AU PETIT ECOLIER

Contactgegevens AU PETIT ECOLIER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data AU PETIT ECOLIER: address, phone, fax, email, website, opening hours

AU PETIT ECOLIER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE JULES DESTR?E 105; 6183; COURCELLES, België

Telefoon (phone): 71454835 (+32-71454835) 71454835 (+32-71454835)

Fax (fax): +32 (69) 973-32-21 +32 (69) 973-32-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) AU PETIT ECOLIER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "AU PETIT ECOLIER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "AU PETIT ECOLIER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van AU PETIT ECOLIER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen AU PETIT ECOLIER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of AU PETIT ECOLIER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees AU PETIT ECOLIER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti AU PETIT ECOLIER
Products information AU PETIT ECOLIER

BTW identificatienummer (tax): BE08207855224
Ondernemingsnummer: 7271545410
Hoofdstad (capital): 748,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 750,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1999

Producten die in AU PETIT ECOLIER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Krantenwinkels; Rookartikelen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor AU PETIT ECOLIER
(Get full report from official database of BE for AU PETIT ECOLIER)

Aanvulling soorten activiteiten voor AU PETIT ECOLIER
Addition kinds of activities for AU PETIT ECOLIER

02799903. Insect boerderij | Insect farm
26530104. Pads, golfkarton: gemaakt van aangekochte materialen | Pads, corrugated: made from purchased materials
31110404. Handschoenleer | Glove leather
35699900. Algemene industriële machines, nec, nec | General industrial machinery, nec, nec
38120101. Versnellingsindicatoren en systeemcomponenten, ruimtevaart | Acceleration indicators and systems components, aerospace
54110101. Supermarkten, keten | Supermarkets, chain
80629905. Ziekenhuis, professionele verpleegschool | Hospital, professional nursing school

Werken bij AU PETIT ECOLIER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in AU PETIT ECOLIER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor AU PETIT ECOLIER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for AU PETIT ECOLIER. Looking for open vacancies in other companies

 • Productiemedewerk(st)ers regio Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze Internationaal gerenomeerde klant, gelegen Leuvensesteenweg in Zaventem, zijn wij op zoek naar een heel aantal mensen die graag in montage/productie afdeling wensen te werken. Jouw taken zullen oa bestaan uit : - Monteren van componenten - Testen van afgewerkte produkten op waterdichtheid

 • Carrossier (M/V) (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Heb je altijd al gedroomd van een job waar je mocht sleutelen aan auto's? Dan hebben wij de ideale job voor u! Voor onze klant, gelegen in Turnhout, zijn wij op zoek naar een carrossier. Als carrossier doe je aan de werkvoorbereiding. - Je schuurt en plamuurt de wagens. - Je zet de wagens in hun grondverf. - Je plakt de wagens af.

 • Tweetalig klantenadviseur (IEPER)

  Regio: IEPER

  Bedrijf: Konvert Interim Ieper

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant in Ieper zijn we op zoek naar klantenadviseurs met een commerciële feeling en perfecte kennis Nederlands/Frans. Je staat in voor de telefonische ondersteuning van de klanten. Dit voor klachtenbehandeling, informatieverstrekking, ... . Dit kan zowel voor inbound als outbound gesprekken zijn.

 • Huishoudhulp (ALKEN)

  Regio: ALKEN

  Bedrijf: OPERUIMD AFDELING ALKEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Om ons antennepunt in Alken op een professionele manier te ondersteunen zijn we op zoek naar bijkomende huishoudhulpen. Je staat hoofdzakelijk in voor het poetsen bij onze klanten. Eventueel kan er ook gevraagd worden om te strijken.

