BUREAU CENTRA - FINANCE

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • BUREAU CENTRA - FINANCE
Private companiesAgricultural Production - Crops • BUREAU CENTRA - FINANCE

Contactgegevens BUREAU CENTRA - FINANCE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUREAU CENTRA - FINANCE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUREAU CENTRA - FINANCE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRAND'RUE 105; 6000; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71422622 (+32-71422622) 71422622 (+32-71422622)

Fax (fax): +32 (4) 593-43-80 +32 (4) 593-43-80

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUREAU CENTRA - FINANCE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUREAU CENTRA - FINANCE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUREAU CENTRA - FINANCE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUREAU CENTRA - FINANCE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUREAU CENTRA - FINANCE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUREAU CENTRA - FINANCE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUREAU CENTRA - FINANCE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUREAU CENTRA - FINANCE
Products information BUREAU CENTRA - FINANCE

BTW identificatienummer (tax): BE02170043945
Ondernemingsnummer: 5726043701
Hoofdstad (capital): 423,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 219,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in BUREAU CENTRA - FINANCE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verbruikerskredietinstellingen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUREAU CENTRA - FINANCE
(Get full report from official database of BE for BUREAU CENTRA - FINANCE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUREAU CENTRA - FINANCE
Addition kinds of activities for BUREAU CENTRA - FINANCE

362101. Elektrische motor en generator onderdelen | Electric motor and generator parts
737799. Computer verhuur en verhuur, nec | Computer rental and leasing, nec
33310201. Bars (primair), koper | Bars (primary), copper
36470107. Parkeerlichten, auto | Parking lights, automotive
36990400. Elektrische geluidsapparatuur | Electric sound equipment
38610108. Metaalgezondheidsgevoelig doek of papier, fotografisch | Metallic emulsion sensitized cloth or paper, photographic

Werken bij BUREAU CENTRA - FINANCE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUREAU CENTRA - FINANCE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUREAU CENTRA - FINANCE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUREAU CENTRA - FINANCE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verpleegkundige Oncologie regio Antwerpen (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht op een dienst oncologie in een ziekenhuis  Je streeft de visie van dit ziekenhuis na en behandelt de patiënt met het nodige respect. Je gaat samen met het multidisciplinair team kwaliteitszorg verlenen en draagt bij tot de juiste verzorging van de patiënt. Als verpleegkundige sta je in voor deverpleegtechnische en hygiënische verzorging van de patiënten. Je zet medicatie klaar, geeftinspuitingen, verzorgt wonden, doet bloedafnames, enz. Binnen dit project staje in voor de totaalzorg van de patiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projecstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woon-zorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • productiemedewerker (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    uw taken: De productieafdeling bij Meat&More bestaat uit diverse subafdelingen zoals gehaktbereidingen vleesbereidingen slicing salades keuken? > u bent verantwoordelijk voor de aan en afvoer van producten. > controle van afgewerkte producten en paletfiches

  • assemblage medewerker m/v (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: ADECCO MATCHING CENTER BRU

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wil jij graag aan de slag als technieker mechanische en/of elektrische assemblage M/V regio Zellik? Bekijk dan zeker onderstaande vacature en kom te weten welke taken je zullen toegewezen worden, over welke capaciteiten je dient te beschikken en wat het aanbod is. Jobomschrijving: Mechanische assemblage van machine onderdelen of assemblage van elektrische componenten volgens technische tekeningen en schema's Reparatie van specifieke apparatuur Je maakt een complete set-up van nieuwe appartuur of gebruikte uitrustingen die voldoen aan de verwachtingen van de klant. Begrijpen van de verschillende machine functies en de verschillende ontwerpen. Je maakt gebruik van Engelse meeteenheden of metrische meetsystemen.

  • Commercieel Bediende Verzekeringen m/v (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Start People Aalst

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor opvolging van dossiers van bestaande klanten en dit zowel op kantoor als bij de klanten thuis. Je tracht nieuwe klanten te werven (in het domein van de vermogensanalyse en/of in het domein van de Verzekeringen) door actief te werken op aangereikte prospectielijsten (veelal koude prospectie)

  • HUISHOUDHULP MET DIENSTENCHEQUES REGIO SINT-DENIJS-WESTREM (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: DOME ASSISTANCE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je helpt in het huishouden en staat in voor poetsen in particuliere woningen. Ook koken, naaien, wassen en strijken kunnen tot je dagelijkse takenpakket behoren. Je hebt inspraak tussen een voltijdse of een deeltijdse betrekking. Over een eigen vervoermiddel beschikken is een pluspunt.

  • Student grootkeuken gezocht! (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: FORUM JOBS MERELBEKE

    Type: Studentenjob

    Voor een restaurant (grootkeuken) zijn we op zoek naar studenten! Je werkt in de herfstvakantie en bij voorkeur nadien ook een dag of avond in het weekend. Je helpt mee in de keuken, bij de kassa en bij de bediening. Je werkt in een flexibel uurrooster, uren overeen te komen. Toffe job, ervaring is niet nodig! Interesse? Contacteer me zo snel mogelijk!

  • FLEXI JOB KELNER regio Waregem m/v (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Als kelner zul je instaan voor verschillende taken in een restaurant te regio Waregem. Je zal instaan voor volgende taken: Frigo's aanvullen, afwas van keuken en zaal alsook meehelpen in de zaal achter de bar, uitdragen/afruimen van dranken en borden.

