VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV
Private companiesReal Estate • VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV

Contactgegevens VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Schaarbeeklei 189 1800 Vilvoorde - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-52-05-76 32-22-52-05-76

Fax (fax): 32-22-52-05-76 32-22-52-05-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV
Products information VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV

BTW identificatienummer (tax): BE08459991455
Ondernemingsnummer: 9252929687
Hoofdstad (capital): 823,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 192,000,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Casting, steel

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV
(Get full report from official database of BE for VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV
Addition kinds of activities for VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV

01619900. Groenten en meloenen, nec | Vegetables and melons, nec
20790000. Eetbare vetten en oliën | Edible fats and oils
24269901. Afmeting, hardhout | Dimension, hardwood
32759902. Cement, keene's | Cement, keene's
39319903. Muziekinstrumenten, elektrisch en elektronisch, nec | Musical instruments, electric and electronic, nec
96210102. Vliegtuiginspectie, overheid | Aircraft inspection, government

Werken bij VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpakker Chocolade - 2 ploegen te Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor een fantastisch bedrijf te Lokeren, actief in de voeding, zijn we op zoek naar een inpakker (m/v).  Je komt terecht in een uitdagende functie in een jonge, dynamisch groeiende KMO met een familiale werksfeer waar trots, goed gevoel, wij samen, gelijkwaardigheid en respect de kernwaarden zijn. Je kan jezelf volledig vinden in de missie van het bedrijf:  “Make people happy” Als inpakker sta jij in voor de volgende taken: Chocolade figuren en lolly’s inpakken Aanvoeren van verpakkingsmateriaal Kwaliteitscontrole aan de lijn Reinigen van de lijnen, machines en directe omgeving (vloer) Bij technische problemen de verantwoordelijke verwittigen Afwassen van gebruikte materialen Verloning: € 13.03 per uur + VP: €0,50/ u - LP: €0,58 /u Bedrijfsprofiel: Een modern chocoladebedrijf te Lokeren.

  • Inpakmedewerkers chocoladebedrijf te Boom (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor mijn opdrachtgever, een chocoladebedrijf, te Boom ben ik op zoek naar gemotiveerde inpakmedewerkers. Je zal instaan voor het inpakken van chocolade truffels in doosjes. Opgelet, dit is een hele dag rechtstaand werk en er wordt aan een hoog tempo ingepakt. Dit gaat over een tijdelijke opdracht t.e.m. december 2018.

  • Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: Start People Zaventem GT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Een passie voor IT? Check ! Interesse om te werken in een logistieke en dynamische wereld? Check ! Dan ben jij misschien wel de Senior IT Field Support Officer NIGHT m/v die wij zoeken voor een internationale logistieke klant te Brucargo. Interesse? Lees dan zeker verder hoe jou dag er kan uitzien. Hoe ziet jouw uitdaging eruit ? DHL Aviation is het sorteercentrum van DHL Express in België. De zendingen van onze klanten worden per truck of per vliegtuig aangeleverd en vervolgens op destinatie uitgesorteerd waarna ze opnieuw op truck of vliegtuig richting bestemming worden geladen. Als IT Field Support Officer kom je terecht in een team van 6 personen. Je staat mee in voor de ondersteuning van de interne gebruikers, dit zowel in de kantoren als in het magazijn. We praten over ongeveer 700 pc’s, 150 printers, 500 handscanners en een 400-tal telefoons. Wat zijn jouw voornaamste taken ? Je werkt met een ticketing tool en je levert 1st en 2nd line support in geval van problemen met hardware, Active Directory, netwerk patching, Windows troubleshooting, MS Office en bedrijfsspecifieke applicaties. Dit kan remote, maar vaak ga je hiervoor langs bij de gebruikers op de werkvloer. Je voert ook preventief onderhoud uit op alle hardware. Je installeert en configureert nieuwe werkposten met de bijhorende software. Je escaleert problemen naar de betrokken diensten of teams en zorgt voor een accurate opvolging. Je werkt mee aan het verbeteren van de IT omgeving en aan het optimaliseren van de IT dienstverlening. Je verzorgt de administratie met betrekking tot je interventies.

