BOOK STORE

Contactgegevens BOOK STORE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOOK STORE: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOOK STORE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): JAMES ENSOR LAAN 39; 1800; VILVOORDE, België

Telefoon (phone): 22510500 (+32-22510500) 22510500 (+32-22510500)

Fax (fax): +32 (19) 751-16-47 +32 (19) 751-16-47

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOOK STORE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOOK STORE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOOK STORE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOOK STORE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOOK STORE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOOK STORE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOOK STORE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOOK STORE
Products information BOOK STORE

BTW identificatienummer (tax): BE08101562500
Ondernemingsnummer: 9965667724
Hoofdstad (capital): 380,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 607,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Producten die in BOOK STORE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOOK STORE
(Get full report from official database of BE for BOOK STORE)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOOK STORE
Addition kinds of activities for BOOK STORE

01619907. Tomatenboerderij | Tomato farm
28359906. Hemotologie diagnostische middelen | Hemotology diagnostic agents
28930000. Drukinkt | Printing ink
33121001. Zwarte plaat | Black plate
39490204. Visserijpakket, algemeen | Fishing tackle, general
39519905. Meter pennen | Meter pens
51319902. Bruidsbenodigdheden | Bridal supplies

Werken bij BOOK STORE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOOK STORE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOOK STORE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOOK STORE. Looking for open vacancies in other companies

 • Roaming Coordinator Telenet - tijdelijke opdracht (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

  Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE TELENET

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze afdeling in Woluwe zoeken wij zeer dringend een Roaming Coordinantor! Het gaat om een tijdelijke opdracht van 3 maanden. Je bent verantwoordelijk voor alle contacten met onze externe partners in het buiteland met betrekking tot roaming. Je focus zal liggen op berekingen maken en kijken of onze partners de behaalde doelstellingen hebben gehaald. Zowel schriftelijk als mondeling zal je in contact staan met hen.

 • Proces operator (volcontinu) (LANGEMARK-POELKAPELLE)

  Regio: LANGEMARK-POELKAPELLE

  Bedrijf: RANDSTAD inhouse services

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als procesoperator sta je in voor het sturen en opvolgen van de indamp-en drooginstallatie voor de productie van melkpoeder en melkderivaten volgens opgegeven productspecificaties en de vooropgestelde kwaliteitseisen. Je staat in voor het controleren van de installatie zodat het productieproces optimaal verloopt op vlak van zowel kwaliteit als kwantiteit. Je houdt het proces visueel in de gaten op de verschillende computerschermen en gaat aan de slag bij het instellen van de installatie, uitvoeren van tussentijdse controles (temperatuur, dichtheid...), opvolgen en uitvoeren van de correcte hygiëneregels. Daarnaast stuur je bij waar nodig.

 • Winkelmedewerker bakkerij (m/v) (EVERGEM)

  Regio: EVERGEM

  Bedrijf: Synergie Evergem Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor het filiaal te Evergem zijn we op zoek naar een parttime medewerker: Je staat in voor de verkoop van onze dagverse producten en het correct afrekenen en beheren van de kassa. Samen met jouw collega's vorm je een hecht team dat sterk klant-en verkoopsgericht is. Je bereidt met zorg belegde broodjes en salades voor onze klanten. Naast de dagdagelijkse taken zoals de winkel klaarzetten, onderhouden en bestellingen opvolgen, zorg je ervoor dat de werkplaats voldoet aan alle hygiënische normen. Als winkelmedewerker draag je persoonlijk bij tot een ordelijke, aantrekkelijke winkel met een aangename sfeer en een optimale klantenservice.

 • customer service medewerker - Zellik (ZELLIK)

  Regio: ZELLIK

  Bedrijf: Synergie Diegem Careers

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Inkomende oproepen van klanten behandelen. E-mails van klanten beantwoorden. Chatberichten van klanten beantwoorden. Afspraken voor leveringen plannen. Problemen rapporteren aan Team Leaders om een oplossing te zoeken. Samen met het team zorgen dat de klant ook voor zijn volgende aankoop terugkeert naar de winkel

 • Dakwerker (M/V) (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: Actief Construct Neerpelt

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Samen met onze klant uit Lommel zijn wij op zoek naar gemotiveerde kandidaten die in de bouw willen werken. Je dag start ’s morgensvroeg in Lommel waar je samen met je team vertrekt naar de werf. Een week werk je op een werf wat verder weg maar de andere week zal je dichterbij huis werken. Dit om zoveel mogelijk rekening te houden met de werknemers. Zodra je op de werf aankomt ga je aan de slag,je staat in voor het maken of renoveren van platte daken. Onze klant werkt met EPDM of Roofing. Na je werkuren keer je terug naar Lommel om de werkbus te legen en terug aan te vullen waar nodig. Onze klant en Actief geloven in personen die graag willen bijleren. We bieden je de kans om een VCA-attest te behalen en om dakwerken aan te leren van A-Z.

