DE KRANTENSHOP

Contactgegevens DE KRANTENSHOP: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE KRANTENSHOP: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE KRANTENSHOP

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BURG. L. PUSSEMIERSTRAAT 161; 9900; EEKLO, België

Telefoon (phone): 93778054 (+32-93778054) 93778054 (+32-93778054)

Fax (fax): +32 (50) 574-28-12 +32 (50) 574-28-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE KRANTENSHOP: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE KRANTENSHOP"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE KRANTENSHOP"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE KRANTENSHOP, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE KRANTENSHOP. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE KRANTENSHOP, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE KRANTENSHOP. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE KRANTENSHOP
Products information DE KRANTENSHOP

BTW identificatienummer (tax): BE01457580566
Ondernemingsnummer: 1970367431
Hoofdstad (capital): 465,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 155,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2008

Producten die in DE KRANTENSHOP zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE KRANTENSHOP
(Get full report from official database of BE for DE KRANTENSHOP)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE KRANTENSHOP
Addition kinds of activities for DE KRANTENSHOP

01399904. Munt boerderij | Mint farm
25910100. Schaduw-, gordijn- en gordijnhardware | Shade, curtain, and drapery hardware
28330208. Codeïne en derivaten | Codeine and derivatives
28699904. Camphor, synthetisch | Camphor, synthetic
30530101. Pakking materialen | Gasket materials
35319900. Bouwmachines, NIET | Construction machinery, nec
36129901. Instrument Transformers (behalve draagbaar) | Instrument transformers (except portable)
79930201. Verhuur van amusementsmachines, munteenheid | Amusement machine rental, coin-operated

Werken bij DE KRANTENSHOP: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE KRANTENSHOP: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE KRANTENSHOP. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE KRANTENSHOP. Looking for open vacancies in other companies

 • OPERATOR (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant, gelegen in Gent, zijn wij op zoek naar een operator voor de bediening van de kartonneermachine. Tot je takenpakket behoren: - Bediening van de kartonneermachine (buidelpalettiseur/ prodecs L2 en L3) - De kartoneermachine bedrijfsklaar maken: zet karton en paletten klaar, lijm bijvullen. - opvolgen van het vlot vormen, vullen, sluiten, coderen, lijmen, en palettiseren van de dozen en zakken - het ganse proces visueel controleren. (codering/inpakking) - Ingrijpen bij storingen - Elk uur de nodige registraties doen op het productierapport - Signaleren van ernstige storingen aan de voorman of de meestergast - Reinigen van de installatie: verwijderen van stof met perslucht, reinigen van de kartonneermachine en buidelpalettiseur, vuiliniszakken afvoeren, werkvloer schuren.

 • Enthousiast magazijnier met heftruckattest (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Taken: Laden en lossen van vrachtwagens met de heftruck. Je vervolledigt en corrigeeert indien nodig de verieste documenten, zowel voor transport als voor ontvangst van de goederen (via ERP). Je staat in contact met de externe transportpartner en optimaliseert de transporten. Je onderhoudt het magazijn en de gangen. Je bevoorraadt de productie van doze, trays, folies aan de hand van de planning waarvan een gedeelte in een extern magazijn staat.

 • Operator 2 ploegen (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je start de werkweek ofwel om 5u ofwel om 13u, afhankelijk in welke ploeg je die week werkt uiteraard. Aangezien je over een ruim en uitgebreid takenpakket beschikt, weet je wel wat gedaan! Maar samen met de collega's is dat des te leuker! Dit gaat als volgt: - Plaatsen van de aluminiumband op de haspel - Opstarten en stoppen van de machine en de orders in de computer - Instellen van de machine naargelang het type rolluikkasten - Uitvoeren van tussentijdse controles op de kwaliteit van de geproduceerde rolluikkasten (zowel visueel als met behulp van schuifpasser en hulpstukken) - Nemen van corrigerende acties bij vaststellen van afwijkingen - Melden van afwijkingen aan de kwaliteitsverantwoordelijke - Registreren van vaststellingen op de controlefiche - Verpakken van de afgewerkte rolluikkasten - Verhelpen van kleine technische storingen Na 8 uren een bezige bij te zijn zorg je er voor dat je de werkruimte proper achterlaat voor jouw collega's die de volgende shift werken.

 • Aansluiter gas en/of elektriciteit (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Heb je een passie voor elektriciteit? Voor onze klant regio Sint-Truiden zijn we op zoek naar elektriciens en gasfitters voor huisaansluitingen te doen. Als aansluiter zal je dagelijks instaan voor het aansluiten van gas- en/of elektriciteitsaansluitingen. Tot je takenpakket zal o.a. behoren: je voert kleine meterwerken uit, je zorgt voor de aansluitingen (van de hoofdleiding tot de teller)

 • Chauffeur CE (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Vivaldis Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Hasselt zoeken wij een arbeider wegenbouw met CE-rijbewijs.

 • Huishoudhulp Assebroek & Sint-Kruis M/V (SINT-KRUIS)

  Regio: SINT-KRUIS

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • HUISHOUDHULP DEELTIJDS BORNEM (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: GREENHOUSE PUURS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Bornem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen !

 • Operator volcontinu - Chemische sector- Directe aanwerving (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Vaste Job

  Je staat aanvankelijk in voor het inpakken, controleren en wegzetten met de heftruck van de afgewerkte producten. Daarnaast krijg je ook een opleiding om de bediening van verschillende machines onder de knie te krijgen met als einddoel om in de controlekamer als operator aan de slag te gaan. Dit in een volcontinu systeem: 4ploegen - hiertegenover staan extra compensatiedagen en een aantrekkelijk salaris Je bent bereid interne en externe opleidingen te volgen om verder opgeleid te worden tot operator/beeldschermoperator. Werkregime: 7 dagen in de nacht, 3 dagen thuis; 7 dagen in de vroege ploeg en 2dagen thuis; 7 dagen in de namiddagploeg en 2dagen thuis. Mooie verloning: +20€/u Bedrijfsprofiel: Voor een chemisch bedrijf regio groot Gent, ben ik op zoek naar operatoren die in een volcontinu systeem willen werken.  