  • internal sales (KOMEN-WAASTEN)

    Regio: KOMEN-WAASTEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als internal sales sta je in voor: In overleg met de Sales Manager onderhoud je goede relaties met de klanten/ prospecten. Je bezorgt hen de nodige informatie en je beantwoordt de commerciële en technische vragen. Je biedt ondersteuning op technisch-commercieel vlak m.b.t. klantenbezoeken prijsoffertes overleg ?. Je beheert en plant mee de agenda van de Sales Manager. Actief prospecteren zit in je bloed. Je bent verantwoordelijk voor de volledige voorbereiding van de offertes en je volgt deze offertes proactief op dit steeds in nauwe samenspraak met de Sales Manager. Je zorgt voor een algemene klantentevredenheid. Tenslotte hou je onze website up-to-date en kent sociale media voor jou geen geheimen.

  • HR CONSULTANT KORTRIJK OFFICE (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Levenslustig, doorzetter, people person? Check, check, … en check: jij bent wie wij zoeken. En wat wil het toeval? In ons kantoor in Kortrijk Office staat al een stoel met jouw naam erop. Grijp die kans en solliciteer meteen. Zonder overdrijven: beste team ooit! Wat AGO doet? Met veel woorden: tijdelijke arbeid, selectie & rekrutering, payrolling, testing & assessment, outplacement, … In één woord: mensenwerk. De juiste mensen matchen met de juiste job. En daarin zijn we steengoed. Omdat we luisteren naar onze klanten, praten met onze kandidaten, lachen met elkaar. Dedicated, authentic, optimistic. Daarvan wil jij toch ook deel uitmaken? Je werkdag ziet er zo uit: Telefoontje van een radeloze klant: hij heeft dringend een extra bediende nodig. Jij duikt meteen in je database. In een mum van tijd heb je een veelbelovende shortlist van kandidaten. Je belt ze allemaal even op, pikt er de beste uit en nodigt ze uit voor een babbel op kantoor. Je peilt naar hun motivatie en competenties. Tot je de perfecte match beethebt. Klant dankbaar, kandidaat blij, jij gelukkig. Als administratief talent zorg jij ervoor dat onze vacatures verschijnen op verschillende kanalen, maak je de contracten op en geef je uitzendkrachten advies rond verlof, ziekte, … En de hele tijd voel jij je bij AGO als een vis in het water. Tussen collega’s die er voluit voor gaan, blaken van optimisme, houden van een goeie mix tussen business en pleasure. Net als jij.

  • POETSHULP VOORTKAPEL-WESTERLO (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: PERFECTIE@HOME

    Type: Dienstenchequebaan

    Perfectie@home biedt je een aantrekkelijke job als huishoudhulp. Je beheerst een ruim takenpakket van poetsen, strijken, eventueel koken tot boodschappen doen.

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Turnhout– kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Polyvalent verkoopsmedewerker (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: Tempo-Team

    Type: Studentenjob

    Voor een traiteurzaak/supermarkt in Sint-Martens-Latem is Tempo-Team op zoek naar een verkoopsmedewerker. Als medewerker sta je in voor verschillende taken in de winkel: afbakken van brood, maken van belegde broodjes, aanvullen en op orde houden in de winkel en afrekenen aan de kassa. Ben je van nature klantgericht en gemotiveerd om in een traiteurzaak te werken, dan is deze job iets voor jou! Je werkt ofwel fulltime in een flexibel uurrooster. De winkel is open van maandag tot zondag. Openingsuren liggen tussen 06u30 en 22u30.

