DE BEUCKELAER

Contactgegevens DE BEUCKELAER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DE BEUCKELAER: address, phone, fax, email, website, opening hours

DE BEUCKELAER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRABOLAAN 1BB; 2970; SCHILDE, België

Telefoon (phone): 33831610 (+32-33831610) 33831610 (+32-33831610)

Fax (fax): +32 (12) 287-18-72 +32 (12) 287-18-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DE BEUCKELAER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DE BEUCKELAER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DE BEUCKELAER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DE BEUCKELAER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DE BEUCKELAER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DE BEUCKELAER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DE BEUCKELAER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DE BEUCKELAER
Products information DE BEUCKELAER

BTW identificatienummer (tax): BE08739318847
Ondernemingsnummer: 2800933837
Hoofdstad (capital): 783,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 659,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in DE BEUCKELAER zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Koerierbedrijven

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DE BEUCKELAER
(Get full report from official database of BE for DE BEUCKELAER)

Aanvulling soorten activiteiten voor DE BEUCKELAER
Addition kinds of activities for DE BEUCKELAER

206200. Ransuikerraffinage | Cane sugar refining
381200. Zoek- en navigatieapparatuur | Search and navigation equipment
20610202. Rietensiroop, gemaakt van suikerriet | Cane syrup, made from sugar cane
35230403. Blowers, voedergewassen | Blowers, forage
39519902. Cartridges, vulling: balpenpen | Cartridges, refill: ball point pens
47890200. Passagiers trein diensten | Passenger train services
51120102. Pennen en / of potloden | Pens and/or pencils
75390104. Frame reparatie winkels, auto | Frame repair shops, automotive
86999905. Boerenbureau | Farm bureau

Werken bij DE BEUCKELAER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DE BEUCKELAER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DE BEUCKELAER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DE BEUCKELAER. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiemedewerker bij Dupont Cheese te Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zoekt een gevarieerde job in de productie, waarbij je... het product uitpakt en afweegt zorgt voor een correcte versnijding (gebeurt voornamelijk machinaal) inpakt & correcte hoeveelheden verpakt in dozen de stock telkens aanbrengt kartonneert plateautjes vult

  • AUTOMECANICIEN (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zal als technieker instaan voor het uitvoeren van onderhoud en de algemene herstellingen bij wagens.

  • Assistant Accountant in het Waasland (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een Assistant Accountant functie in de regio Waasland? Werk je graag voor een internationale speler binnen de retailsector? Solliciteer dan snel. Bedrijfsomschrijving Onze klant, een internationale speler in het Waasland is op zoek naar een Assistant Accountant. Je komt terecht in de financiële afdeling waarvan het team uit 4 personen bestaat. Het bedrijf is gelegen in het Waasland en is vlot te bereiken met het openbaar vervoer. Omschrijving Je bereidt betalingen voor, voert ze uit en volgt ze op Het inboeken van de bankafschriften Leveranciersboekhouding en de klantenboekhouding Diverse administratieve taken Je stelt rapporteringen op

  • chauffeur CE (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    U staat in voor het vervoeren van veevoeders met een bulkwagen zowel internationaal als nationaal. U slaapt niet uit en werkt van maandag tot vrijdag.

  • Enthousiaste huishoudhulp Waasmunster (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Exclusieve huishoudhulp M/V te Gent 8u/week (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, dagelijkse huishoudelijke taken, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klant,en hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8u/week voor een gastgezin wonende te Gent.U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal schoonmaken, huishoudelijke taken vervullen,. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • STUDENT(E) VERTALER NEDERLANDS-FRANS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FORUM JOBS KORTRIJK

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in Kortrijk gaat Forum Jobs op zoek naar een student(e) vertaler. Je staat in voor het vertalen van Nederlandstalige teksten naar het Frans. Wanneer? Er zijn verschillende mogelijkheden wat de werkuren betreffen. Indien je een halve dag of een volledige dag of meerdere dagen beschikbaar bent in de week, is het mogelijk om dan te werken binnen de firma. Ook is het mogelijk om gedurende de herfstvakantie te werken.

  • Jobstudent kwaliteitscontroleur (m/v) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Let's Work zoekt een jobstudent kwaliteitscontroleur voor een voedingsbedrijf in regio Harelbeke. Je werkt 3 volle weken telkens in de voormiddag of namiddagploeg.

