GODELIEVE LANSSENS

Particuliere bedrijvenOnroerend goed • GODELIEVE LANSSENS
Private companiesReal Estate • GODELIEVE LANSSENS

Contactgegevens GODELIEVE LANSSENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GODELIEVE LANSSENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

GODELIEVE LANSSENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): EGEMSTRAAT 26; 8740; PITTEM, België

Telefoon (phone): 51466339 (+32-51466339) 51466339 (+32-51466339)

Fax (fax): +32 (12) 338-22-97 +32 (12) 338-22-97

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GODELIEVE LANSSENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GODELIEVE LANSSENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GODELIEVE LANSSENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GODELIEVE LANSSENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GODELIEVE LANSSENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GODELIEVE LANSSENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GODELIEVE LANSSENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GODELIEVE LANSSENS
Products information GODELIEVE LANSSENS

BTW identificatienummer (tax): BE06312713623
Ondernemingsnummer: 5143493652
Hoofdstad (capital): 662,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 210,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in GODELIEVE LANSSENS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GODELIEVE LANSSENS
(Get full report from official database of BE for GODELIEVE LANSSENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor GODELIEVE LANSSENS
Addition kinds of activities for GODELIEVE LANSSENS

509400. Sieraden en edelstenen | Jewelry and precious stones
20119904. Frankfurters, van vlees geslacht ter plaatse | Frankfurters, from meat slaughtered on site
20910000. Ingeblikte en geharde vis en zeevruchten | Canned and cured fish and seafoods
30890220. Tumblers, kunststoffen | Tumblers, plastics
32960000. Minerale wol | Mineral wool
35490101. Teken banken | Draw benches
79991405. Vissen meren en pieren, operatie | Fishing lakes and piers, operation
83610302. Geestelijk gehandicapt thuis | Mentally handicapped home
89999902. Redactie dienst | Editorial service

Werken bij GODELIEVE LANSSENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GODELIEVE LANSSENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GODELIEVE LANSSENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GODELIEVE LANSSENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Senior Accountant - Brussel (NEDER-OVER-HEEMBEEK)

    Regio: NEDER-OVER-HEEMBEEK

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij al wat ervaring binnen de boekhouding en ben je gretig om deze te kunnen delen met een team? Ben je eventueel ook geïnteresseerd om je te verdiepen in HR administratie? Dan heeft Accountemps de ideale interim opportuniteit voor jou. De klant is een marktspeler in de mechanische wereld en heeft zijn kantoor in Brussel. Jouw takenpakket: Het voeren van een correcte en tijdige financiële en HR administratie; Registratie van in- en uitstroom financiële middelen zoals facturen, geldstromen, etc.; Controle van de facturatie; Het ondersteunende werk van de maand- en jaarafsluiting, de balansen en rapportage; Het beheren en actualiseren van de personeelsdossiers en het afhandelen van de administratieve procedures. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Transportplanner (m-v) (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Synergie Waregem Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal productiebedrijf in Wielsbeke zijn wij op zoek naar een transportplanner. Je bent verantwoordelijk voor het plannen en organiseren van het transport ifv de bestelde goederen. Je wijst verschillende vrachten toe aan de transporteurs Je houdt alle betrokken partijen op de hoogte (customer service, magazijn, transporteurs,...) Op administratief vlak ben je verantwoordelijk voor oorsprongscertificaten, klassement, transportdocumenten,.... Voor klanten ben je de eerste contactpersoon en beantwoord je hun vragen over ladingen en leveringen Retourtransporten boek je in en volg je nauwkeurig op, zowel op communicatief als op administratief vlak. Wekelijks spring je een halve dag bij in het portiersteam voor het ontvangen en het helpen van de chauffeurs met hun vrachten, het wegwijs maken op de site, het verlaten van de site,...

  • Gemotiveerde huishoudhulp dienstencheques m/v KUURNE (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: VZW COMFORTE

    Type: Dienstenchequebaan

    Vzw Comforte is op zoek naar een gemotiveerde poetsmedewerker voor de regio Kuurne of Zwevegem. Vzw Comforte is een samenwerking tussen vzw bik, pwa Zwevegem en OCMW Zwevegem. We bieden diensten aan met dienstencheques aan de inwoners van Zuid West Vlaanderen. Zowel strijk, vervoer en huishoudhulp. Gezien de organisatie in volle bloei is zijn we op zoek naar gemotiveerde medewerkers om ons team van huishoudhulpen te versterken. Hou je van netheid en sociaal contact ? Dan ben jij de collega die wij zoeken. We bieden je een deeltijds contract aan met optie vast in de regio Kuurne of Zwevegem. Rijbewijs is niet vereist. Je krijgt de mogelijkheid om je kennis te verruimen/te delen met je collega's tijdens maandelijkse intervisiemomenten. We onthalen je in een warme sfeer en bieden een tewerkstelling aan op maat.

