FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV
Private companiesAgricultural Production - Crops • FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV

Contactgegevens FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Nieuwe Weg 1 2070 Zwijndrecht Fabriekskantoor Haven - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-32-50-37-05 32-32-50-37-05

Fax (fax): 32-32-50-37-12 32-32-50-37-12

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV
Products information FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV

BTW identificatienummer (tax): BE01317779541
Ondernemingsnummer: 1420776367
Hoofdstad (capital): 231,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 725,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Resins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV
(Get full report from official database of BE for FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV
Addition kinds of activities for FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV

367905. Elektronische schakelaars | Electronic switches
20910331. Zalm, Gehakt | Salmon, pickled
25999907. Ziekenhuis meubilair, behalve bedden | Hospital furniture, except beds
32690300. China decoreren | China decorating
34690300. Porselein geëmailleerde producten en keukengerei | Porcelain enameled products and utensils
39110300. Sierringen en afwerkingen | Jewelry mountings and trimmings
51690701. Betonadditieven | Concrete additives
51691200. Alcoholen en anti-vriesverbindingen | Alcohols and anti-freeze compounds
73590800. Verhuur van dieren en planten | Animal and plant rental services

Werken bij FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Proces operator margarinerie 3 ploegen (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor de afdeling margarinerie zoeken we een proces operator. Dit is de afdeling waarbij de boter en speculoospasta wordt gemaakt. Je bent verantwoordelijk voor de opstart, stop en controle van één of meerdere productielijnen. Daarbij heb je steeds het bereiken van de vooropgestelde doelstellingen op vlak van kwaliteit en rendement voor ogen. Je werk mee aan verbeteringsacties die kwaliteitsbevorderend en kostenbeheersend zijn. Je voert reinigingstaken uit aan de hand van een reinigingsplan. Je voert eenvoudige technische ingrepen uit aan machines. Je staat in voor ontvangst en dosering van grondstoffen en het verzendklaar maken van eindproducten. Je voert controletaken uit (visuele controle, gewichtscontrole, staalname) en verzorgt de daarbij horende registratie. Je staat in voor het controleren en reinigen van de geledigde margarine bakken. Je werkt volgens vooraf opgestelde instructies die kaderen binnen de heersende kwaliteitssystemen (GMP, HACCP).

  • Medewerker Restaurant (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je graag werken als kelner in een familie restaurant? Of heb je eerder ervaring als kok of afwasser? Liever een verantwoordelijke functie? Voor elk wat wils! Kom langs op het Randstad Kantoor in Kortrijk en start vandaag nog met jouw droomjob.

  • Back Office Medewerker (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Back Office Medewerker in Brussel ben je het eerste aanspreekpunt voor de dealers en eindgebruikers in de BeLux. Het is een echte allround functie op het gebied van klantenservice met een commercieel randje: Jij bent naast de administratieve orderverwerking verantwoordelijk voor het beantwoorden van vragen omtrent onze producten de orderstatus het maken van offertes het signaleren van klantbehoeften en het informeren en adviseren van klanten. Service staat hoog in het vaandel. De Customer Service plant de routes voor de monteurs en informeert de klanten over de gemaakte afspraken. Daarnaast is het in deze functie ook erg belangrijk verkoopkansen te bemerken en te benutten. Hiermee assisteert de Customer Service de Sales Afdeling in de BeLux.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Deurne – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Poetshulp Roosdaal (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: PUUUR HALLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je Trefwoorden: Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen,Thuishulp ,Huishouden ,Poetsvrouw ,Schoonmaakster, Kuisen ,Job mooie werkuren, Poetsen aan huis ,Poetsen particulieren ,Dienstencheques, Puur,Vast contract ,Vaste uren, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetsman, Poetsdienst, Werken dichtbij huis,Vlaams-Brabant, Sodexo, Koken,Vacature, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk, Werksters, Nettoyer, Cleaning, Femme de ménage, Housekeeping, Werkvrouw, Aide ménagère, Aide à domicile

