ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ

Particuliere bedrijvenDiversen Detailhandel • ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ
Private companiesMiscellaneous Retail • ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ

Contactgegevens ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ: address, phone, fax, email, website, opening hours

ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BEIGEMSESTEENWEG 21; 1850; GRIMBERGEN, België

Telefoon (phone): 22694086 (+32-22694086) 22694086 (+32-22694086)

Fax (fax): +32 (58) 968-12-66 +32 (58) 968-12-66

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ
Products information ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ

BTW identificatienummer (tax): BE05659576416
Ondernemingsnummer: 3442260742
Hoofdstad (capital): 616,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 486,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Services: Garnissage.

Product categorie (product category): Réparation and restauration de meubles. Peinture. Revêtements pour sols and murs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ
(Get full report from official database of BE for ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ)

Aanvulling soorten activiteiten voor ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ
Addition kinds of activities for ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ

3088. Kunststof loodgieterswerk | Plastics plumbing fixtures
9221. Politiebescherming | Police protection
331501. Omheiningen gemaakt in wiredrawing planten | Fencing made in wiredrawing plants
355602. Snijden, hakken, slijpen, mengen en dergelijke machines | Cutting, chopping, grinding, mixing, and similar machinery
738901. Persoonlijke serviceagenten, makelaars en bureaus | Personal service agents, brokers, and bureaus
07220305. Suikergewassen, machine oogstdiensten | Sugar crops, machine harvesting services
31490100. Kinderschoenen, behalve atletisch | Children's footwear, except athletic
37140202. Ashuizen en assen, motorvoertuig | Axle housings and shafts, motor vehicle
57129900. Meubelwinkels, nec | Furniture stores, nec
83519901. Groeps dagopvang | Group day care center

Werken bij ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ. Looking for open vacancies in other companies

  • Ruwe ploegbaas - Ruwbouwwerken (BEERSE)

    Regio: BEERSE

    Bedrijf: ASAP Kempen Construct

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je geeft leiding aan een team van metsers en bekisters. Je staat in voor de voorbereiding,  coördinatie en controle van de werkzaamheden. Je beheert het materieel/materiaal. Je waakt over de veiligheid en kwaliteit op de werf in samenwerking met de werfleiding.

  • bekister (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bio-Dynamics is gespecialiseerd in het bouwen van tanks voor waterzuiveringsstations, biogas-centrales en industriële of landbouwkundige toepassingen. Bio-Dynamics is gegroeid uit de kennis op het gebied van waterzuivering en milieutechniek, die sedert 30 jaar is opgedaan. Bio-Dynamics is gespecialiseerd in de bouw van ronde betontanks met een diameter van 4,5 meter tot 50 meter en een hoogte tot 20 meter. Dit met of zonder dak, zowel onder- of bovengronds.

  • Schoonmaakmedewerker dienstencheques voor regio Oostende/Brugge (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE

    Type: Dienstenchequebaan

    Asap is op zoek naar nieuwe vaste medewerkers om het team regio Oostende/Brugge te versterken. Asap is een familiaal bedrijf die steeds de nodige ENJOY wil bekomen met werknemers en al haar klanten. Je staat steeds in voor de hulp in huis bij de gezinnen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Overijse – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudenten verzorgende regio Nederename-Mater (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Studentenjob

    Help je anderen graag uit de nood? Is verzorgen jouw tweede natuur? En wil je ook een stevig centje bijverdienen? Dan ben je bij Solidariteit voor het Gezin aan het juiste adres! Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde jobstudenten die staan te popelen om bejaarden en hulpbehoevenden aan huis te verzorgen. Klinkt eentonig? Dat is het zeker niet, want ook huishoudelijke taken staan op jouw to-do-list. Je hoeft je niet overweldigd te voelen, want een uitbundige sectorverantwoordelijke ondersteunt je met veel plezier in je taakuitvoering.