  • POETSHULP Aalter (LOTENHULLE)

    Regio: LOTENHULLE

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen helpen in hun woning. Hen gelukkig maken door de wekelijkse schoonmaak van hen over te nemen. Naast algemene schoonmaak, lap je ook de ramen en strijk je het wasgoed. U kiest uw eigen uurrooster en u werkt dichtbij huis. Voor een gemakkelijke verplaatsing beschik je het best over een eigen wagen.

  • Poetshulp (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: DIENSTEN.NET

    Type: Dienstenchequebaan

    Je poetst en verricht huishoudelijk werk (poetsen, strijken, ...) bij klanten thuis in kader van de dienstencheques. Onze klanten zijn gesitueerd in de regio Knokke-Heist. Je kan deeltijds of voltijds bij ons aan de slag.

  • Gezocht gemotiveerde jobstudenten (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Studentenjob

    Voor verschillende van onze klanten in verschillende sectoren in de regio Mechelen zijn we op zoek naar jobstudenten. Wat? - logistiek: magazijnwerk, orderpicking, inpakken, ... - verkoop: winkel, kassa, klantenbedienen, ... - horeca: zaal, bar, keuken, bediening, ... - administratie: administratieve ondersteuning, customer service, ... - schoonmaak: poetsen bij mensen thuis met dienstencheques, industriële schoonmaak, ... Wanneer? - in de week op jouw vrije dagen - in het weekend - in de vakantieperiodes Uren? - dagwerk - shiften (vroege, late, nacht)

  • Student Boekhouding (m/v) in Lovendegem. (LOVENDEGEM)

    Regio: LOVENDEGEM

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Studentenjob

    Accountemps is momenteel op zoek naar een Student Boekhouding (m/v). Onze klant is gevestigd in Lovendegem. De verantwoordelijkheden als Student Boekhouding: Ondersteuning van de boekhouding; Allround administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Adjunct-hoofdverpleegkundige WZC Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Als adjunct-hoofdverpleegkundige heb je een divers takenpakket. Je staat onder meer in voor: - allerlei verzorgende taken gelinkt aan een WZC, en dit voor de helft van jouw tijd - alles in goede banen leiden als leidinggevende, en ervoor zorgen dat werknemers zich goed voelen in hun job - de hoofdverpleegkundige kan altijd bij jou terecht voor advies en goede raad - een vlotte multidisciplinaire samenwerking - een deel van het HR beleid (zoals loopbaangesprekken voeren met werknemers, oog hebben voor groeimogelijkheden bij anderen) Bedrijfsprofiel: Ben je klaar voor een nieuwe uitdaging als adjunct-hoofdverpleegkundige?  Ben je verantwoordelijk, oplossingsgericht en heb je een passie voor ouderenzorg? Dan ben jij de persoon die Care Talents zoekt! 

  • chauffeur rijbewijs CE ( trekker - oplegger ) (GHISLENGHIEN)

    Regio: GHISLENGHIEN

    Bedrijf: VAN RIJCKEGHEM

    Type: Vaste Job

    Chauffeur CE ikv distributie voor Colruyt. Vertrek vanuit Halle of Ghislenghien. Dit kan starten om 04h 's morgens of 19h savonds. U werkt 1 zaterdag op de 2.

  • TELEFONISCHE ADVERTENTIEVERKOPER KANTOOR LOMMEL (M/V) (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: ADREM

    Type: Vaste Job

    Adrem Intermediagroep is een uitgeverij met een enthousiast team van 100 medewerkers en heeft filialen in Turnhout, Antwerpen, Mechelen, Lommel en Breda. Jaarlijks realiseren wij meer dan 1000 uitgaven (luxemagazines, kranten, menuboeken, beursbrochures, beeldschermen,..). We werken o.a. voor bekende organisaties zoals: - Cultuurcentrum De Adelberg - Plopsaland - Flanders Fields Museum - Golfclub Genk - Heilig Hart Ziekenhuis Mol - Katholiek Onderwijs Sint Michiel Leopoldsburg Om ons team in Lommel te versterken zijn wij opzoek naar een telefonische advertentieverkoper (M/V). Functieomschrijving: - Je ben verantwoordelijk voor het werven van advertenties in diverse uitgave. (sport, musea, cultuur, beurzen, onderwijs, events,...) - Offertes opvolgen en realiseren - Verkooporders invoeren en administratief opvolgen - Telefonisch met de klant onderhandelen over de verkoopvoorwaarden van een advertentie. Profielomschrijving: - Vlotte prater en spreek perfect Nederlands. - Commercieel ingesteld. - Ervaring is niet vereist, we leren je dit graag intern aan met een degelijke opleiding. - Je bent een doorzetter, opgeven staat niet in je woordenboek. - Opleiding en leeftijd is van ondergeschikt belang. Ben je geïnteresseerd in deze vacature? Waag je kans en mail je CV naar [email protected]. Tot snel! WWW.ADREM.BE

