KRIBBE OOGAPPEL

Contactgegevens KRIBBE OOGAPPEL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KRIBBE OOGAPPEL: address, phone, fax, email, website, opening hours

KRIBBE OOGAPPEL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): TWEE HAGENSTRAAT 33; 9300; AALST, België

Telefoon (phone): 53732888 (+32-53732888) 53732888 (+32-53732888)

Fax (fax): +32 (53) 173-38-81 +32 (53) 173-38-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KRIBBE OOGAPPEL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KRIBBE OOGAPPEL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KRIBBE OOGAPPEL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KRIBBE OOGAPPEL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KRIBBE OOGAPPEL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KRIBBE OOGAPPEL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KRIBBE OOGAPPEL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KRIBBE OOGAPPEL
Products information KRIBBE OOGAPPEL

BTW identificatienummer (tax): BE07966979980
Ondernemingsnummer: 8888458251
Hoofdstad (capital): 797,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 266,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in KRIBBE OOGAPPEL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kinderopvang

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KRIBBE OOGAPPEL
(Get full report from official database of BE for KRIBBE OOGAPPEL)

Aanvulling soorten activiteiten voor KRIBBE OOGAPPEL
Addition kinds of activities for KRIBBE OOGAPPEL

1311. Ruwe aardolie en aardgas | Crude petroleum and natural gas
3356. Non-ferro rollen en tekenen, nec | Nonferrous rolling and drawing, nec
594106. Camping en backpacking apparatuur | Camping and backpacking equipment
25140600. Metaal gazon en tuinmeubilair | Metal lawn and garden furniture
26210704. Papierpapier | Newsprint paper
32639902. Pannen, fijn aardewerk | Cookware, fine earthenware
35370108. Platforms, lading | Platforms, cargo
79990701. Boogschieten rijstroken | Archery lanes
79999918. Nachtclub, geen alcoholische dranken | Night club, not serving alcoholic beverages

Werken bij KRIBBE OOGAPPEL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KRIBBE OOGAPPEL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KRIBBE OOGAPPEL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KRIBBE OOGAPPEL. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier frigo (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Deins je niet terug voor een koudere werkomgeving? Kun je nauwgezet, gestructureerd en veilig werken? Dan is onderstaande functie je wellicht op het lijf geschreven. Als magazijnier frigo beheer je de flow van onze afgewerkte producten. Ze worden door jou geïdentificeerd, afgevoerd en verzendklaar gemaakt. Meer concreet wil dit zeggen dat je de temperatuur meet van de grondstof, doorstuurt om in te vriezen, orde en netheid in de frigo’s behoudt etc. Je bent ook verantwoordelijk voor het beheren van de stockage van grondstoffen en de grondstofflow. Naast deze taken ben je ook verantwoordelijk voor het opmaken van de stock.

  • Demonstrateur/Chauffeur M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Urgentiemaatregelen uitvoeren in geval van ongeval De betrokken diensten waarschuwen - Basisonderhoud uitvoeren Het voertuig reinigen - Een specifiek voertuig besturen: Vaste wagen - Verplaatsingen doen: Nationaal - Opvolg- en activiteitengegevens registreren De informatie doorgeven aan de betrokken dienst - Producten of goederen ophalen, vervoeren en leveren De conformiteit van de goederen samen met de klant controleren - De aanwezigheid en geldigheid van boord- en transportdocumenten nakijken - Het laden van goederen in het voertuig organiseren of controleren - Een voertuig manueel of met behulp van niet-gemotoriseerde machines voor goederenbehandeling laden en lossen - Een specifiek voertuig besturen: Vrachtwagen met laadklep - Het traject bepalen volgens de eigenschappen van het voertuig, de lading en de leveringsprioriteiten

  • Tijdelijke Poetshulp - deeltijds (SEMMERZAKE)

    Regio: SEMMERZAKE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groothandel in Semmerzake zijn we op zoek naar een poetshulp voor 2 dagen per week. Dit voor het schoonmaken van de winkel, het magazijn en vrachtwagens. Dit is voor een vervanging van een zieke medewerker (ongeveer 2 maand).

  • Dakdekker (m/v) (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Brussel zijn we op zoek naar een polyvalente dakdekker. Je taken : - Opvolging van planning - Lezen van uitvoeringsplannen - De werf inrichten en beveiligen - Het installeren en demonteren van steigers, ladders, valbescherming en veiligheidslijnen - Zinkbewerking (lassen, plooien, gevelbekleding, staande naad,..) - Reparatiewerken daken en dakbedekking in diverse materialen - Reparatie/onderhoud dakgoten en afvoerpijpen - Onderhoud valse plafonds - Inachtneming veiligheidsvoorschriften en respect voor het milieu - Plaatsen warmte- en geluidsisolatie - Plaatsen van flexibele schouwen of extractie elementen voor beursstanden

  • Medewerker - Containerafdeling (m/v) (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zeebrugge zijn wij op zoek naar een medewerker voor de containerafdeling. Daar sta je in voor de herstellingen van containers.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Bornem/Sint-Amands (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze vacature beschikt u bij voorkeur over een auto of bromfiets.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Heverlee - Leuven - Kessel-Lo (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Bocholt (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: PUUUR BREE

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • Software Engineer Technics & Immo (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT GROUP