  • Jobstudent bouw 1 dag per week (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: JURI

    Type: Studentenjob

    Zin om je handen uit de mouwen te steken? Wij zoeken enkele jobstudenten om ons bij te staan voor het opkuisen van onze werven in Aalter. Eigen vervoer naar de werven in Aalter is een must Bij voorkeur 1 dag per week, dag is samen te bepalen

  • Onderhoudstechnieker/Koerman Bouw (KRUISHOUTEM)

    Regio: KRUISHOUTEM

    Bedrijf: G.L.K.

    Type: Vaste Job

    Taken: Je staat in voor het klein onderhoud en de herstellingen van: - bouwplaatsmachines, kleine machines en wagenpark; - je hebt ervaring met diverse machines zoals kraan, wiellader, zeefmachine en heftruck; - via preventief onderhoud voorkom je defecten en storingen; - je staat in voor het onderhoud en de herstellingen aan (elektrisch) handgereedschap; - je regelt afspraken met garages, zorgt dat het wagenpark tijdig naar keuring kan. Je staat in voor het overzicht van de stock van het materiaal op de site: - je zorgt dat het depot ordelijk en net blijft - je houdt overzicht op de stock; - je ontvangt en controleert leveringen op de koer; - je maakt de ladingen voor de werven klaar en staat in voor het transport naar de werven indien er zaken tekort zijn; - je komt uit de bouwsector, hebt affiniteit/kennis met bouwmaterialen.

  • Verantwoordelijke/ Head Customer Service NL-FR FMCG (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: PANAMA GROUP

    Type: Vaste Job

    Onze klant, Unilever, is op zoek naar een Customer Service Teamleader OOH. Het team van 3 mensen dat je begeleid is het aanspreekpunt voor de vertegenwoordigers en de klanten (horeca, voedingswinkles, tankstations,...) Het team promoot ook actief leuke acties voor Lipton, Ben&Jerry's en Ola naar de klanten. Jouw doel als customer care is om de klanten een zo goed mogelijke service op een klantvriendelijke manier aan te bieden en om de klantentevredenheid hoog te houden. Je bent het eerste aanspreekpunt van Unilever Je maakt deel uit van de afdeling Marketing & Verkoop Je belt potentiële klanten op om nieuwe acties voor te stellen

  • Uitzendconsulent regio Waas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Agilitas

    Type: Vaste Job

    Agilitas Group is de 5e grootste HR-dienstverlener in België, gekend voor zijn merken Agilitas, Amplo en Ascento. Daarnaast is Agilitas Group ook actief in Nederland en Polen. Onze ambitie is een waardevolle partner te zijn voor onze klanten en kandidaten, én een specialist op het vlak van human resource management. Door de integratie van verschillende activiteiten binnen één groep is onze dienstverlening innovatief en efficiënt. Bij onze 75 kantoren en meer dan 500 experten in België staat een persoonlijke aanpak centraal. Ben jij gedreven, heb je een passie voor HR en vooral véél goesting om elke dag het verschil te maken? Dan ben jij de collega die we zoeken! Elke dag is anders wanneer je werkt met talenten Variatie en communicatie, dat zijn de keywords in deze functie! Als uitzendconsulent in regio Waas ga jij op zoek naar het talent in iedereen : Kandidaten die zich inschrijven op kantoor screen je op profiel, motivatie en sterktes. Je zoekt ook actief naar potentiële kandidaten, die je telefonisch screent en op kantoor uitnodigt voor een verkennend gesprek. Jouw uitdaging is het vinden van een kwalitatieve match tussen kandidaat en vacature. Sterke kandidaat gevonden? Dan overtuig je ook jouw klant van het talent van je kandidaat. Een top-kandidaat, maar geen vacature beschikbaar? Dan ga je voor die extra uitdaging en doe je proactieve voorstellingen. Zo kan je een nieuwe klant mee binnenhalen! Zowel klant als kandidaat volg je van begin tot einde nauw op. Je verzorgt ook de administratieve opvolging van klanten- en kandidatendossiers (contractopmaak, sociale documenten etc) en stelt de nodige planningen op.