  • Opleiding verzorgende IG (VALKENSWAARD)

    Regio: VALKENSWAARD

    Bedrijf: Valkenhof

    Type: Leercontract

    Werken en leren Valkenhof heeft verschillende uitdagende leerplaatsen binnen de somatiek, revalidatie, Korsakov, psychogeriatrie en palliatieve zorg. Onze collega's leren je graag alles over het vak en hoe jij het verschil maakt voor onze bewoners! Tijdens deze opleiding maak je kennis met de doelgroepen van Valkenhof. Op het Summa college volg je één dag per week interessante theorie die je vervolgens bij ons in de praktijk gaat brengen. Zo ontdek jij jouw talent binnen de ouderenzorg! Als je de opleiding na 3,5 jaar succesvol afrondt, ontvang je twee erkende diploma’s: Verzorgende IG en Maatschappelijke Zorg. Valkenhof betaalt deze opleiding voor je. We bieden je daarna graag een vast contract aan binnen Valkenhof! Heb je interesse in de BBL opleiding dan kun je via https://valkenhof.easycruit.com/vacancy/1955005/82923?iso=nl je aanmelden voor een sollicitatiegesprek. Op donderdag 22 & woensdag 28 november (tijd: 18.30-21.00) organiseren wij een open deurdag waarbij we je meer vertellen over de de inhoud van de opleiding, je krijgt een rondleiding binnen een van onze verzorgingstehuizen en je krijgt de ruimte om vragen te stellen aan onze verzorgenden die deze opleiding ook hebben gevolgd. Heb je hier interesse in dan kun je je aanmelden via [email protected].

  • Sales & PT in Fitness ( Flexi Job) (GROBBENDONK)

    Regio: GROBBENDONK

    Bedrijf: HPA

    Type: Flexijob

    Scava.be is actief in de verkoop van 'Outdoor Leisure & Entertainment', voor onze afdeling 'Sport' zijn wij op zoek naar een geboren verkoper, waar je onze klanten kan adviseren bij het aanschaffen van een Fitness of Wellness product, uw taak omvat het ontvangen en begeleiden van onze klanten in de showroom, U begeleidt hen bij het maken van de juiste fitness- of wellness keuze en wil jouw ervaring en expertise met onze klanten delen, Je bent een passionele sporter die onze klanten adviseert en inspireert bij hun aankopen en dankzij je Personal Trainers (PT) capaciteiten begeleidt je onze klanten in onze fitness ruimte met workshops en aangepaste trainingsschema's daar waar nodig bij de aankoop van hun Cross-Fit accessoires of Fitness toestel.

Zoek naar antwoorden van GODELIEVE LANSSENS in sociale netwerken
Look for responds of GODELIEVE LANSSENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor GODELIEVE LANSSENS. Laat een reactie achter voor GODELIEVE LANSSENS. GODELIEVE LANSSENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GODELIEVE LANSSENS. Leave a respond for GODELIEVE LANSSENS. GODELIEVE LANSSENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GODELIEVE LANSSENS op de google maps. Adres en contacten GODELIEVE LANSSENS
Location of GODELIEVE LANSSENS on the google maps. Address and contacts of GODELIEVE LANSSENS

Andere gerelateerde bedrijven als come GODELIEVE LANSSENS GODELIEVE LANSSENS: GEMEENTEBESTUUR | DE MAYER MARLEEN | Jacobs C | PAOLO MELLINI | GEORGES VINCKENBOSCH

Other related companies as GODELIEVE LANSSENS: GEMEENTEBESTUUR | DE MAYER MARLEEN | Jacobs C | PAOLO MELLINI | GEORGES VINCKENBOSCH

GODELIEVE LANSSENS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GODELIEVE LANSSENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06312713623. Het bedrijf GODELIEVE LANSSENS bevindt zich op het adres: EGEMSTRAAT 26; 8740; PITTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 662,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 210,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in GODELIEVE LANSSENS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van GODELIEVE LANSSENS is Onroerend goed, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GODELIEVE LANSSENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GODELIEVE LANSSENS, openstaande posities, locatie van GODELIEVE LANSSENS op de kaart.

GODELIEVE LANSSENS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is GODELIEVE LANSSENS, company assigned to the tax number BE06312713623. The company GODELIEVE LANSSENS is located at the address: EGEMSTRAAT 26; 8740; PITTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 662,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 210,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kapsalons. Products created in GODELIEVE LANSSENS were not found.
The main activity of GODELIEVE LANSSENS is Real Estate, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of GODELIEVE LANSSENS is not available. You also can look at reviews of GODELIEVE LANSSENS, open positions, location of GODELIEVE LANSSENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GODELIEVE LANSSENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GODELIEVE LANSSENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GODELIEVE LANSSENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GODELIEVE LANSSENS, employees, financial statistics.