DAGBLADEN ANNICK

Contactgegevens DAGBLADEN ANNICK: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DAGBLADEN ANNICK: address, phone, fax, email, website, opening hours

DAGBLADEN ANNICK

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KERKSTRAAT 28; 9255; BUGGENHOUT, België

Telefoon (phone): 52341718 (+32-52341718) 52341718 (+32-52341718)

Fax (fax): +32 (81) 714-23-71 +32 (81) 714-23-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DAGBLADEN ANNICK: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DAGBLADEN ANNICK"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DAGBLADEN ANNICK"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DAGBLADEN ANNICK, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DAGBLADEN ANNICK. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DAGBLADEN ANNICK, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DAGBLADEN ANNICK. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DAGBLADEN ANNICK
Products information DAGBLADEN ANNICK

BTW identificatienummer (tax): BE03474945068
Ondernemingsnummer: 7372619628
Hoofdstad (capital): 677,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 497,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in DAGBLADEN ANNICK zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DAGBLADEN ANNICK
(Get full report from official database of BE for DAGBLADEN ANNICK)

Aanvulling soorten activiteiten voor DAGBLADEN ANNICK
Addition kinds of activities for DAGBLADEN ANNICK

5699. Diverse kleding en accessoires | Miscellaneous apparel and accessories
382604. Bloedtoetsapparatuur | Blood testing apparatus
971104. Nationale veiligheid, niveau van overheid | National security, level of government
34919903. Brandkraanventielen | Fire hydrant valves
36340301. Blowers, draagbaar, elektrisch | Blowers, portable, electric
37280207. Hubs, vliegtuig propeller | Hubs, aircraft propeller

Werken bij DAGBLADEN ANNICK: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DAGBLADEN ANNICK: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DAGBLADEN ANNICK. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DAGBLADEN ANNICK. Looking for open vacancies in other companies

 • Technisch Werfbediende (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: WaW

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Tot je takenpakket behoort onder andere :   De administratieve verwerking van het project regio Waasland  Noteren en organiseren van bestellingen  Bestelbonnen opmaken en materiaal bestellen   De aanvoer van leveringen en materieel controleren / opvolgen en organiseren dat het tijdig op de werf geraakt  De opvolgingsdocumenten van werfactiviteiten invullen  De voortgang van de realisaties opvolgen en controleren volgens het uitvoeringsplan Gegevens analyseren en de financiële middelen opvolgen Informeren en communiceren over de voortgang van de werf : zowel op vlak van materieel als de financiële status  Overleg met zaakvoerder, werfleider en facturatie-afdeling    

 • Technieker (m/v) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze firma is gespecialiseerd in het verkopen en plaatsen van algemene elektriciteitswerken, sanitaire installaties, centrale verwarming en verschillende ventilatie systemen. Zowel particulieren, bedrijven als openbare instellingen kunnen beroep doen op ons voor nieuwbouwprojecten en renovaties. Wij bieden onze klanten een kwalitatieve, snelle afwerking gecombineerd met een professionele dienst na verkoop. Wij streven er ook naar om ons cliënteel een zo volledig mogelijk pakket van onze diensten aan te bieden.

 • Monteur/onderhoudstechnieker (M/V) (DIKSMUIDE)

  Regio: DIKSMUIDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM DIKSMUIDE

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Onze klant is een technisch bedrijf die instaat voor het uitvoeren van onderhouswerkzaamheden bij productiebedrijven en het vervaardigen van constructies in staal.

 • Servicetechnieker buitendienst (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf in Paal zijn we opzoek naar een Servicetechnieker buitendienst: - Na een interne opleiding sta je in voor het monteren/demonteren en herstellen van snelmontagekranen op diverse werven over gans België. Taken: - Monteren/demonteren van snelmontagekranen op diverse werven in België - Uitvoeren van onderhoud en herstellingen - Opsporen en oplossen van storingen - Vervangen van diverse kraanonderdelen zoals motoren, reductoren, kabels

 • Transportverantwoordelijke bouwwerven (M/V) (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: Synergie Waregem Careers

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je beheert het volledige transportgebeuren van alle lopen werven. Je ontvangt rechtstreeks de transportafroepen van de klant. Daarnaast zoek je voor elke werf de meest gunstige transportregeling en maak je bestelopdrachten op. Je onderhoudt de relaties met de transporteurs. Je lost de dagdagelijkse problemen rond transport op en je controleert achteraf de facturatie.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Vollezele – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (VOLLEZELE)

  Regio: VOLLEZELE

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

  Regio: OOSTERZELE

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Vertegenwoordiger / Verkoper (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: PRIBON

  Type: Studentenjob

  We zoeken een mondig & joviaal iemand die onze producten (kassa- en bancontact rollen) gaat voorstellen aan horecazaken en winkeliers. Zit verkopen in je bloed en ben jij resultaatgericht? Je werkt 4u tot 8u per week wanneer dit schikt naar jouw agenda (binnen de maten van het mogelijke).