  • Verantwoordelijke Lasserij (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Vaste Job

    Als verantwoordelijk voor onze lasafdeling van ongeveer 10 medewerkers regio Kuurne sta je in voor volgende zaken: Je werkt mee in je afdeling (1ste series, prototypes, laskalibers,…) maar de focus ligt op het coördinerende/leiding-gevende. Je stuurt je medewerkers aan op gebied van lastechniek, kwaliteit en output. Je helpt hen bij opstart van nieuwe producten. Je waakt over orde en netheid in jouw afdeling. Je bent verantwoordelijk voor de productiemiddelen in jouw afdeling (lastoestellen, ed.) Je verdeelt het werk onder je medewerkers op basis van de input die je krijgt van de werkplaatsverantwoordelijke. Je stelt alles in het werk om deadlines te halen. Je werkt in dagstelsel, maar bent flexibel in functie van de noodwendigheid van het werk.

  • TECHNISCH TEKENAAR (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Na een intensieve opleidingsperiode om het gamma te leren kennen, werk je actief mee aan de interne productontwikkeling alsook aan de coördinatie en opvolging van de externe productontwikkeling. De focus ligt op het bedenken en implementeren van nieuwe producten en optimaliseren van bestaande producten uit het gamma. je stelt haalbaarheidsstudies en kosten/baten analyses op en voert producttesten uit je zoekt mee naar de juiste leveranciers je zorgt voor technische productdocumentatie en houdt deze up-to-date je geeft product-technische ondersteuning aan medewerkers van diverse afdelingen je bent verantwoordelijk voor de productkwaliteit- en functionaliteit Bedrijfsprofiel: Onze klant is een gezonde KMO in de interieursector. Ze richten zich op het high end segment van decoratie en ontwikkelen en produceren alles op maat van de klant. Het eigen ontwikkelingsteam ontwikkelt producten die voldoen aan de hoogste kwaliteitseisen met de fijnste afwerking. Meer dan 70% van de verkoop is afkomstig uit eigen ontwikkelingen. Ter vervanging van een medewerker die op pensioen gaat, zoeken we een technisch tekenaar.

  • Monteur / monteerder m/v (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren monteur op zoek naar een job in de bouw regio Poperinge? Je hebt interesse in de montage van staalstructuren en betonelementen? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Poperinge op zoek naar monteur. Je staat in voor het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen. De werven zijn gelegen over gans België. Je komt terecht in de sector van landbouw en industrie.

Zoek naar antwoorden van ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ in sociale netwerken
Look for responds of ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ in social networks

Lees alle opmerkingen voor ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ. Laat een reactie achter voor ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ. ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ. Leave a respond for ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ. ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ op de google maps. Adres en contacten ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ
Location of ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ on the google maps. Address and contacts of ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ

Andere gerelateerde bedrijven als come ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ: KINDERBIJSLAGFONDS ACVW | CHRISTIAN BUSCHMANN | Vereecken R | REYSKENS H | JOSEPHUS VAN LOOK

Other related companies as ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ: KINDERBIJSLAGFONDS ACVW | CHRISTIAN BUSCHMANN | Vereecken R | REYSKENS H | JOSEPHUS VAN LOOK

ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05659576416. Het bedrijf ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ bevindt zich op het adres: BEIGEMSESTEENWEG 21; 1850; GRIMBERGEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 616,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 486,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Réparation and restauration de meubles. Peinture. Revêtements pour sols and murs. Lijst met producten zijn Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Services: Garnissage..
De hoofdactiviteit van ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ is Diversen Detailhandel, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ, openstaande posities, locatie van ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ op de kaart.

ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ, company assigned to the tax number BE05659576416. The company ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ is located at the address: BEIGEMSESTEENWEG 21; 1850; GRIMBERGEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 616,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 486,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Réparation and restauration de meubles. Peinture. Revêtements pour sols and murs. List of products are Activités: Peinture.. Activités: Pose de Papier Peint.. Services: Garnissage..
The main activity of ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ is Miscellaneous Retail, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ is not available. You also can look at reviews of ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ, open positions, location of ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ZETELS LAMAIR GARNIERDERIJ, employees, financial statistics.