  • Sergio Herman zoekt parttime Horecamedewerkers in Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: FRITES ATELIER ANTWERPEN

    Type: Studentenjob

    Sergio Herman opent Frites Atelier in Gent en is op zoek naar horecamedewerkers. Altijd willen werken in de horeca, waarin punctuele aandacht voor product, service en kwaliteit centraal staat? Dan ben je bij Frites Atelier aan het goede adres. Wij zijn een klein bedrijf waar het bijna onmogelijk is om niet door te groeien. Als wij talent zien, halen wij het in huis en zorgen we ervoor. Dat doen we al voordat je bij Frites Atelier aan de slag gaat. Wij leren je alles op het gebied van alle producten gastvrijheid én de fijne kneepjes van het vak.

  • Storemanager Brussel 37u new store (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: HOLLAND & BARRETT BRUSSEL

    Type: Vaste Job

    Overzicht: Als Storemanager ben je er verantwoordelijk voor dat de afgesproken resultaten behaald worden. Je motiveert, coacht en geeft leiding aan jouw team. Functiebeschrijving: Als Storemanager heb je een grote verantwoordelijkheid. In deze functie geef je leiding en motiveer/coach je jouw team. Je bent verantwoordelijk dat de afgesproken (commerciële) resultaten behaald worden. Daarbij zorg je ervoor dat de winkel draait volgens de uitgangspunten van de ‘Holland & Barrett’ formule. Tot jouw taken behoren verder: Het coachen van je medewerkers om zo je doelstellingen te kunnen behalen; Het opleiden van medewerkers en het op peil houden van het kennis- en verkoop niveau van jouw team; Het signaleren van omzetkansen voor jouw filiaal en het succesvol uitvoeren daarvan; Het behalen van de resultaten en het bewaken van filiaal-specifieke kosten; Het voeren van functionerings- en beoordelingsgesprekken met de medewerkers uit jouw team en afspraken maken met betrekking tot functioneren, opleiding en begeleiding; Het initiëren en voorzitten van een werkoverleg; Analyseren en vergelijken van de filiaal cijfers; Het juiste beheer van de geld- en goederenstroom; De klant deskundig adviseren ten aanzien van het Holland & Barrett assortiment; Je rapporteer aan de area sales manager. Kortom, een hele uitdagende functie in een snelgroeiend bedrijf.

  • Osteopaat (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: FLINK!

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als zelfstandig osteopaat binnen een enthousiast, multidisciplinair team. Meer info over onze werking op www.flinkteam.be.

  • Winkelmedewerker (flexijob) (WERVIK)

    Regio: WERVIK

    Bedrijf: MINGNEAU

    Type: Flexijob

    Je helpt in het weekend in onze slagerij/traiteurszaak. Je bedient klanten. Je vult de toonbank aan. ...

Zoek naar antwoorden van VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV in sociale netwerken
Look for responds of VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV. Laat een reactie achter voor VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV. VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV. Leave a respond for VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV. VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV op de google maps. Adres en contacten VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV
Location of VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV on the google maps. Address and contacts of VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV: LADY LOOK | BART VEREECKEN | COIFFURE VEERLE | GODELIEVE LANSSENS | DANIEL LAMBORAY

Other related companies as VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV: LADY LOOK | BART VEREECKEN | COIFFURE VEERLE | GODELIEVE LANSSENS | DANIEL LAMBORAY

VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08459991455. Het bedrijf VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV bevindt zich op het adres: Schaarbeeklei 189 1800 Vilvoorde - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 823,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 192,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Casting, steel. Producten gemaakt in VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV is Onroerend goed, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV, openstaande posities, locatie van VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV op de kaart.

VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV, company assigned to the tax number BE08459991455. The company VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV is located at the address: Schaarbeeklei 189 1800 Vilvoorde - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 823,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 192,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Casting, steel. Products created in VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV were not found.
The main activity of VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV is Real Estate, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV is not available. You also can look at reviews of VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV, open positions, location of VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN LEEUWEN BUIZEN BELGIË - VAN LEEUWEN TUBES BELGIQUE NV, employees, financial statistics.