FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL

Contactgegevens FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. De Weillen 4 5520 Onhaye - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-82-64-46-01 32-82-64-46-01

Fax (fax): 32-82-62-64-62 32-82-62-64-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL
Products information FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL

BTW identificatienummer (tax): BE06676635742
Ondernemingsnummer: 2454315185
Hoofdstad (capital): 463,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 479,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Phytosanitary products, fungicides and pesticides

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL
(Get full report from official database of BE for FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL
Addition kinds of activities for FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL

3261. Vitrice loodgieterswerk | Vitreous plumbing fixtures
364302. Elektrische schakelaars | Electric switches
17420102. Fresco werk | Fresco work
22410202. Elastische webbing | Elastic webbing
28349900. Farmaceutische preparaten, nec | Pharmaceutical preparations, nec
34230201. Loodguns of gereedschap, hand: elektrisch | Soldering guns or tools, hand: electric
34639903. Automotive smeedstukken, nonferrous | Automotive forgings, nonferrous
35550303. Leads, printers ' | Leads, printers'
36340304. Ventilators, elektrisch: bureau | Fans, electric: desk
38410422. trocars | Trocars

Werken bij FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL. Looking for open vacancies in other companies

  • CE Rolkraanchauffeur regio Gent - Brussel - Antwerpen (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ASAP TERNAT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant bij Asap, zijn wij op zoek naar rolkraanchauffeurs CE. - Als chauffeur staat u in voor het vervoeren van bouwmaterialen (o.a. klinkers / buizen / betonelementen/bekistingmateriaal/tuinelementen/bigbags/DHZ-materialen). U dient deze op verschillende locaties met de kraan te leveren. - Je uren zijn flexibel d.w.z start- en einduur: soms om 03.00 beginnen, soms 04.00, soms 05.00,… en einduur is nooit op voorhand te voorspellen. - Het kan is gebeuren dat je s nachts gaat werken

  • Administratief bediende (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor de planning van 5 techniekers. Je doet de planning aan de hand van een excel sheet. Je neemt telefonisch contact op met de klant of per mail. Je voert algemeen administratief werk uit.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Stevoort, 26 uur per week (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 26 uren per week, te presteren in 4 à 5 dagen, voor 2 gastgezinnen wonende te Stevoort. De gastgezinnen zoeken hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, maandelijkse schoonmaak, wassen, strijken en koken. Bij het opmaken van de plannen houden we uiteraard rekening met jouw planning. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Student(e) Graphic Design (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: DEKEYZER OSSAER

    Type: Studentenjob

    Dekeyzer-Ossaer NV is een gevestigd en erkend vleesbedrijf. We specialiseren ons in het portioneren en bereiden van vlees op maat van de klant. Om ons team te versterken zijn we momenteel op zoek naar een student(e) graphic design. Ben je momenteel bachelor/master student in een grafische richting? Sta je te popelen om je kennis om te zetten in de praktijk? Heb je een zeer goede kennis van Indesign? Dan ben jij de student die wij zoeken! Gemiddeld 4 halve dagen/maand (bij voorkeur zaterdagvoormiddag) helpt jouw creatieve geest ons bij het opmaken en aanpassen van affiches, flyers, brochures,… dit telkens binnen onze huisstijl.

  • Administratief bediende expeditie (MOESKROEN)

    Regio: MOESKROEN

    Bedrijf: Darwin

    Type: Vaste Job

    Expeditie Je analyseert permanent de inkomende opdrachten en plant zo efficiënt mogelijk de leveringen aan de klanten. De keuze van de meest geschikte transporteur en beheersing van transportkosten zijn belangrijke aandachtspunten. Je streeft naar hoge klantentevredenheid, door het aanspreekpunt te zijn voor het magazijn, alsook het voortdurend opvolgen van de expedities. Transport Je controleert de transport aankoopfacturen t.o.v. overeengekomen tarieven. Je vraagt transportprijzen op voor lucht en zeevracht buiten de EU (buiten tarief). Administratie Je ondersteunt het administratieve team in zijn gevarieerde taakinhoud van import, export, verzending, douane en QC. Je voert vlot kleine boekhoudkundige taken uit.

