BERTRANSART (CENTRE SPORTIF)

Particuliere bedrijvenGroothandel - Duurzame Goederen • BERTRANSART (CENTRE SPORTIF)
Private companiesWholesale Trade - Durable Goods • BERTRANSART (CENTRE SPORTIF)

Contactgegevens BERTRANSART (CENTRE SPORTIF): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BERTRANSART (CENTRE SPORTIF): address, phone, fax, email, website, opening hours

BERTRANSART (CENTRE SPORTIF)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de Philippeville 45; 6120; Ham-sur-Heure-Nalinnes (Nalinnes), België

Telefoon (phone): 071 21 89 00 (+32-071 21 89 00) 071 21 89 00 (+32-071 21 89 00)

Fax (fax): 071 22 02 56 (+32-071 22 02 56) 071 22 02 56 (+32-071 22 02 56)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BERTRANSART (CENTRE SPORTIF): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BERTRANSART (CENTRE SPORTIF)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BERTRANSART (CENTRE SPORTIF)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BERTRANSART (CENTRE SPORTIF), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BERTRANSART (CENTRE SPORTIF). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BERTRANSART (CENTRE SPORTIF), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BERTRANSART (CENTRE SPORTIF). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BERTRANSART (CENTRE SPORTIF)
Products information BERTRANSART (CENTRE SPORTIF)

BTW identificatienummer (tax): BE05581298828
Ondernemingsnummer: 2356536865
Hoofdstad (capital): 757,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 549,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Fitness centres; Sports clubs & sports centres; Halls - Rental

Product categorie (product category): Dancing schools

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BERTRANSART (CENTRE SPORTIF)
(Get full report from official database of BE for BERTRANSART (CENTRE SPORTIF))

Aanvulling soorten activiteiten voor BERTRANSART (CENTRE SPORTIF)
Addition kinds of activities for BERTRANSART (CENTRE SPORTIF)

753899. Algemene automotive reparatie winkels, nec | General automotive repair shops, nec
17999945. Spuitaannemer, niet-agrarisch | Spraying contractor, non-agricultural
35230407. Opslaan opslagbakken | Crop storage bins
36340110. Verwarmingstoestellen, voor elektrische apparaten | Heating units, for electric appliances
50820306. Metselwerk apparatuur en benodigdheden | Masonry equipment and supplies
89991002. Informatiebureau | Information bureau

Werken bij BERTRANSART (CENTRE SPORTIF): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BERTRANSART (CENTRE SPORTIF): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BERTRANSART (CENTRE SPORTIF). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BERTRANSART (CENTRE SPORTIF). Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker classificatie (KOOLSKAMP)

    Regio: KOOLSKAMP

    Bedrijf: Werkers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    FUNCTIE: - Je noteert het gewicht op het geslachte varken en wijst ze toe aan de leverancier. - Je assisteert de varkensklasseerder met het ingeven van de gegevens betreffende het klassement en de klant op het juiste moment in het systeem. - Na een interne en externe opleiding leer je hoe je werkt met het prikpistool om het vleespercentage te meten van elk varken, teneinde het varken officieel te kunnen indelen conform de wetgeving.

  • Collaborateur au service clientèle (ZELLIK)

    Regio: ZELLIK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Description profil: Nombre d'heures/semaine: 39 Nombre de jours/semaine: 5 Service après-vente gérer des appels inbound/entrants

  • Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis (M/F) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Interim met optie "vast werk"

    De finance afdeling van onze klant is dringend opzoek naar een administratief medewerker met boekhoudkundige kennis om hun team te vervoegen. Bedrijfsomschrijving Onze klant is een toonaangevend distributeur gelegen op een filevrije locatie. Ze staan bekend om hun familiale cultuur en losse werkomgeving. Ze streven ernaar om hun werknemers op professioneel vlak bij te staan door verschillende opleidingen aan te bieden. Bovendien staan ze er ook voor bekend door het geven van goede work-life balance. Omschrijving Als Administratief Bediende met Boekhoudkundige Kennis zijn jouw voornaamste taken: Crediteuren-beheer: de matching en inboeken van inkoopfacturen Telefonisch contact met leveranciers Het inboeken van bank verrichtingen Veelvuldig contact hebben met zowel externen als met collega's van de commerciële binnen- en buitendienst Het opvolgen van de mailboxen Verantwoordelijk voor de uitgaande post

  • Monteur / mecanicien (m/v) (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM Sint-Niklaas

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Temse, gespecialiseerd in verschillende montage werken, zijn wij op zoek naar iemand om het team te versterken. Wat behoort tot jouw takenpakket? - mechanische montage van nieuwe machines - montage van tuinhuizen en chalets - montage van overkappingen - plaatsen van diverse tuinomheiningen - diverse andere montage opdrachten - plaatsen en aansluiten van elektrische leidingen aan woningen - plaatsen van poorten en de automatisatie ervan Kortom, je hebt veel afwisseling in de job door de verscheidenheid aan projecten.

