FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT

Particuliere bedrijvenMetaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen • FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT
Private companiesFabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment • FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT

Contactgegevens FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT: address, phone, fax, email, website, opening hours

FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT

Regio (region): Bruxelles, België

Adres (address): Rue Ravenstein 4 1000 Bruxelles - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-25-15-08-11 32-25-15-08-11

Fax (fax): 32-25-15-08-76 32-25-15-08-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT
Products information FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT

BTW identificatienummer (tax): BE02842407226
Ondernemingsnummer: 5009735107
Hoofdstad (capital): 925,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 335,000 EUR
Werknemers (employees): 101 to 200
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Producten die in FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Rationalisation, mergers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT
(Get full report from official database of BE for FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT)

Aanvulling soorten activiteiten voor FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT
Addition kinds of activities for FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT

24930305. Wandtegel, fiberboard | Wall tile, fiberboard
28650210. Tolueen | Toluene
30690205. Matten of mat, rubber, niet | Mats or matting, rubber, nec
76230000. Koelservice en reparatie | Refrigeration service and repair
87119901. Akoestische techniek | Acoustical engineering

Werken bij FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief medewerker voorraadbeheer (m/v) (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: AZ Alma

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Wij kijken dringend uit naar een medewerker voorraadbeheer voor onze voedingsdienst. Je voert meerdere administratieve taken uit binnen de ondersteunende diensten, meerbepaald de dienst Voeding en catering, teneinde goederen en diensten op een correcte en efficiënte manier ter beschikking te stellen van het ziekenhuis.Voor meer info over de functie, kan je de functiekaart in de bijlage raadplegen.

  • Vloerder (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: FORUM CONSTRUCT Brugge

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je job bestaat uit vloeren, cementeren, fiaencen, chappen. Je werkt hoofdzakelijk bij particulieren, communiceert met de klanten en werkt zelfstandig.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS KOEKELARE (KOEKELARE)

    Regio: KOEKELARE

    Bedrijf: GREENHOUSE DIKSMUIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Koekelare zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • Huishoudhulpen voor regio Stevoort, Sint-Lambrechts-Herk (STEVOORT)

    Regio: STEVOORT

    Bedrijf: TRIXXO HOME STEVOORT

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn dringend op zoek naar gemotiveerde werknemers die als huishoudhulp willen werken dit regio Hasselt,Sint-Lambrechts Herk,Kuringen.Alken, Herk-de-Stad Werken in het systeem van de dienstencheques betekent dat het takenpakket door de overheid is vastgelegd: schoonmaken van de woning wassen en strijken boodschappen koken

  • HUISHOUDHULP (M/V) SINT-MICHIELS (SINT-MICHIELS)

    Regio: SINT-MICHIELS

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • GARAGIST (M/V) (OVERMERE)

    Regio: OVERMERE

    Bedrijf: CTRL@Home

    Type: Vaste Job

    Voor onze firma gespecialiseerd in luchthavenvervoer, taxiververvoer... zijn we op zoek naar een garagist. Je wordt ingeschakeld in het onderhoud en herstellingen aan wagens.

  • Elektricien - Regio Aalst (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: FORCES FOR INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Ter versterking van ons team zijn wij op zoek naar gemotiveerde medewerkers voor het plaatsen van elektriciteit en aanverwanten voor zowel residentieel als industriële projecten.

  • Project Manager E&I (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: Brunel

    Type: Vaste Job

    Voor een internationaal bedrijf is Brunel op zoek naar een Project Manager E&I. Ze zijn actief op het gebied van transmissie en distributie van elektriciteit, proces- en productieautomatisering, gebouwen, installaties, elektrische, elektronische en installatietechnische producten en systemen. Spreekt dit jouw helemaal aan? Lees dan zeker verder! Je coördineert alle operationele activiteiten met betrekking tot de realisatie van het project. Je volgt de budgetten (kostprijsbewaking, rentabiliteitsopvolging en garanties) nauw op. Je bewaakt de planning, om teneinde de gewenste deadline te verzekeren. Je bewaakt de veiligheid tijdens de uitvoering van de projecten. Jij selecteert de externe leveranciers en onderaannemers, en regelt de bijhorende contractonderhandelingen. Ook de projectdocumentatie behoort tot jouw takenpakket: het ter beschikking stellen van alle documentatie en technische specificaties aan de betrokken partijen en de correcte naleving hiervan opvolgen. Je onderhoudt de technisch-commerciële relaties met de klanten met het oog op klantentevredenheid en het onderhouden en uitbouwen van langetermijnrelaties. Je motiveert en stuur het projectteam aan. Dit team bestaat uit projectingenieurs en onderaannemer.