 • All round technisch commercieel bediende (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: HR Experts

  Type: Vaste Job

  Je hebt een pro-actieve aanpak en een ‘doe mentaliteit'. Je kan zelfstandig werken en als teamplayer ben je bereid je collega's te ondersteunen indien nodig. Je bent commercieel ingesteld en werkt klantgericht. Precisie en nauwkeurigheid zijn belangrijk voor jou. Je hebt reeds een eerste ervaring op een commerciële binnendienst. Ervaring in de hout sector is een pluspunt Je bent in het bezit van een bachelor diploma Bereid zijn om zaterdagochtend te werken (1 op 2) Computer minded waarbij kennis van ERP pakket een pluspunt is

 • PRODUCTIEPLANNER BOUWSECTOR (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Select HR Geel

  Type: Vaste Job

  Als PRODUCTIEPLANNER ben je verantwoordelijk over volgende zaken: Je zorgt voor een vlot verloop van de fabricage van dubbele wanden en vloerplaten; Hiervoor maak jij een planning op die zorgt voor een maximale belegging van de productietafels; Je werkt samen met de planningsafdeling en de verantwoordelijken van de productie; Je rapporteert aan de verantwoordelijke van de tekenafdeling. Bedrijfsprofiel: SELECT HR is een HR adviesbureau met verschillende vestigingen in België. Wij helpen je de juiste keuze te maken en zorgen voor de beste match tussen werknemer en werkgever. Neem zeker eens een kijkje op onze website, www.select-jobs.be, voor al onze openstaande vacatures in jouw regio. Onze klant is een toonaangevend familiebedrijf in de regio Herentals, door het innovatief ondernemerschap van deze firma en hun kwaliteitsvolle producten zijn ze uitgegroeid tot de standaard binnen de sector. Flexibiliteit, klantgerichtheid en samenwerking zijn de kernwaarden. Voor deze klant zijn wij momenteel op zoek naar een PLANNER (m/v).   Heb jij minstens een A2 in bouwkunde? Ben jij sterk in puzzelen en organiseren? Haal jij voldoening in het maken van een efficiënte planning? Solliciteer dan meteen via de link of neem contact op met [email protected]  // 014 56 50 00. Schoolverlaters zijn ook welkom!

 • Testingenieur! (NEVELE)

  Regio: NEVELE

  Bedrijf: Talentus Gent

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de elektrische en mechanische eindcontrole van onze middenspanningscellen. Bij eventuele gebreken neem je de verantwoordelijkheid om de levering tegen te houden. Je staat in voor de FAT (Factory Acceptance Test) en zorgt dat alle buitengaande middenspanningsborden aan de hoogste kwaliteitseisen voldoen. Nadien verzorg je ook de administratieve opvolging binnen ons intern ERP-softwarepakket.

 • Project Manager Electricity (h/f) (DIEPENBEEK)

  Regio: DIEPENBEEK

  Bedrijf: XatraX

  Type: Werfreserve

  Le desciptif de fonction est repris en pièce jointe, nous recherchons activement une personne parfaitement bilingue NL/FR.

Zoek naar antwoorden van DAGBLADEN ANNICK in sociale netwerken
Look for responds of DAGBLADEN ANNICK in social networks

Lees alle opmerkingen voor DAGBLADEN ANNICK. Laat een reactie achter voor DAGBLADEN ANNICK. DAGBLADEN ANNICK bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DAGBLADEN ANNICK. Leave a respond for DAGBLADEN ANNICK. DAGBLADEN ANNICK on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DAGBLADEN ANNICK op de google maps. Adres en contacten DAGBLADEN ANNICK
Location of DAGBLADEN ANNICK on the google maps. Address and contacts of DAGBLADEN ANNICK

Andere gerelateerde bedrijven als come DAGBLADEN ANNICK DAGBLADEN ANNICK: BUREAU CENTRA - FINANCE | BANCONTACT-MISTER CASH | Ferrodel | De Baets J | M. Abraham Stephan

Other related companies as DAGBLADEN ANNICK: BUREAU CENTRA - FINANCE | BANCONTACT-MISTER CASH | Ferrodel | De Baets J | M. Abraham Stephan

DAGBLADEN ANNICK is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DAGBLADEN ANNICK, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03474945068. Het bedrijf DAGBLADEN ANNICK bevindt zich op het adres: KERKSTRAAT 28; 9255; BUGGENHOUT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 677,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 497,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in DAGBLADEN ANNICK zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DAGBLADEN ANNICK is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DAGBLADEN ANNICK is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DAGBLADEN ANNICK, openstaande posities, locatie van DAGBLADEN ANNICK op de kaart.

DAGBLADEN ANNICK is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is DAGBLADEN ANNICK, company assigned to the tax number BE03474945068. The company DAGBLADEN ANNICK is located at the address: KERKSTRAAT 28; 9255; BUGGENHOUT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 677,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 497,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in DAGBLADEN ANNICK were not found.
The main activity of DAGBLADEN ANNICK is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DAGBLADEN ANNICK is not available. You also can look at reviews of DAGBLADEN ANNICK, open positions, location of DAGBLADEN ANNICK on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DAGBLADEN ANNICK, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DAGBLADEN ANNICK, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DAGBLADEN ANNICK, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DAGBLADEN ANNICK, employees, financial statistics.