  • Magazijnier (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: Konvert Interim Geel

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf in Herselt zijn wij op zoek naar een magazijnmedewerker met heftruck en/of reachtruckattest: - Je bent verantwoordelijk voor het laden en lossen van vrachtwagens - Je ontvangt de goederen correct - Je registreert, stockeerd en zorgt voor de uitlevering van afgewerkte producten - Je voert kwaliteitscontroles uit - Je voert stock tellingen uit - Je bedient een reachtruck, heftruck, stapelaar en elektrisch transpalet - Je zorgt voor een correcte toepassing van veiligheid, kwaliteit, orde en netheid Ben jij wat wij zoeken? Solliciteer dan via mail [email protected] of telefonisch op het nummer: 014 56 00 44.

  • Huishoudhulp Loppem gezocht! (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

    Type: Dienstenchequebaan

    Easy Life zoekt nieuwe superhelden voor het huishouden! Easy Life Oostkamp is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor haar klanten in de regio Loppem/Zedelgem. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easy Life zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • METSER (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: PROOST MARC

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken een enthousiaste en gemotiveerde medewerker voor het uitvoeren van metselwerken. Dit zowel voor nieuwbouw, privé- en vernieuwbouw, vooral toegespitst op villa- en woningbouw.

  • Quality Engineer (Maasmechelen)

    Regio: Maasmechelen

    Bedrijf: Continu Carrière

    Type: Vaste Job

    Wat ga je doen als Quality Engineer bij onze opdrachtgever? Als Quality Engineer ben je verantwoordelijk voor een deel van de auto (interieur, exterieur, body/paint, elektro/climate, aandrijving, chassis). Je bent leider van een QIT (Quality Improvement Team). In dit team zitten specialisten van andere afdelingen die samen een probleem oplossen en ervoor zorgen dat het probleem in de toekomst niet meer terug komt. Teamleden kunnen zijn: Proces Engineers, SQA Engineers, Manufacturing Engineers, Logistiek Engineers en afgevaardigden vanuit de productie. Gemiddeld bestaat het QIT team uit vijf personen. Jij zorgt ervoor dat het probleem wordt opgelost en dat de kwaliteit wordt verzekerd. De uiteindelijke klant moet 100% tevreden zijn. De klachten komen vanuit het veld (garantie/duurproef) en uit de interne organisatie. Bij aanvang van een project wordt je tevens betrokken bij het inrichten van het kwaliteitsproces van jouw specialisme. Je komt terecht in een omgeving met enkele zeer ervaren medewerkers gecombineerd met een groot aantal jonge, enthousiaste engineers. Indien je de ervaring nog niet hebt, dan leren we het je door middel van training 'on the job' en specifieke trainingen naar behoefte. Kerntaken van de Quality Engineer: Verkrijgen en analyseren van voertuig specifieke data. Uit ruwe data extraheren en classificeren van veelvoorkomende problemen. Waarborgen dat Quality targets behaald worden. Het laten uitvoeren van analyses aan de auto en in de fabriek om te bepalen of en hoe het probleem wordt veroorzaakt. Maken van rapportages en presentaties ten behoeve van interne organisatie en externe stakeholders. Regelmatig presenteren van de voortgang aan het management. Regulier overleg met de ontwikkelafdeling van diverse partijen en andere fabrieken in Europa. Opstellen van lange en korte termijn prognoses met betrekking tot Field Complaints. Bedrijfsprofiel: Onze opdrachtgever is de grootste onafhankelijke autoproducent in Nederland. Bij dit productiebedrijf worden complete auto’s geproduceerd en geassembleerd. Als productiebedrijf binnen de automotive branche staat kwaliteit hoog in het vaandel. Het bouwen van een auto vormt een enorme logistieke en technisch complexe uitdaging. De hoogwaardige kwaliteit is dan ook op alle afdelingen van het bedrijf terug te vinden. Medewerkers binnen deze organisatie hebben dagelijks te maken met een breed pallet van technische uitdagingen. Wij zoeken dan ook mensen met een technische achtergrond die het uitdagend vinden om iedere dag weer te zorgen voor een perfect eindproduct. De organisatie is hard groeiend. Om deze groei verder vorm te geven hebben we op dit moment een aantal vacatures bij hen openstaan. Continu Carrière Bvba Erkenningsnr.: VG/2160/UC Continu BV Erkenningsnr.: VG/2106/U

  • Tekenaar Tekla (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Technisch Tekenaar Metaal Voor onze klant te Westerlo zijn we op zoek naar een meewerkend technisch tekenaar Tekenen met het programma Tekla

  • Klinisch Psycholoog volwassenen Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: FARESA