 • Enthousiaste Poetshulpen / Huishoudhulpen te Haacht (HAACHT)

  Regio: HAACHT

  Bedrijf: Plus Home Services

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • JOBSTUDENT VERKOOP 31/12 tot 20/01 (M/V/X) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: Synergie Oudenaarde Interim

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant regio Oudenaarde zijn we op zoek naar een jobstudent om te werken tussen 31 december en 20 januari. Je wordt ook tewerkgesteld op zondag. op maandag en zaterdag ben je thuis. De winkel is ook open op 1 januari. Werkrooster: maandag: 13u30-20u30 Dinsdag: 13u30-20u30 Woensdag: 13u30-20u30 Vrijdag: 14u30-20u30 Zondag: 13u30-20u30 Dinsdag 01/01/2019: 12u30-16u30

 • Jobstudent Nachtshift Lokeren (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: C.P.T. - Q8

  Type: Studentenjob

  U werkt met een vaste nacht, van 22u - 6u Uw taken brengen oa met zich mee: - het ontvangen en wegzetten van leveringen - het bakken van koffiekoeken, broodjes, taartjes en warme snacks - het beleggen van broodjes - verkoop van lottoproducten - retour en ontvangst van kranten en tijdschriften - kassawerk, klanten bedienen - schoonmaak van de shop

 • VERANTWOORDELIJKE AANKOOP / CONTROLLER F&B (VAST) (ADINKERKE)

  Regio: ADINKERKE

  Bedrijf: PLOPSALAND

  Type: Vaste Job

  Aankopen van kleine en grote volumes in F&B voor de diverse parken van de Plopsa groep, in direct overleg met de F&B Director. De markt onderzoeken en een selectie van leveranciers voorstellen. Tenders opstellen. Opstellen en opvolgen van dossiers (prijzen, aanbod, partnerships) voor nieuwe samenwerkingen. Bijstaan van de F&B Director bij specifieke noden en vragen rond een productengamma. Analyseren en opvolgen van de cijfergegevens binnen F&B. Rapportering van diverse cijfergegevens naar de Directors en de CEO. Beoordelen en evalueren van het verkoop- en leveringproces samengaand met controle op stockniveau. Leiden van het team voor de dagdagelijkse bestellingen en facturatiecontrole. Opmaken, kritisch bekijken en adviseren van de menu-communicatie (menuborden) binnen alle parken in de 3 talen van de Plopsa Groep.

 • ONDERHOUDSMEDEWERKER Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Vangrootloon

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de schoonmaak van onze winkel, verbruikszaal, sanitair enz. van onze winkel in Hasselt voor het filiaal in de Maastrichterstraat.

 • Junior Master Supply Chain/Logistiek (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: NOHAU

  Type: Vaste Job

  De firma is een groeiende KMO actief in de FMCG-sector. Dankzij hun gepassioneerd team van 150 medewerkers maken zij kwaliteitsvolle producten die tot het hogere marktsegment mogen behoren. Ter versterking van de Supply Chain afdeling zijn wij vandaag op zoek naar een Young Potential met sterke interesse in Supply Chain en Logistiek. FUNCTIEOMSCHRIJVING: Bij aanvang zal je starten in het warehouse om hun ERP-systeem en het reilen en zeilen van de firma te leren kennen (+/- 3 maanden). Vervolgens word je naar gelang de noden en jouw interesse en ervaring ingezet op diverse projecten binnen het Supply Chain Departement. Dit kan volgende taken omvatten: Supply Chain Planning: raw materials, packaging, production, demand, logistiek, … (korte en lange termijn); Anticiperen op problemen m.b.t. planning, availability, stocks, … Actief deelnemen aan Supply Chain meetings; Analyseren en optimaliseren van Supply Chain en logistieke processen, opvolging KPI’s; Samenwerken met verschillende interne departementen; Rapporteren aan de Supply Chain Manager.

 • Project Manager Freelance (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1667546-inline.html?cid=Partner_VDAB We zijn bij Prosource op continue basis op zoek naar freelance project managers. Als Project Manager word je ingezet bij één of meerdere van onze klanten. Je plant en beheert de projecten van start tot finish. Je zorgt voor een transparante projectrapportering op regelmatige tijdstippen. Je communiceert met de verschillende stakeholders op alle niveau’s. Op basis van je praktische kennis en ervaring doe je concrete aanbevelingen om de projectmanagement aanpak van de klant te verbeteren.

