Geeraerts-Phan

Contactgegevens Geeraerts-Phan: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Geeraerts-Phan: address, phone, fax, email, website, opening hours

Geeraerts-Phan

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lierbaan 122; 2580; Putte, België

Telefoon (phone): 015 76 15 55 (+32-015 76 15 55) 015 76 15 55 (+32-015 76 15 55)

Fax (fax): +32 (4) 483-74-32 +32 (4) 483-74-32

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Geeraerts-Phan: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Geeraerts-Phan"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Geeraerts-Phan"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Geeraerts-Phan, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Geeraerts-Phan. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Geeraerts-Phan, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Geeraerts-Phan. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Geeraerts-Phan
Products information Geeraerts-Phan

BTW identificatienummer (tax): BE02054687500
Ondernemingsnummer: 2231292724
Hoofdstad (capital): 395,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 270,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Producten die in Geeraerts-Phan zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Insurance Agents and Brokers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Geeraerts-Phan
(Get full report from official database of BE for Geeraerts-Phan)

Aanvulling soorten activiteiten voor Geeraerts-Phan
Addition kinds of activities for Geeraerts-Phan

238100. Stofjurk en werkhandschoenen | Fabric dress and work gloves
507802. Gekoelde drankdispensers | Refrigerated beverage dispensers
37140401. Automotive bedradingskabel sets | Automotive wiring harness sets
50230105. Keukengerei en keukengerei, nec | Kitchen tools and utensils, nec
50510209. Vorms, betonconstructie (staal) | Forms, concrete construction (steel)
51120500. Office filing levert | Office filing supplies
51719900. Petroleumcentrales en -terminals, nec | Petroleum bulk stations and terminals, nec
73590701. Apparatuur verhuur | Appliance rental

Werken bij Geeraerts-Phan: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Geeraerts-Phan: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Geeraerts-Phan. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Geeraerts-Phan. Looking for open vacancies in other companies

  • Tijdelijk Bediende Facturatie (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Start People

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Brugge zijn wij op zoek naar een tijdelijk bediende facturatie ( 8 weken). - Je bent verantwoordelijk voor de facturatie van de uitgevoerde werken. - Je volgt de werken op aan de hand van de rapporten van de techniekers: o Je bekijkt voor welke werken er een factuur mag opgemaakt worden o Indien er nog geen factuur mag opgemaakt worden, achterhaal je de oorzaak. - Je communiceert met de eindklant over facturen en je behandelt de klachten van de klanten. - Je overlegt indien nodig met de techniekers.

  • Chauffeur C (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen te Sint-Truiden zijn we op naar een chauffeur C (m/v) : Het vervoeren van vrachtwagens (betonpompen) Diverse onderhoudsklusjes binnen het bedrijf Allround magazijnwerk

  • Huishoudhulp regio Herselt (HERSELT)

    Regio: HERSELT

    Bedrijf: RUNTIME SERVICES (VG.479/BUOS)

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons team van 280 huishoudhulpen zoeken we een vlotte en energieke persoon die het huishouden mee kan beredderen. Je zal van a tot z instaan tot het zelf indelen van je taken die bestaan uit oa poetsen, wassen, strijken, bedden opdekken... En alle andere taken die minder vaak zullen voorkomen, maar wel tot algemene huishoudelijke taken behoren. Je zal tewerkgesteld worden bij verschillende vaste gezinnen. Je werkt als huishoudhulp met dienstencheques. Als huishoudhulp kunnen je taken bestaan uit poetsen, strijken en soms wassen, boodschappen doen of eten maken. Zelfstandig kunnen werken is een vereiste, net als zelf de gevraagde taken kunnen inplannen. Een eigen wagen of bromfiets hebben is een pluspunt.

  • Studenten begeleiding stadstour + minigolf (m/v) (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor het begeleiden van groepen in een stad in combinatie met minigolf zoeken wij studenten. Elke tour duurt ongeveer 3u. In deze tour heb je 6 tot 9 holes. Bij elke stop die je doet (aan een belangrijk monument, kerk, bank, enz...) vertel je een leuk weetje. Hierbij mag je groep dan een balletje slaan richting een monument. Deze balletjes zijn speciaal ontworpen zodat ze geen schade kunnen berokkenen aan de straat en of het monument. Aan de hand van een scoreblad hou je bij wie met de minste slagen het doel bereikt heeft. Deze persoon is dan de winnaar. Tijdens deze tour kan je groep ook genieten van een drankenstop, een warme chocomelk, koffie of frisse pint, alles is mogelijk.

  • JOBSTUDENT BAKKERIJ Deurne (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: YES! TALENTS

    Type: Studentenjob

    Voor een gezellige bakkerij in Deurne, zoeken wij dringend studenten die in het weekend, feestdagen en in vakantieperiodes beschikbaar zijn.

  • Netwerkinstallateur (SCHAARBEEK)

    Regio: SCHAARBEEK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Vaste Job

    Voor een telecommunicatiebedrijf zoeken wij een kabelhersteller in koper en optisch vezelnetwerk. Je werkt vooral buiten in een job met fysieke inspanningen (zoals het openbreken van het wegdek, het maken van putten voor de realisatie van uitbreidings,-herstelling- en onderhoudswerk van het netwerk bij de klanten, het uitvoeren van een voorlopige bestrating). Je volgt veiligheids- en milieurichtlijnen op, voert metingen uit om storingen in het netwerk te lokaliseren en daarna los je, met aandacht voor een verzorgde en efficiënte service voor onze klanten, de storingen op.