    Type: Zelfstandige activiteit

    • Je versterkt het FARESA team met je kennis en expertise als klinisch psycholoog • Je doet aan begeleiding/behandeling op een wetenschappelijk verantwoorde wijze • Je handelt vanuit de gedragstherapeutische principes • Je zet je in voor individuele begeleiding en werkt een groepsaanbod uit • Je bent bereid omte werken in onze vestiging van Faresa of te vlinderen tussen vestigingen • Je bent bereid om FARESA mee te helpen dragen in het brede hulpverlenerslandschap • Je werkt volgens: rol Collega: 1x/maand team, goede communicatie onderling, meedenken en -ontwikkelen van visie en praktisch denken voor FARESA rol Expert: evidenced based werken, supervisies bijwonen, bereidheid tot bijscholing, studiedagen, lezingen bijwonen, workshops geven, contact met huisartsen/verwijzers, behandelingsgerelateerde administratie bijhouden rol Ambassadeur: Netwerken om potentiële instroom te vergroten, zetelen in psychologenkringen, vakverenigingen, FARESA profileren op sociale media

  • Trainer Facility Management (freelance) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: ATMETIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een trainer met technische kennis schoonmaaktechnieken voor één of meerdere van de volgende professionele omgevingen: kantoorruimte, school, kinderdagverblijf, dokterskabinet, woon- en zorgcentrum, sportinfrastructuur, fabriekshallen, grootkeuken, ... .

  • Cafémedewerkers (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: EVED

    Type: Flexijob

    We zijn dringend op zoek naar enkele flexijobbers om ons team te versterken. Voor ons druk, gezellig dorpscafé zijn we op zoek naar medewerkers die allround ingezet zullen worden: Het opnemen van bestellingen; Bereiden van dranken, tappen en aan de tafel brengen; Afrekenen; Onderhouden van de tafels, assenbakken legen, terras onderhouden. ...

Zoek naar antwoorden van BERTRANSART (CENTRE SPORTIF) in sociale netwerken
Look for responds of BERTRANSART (CENTRE SPORTIF) in social networks

Lees alle opmerkingen voor BERTRANSART (CENTRE SPORTIF). Laat een reactie achter voor BERTRANSART (CENTRE SPORTIF). BERTRANSART (CENTRE SPORTIF) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BERTRANSART (CENTRE SPORTIF). Leave a respond for BERTRANSART (CENTRE SPORTIF). BERTRANSART (CENTRE SPORTIF) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BERTRANSART (CENTRE SPORTIF) op de google maps. Adres en contacten BERTRANSART (CENTRE SPORTIF)
Location of BERTRANSART (CENTRE SPORTIF) on the google maps. Address and contacts of BERTRANSART (CENTRE SPORTIF)

Andere gerelateerde bedrijven als come BERTRANSART (CENTRE SPORTIF) BERTRANSART (CENTRE SPORTIF): TIKVATENOE | Hilde | GECA | Cumbo C | Kris

Other related companies as BERTRANSART (CENTRE SPORTIF): TIKVATENOE | Hilde | GECA | Cumbo C | Kris

BERTRANSART (CENTRE SPORTIF) is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BERTRANSART (CENTRE SPORTIF), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05581298828. Het bedrijf BERTRANSART (CENTRE SPORTIF) bevindt zich op het adres: Rue de Philippeville 45; 6120; Ham-sur-Heure-Nalinnes (Nalinnes). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 757,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 549,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Dancing schools. Lijst met producten zijn Fitness centres; Sports clubs & sports centres; Halls - Rental.
De hoofdactiviteit van BERTRANSART (CENTRE SPORTIF) is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BERTRANSART (CENTRE SPORTIF) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BERTRANSART (CENTRE SPORTIF), openstaande posities, locatie van BERTRANSART (CENTRE SPORTIF) op de kaart.

BERTRANSART (CENTRE SPORTIF) is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is BERTRANSART (CENTRE SPORTIF), company assigned to the tax number BE05581298828. The company BERTRANSART (CENTRE SPORTIF) is located at the address: Rue de Philippeville 45; 6120; Ham-sur-Heure-Nalinnes (Nalinnes). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 757,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 549,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Dancing schools. List of products are Fitness centres; Sports clubs & sports centres; Halls - Rental.
The main activity of BERTRANSART (CENTRE SPORTIF) is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of BERTRANSART (CENTRE SPORTIF) is not available. You also can look at reviews of BERTRANSART (CENTRE SPORTIF), open positions, location of BERTRANSART (CENTRE SPORTIF) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BERTRANSART (CENTRE SPORTIF), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BERTRANSART (CENTRE SPORTIF), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BERTRANSART (CENTRE SPORTIF), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BERTRANSART (CENTRE SPORTIF), employees, financial statistics.