  • Verantwoordelijke labo (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in regio Kortrijk zijn we op zoek naar een verantwoordelijke voor het labo: - Je stuurt een bouwkundig team aan van laboranten, staalnemers en administratieve medewerkers - Je zorgt ervoor dat alle procedures worden nageleefd - Je waakt over het goed functioneren van het labo en stuurt bij waar nodig - Je rapporteert aan de verantwoordelijke van het bouwkundig labo Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een KMO-omgeving met oog voor mensen. Het bedrijf is gespecialiseerd in verschillende vakdomeinen (bouw, chemie, milieu, ...) Zij bieden een waardevolle expertise en geven advies aan klanten.

  • spontane en gedreven vastgoedmakelaar regio Aalter - BIV stage is mogelijk (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Dewaele | vastgoed met advies

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als vastgoedmakelaar maak je jou thuis in de regio van Aalter: je legt er contacten en bouwt een portefeuille aan panden te koop uit. Je bent vaak op de baan om bezoeken te doen, intakegesprekken te voeren, om prospectie te doen... Op kantoor zorg je voor de administratie van je dossiers en plan je jouw agenda door bezoeken vast te leggen etc. De kers op de taart van deze gevarieerde opdracht is het sluiten van een deal, de ultieme voldoening volgt wanneer je een gelukkige koper en verkoper kan laten vertrekken met een picobello verkoopovereenkomst.Je werkt hiervoor nauw samen met je collega’s en mag rekenen op de ondersteuning van je kantoorverantwoordelijke.

  • Freelance Content Coordinator (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: GREENPEACE BELGIUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Freelance Content Coordinator Vacature - 24 augustus, 2018 Greenpeace is an independent global campaigning organisation that acts to change attitudes and behaviour, to protect and conserve the environment and to promote peace. Purpose of the job Planet 4 (P4) is Greenpeace’s new global engagement platform (based on a CMS) where we interact with our supporters and activists. The goal of Planet 4 is to drive people to action. Greenpeace content needs to invite participation to deliver on the promise of people power. The P4 content coordination is a key role within the implementation and ongoing maintenance of Greenpeace's new engagement platform, Planet 4. Your main focus is to present Greenpeace content in a simple, straightforward manner so that it appeals to supporters and drive them to take actions. To achieve this, you will have to firstly write a new content strategy and then collect, coordinate, rewrite and remix content to make it shorter and more engaging for the Greenpeace website, using appropriate tone and attitude documentation to help Greenpeace online content. Main Responsibilities Work collaboratively with stakeholders to ensure created content accurately represents Greenpeace issues and campaigns Audit & map out current content of Greenpeace website (Sitemap) and set up new taxonomy Write a P4 content strategy Master the new Wordpress--based greenpeace platform and mentor others to do so Recommend SEO compliant Taxonomy and URL construction Create example content that follows the Greenpeace Content Model Rewrite blogs and articles to facilitate consumption Look after archived content Write best practices documentation Collect, edit and write content In collaboration with the digital lead create new digital and visual content Choose the best images to illustrate the website

  • bakkershulp en opkuis (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: RUBEN COOLS

    Type: Flexijob

    Flexijob bakkerij voor het week ev. jong gepensioneerde Geen nachtwerk. Geen ervaring vereist. Wel leergierig zijn en intresse voor het product.

Zoek naar antwoorden van FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT in sociale netwerken
Look for responds of FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT in social networks

Lees alle opmerkingen voor FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT. Laat een reactie achter voor FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT. FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT. Leave a respond for FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT. FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT op de google maps. Adres en contacten FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT
Location of FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT on the google maps. Address and contacts of FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT

Andere gerelateerde bedrijven als come FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT: DEXIA | CREA WEB | univa sprl | LE NEMROD | PLASTIMETAL

Other related companies as FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT: DEXIA | CREA WEB | univa sprl | LE NEMROD | PLASTIMETAL

FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio Bruxelles, België. De volledige naam van het bedrijf is FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02842407226. Het bedrijf FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT bevindt zich op het adres: Rue Ravenstein 4 1000 Bruxelles - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 101 to 200 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 925,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 335,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Rationalisation, mergers. Producten gemaakt in FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT is Metaalproducten, Met uitzondering van machines en transportmiddelen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT, openstaande posities, locatie van FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT op de kaart.

FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT is a company, that was registered 2018 in Bruxelles region, Belgium. Full name of company is FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT, company assigned to the tax number BE02842407226. The company FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT is located at the address: Rue Ravenstein 4 1000 Bruxelles - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 101 to 200 employees work in this company. Capital - 925,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 335,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Rationalisation, mergers. Products created in FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT were not found.
The main activity of FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT is Fabricated Metal Products, Except Machinery & Transport Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT is not available. You also can look at reviews of FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT, open positions, location of FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT, Bruxelles: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT, Bruxelles: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FÉDÉRATION DES ENTREPRISES DE BELGIQUE ASS. DE FAIT, employees, financial statistics.