 • Winkelmedewerkers voltijds (deeltijds ook mogelijk) (m/v) (VICHTE)

  Regio: VICHTE

  Bedrijf: SPAR

  Type: Vaste Job

  Als medewerker in onze supermarkt kun je kennis maken met al onze winkel- en versafdelingen. Taken kunnen omvatten: goederen ontvangen en rekken aanvullen, versafdelingen beheren, kassa en uiteraard onze klanten verder helpen. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de netheid en orde in de winkel.

 • Technisch Tekenaar (BEERSE)

  Regio: BEERSE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Technisch tekenaar Voor onze klant te Beerse zijn we op zoek naar een technisch tekenaar; Ondersteunend tekenwerk; Deeltekeningen omzetten in productietekeningen ; De klant is gespecialiseerd in podiumbouw, dus jou taak bestaat oa uit het mee ontwerpen en uittekenen van deze podia;

 • Dierenoppassers - Dogwalkers (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

  Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

  Bedrijf: ANIMALICIOUS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij een grote dierenvriend? Ben je betrouwbaar en kan je nauwkeurig werken? Kunnen mensen écht op jou rekenen en zoek je een toffe bijverdienste? Lees dan snel verder! Cat-Alicious dierenoppas aan huis is België 's grootste onderneming die een dienstverleningsconcept voor de 'huis-aan-huis’ verzorging van huisdieren aanbiedt, tijdens de afwezigheid van de bewoners. Cat-Alicious kan worden ingeschakeld wanneer de bewoners op vakantie gaan, maar ook wanneer het huis als gevolg van een ziekenhuisopname of zakenreis onbeheerd moet achtergelaten worden.Voor deze situaties heeft Cat-Alicious een pakket ‘services aan huis” ontwikkeld, waardoor de bewoner niet meer op de goodwill van buren, vrienden of familie moet rekenen. Verder kunnen de huisdieren ook in hun eigen vertrouwde omgeving blijven, wat wetenschappelijk bewezen beter is voor het dier zelf, daar vele dieren stress ervaren als ze in een dierenpensions of vreemde omgeving moeten verblijven. Cat-Alicious bezoekt naar gelang de wensen van de klant de dieren 1 of meerdere keren per dag. Zo maakt de woning van de klant een bewoonde indruk wat eventuele inbrekers dan weer kan afschrikken. Wij voederen de dieren, maken hun sanitaire ruimte schoon en geven de dieren aandacht, liefde en knuffels. Toedienen van medicatie, legen van de postbus, plantjes water geven e.d. zit ook in ons takenpakket. Naast de dierenoppasdienst bestaat Cat-Alicious ook uit een uitlaatdienst voor honden. Klanten die overdag zich niet kunnen vrijmaken, schakelen ons in om de honden uit te laten voor een fijne wandeling. Voor de verdere uitbouw van ons groeiende bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste dierenverzorgers met een passie voor dieren!

 • Flexijob verkoop slagerij (STADEN)

  Regio: STADEN

  Bedrijf: Konvert Interim Roeselare Food

  Type: Flexijob

  Voor een slagerij gelegen te Staden zijn we momenteel op zoek naar een gemotiveerde verkopers/verkoopsters. Je staat in voor het bedienen van de klanten en het opruimen van de winkel na sluiting.

Zoek naar antwoorden van DE KRANTENSHOP in sociale netwerken
Look for responds of DE KRANTENSHOP in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE KRANTENSHOP. Laat een reactie achter voor DE KRANTENSHOP. DE KRANTENSHOP bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE KRANTENSHOP. Leave a respond for DE KRANTENSHOP. DE KRANTENSHOP on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE KRANTENSHOP op de google maps. Adres en contacten DE KRANTENSHOP
Location of DE KRANTENSHOP on the google maps. Address and contacts of DE KRANTENSHOP

Andere gerelateerde bedrijven als come DE KRANTENSHOP DE KRANTENSHOP: FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV | De Bruin Techniek Geel NV | Broers BVBA | EURO BIOSTATISTICS CENTER | CHEZ PINO

Other related companies as DE KRANTENSHOP: FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV | De Bruin Techniek Geel NV | Broers BVBA | EURO BIOSTATISTICS CENTER | CHEZ PINO

DE KRANTENSHOP is een bedrijf dat 2008 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE KRANTENSHOP, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01457580566. Het bedrijf DE KRANTENSHOP bevindt zich op het adres: BURG. L. PUSSEMIERSTRAAT 161; 9900; EEKLO. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 465,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 155,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in DE KRANTENSHOP zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE KRANTENSHOP is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE KRANTENSHOP is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE KRANTENSHOP, openstaande posities, locatie van DE KRANTENSHOP op de kaart.

DE KRANTENSHOP is a company, that was registered 2008 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE KRANTENSHOP, company assigned to the tax number BE01457580566. The company DE KRANTENSHOP is located at the address: BURG. L. PUSSEMIERSTRAAT 161; 9900; EEKLO. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 465,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 155,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in DE KRANTENSHOP were not found.
The main activity of DE KRANTENSHOP is Agricultural Production - Crops, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of DE KRANTENSHOP is not available. You also can look at reviews of DE KRANTENSHOP, open positions, location of DE KRANTENSHOP on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE KRANTENSHOP, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE KRANTENSHOP, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE KRANTENSHOP, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE KRANTENSHOP, employees, financial statistics.