 • Medewerker onderhoud/keuken - Kasteel d'Aertrycke (Torhout) (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: COREX

  Type: Leercontract

  FUNCTIEOMSCHRIJVING Kasteel D'Aertrycke – Torhout behoort tot de groep Eccellenza, met ondertussen meer dan 35 jaar ervaring in de horecasector. Door continue groei zijn wij op zoek naar een medewerker onderhoud/keuken. Uw takenpakket Onderhoud U bent verantwoordelijke voor de algemene schoonmaak van meubilair (kasten, tafels, deuren,..), installaties (keuken en zaal), publieke ruimten (gangen, trappen, zalen, inkom, restaurant,…) en sanitair (desinfecteren en bevoorrading). U help bij de afwas van porselein (machinaal) en keukenmateriaal (handmatig). U organiseert op regelmatige basis grote schoonmaakwerken (muren afwassen, onderhoud luchters, reinigen van tapijten,...) U staat voor de opmaak van het onderhoudsplan. U staat in voor de bestelling van alle onderhoudsproducten en het aanvullen ervan. U help bij de voorbereidingen (opdekken van tafels, zaalopstellingen voor seminars, …) U zorgt voor een onberispelijke netheid. U voert controle het voltooien van de wekelijkse taken (aanvullen van de bar, opbergen van goederen, …) Keuken U help mee aan de voorbereidingen voor onze buffetten. Werkregeling U werkt volgens een uitgewerkt schema in samenspraak met de manager. U werkt tijdens de week en/of weekend, uren bespreekbaar.

Zoek naar antwoorden van AU PETIT ECOLIER in sociale netwerken
Look for responds of AU PETIT ECOLIER in social networks

Lees alle opmerkingen voor AU PETIT ECOLIER. Laat een reactie achter voor AU PETIT ECOLIER. AU PETIT ECOLIER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for AU PETIT ECOLIER. Leave a respond for AU PETIT ECOLIER. AU PETIT ECOLIER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie AU PETIT ECOLIER op de google maps. Adres en contacten AU PETIT ECOLIER
Location of AU PETIT ECOLIER on the google maps. Address and contacts of AU PETIT ECOLIER

Andere gerelateerde bedrijven als come AU PETIT ECOLIER AU PETIT ECOLIER: FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT | Darvan SPRL | Socogest BVBA | Lienart F | C. THEUWISSEN

Other related companies as AU PETIT ECOLIER: FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT | Darvan SPRL | Socogest BVBA | Lienart F | C. THEUWISSEN

AU PETIT ECOLIER is een bedrijf dat 1999 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is AU PETIT ECOLIER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08207855224. Het bedrijf AU PETIT ECOLIER bevindt zich op het adres: RUE JULES DESTR?E 105; 6183; COURCELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 748,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 750,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Krantenwinkels; Rookartikelen. Producten gemaakt in AU PETIT ECOLIER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van AU PETIT ECOLIER is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van AU PETIT ECOLIER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van AU PETIT ECOLIER, openstaande posities, locatie van AU PETIT ECOLIER op de kaart.

AU PETIT ECOLIER is a company, that was registered 1999 in N\A region, Belgium. Full name of company is AU PETIT ECOLIER, company assigned to the tax number BE08207855224. The company AU PETIT ECOLIER is located at the address: RUE JULES DESTR?E 105; 6183; COURCELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 748,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 750,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Krantenwinkels; Rookartikelen. Products created in AU PETIT ECOLIER were not found.
The main activity of AU PETIT ECOLIER is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of AU PETIT ECOLIER is not available. You also can look at reviews of AU PETIT ECOLIER, open positions, location of AU PETIT ECOLIER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over AU PETIT ECOLIER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf AU PETIT ECOLIER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about AU PETIT ECOLIER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company AU PETIT ECOLIER, employees, financial statistics.