u en 20u.  Je dient wel minstens 18 jaar te zijn voor deze job.

  • Internal Communication Advisor te Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Hou je van taal in al zijn vormen? Ben je vertrouwd met communicatietools en ben je op de hoogte van de laatste trends op dit vlak? Dan ben jij misschien de geknipte kandidaat om ons team te versterken in de functie van Internal Communication Advisor. Als Internal Communication Advisor maak je deel uit van het Marketing & Communication team. Samen met de verantwoordelijke ontwikkel je de interne communicatiestrategie en zorg je voor de uitvoering ervan. Dit gebeurt tevens in samenwerking met de HR-verantwoordelijke. Je focus ligt op volgende taken: * Als expert in communicatie bepaal je mee de aanpak van al onze interne communicatie projecten * Je brengt de interne communicatiestromen in kaart. Je evalueert ze en adviseert een aanpak voor alle formele en informele communicatie naar onze medewerkers * Je doet voorstellen om nieuwe communicatiekanalen en -tools op te zetten, en je bent als projectmedewerker betrokken bij de uitwerking ervan * Je maakt een gestructureerd communicatieplan op, rekening houdend met de objectieven, doelgroep, kanalen, deadlines, budget en context * Je staat in voor de redactie van teksten. Je bewaakt hierbij de coherentie van de inhoud en de huisstijl, en je publiceert content op onze interne communicatiekanalen * Je beheert (monitoring/rapportages) de interne communicatiekanalen en zorgt voor gepaste en tijdige antwoorden * Je staat in nauw contact met interne diensten die informatie met medewerkers op regelmatige basis (willen) delen. Je adviseert hen in hun aanpak, en je ondersteunt in de redactie van teksten * Je animeert en beheert een netwerk van interne medewerkers, om informatie uit het werkveld samen te krijgen, en aldus relevante interne communicatie-inhouden te verzamelen * Je bent nauw betrokken bij de uitvoering van het Employer Branding plan op vlak van betrokkenheid creëren bij onze medewerkers

  • Expediteur General Cargo - moderne KMO in Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Office Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Voor onze partner, een belangrijke speler in de expeditie, zijn wij op zoek naar een gedreven Specialist Expeditie. Hierbij werk je op de afdeling General Cargo en vorm jij een belangrijke schakel tussen de klant, rederijen, transportplanners en klanten. Jouw takenpakket: • In deze functie ontvang je binnenkomende orders/vragen van klanten en verstrek je proactief advies. • Je checkt afvaartschema's en opties ter verscheping bij diverse rederijen. • Je ontvangt boekingen van klanten en plaats zelf boekingen bij rederijen om de klant vervolgens van een boekingsbevestiging voorzien. Hierbij houd je steeds rekening met de behoefte/vraag van de klant. • Je controleert documenten(commerciële facturen/CRM), incoterms en certificaten voor een correcte opvolging van de gehele flow. • Je detecteert problemen, geeft eerstelijnshulp bij eventuele geschillen en overlegt met de senior collega indien noodzakelijk. • Volgens precalculatie breng je gemaakte kosten en opbrengsten in in Navitrans & volgt dossiers volledig aan in Navitrans, aslook in CRM. • In dit gehele proces onderhoud je een goed contact met verschillende partijen, en versterk je steeds op vriendelijke en correcte wijze informatie aan de klanten en/of andere partijen.

  • Medische Pedicure (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: PEDICOS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Koekelare : Zelfstandige medische pedicure om ons team te versterken gedurende 2 dagen per week. Met kans op uitbreiding.

  • Reclame bedeler in Rumst (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • onepoint - Senior Testers (Functional or Automation) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Momenteel zouden we graag nog een aantal Senior Testers aanwerven om ons team te versterken.  Functies Opstellen van een testplan op basis van de documentatie van een project Je bepaalt mede ook de scope van de testautomatisatie en automatiseert de regressiescenario's Voert de (geautomatiseerde) testscenario's uit en registreert de gevonden bugs Op het einde van het testproces rapporteer je de resultaten naar de projectverantwoordelijken en geef je advies bij de Go/Nogo beslissing Verantwoordelijk voor het opstellen van een master test plan met de omschrijving van de scope, de testcriteria en de planning, en dit voor de aanvang van de testface Profiel Je bent iemand die door zijn kennis, ervaring en positieve instelling bij klanten het verschil kan en wil maken Kennis van en ervaring met projectorganisatie en de projectmatige werkaanpak, de fases van de testcyclus en testtechnieken, systeemontwikkelingsmethoden, architecturen en tools voor systeemontwikkeling ISTQB kennis, liefst certificaat Kennis van en ervaring met HP-ALM/QC, HP-Qtp Kennis van HP-Lr is een pluspunt Stressbestendig (kunnen omgaan met deadlines, sprints...) Zelfstandig kunnen werken Zin voor initiatief, proactief, NET dat ietsje meer doen of kennen of willen Bereid zijn om continue bij te leren en kennis te delen Goede kennis van het Nederlands Kennis van het Frans Gevoel voor humor hebben is ook zeker een pluspunt Wat mag je van ons verwachten? Een aangename werksfeer bij een stabiel internationaal bedrijf dat zijn KMO karakter nog niet verloren is Open en directe communicatie. (via ons gazet, twitter, facebook, nieuwsbrief, events) Persoonlijke begeleiding door middel van evaluatie gesprekken bij de klant op regelmatige basis Een uitdagende werkomgeving met afwisselende boeiende opdrachten Een attractief loon aangevuld met een pak extra legale voordelen Op regelmatige tijdstippen organiseren wij een event voor jou en je partner Eigen opleidingscentrum dus opleiding en certificaten

  • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VASTENAVONDT

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

Zoek naar antwoorden van Ferrolor SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Ferrolor SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Ferrolor SPRL. Laat een reactie achter voor Ferrolor SPRL. Ferrolor SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Ferrolor SPRL. Leave a respond for Ferrolor SPRL. Ferrolor SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Ferrolor SPRL op de google maps. Adres en contacten Ferrolor SPRL
Location of Ferrolor SPRL on the google maps. Address and contacts of Ferrolor SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Ferrolor SPRL Ferrolor SPRL: DEXIA | Aqua Clean BVBA | GRETA DUYCK | Devue | ANDRE PARIS

Other related companies as Ferrolor SPRL: DEXIA | Aqua Clean BVBA | GRETA DUYCK | Devue | ANDRE PARIS

Ferrolor SPRL is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Ferrolor SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03597991943. Het bedrijf Ferrolor SPRL bevindt zich op het adres: Route d'Eugies 59; 7080; Frameries (La Bouverie). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 527,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 283,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Scrap metals. Producten gemaakt in Ferrolor SPRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Ferrolor SPRL is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Ferrolor SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Ferrolor SPRL, openstaande posities, locatie van Ferrolor SPRL op de kaart.

Ferrolor SPRL is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is Ferrolor SPRL, company assigned to the tax number BE03597991943. The company Ferrolor SPRL is located at the address: Route d'Eugies 59; 7080; Frameries (La Bouverie). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 527,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 283,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Scrap metals. Products created in Ferrolor SPRL were not found.
The main activity of Ferrolor SPRL is Agricultural Production - Crops, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Ferrolor SPRL is not available. You also can look at reviews of Ferrolor SPRL, open positions, location of Ferrolor SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Ferrolor SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Ferrolor SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Ferrolor SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Ferrolor SPRL, employees, financial statistics.