 • Enthousiaste thuishulp/huishoudhulp (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Studenten (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: ASAP GENK

  Type: Studentenjob

  Ben jij op zoek naar een toffe studentenjob?  Wij zoeken regelmatig studenten voor een magazijn in Genk.  Je maakt bestellingen klaar voor leverancier.   Dit zijn vooral pakketjes van online webshops.  Je bent tijdens de week 1 of meerdere dagen beschikbaar.

 • Vrijwillige ANIMATOREN regio Antwerpen (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: STERKKAMP

  Type: Studentenjob

  Wat verwachten we van jou? Je geeft volgens een uitgewerkt draaiboek (waarbij eigen inbreng mogelijk is) animatie aan maximum acht deelnemers Je ondersteunt de therapeut tijdens de therapie Je begeleidt je groepje kinderen gedurende een hele week In Antwerpen tijdens herfst-, krokus-, paas-, en zomervakantie. #opvoeder#begeleider#therapeut#psycholoog#leerkracht#animator#psychologie

 • Winkelmedewerker Kontich (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: t-interim Mortsel

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor aanvullen van de winkel en kassawerk Interesse? Solliciteer dan nu! 

 • Service Technieker regio Aarschot-Leuven (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: BSH HOME APPLIANCES

  Type: Vaste Job

  Je bent verantwoordelijk voor de herstellingen van huishoudelektrotoestellen van de merken Bosch, Siemens en Neff bij de particuliere klanten in je regio. Je verzekert het stockbeheer van onderdelen en beheert de geldstroom ten gevolge van de incasseringen. Bovendien heb je de mogelijkheid om service contracten en onderhoudsproducten te verkopen als accessoires. Je stelt rapporten op van je dagelijkse activiteiten en encodeert deze in het ons systeem.

 • Meetings and Events Consultant (Luxemburg)

  Regio: Luxemburg

  Bedrijf: HELMSBRISCOE

  Type: Zelfstandige activiteit

  HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

 • WERVINGRESERVE: DEELTIJDS KLANTENDIENSTMEDEWERKER NABIJ ANTWERPEN CENTRAAL (20U - 30U/WEEK) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TecQuality Sint-Niklaas

  Type: Werfreserve

  Als Customer Service Advisor behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiente oplossingen aan. -Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. -Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. -Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficientie. -Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantenprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. -Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen

Zoek naar antwoorden van BOOK STORE in sociale netwerken
Look for responds of BOOK STORE in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOOK STORE. Laat een reactie achter voor BOOK STORE. BOOK STORE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOOK STORE. Leave a respond for BOOK STORE. BOOK STORE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOOK STORE op de google maps. Adres en contacten BOOK STORE
Location of BOOK STORE on the google maps. Address and contacts of BOOK STORE

Andere gerelateerde bedrijven als come BOOK STORE BOOK STORE: BRUYNDONCX | BERTRANSART (CENTRE SPORTIF) | MAISON DEVROYE & TAHIR | A T M KIPPERFABRIEK NV | BOUWONDERNEMINGEN COUDRON

Other related companies as BOOK STORE: BRUYNDONCX | BERTRANSART (CENTRE SPORTIF) | MAISON DEVROYE & TAHIR | A T M KIPPERFABRIEK NV | BOUWONDERNEMINGEN COUDRON

BOOK STORE is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOOK STORE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08101562500. Het bedrijf BOOK STORE bevindt zich op het adres: JAMES ENSOR LAAN 39; 1800; VILVOORDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 380,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 607,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in BOOK STORE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOOK STORE is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOOK STORE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOOK STORE, openstaande posities, locatie van BOOK STORE op de kaart.

BOOK STORE is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOOK STORE, company assigned to the tax number BE08101562500. The company BOOK STORE is located at the address: JAMES ENSOR LAAN 39; 1800; VILVOORDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 380,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 607,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in BOOK STORE were not found.
The main activity of BOOK STORE is Wholesale Trade - Durable Goods, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BOOK STORE is not available. You also can look at reviews of BOOK STORE, open positions, location of BOOK STORE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOOK STORE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOOK STORE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOOK STORE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOOK STORE, employees, financial statistics.