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Gent solliciteer via sms (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Hulpkelner (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiende horecazaak te Heist-op-den-Berg, zijn we op zoek naar een jobstudent hulpkelner voor zondag. Taken :  Bestellingen noteren Klanten bedienen Afruimen Afrekenen

  • Expert Non-Automotive BOAR (HERK-DE-STAD)

    Regio: HERK-DE-STAD

    Bedrijf: DEKRA BELGIUM

    Type: Vaste Job

    De afdeling DEKRA Expert Services is de innovatieve marktleider in het uitvoeren van schadebegrotingen in Brand, Aansprakelijkheid en andere risico’s voor verzekeraars. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar gemotiveerde experten. Na een interne opleidingsperiode (duur afhankelijk van diploma en voorkennis) breng je individueel bezoeken bij schadelijders voor nazicht van schadegevallen. De expertises betreffen voornamelijk gebouwschades veroorzaakt door brand, water/vocht, ongevallen en andere risico’s. Je zal daarbij zowel de oorzaak moeten onderzoeken als de omvang van de schade moeten ramen, de schade toetsen aan de polisvoorwaarden, de mogelijke tussenkomst van de verzekeraar evalueren en de nodige uitleg verschaffen aan de partijen ter plaatse. Je bent de draaischijf tussen alle betrokken partijen (opdrachtgevers, verzekerden, tegenpartijen). Indien noodzakelijk dien je tevens een overeenkomst op te stellen met de betrokken partijen om de schadebedragen vast te leggen. Je staat mee in voor de administratieve afhandeling van de dossiers in samenwerking met je dossierbeheerders.

  • JAVA EE Instructeur (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: INTEC BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Als instructeur leert u groepen van 12 cursisten werken met de programmeertaal JAVA. U profileert zich als een coach die de groep de nodige ervaring en kennis bijbrengt aan de hand van theoretische lessen en veel praktijk en opdrachten. Heb je geen ervaring maar wel een hoop motivatie, dan ben je meer dan welkom.

  • Zelfstandig logopedist / logopediste (BEERSEL)

    Regio: BEERSEL

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK BEERSEL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Groepspraktijk Beersel zoekt een leuke en dynamische collega om ons team te versterken. Onze doelgroep bestaat vooral uit kinderen met leer-, taal-, articulatie- en myofunctionele problemen. Uiteraard staan we ook open voor andere problematieken en eigen specialisaties.

  • Flexmedewerker/student barman-vrouw (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: RONDA

    Type: Flexijob

    klanten ontvangen en tafel toewijzen klanten adviseren bij de keuze van hun gerechten opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen dranken klaarmaken en stock nakijken allerhande dranken klaarmaken (cocktails, warme dranken..)

Zoek naar antwoorden van FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV in sociale netwerken
Look for responds of FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV. Laat een reactie achter voor FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV. FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV. Leave a respond for FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV. FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV op de google maps. Adres en contacten FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV
Location of FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV on the google maps. Address and contacts of FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV: Aussems Thierry | Vanhuysse & Deschutter | DEEPAFLOOR | STUDIO THE ROOM | SCHUMMER

Other related companies as FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV: Aussems Thierry | Vanhuysse & Deschutter | DEEPAFLOOR | STUDIO THE ROOM | SCHUMMER

FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01317779541. Het bedrijf FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV bevindt zich op het adres: Nieuwe Weg 1 2070 Zwijndrecht Fabriekskantoor Haven - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 231,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 725,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Resins. Producten gemaakt in FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV, openstaande posities, locatie van FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV op de kaart.

FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV, company assigned to the tax number BE01317779541. The company FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV is located at the address: Nieuwe Weg 1 2070 Zwijndrecht Fabriekskantoor Haven - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 231,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 725,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Resins. Products created in FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV were not found.
The main activity of FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV is Agricultural Production - Crops, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV is not available. You also can look at reviews of FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV, open positions, location of FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLNIPPON SHOKUBAI EUROPE NV, employees, financial statistics.