  • Servicetechnieker Brandblussers (EREMBODEGEM)

    Regio: EREMBODEGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    De functie: jij bent verantwoordelijk voor het jaarlijks onderhoud van de eerste brandbestrijdingsmiddelen op locatie bij onze klanten in jouw regio volgens de veiligheidsregels. Jij bent de contactpersoon tussen ons bedrijf en onze klanten. Je verleent dus ook technische informatie en commercieel advies. Week 1: Je start met een gedegen theoretische opleiding waar je meer te weten komt over brandveiligheid, wetgeving, vca enz. Uiteraard krijg je ook een praktische opleiding waarbij je alle onderdelen van blussers, haspels en noodverlichting leert kennen en onderhouden. Daarna ga je op pad! Maand 1: nu je de theorie en praktijk onder de knie hebt, ga je de baan op! De eerste maand wordt je vergezeld door een senior technieker die je de verdere kneepjes van het vak leert op technisch vlak. Je werkt nu ook vlot met de tablet waar je planning op binnenkomt. Vanaf maand 2: nu de technische kant van de job geen geheimen meer heeft voor jou, leert je teamleader je goed en commercieel te communiceren met de klant. Aangezien jij ons visitekaartje bent, ben jij verantwoordelijk voor tevreden klanten!

  • Leefstijlcoach How2behealthy (Regio Menen-Wevelgem)

    Regio: Regio Menen-Wevelgem

    Bedrijf: HOW2BEHEALTHY-CURE4LIFE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Consulent(e) van How2behealthy worden? Consulent worden bij How2behealthy? Welvaartszieken en gezondheidszorgkosten exploderen. Wij geloven dat preventieve & natuurlijke gezondheidszorg de toekomst heeft! Binnen deze onnatuurlijke maatschappij bomvol misleidende gezondheidsclaims is ons doel om klanten op natuurlijke wijze in balans te brengen/houden door een eerlijke totaal-aanpak door het versterken van het zelfgenezend vermogen van het lichaam. Wij bieden een volwaardige aanvulling/alternatief op de reguliere gezondheidszorg. How2behealthy is een natuurgeneeskundig franchise formule met als motto: "How2behealthy : The Natural Way!" Waarom bij ons aansluiten? De natuurgeneeskunde is in opkomst. 15% van huidige zorgaanbod is alternatief en dit groeit hard. Helaas is het aanbod erg versnipperd. Veel potentiële klanten die niet (voldoende) geholpen kunnen worden in het reguliere circuit gaan op zoek naar alternatieve behandelmethodes, maar waar te beginnen? Men ziet door de bomen het bos niet meer. How2behealthy vervult deze gidsfunctie! We bieden een breed scala aan natuurgeneeskundige behandelingen en zoeken samenwerkingen met partners. Hun gezondheidsproducten & diensten bieden we in de vorm van partneraanbiedingen aan in onze webshop, uiteraard met een aantrekkelijke korting voor How2behealthy klanten! Een goede therapeut maakt nog geen goede ondernemer: samen staan we sterk en wij bieden gedegen ondersteuning op diverse gebieden. Zo bieden we zowel losse diensten en diverse pakketten aan onze klanten. Aangesloten consulenten ontvangen ondersteunende middelen zoals de Body-Vital-check apparatuur, programma-klappers en ondersteunende documentatie als recepten en productwijzer en diverse templates. Tevens ondersteunen we bij klantenwerving, systemen (zoals een professioneel CRM systeem), marketing, promotiematerialen, eigen webshop & supplementenlijn etc. Wat zoeken wij? How2behealthy is op zoek naar gemotiveerde en gepassioneerde gezondheids- en natuurvoedingsconsulenten die als zelfstandig ondernemer onze klanten willen begeleiden naar een natuurlijke levensstijl en een optimale gezondheid. Wie is de ideale How2behelathy consulent & partner: • HBO werk- en denkniveau; • Opleidingsrichting natuurgeneeskunde (gezondheidstherapeut) of (natuur)voeding: medische basiskennis is een pré. Opleiding nog niet afgerond? Dat hoeft geen probleem te zijn!; • Empathisch vermogen om de cliënt te begeleiden naar diens persoonlijke einddoel; • Enthousiasmerende grondhouding met passie voor de doelgroep en het vakgebied; • Een goede balans tussen inhoud en zakelijkheid; • Bereidheid te investeren in lokale naamsbekendheid en werving van nieuwe cliënten.