  • Hcmvision - HR Consultant (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Hcmvision

    Type: Vaste Job

    Wij zijn Passionate about making people and business grow Direct search – talent- en competentiegericht Partner in HR – kwaliteit, engagement, going the extra mile voor onze matches Groeiende KMO-omgeving – meedenken, snel schakelen, mensgericht, dynamisch Jij mag Een voortrekkersrol opnemen – Hcmvision-netwerk bestendigen & uitbouwen in Vlaanderen Projecten opvolgen – eigen klantenportefeuille Relaties leggen – zowel intern als extern, doorheen de gehele selectieprocedure Verantwoordelijkheid opnemen – met een kritische blik initiatief nemen

  • Instrumentist - verpleegkundige (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: KLINIEK BEAUCARE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verpleegkundige in privékliniek voor plastische chirurgie, die zowel instrumenteert bij chirurg, omloop is als pre- en postoperatief patiënten begleidt. Mogelijkheid om te werken op zelfstandige basis.

  • Taaltrainer Frans regio Gent (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: EUROSPEAK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Eurospeak zoekt een enthousiaste en gedreven taaltrainer Frans om les te geven aan particulieren en professionals in en rond Gent.

  • Architect (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Ausy Engineering

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als Architect werk je mee aan investeringsprojecten (stations, parkings, dienstgebouwen, technische gebouwen, werkplaatsen,…) Dit houdt volgende opdrachten in: Het ontwerpen van gebouwen, van schetsontwerp tot volledige uitvoeringsdossiers Het coördineren van het ontwerpteam (tekenaars, studies technische uitrusting, uitvoerende dienst) Het standaardiseren door typeteksten en typeplans Het opvolgen van de regelgeving en het opstellen van technische richtlijnen De aanpak is projectmatig, met respect voor de klassieke regels van projectwerk. Het coördineren van het ontwerpteam, de opvolging van de bouwkundige tekenaars, aanspreekpunt voor de ontwerpers van de technische uitrustingen. Instaan voor het overleg tussen alle betrokken partijen. Het waken over de kosten en planning van het project. Het optreden als technisch adviseur en de districten bijstaan tijdens de uitvoering van het bouwproject. Instaan voor de technische controle van de uitvoeringsdossiers van de districten. Het permanent opvolgen van de regelgeving en technische ontwikkelingen in het vakgebied en instaan voor het opstellen van richtlijnen, typebeschrijvingen en standaardisatie door procedures.

  • Psycholoog - Therapeut voor kinderen & jongeren (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: Arnica

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zelfstandig psycholoog kom je terecht in een multidisciplinair team. Je zal samen of alleen in staan voor de therapeutische begeleiding van onze cliënten. Je werkt nauw samen met collega’s en verantwoordelijke om steeds de meest geschikte begeleiding te geven. Ook onderhoud je contact met verwijzers en het netwerk. Maar bovenal ben je uitstekend in je vakgebied en hou je ervan om in een hecht team te werken. Wat vragen we? Vereiste studies Master klinische psychologie Bachelor toegepaste psychologie Bijkomende psychotherapieopleiding of reeds bezig Gevraagde competenties: begeleiding van kinderen en jongeren (ook mogelijkheid om enkele volwassenen in begeleiding te nemen) therapeutische interventies/gesprekken kennis van cliëntgerichte therapie kennis van cognitieve gedragstherapie kennis van systeemtherapie samenwerken in multidisciplinair en integratief teamverband plannen en organiseren zelfstandig werken sociaal vaardig zijn nauwkeurig werken computervaardig Enige ervaring is vereist.

  • Flexijob zondag bakkerswinkel (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Bakkerij Andries

    Type: Flexijob

    Wij zoeken nog een paar vlotte, vriendelijke collega's om onze team op zondag morgen te versterken, alle weken of om de 2 weken, van 7.00 tot 12.00

Zoek naar antwoorden van Geeraerts-Phan in sociale netwerken
Look for responds of Geeraerts-Phan in social networks

Lees alle opmerkingen voor Geeraerts-Phan. Laat een reactie achter voor Geeraerts-Phan. Geeraerts-Phan bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Geeraerts-Phan. Leave a respond for Geeraerts-Phan. Geeraerts-Phan on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Geeraerts-Phan op de google maps. Adres en contacten Geeraerts-Phan
Location of Geeraerts-Phan on the google maps. Address and contacts of Geeraerts-Phan

Andere gerelateerde bedrijven als come Geeraerts-Phan Geeraerts-Phan: THEMCO | FRANKIE FIERENS | Brepoels L | WILLY WYNTER | HUIS ATLANTIS

Other related companies as Geeraerts-Phan: THEMCO | FRANKIE FIERENS | Brepoels L | WILLY WYNTER | HUIS ATLANTIS

Geeraerts-Phan is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Geeraerts-Phan, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02054687500. Het bedrijf Geeraerts-Phan bevindt zich op het adres: Lierbaan 122; 2580; Putte. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 395,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 270,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Insurance Agents and Brokers. Producten gemaakt in Geeraerts-Phan zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Geeraerts-Phan is Justitie, Openbare Orde en Veiligheid, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Geeraerts-Phan is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Geeraerts-Phan, openstaande posities, locatie van Geeraerts-Phan op de kaart.

Geeraerts-Phan is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is Geeraerts-Phan, company assigned to the tax number BE02054687500. The company Geeraerts-Phan is located at the address: Lierbaan 122; 2580; Putte. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 395,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 270,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Insurance Agents and Brokers. Products created in Geeraerts-Phan were not found.
The main activity of Geeraerts-Phan is Justice, Public Order and Safety, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Geeraerts-Phan is not available. You also can look at reviews of Geeraerts-Phan, open positions, location of Geeraerts-Phan on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Geeraerts-Phan, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Geeraerts-Phan, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Geeraerts-Phan, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Geeraerts-Phan, employees, financial statistics.