  • Bijlesgever HTML en CSS (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor HTML en CSS aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent McDonald's Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: McDONALD'S

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken jobstudenten die ons helpen met de bediening van de klanten aan de kassa of met het bereiden van fastfoodgerechten in de keuken. Aan de kassa ben je verantwoordelijk voor het onthaal en de bediening van de klanten. Het bieden van een goede, snelle en vriendelijke service staat voor ons centraal. Ook draai je mee in ons concept van tafelbediening. Verder sta je aan de kassa ook in voor het goede verloop in het restaurant: tafels afruimen indien nodig, vuilbakken ledigen, poetsen,... In de keuken ben je verantwoordelijk voor het bereiden van de verschillende soorten hamburgers, salades en andere kleine gerechten. Ook hier staat service centraal, samen met ordelijkheid en stiptheid. Voedselveiligheid is van het allerhoogste belang. Andere taken die uitgevoerd moeten worden zijn onder andere het aanvullen van de voorraad, het bedienen van de klanten die via de drive het restaurant bezoeken, het controleren van de voorraden, ...

  • Ervaren medewerker tuinaanleg/onderhoud (LAUWE)

    Regio: LAUWE

    Bedrijf: Konvert Interim Menen

    Type: Vaste Job

    Voor een tuinaannemer in Menen zijn wij op zoek naar een ervaren medewerker. Samen met de zaakvoerder en enkele collega's sta je in voor het onderhoud van tuinen. Maar zeker ook de aanleg. Ervaring is belangrijk, zodat je meteen ingezet kan worden en zelfstandig kan werken. De taken: - algemeen onderhoud van de tuin - klein basisonderhoud van de machines - goede plantenkennis - aanleg van de tuin - verharding, afsluiting, ... plaatsen - ...

  • Afleveraar wagens (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als afleveraar in wagens sta je in om efficiënt en nauwkeurig te werk te gaan, en de nodige voorbereidingen uit te voeren voor het afleveren van de wagens.

  • Vlogger/Blogger in 'Moestuinieren' (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava is actief in de productie en verkoop van moestuinbakken- & tafels en wij zoeken een gedreven FlexiJobber met pit, passie en durf die de wereld van tweets, likes en clicks kent als de beste, iemand die volledig autonoom kan werken en sterk uit de hoek komt. Jouw taak is het ontwerpen van creatieve communicatie voor onze klanten, gaande van nieuwsartikelen tot communicatie via allerlei Sociale Media. Jij wordt het nieuwe gezicht van onze afdeling en dankzij jou breng je mensen op een positieve manier aan het moestuinieren. Jou volgers zien in jou dan ook het voorbeeld hoe het anders en beter kan. Je bent vlot in de omgang & sympathiek. Een optimistisch persoon. Je weet wat commercieel ok is en je voelt de producten perfect aan. Je denkt mee en zoekt naar creatieve oplossingen.

Zoek naar antwoorden van BUREAU CENTRA - FINANCE in sociale netwerken
Look for responds of BUREAU CENTRA - FINANCE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUREAU CENTRA - FINANCE. Laat een reactie achter voor BUREAU CENTRA - FINANCE. BUREAU CENTRA - FINANCE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUREAU CENTRA - FINANCE. Leave a respond for BUREAU CENTRA - FINANCE. BUREAU CENTRA - FINANCE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUREAU CENTRA - FINANCE op de google maps. Adres en contacten BUREAU CENTRA - FINANCE
Location of BUREAU CENTRA - FINANCE on the google maps. Address and contacts of BUREAU CENTRA - FINANCE

Andere gerelateerde bedrijven als come BUREAU CENTRA - FINANCE BUREAU CENTRA - FINANCE: RECREAN FV | Aquatec Dving Technology | PATRICK BUYSE | GUY LAUMEN | LAVOIR DE LA GARE

Other related companies as BUREAU CENTRA - FINANCE: RECREAN FV | Aquatec Dving Technology | PATRICK BUYSE | GUY LAUMEN | LAVOIR DE LA GARE

BUREAU CENTRA - FINANCE is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUREAU CENTRA - FINANCE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02170043945. Het bedrijf BUREAU CENTRA - FINANCE bevindt zich op het adres: GRAND'RUE 105; 6000; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 423,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 219,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Verbruikerskredietinstellingen. Producten gemaakt in BUREAU CENTRA - FINANCE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BUREAU CENTRA - FINANCE is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUREAU CENTRA - FINANCE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUREAU CENTRA - FINANCE, openstaande posities, locatie van BUREAU CENTRA - FINANCE op de kaart.

BUREAU CENTRA - FINANCE is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUREAU CENTRA - FINANCE, company assigned to the tax number BE02170043945. The company BUREAU CENTRA - FINANCE is located at the address: GRAND'RUE 105; 6000; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 423,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 219,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Verbruikerskredietinstellingen. Products created in BUREAU CENTRA - FINANCE were not found.
The main activity of BUREAU CENTRA - FINANCE is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BUREAU CENTRA - FINANCE is not available. You also can look at reviews of BUREAU CENTRA - FINANCE, open positions, location of BUREAU CENTRA - FINANCE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUREAU CENTRA - FINANCE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUREAU CENTRA - FINANCE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUREAU CENTRA - FINANCE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUREAU CENTRA - FINANCE, employees, financial statistics.