  • ELEKTRICIEN (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Vaste Job

    Als elektricien sta je vooral in voor de installaties van alle elektrische nutsvoorzieningen (verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie) en voeding van apparaten en dit volgens plan vnl industrie -& appartementsgebouwen, kantoorruimtes, winkels, renovatie, …. Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden Plaatsen en aansluiten van datanetwerk, parlofonie, verdeelkasten, diverse residentiële verlichtingssystemen, inbouwdozen en centraaldozen Leggen van buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in-en opbouw en draadtrekken Elektrische installatietechnieken kennen en toepassen Bedrading plaatsen en aansluiten van elektrische kringen Leidingtracés van de installatie uitzetten volgens plan Het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toepassen

  • Operator met Technische skills (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het bedienen en instellen van diverse machines en kan met jouw technische skills ook kleine pannes en storingen oplossen. Door jouw leergierigheid ben je instaat om de verschillende machines in een mum van tijd aan te leren.

  • Onderhoudstechnicus bij een Voedingsbedrijf (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: McFleming Recruitment

    Type: Vaste Job

     Als Onderhoudstechnicus bij een Voedingsbedrijf  behoren volgende taken tot je takenpakket:  Je zal verantwoordelijk zijn voor het technisch beheren van aanvragen voor interventies, zowel corrigerend als preventief. Hierbij respecteert je de hygiëneregels, de veiligheidsregels en heb je respect voor het product en het gereedschap. Je rapporteert rechtstreeks aan de verantwoordelijke Technische Dienst ter plaatse en bij diens afwezigheid aan de Algemeen Directeur. Verder sta je in nauw contact met de verantwoordelijke van de productie afdeling, de ploegbazen en lijnverantwoordelijken, maar ook de verantwoordelijke van de labo en kwaliteits afdeling. Je werkt in een twee ploegensysteem en bent bereidt om in een beurtrol voor permanentie te stappen om de vier weken. Je zal hier uiteraard ook de nodige vergoeding voor ontvangen.     Bedrijfsprofiel: Onze klant is een zeer stabiele onderneming (horende tot een internationale groep) actief in de voedingssector. Er zijn 2 Onderhoudstechniekers werkzaam en momenteel wordt er gezocht naar een bijkomende technicus om hun team verder uit te bouwen.

  • Flexijob kelner (M/V) (Blankenberge) (BLANKENBERGE)

    Regio: BLANKENBERGE

    Bedrijf: SMASH CAFE

    Type: Flexijob

    We zoeken een gemotiveerde kelner of kelnerin die vlot kan omgaan met klanten. Je komt als extra onder het regime van flexijob ons team versterken op drukke momenten!!! Ervaring is een pluspunt!!

Zoek naar antwoorden van DE BEUCKELAER in sociale netwerken
Look for responds of DE BEUCKELAER in social networks

Lees alle opmerkingen voor DE BEUCKELAER. Laat een reactie achter voor DE BEUCKELAER. DE BEUCKELAER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DE BEUCKELAER. Leave a respond for DE BEUCKELAER. DE BEUCKELAER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DE BEUCKELAER op de google maps. Adres en contacten DE BEUCKELAER
Location of DE BEUCKELAER on the google maps. Address and contacts of DE BEUCKELAER

Andere gerelateerde bedrijven als come DE BEUCKELAER DE BEUCKELAER: OPTEC SA | HOME OFFICE | Geeraerts-Phan | HARDIAM | KRIS NIJS

Other related companies as DE BEUCKELAER: OPTEC SA | HOME OFFICE | Geeraerts-Phan | HARDIAM | KRIS NIJS

DE BEUCKELAER is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DE BEUCKELAER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08739318847. Het bedrijf DE BEUCKELAER bevindt zich op het adres: BRABOLAAN 1BB; 2970; SCHILDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 783,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 659,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Koerierbedrijven. Producten gemaakt in DE BEUCKELAER zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van DE BEUCKELAER is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DE BEUCKELAER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DE BEUCKELAER, openstaande posities, locatie van DE BEUCKELAER op de kaart.

DE BEUCKELAER is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is DE BEUCKELAER, company assigned to the tax number BE08739318847. The company DE BEUCKELAER is located at the address: BRABOLAAN 1BB; 2970; SCHILDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 783,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 659,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Koerierbedrijven. Products created in DE BEUCKELAER were not found.
The main activity of DE BEUCKELAER is Justice, Public Order and Safety, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of DE BEUCKELAER is not available. You also can look at reviews of DE BEUCKELAER, open positions, location of DE BEUCKELAER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DE BEUCKELAER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DE BEUCKELAER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DE BEUCKELAER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DE BEUCKELAER, employees, financial statistics.