DAGBLADHANDEL OLIVIER

Contactgegevens DAGBLADHANDEL OLIVIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAGBLADHANDEL OLIVIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAGBLADHANDEL OLIVIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KONINGIN ASTRIDLAAN 180; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92229233 (+32-92229233) 92229233 (+32-92229233)

Fax (fax): +32 (53) 909-28-60 +32 (53) 909-28-60

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAGBLADHANDEL OLIVIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAGBLADHANDEL OLIVIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAGBLADHANDEL OLIVIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAGBLADHANDEL OLIVIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAGBLADHANDEL OLIVIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAGBLADHANDEL OLIVIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAGBLADHANDEL OLIVIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAGBLADHANDEL OLIVIER
Products information DAGBLADHANDEL OLIVIER

BTW identificatienummer (tax): BE05461822509
Ondernemingsnummer: 2594116210
Hoofdstad (capital): 309,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 687,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in DAGBLADHANDEL OLIVIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAGBLADHANDEL OLIVIER
(Get full report from official database of BE for DAGBLADHANDEL OLIVIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAGBLADHANDEL OLIVIER
Addition kinds of activities for DAGBLADHANDEL OLIVIER

2512. Gestoffeerde huishoudelijke meubels | Upholstered household furniture
821104. Speciaal onderwijs | Specialty education
07230406. Fruit sortering diensten | Fruit sorting services
20999921. Azijn | Vinegar
22119902. Zakken en zakken, katoen | Bags and bagging, cotton
50999914. Zonnebank apparatuur en benodigdheden | Tanning salon equipment and supplies
51990304. Kat doos vulmiddel | Cat box filler
57360000. Muziekinstrumenten winkels | Musical instrument stores
59991603. Kaarswinkels | Candle shops
73490000. Onderhoudswerkzaamheden, nv | Building maintenance services, nec

Werken bij DAGBLADHANDEL OLIVIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAGBLADHANDEL OLIVIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAGBLADHANDEL OLIVIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAGBLADHANDEL OLIVIER. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker magazijn (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zoeken een medewerker magazijn, om manueel verpakkingen marsepein te helpen maken, en deze te palletiseren. Dit is manueel werk, en kan fysisch zwaar worden.

 • Home Manager M/V gezocht te Sint-Martens-Latem voor 24u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een Home Manager(m/v) voor 24u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin die op zoek is naar een Home Manager van A tot Z. U bent een stabiel persoon die op lange termijn bij uw gastgezin wenst te werken. Discretie draagt u hoog in het vaandel en het huishouden zelf kent geen geheimen voor u! Werkt u graag zelfstandig en u bent loyaal met respect voor het materiaal? Wacht dan niet langer en neem contact met ons op! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Poetshulp Herselt - Ramsel (HERSELT)

  Regio: HERSELT

  Bedrijf: PUUUR HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Student zaterdagwerk - Bloemenzaak (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Voor een hippe bloemenzaak in Zedelgem zijn we op zoek naar een student die de zaterdag een centje zou bijverdienen. Je werkt op de zaterdag in onveven weken Uurrooster: 10-12 & 14-16u. Snelle opstart voorzien.

 • SALES ADVISORS (weekendhulp) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: H & M

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar Sales Advisors (m/v) in Antwerpen centrum! Ben je klaar voor een klantgerichte carrière vol actie in het hart van ons bedrijf? Vind jouw ideale job in een internationale fashionomgeving die steeds in ontwikkeling is en waar je door uitstekende klantenservice de meest optimale shopping ervaring kunt creëren. We bieden jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Je verantwoordelijkheden Behalve heel veel fun, horen bij de job van Sales Advisor bij H&M heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do’-lijstje staan volgende taken: • Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa • Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. • Aan de kassa werken • De levering verwerken en goederen uitpakken • De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen • Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan • In team werken en actief je collega’s ondersteunen en helpen Je profiel We geloven dat jij, net als iedereen bij H&M, een verkoopgerichte, sociale, communicatieve, en ambitieuze team player bent, boordevol energie en optimisme. Je beschikt over de volgende persoonlijke kwaliteiten: • Je kunt klanten en collega’s op een vriendelijke en behulpzame manier benaderen. • Je bent in staat om verkoopopportuniteiten te herkennen en het aanbod van H&M te maximaliseren • Je staat open voor feedback en kan op een duidelijke en oprechte manier communiceren met je team en managers • Je kunt verschillende taken tegelijkertijd uitvoeren en kan omgaan met een hoge werkdruk • Je beschikt over de energie en ambitie om je taken op een efficiënte en geschikte manier af te werken • Je bent bereid om bij te leren en te verbeteren Interessant? Dit is je kans op een buitengewone carrière!

 • STUDENT - ANIMATIES SCHWEPPES (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

  Type: Studentenjob

  Field & Concept werd 29 jaar geleden geboren en is sindsdien uitgegroeid tot een vaste waarde in de Fieldmarketingsector. Onze expertise ligt in het verhogen van merkbekendheid, visibiliteit en verkoop. Heb je altijd al deel uit willen uitmaken van een jong, dynamisch team ? Dan is Schweppes Orangina zeker iets voor jou! WIJ ZOEKEN: Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van animatrices/animateurs om aan de hand van leuke degustaties de nieuwe producten van Schweppes te introduceren op de winkelvloer. Het is belangrijk om tijdens de hele periode vrij te zijn, telkens op vrijdag en zaterdag.

 • jobstudenten versafdeling supermarkt (zaterdag 13u tot 20u) (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: VERLINDEN

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar jobstudenten en/ of flexijobbers die tweewekelijks op zaterdagnammiddag onze versafdeling kunnen komen versterken. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor het bedienen van de klanten. Op kalme momenten vul je de toonbanken aan of help je mee met het facen van de winkel. Ook het onderhoud van je werkplek behoort tot je takenpakket. Ervaring is geen vereiste, motivatie des te meer!