  • Installateur sanitair Roeselare - Izegem (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een installateur sanitair die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals badmeubels, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Leerkracht Engels (KERMT)

    Regio: KERMT

    Bedrijf: ENGLISH TODAY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je bent zelfstandig of in bijberoep. Je beschikt over een leraardiploma of je bent een native English speaker.

  • Productiemedewerker voeding - 2ploegen (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Werfreserve

    Voor een klant te Boortmeerbeek dat gespecialiseerd is in het maken van koekjes zijn we op zoek naar inpakmedewerk(st)ers. Takenpakket: - Het verpakken van de producten. - De visuele kwaliteitscontrole. - De dozen plooien en stapelen. - Het proper houden van de werkomgeving. Je werkt in een 2 ploegenstelsel, alsook dagdienst.   Bedrijfsprofiel: VIO Interim is reeds 9 jaar actief op de uitzendmarkt. Niet zomaar een interimkantoor in productie, logistiek, sales en services. Wij streven er naar om jou een job op maat aan te bieden en op die manier een glimlach op jouw gezicht te toveren. Wij profileren ons als gelukkige werkgever en realiseren dit met een team van gelukkige werknemers en gelukkige uitzendkrachten. Voor een job als arbeider kan je zeker bij VIO terecht!

  • BIS-stage chauffeur/logistiek medewerker (NIEL)

    Regio: NIEL

    Bedrijf: ECOSO NIEL

    Type: Leercontract

    Ecoso heeft het volgende aanbod: Je krijgt een unieke kans om een werk- en leerervaring op te doen Je krijgt bij Ecoso een opleiding op jouw maat als chauffeur en logistiek medewerker. Je doet je BIS-stage/opleiding met een op maat gemaakt opleidingsplan Het opleidingsplan werd goedgekeurd door de VDAB Je krijgt ondersteuning van een ervaren begeleider Je taken om te leren: ● Je haalt goederen op bij de klanten met de vrachtwagen ● Je levert goederen bij onze klanten met de vrachtwagen ● Je doet interne ritten met de vrachtwagen tussen onze vestigingen ● Je haalt goederen op bij de omliggende containerparken ● Je beheert mee het magazijn ● Je neemt goederen in ontvangst van de klanten ● Je registreert deze goederen ● Je helpt mee in het sorteren van goederen die niet verkocht werden ● Je helpt mee met het monteren en demonteren van meubelen

  • Enthousiaste keukenmedewerker weekend (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Uitvoeren van bereidingen volgens instructies van de kok • Mise-en-place • Bereiden van garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten • Schikken en garneren van gerechten • Orde en netheid • Hygiënische bewaring van voedingsmiddelen • Respecteren veiligheidsnormen

Zoek naar antwoorden van FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL in sociale netwerken
Look for responds of FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL. Laat een reactie achter voor FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL. FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL. Leave a respond for FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL. FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL op de google maps. Adres en contacten FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL
Location of FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL on the google maps. Address and contacts of FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL

Andere gerelateerde bedrijven als come FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL: AXA | KON. BRUGSE VELO SPORT | PASCAL COLLARD | V. PEETERS | L. EERENS

Other related companies as FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL: AXA | KON. BRUGSE VELO SPORT | PASCAL COLLARD | V. PEETERS | L. EERENS

FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06676635742. Het bedrijf FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL bevindt zich op het adres: R. De Weillen 4 5520 Onhaye - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 463,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 479,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Phytosanitary products, fungicides and pesticides. Producten gemaakt in FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL is Meetinstrumenten, analyseren en controleren van instrumenten; , inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL, openstaande posities, locatie van FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL op de kaart.

FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL, company assigned to the tax number BE06676635742. The company FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL is located at the address: R. De Weillen 4 5520 Onhaye - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 463,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 479,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Phytosanitary products, fungicides and pesticides. Products created in FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL were not found.
The main activity of FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL is Measuring, Analyzing, and Controlling Instruments; Photographic, Medical and Optical Goods; Watches and Clocks , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL is not available. You also can look at reviews of FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL, open positions, location of FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLAGRIFAMENNE-ONHAYE SCRL, employees, financial statistics.