    Type: Vaste Job

    Colruyt Group telt meer dan 28.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers. Het team “Technics&Immo” staat binnen BP&S in voor de ondersteuning van de interne partner Technics&Immo die instaat voor o.a. bouw, beveiliging, garage, facility en energie (DATS 24 en Eoly). Als software engineer ontwikkel jij nieuwe toepassingen die hun processen en systemen ondersteunen. Stroom in de winkels en benzine aan de pomp? Mede dankzij jou! Je werkt aan de IT-systemen van onze interne technische dienst, die verantwoordelijk is voor de gebouwen, voertuigen en installaties van de groep. . Je zoekt creatief naar oplossingen om hun systemen verder uit te bouwen en te optimaliseren. Als software engineer heb je heel wat verantwoordelijkheden: Je analyseert de vragen van functioneel analisten. Op basis daarvan ontwerp je een IT-oplossing. Je ontwikkelt, test en implementeert die oplossingen. Je documenteert jouw nieuwe software, zodat je collega’s over de nodige informatie beschikken en op eerste en tweede lijn operationele vragen kunnen beantwoorden. Je ondersteunt en verbetert bestaande software en integreert softwarepakketten. Je staat elke twee weken een dag in voor de operationele ondersteuning van de softwareapplicaties en het oplossen van incidenten in tweede lijn. Dat betekent: kleine praktische problemen snel en efficiënt aanpakken. Je neemt soms projectmanagementtaken op. Je doet af en toe een wachtdienst volgens een beurtrolsysteem. Dat hoef je uiteraard pas te doen zodra je het bedrijf en alle systemen door en door kent: ten vroegste na een jaar. Je gaat aan de slag in een team van 4 software engineers binnen de IT-afdeling Business Processes & Systems. Je kiest je vaste werkplek in het hoofdkantoor in Halle of in ons kantoor in Deinze.

  • Spoorkraanmachinist (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: VANORMELINGEN-STAS

    Type: Vaste Job

    Als spoorkraanmachinist bestuur je een hydraulische bandenkraan op het spoor. Deze zal je besturen om sporenlijnen aan te leggen en te vernieuwen. Je begeleidt de spoorarbeiders die werken in de omgeving van de spoorkraan. Zelf doe je het klein onderhoud indien nodig. Ook zal je de materialen en het materieel naar de werf vervoeren en alle handelingen ter harte nemen.

  • Flexijobs events najaar (regio Brugge) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: SERVE IT

    Type: Flexijob

    Heb je een job, maar wil je graag voordelig bijverdienen tijdens het weekend of de week, 's avonds of overdag in de horeca? Dan is een flexijob bij MIRA wellicht iets voor jou! MIRA - Event Support is een dynamisch West-Vlaams bedrijf dat garant staat voor een vlotte service op tal van evenementen in de ruime regio West-Vlaanderen. We zoeken geregeld flexi's om ons team te versterken.

Zoek naar antwoorden van KRIBBE OOGAPPEL in sociale netwerken
Look for responds of KRIBBE OOGAPPEL in social networks

Lees alle opmerkingen voor KRIBBE OOGAPPEL. Laat een reactie achter voor KRIBBE OOGAPPEL. KRIBBE OOGAPPEL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KRIBBE OOGAPPEL. Leave a respond for KRIBBE OOGAPPEL. KRIBBE OOGAPPEL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KRIBBE OOGAPPEL op de google maps. Adres en contacten KRIBBE OOGAPPEL
Location of KRIBBE OOGAPPEL on the google maps. Address and contacts of KRIBBE OOGAPPEL

Andere gerelateerde bedrijven als come KRIBBE OOGAPPEL KRIBBE OOGAPPEL: Bureau d'Etudes Solar Screen Belgium | ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ | REVOR NV | TRANSITREIZEN | EDDY DE WIT

Other related companies as KRIBBE OOGAPPEL: Bureau d'Etudes Solar Screen Belgium | ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ | REVOR NV | TRANSITREIZEN | EDDY DE WIT

KRIBBE OOGAPPEL is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KRIBBE OOGAPPEL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07966979980. Het bedrijf KRIBBE OOGAPPEL bevindt zich op het adres: TWEE HAGENSTRAAT 33; 9300; AALST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 797,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 266,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Kinderopvang. Producten gemaakt in KRIBBE OOGAPPEL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KRIBBE OOGAPPEL is Diversen Detailhandel, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KRIBBE OOGAPPEL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KRIBBE OOGAPPEL, openstaande posities, locatie van KRIBBE OOGAPPEL op de kaart.

KRIBBE OOGAPPEL is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is KRIBBE OOGAPPEL, company assigned to the tax number BE07966979980. The company KRIBBE OOGAPPEL is located at the address: TWEE HAGENSTRAAT 33; 9300; AALST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 797,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 266,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Kinderopvang. Products created in KRIBBE OOGAPPEL were not found.
The main activity of KRIBBE OOGAPPEL is Miscellaneous Retail, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of KRIBBE OOGAPPEL is not available. You also can look at reviews of KRIBBE OOGAPPEL, open positions, location of KRIBBE OOGAPPEL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KRIBBE OOGAPPEL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KRIBBE OOGAPPEL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KRIBBE OOGAPPEL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KRIBBE OOGAPPEL, employees, financial statistics.