 • Productiemedewerk(st)ers staalvlechten 3-ploegen (LIER)

  Regio: LIER

  Bedrijf: BELTEC

  Type: Vaste Job

  Op de vlechterijafdeling (PTFE-slangen machinaal omvlechten met staaldraad) sta je in voor: Manuele metingen Kwaliteitscontroles Machinebediening In/afstellen van bobijnen Kleine storingen oplossen -...

 • Chauffeur CE Walking Floor DAG met camionnette (m/v) (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: TECJOBZ

  Type: Vaste Job

  Voor deze functie kijken we uit naar een ervaren chauffeur CE walking floor. Qua werkuren zijn dit dagritten. Je vertrekt tussen 5u30 en 7u30 's morgens.

 • Tekenaar HVAC (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Vaste Job

  Je ontwerpt installaties voor verwarming, ventilatie, klimatisatie en sanitair Je maakt de ontwerp- en uitvoeringstekeningen op in Stabicad en Revit Je doet de nodige berekeningen, zoals de dimensionering van luchtkanalen, koel- en verwarmingsleidingen en bijhorende appendages Je doet de coördinatie met andere loten in het 3D-model van het project Als het nodig is, neem je contact op met de klant, het studiebureau of leveranciers

 • Technisch commercieel bediende (binnendienst) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: MANPOWERGROUP SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Als Technical Sales / Commercieel bediende ben je verantwoordelijk voor de volledige flow van het verkoopproces. Vanaf de offerte tot en met de uitlevering sta je garant voor de aanbieding van het juiste product, service en een tijdige levering van de aan jou toegewezen klantenportefeuille. Je bent contactpersoon voor de aan jou toegewezen klantenportefeuille en zorgt ervoor dat de klant zo snel mogelijk geholpen wordt (telefonisch/per mail). Je maakt duidelijke afspraken omtrent levertermijn, aantallen, facturatie,… In communicatie met de klant detecteer je de klantenbehoeften en zoek je samen naar de optimale oplossing. Uiteraard staat klantentevredenheid bij jou hoog in het vaandel. Je onderhoudt de relaties met je klanten en probeert door middel van cross-selling de opportuniteiten optimaal te benutten. In overleg met je klantenteam (buitendienstmedewerkers) maak je offertes en volg je deze pro-actief verder op Je werkt niet alleen intensief samen met klanten, maar ook met de medewerkers van de verschillende productdivisies, alsook de ondersteunende afdelingen. Je rapporteert aan de Teamleader.

 • MEDEWERKER KINDERVERZORGING (AARTSELAAR)

  Regio: AARTSELAAR

  Bedrijf: MINI-CRECHE "KWAAKKWAAK"

  Type: Zelfstandige activiteit

  Voor onze crèche zijn wij op zoek naar een enthousiaste kinderverzorg(st)er. Je verzorgt kindjes van 3 maanden tot 3 jaar. Je verschoont de pampers en helpt de kindjes bij het eten. Verder ben je creatief bezig en knutsel je met hen. Je onderhoudt goede contacten met de ouders en zorgt ervoor dat de lokalen opgeruimd en gepoetst worden.

Zoek naar antwoorden van DAGBLADHANDEL OLIVIER in sociale netwerken
Look for responds of DAGBLADHANDEL OLIVIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAGBLADHANDEL OLIVIER. Laat een reactie achter voor DAGBLADHANDEL OLIVIER. DAGBLADHANDEL OLIVIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAGBLADHANDEL OLIVIER. Leave a respond for DAGBLADHANDEL OLIVIER. DAGBLADHANDEL OLIVIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAGBLADHANDEL OLIVIER op de google maps. Adres en contacten DAGBLADHANDEL OLIVIER
Location of DAGBLADHANDEL OLIVIER on the google maps. Address and contacts of DAGBLADHANDEL OLIVIER

Andere gerelateerde bedrijven als come DAGBLADHANDEL OLIVIER DAGBLADHANDEL OLIVIER: FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL | B.R.G Windows SPRL | COIFFURE LILIANE | BERNARD COULON | Petrus

Other related companies as DAGBLADHANDEL OLIVIER: FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL | B.R.G Windows SPRL | COIFFURE LILIANE | BERNARD COULON | Petrus

DAGBLADHANDEL OLIVIER is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAGBLADHANDEL OLIVIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05461822509. Het bedrijf DAGBLADHANDEL OLIVIER bevindt zich op het adres: KONINGIN ASTRIDLAAN 180; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 309,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 687,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in DAGBLADHANDEL OLIVIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DAGBLADHANDEL OLIVIER is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAGBLADHANDEL OLIVIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAGBLADHANDEL OLIVIER, openstaande posities, locatie van DAGBLADHANDEL OLIVIER op de kaart.

DAGBLADHANDEL OLIVIER is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAGBLADHANDEL OLIVIER, company assigned to the tax number BE05461822509. The company DAGBLADHANDEL OLIVIER is located at the address: KONINGIN ASTRIDLAAN 180; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 309,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 687,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in DAGBLADHANDEL OLIVIER were not found.
The main activity of DAGBLADHANDEL OLIVIER is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of DAGBLADHANDEL OLIVIER is not available. You also can look at reviews of DAGBLADHANDEL OLIVIER, open positions, location of DAGBLADHANDEL OLIVIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAGBLADHANDEL OLIVIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAGBLADHANDEL OLIVIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAGBLADHANDEL OLIVIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAGBLADHANDEL OLIVIER, employees, financial statistics.