MARCEL SCHMIDT

Contactgegevens MARCEL SCHMIDT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARCEL SCHMIDT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARCEL SCHMIDT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE LEOPOLD JACQMAIN 16; 6040; CHARLEROI, België

Telefoon (phone): 71354515 (+32-71354515) 71354515 (+32-71354515)

Fax (fax): +32 (82) 286-68-52 +32 (82) 286-68-52

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARCEL SCHMIDT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARCEL SCHMIDT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARCEL SCHMIDT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARCEL SCHMIDT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARCEL SCHMIDT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARCEL SCHMIDT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARCEL SCHMIDT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARCEL SCHMIDT
Products information MARCEL SCHMIDT

BTW identificatienummer (tax): BE04680145263
Ondernemingsnummer: 3941589355
Hoofdstad (capital): 154,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 493,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in MARCEL SCHMIDT zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons; Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARCEL SCHMIDT
(Get full report from official database of BE for MARCEL SCHMIDT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARCEL SCHMIDT
Addition kinds of activities for MARCEL SCHMIDT

226900. Afwerkingsinstallaties, nec | Finishing plants, nec
299901. Cokes | Coke
20850103. Graanalcohol voor drankdoeleinden | Grain alcohol for beverage purposes
22210604. Tapestry stoffen, kunstmatige vezels en zijden | Tapestry fabrics, manmade fiber and silk
50840505. Industriële machine onderdelen | Industrial machine parts
79999907. Outfitters, recreatie | Outfitters, recreation

Werken bij MARCEL SCHMIDT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARCEL SCHMIDT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARCEL SCHMIDT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARCEL SCHMIDT. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker bakkerij - Aalter (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een warenhuis regio Aalter zijn we op zoek naar een nieuwe medewerker voor de afdeling van de bakkerij. Een leuke uitdagende job met veel verantwoordelijkheid. Na de nodige opleiding zorg je dagdagelijks voor het volledige assortiment voor in de bakkerij.

  • Procesoperator 2 ploegen (ZWEVEZELE)

    Regio: ZWEVEZELE

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toeleveringsbedrijf voor de voedingsector zoeken we momenteel een operator 2 ploegen. Je functie bestaat uit het aansturen van een geautomatiseerde productielijn. Dagelijks voer je hierbij kwaliteitscontroles uit en sta je in voor het aan- en opstarten van de productielijn.

  • Kinderoppas (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant - een gezin met 2 kinderen (2 en 5 jaar)- sta je in voor volgende taken: ophalen van de kinderen aan school (rond 16u) eten klaarmaken eventueel kleine huishoudelijke taken bezig zijn met de kindjes

  • Huishoudhulp/Poetshulp, regio Maldegem-Beernem-Knesselare (BEERNEM)

    Regio: BEERNEM

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp / Poetshulp (met dienstencheques) Nazareth (NAZARETH)

    Regio: NAZARETH

    Bedrijf: PUUUR AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dichtbij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren. Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk.Je werkt bij vaste klanten dichtbij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,… Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema’s. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra’s Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ookeindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap, … Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen … Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen

  • telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C (WESTERLO)

    Regio: WESTERLO

    Bedrijf: BMC

    Type: Vaste Job

    BMC is een jonge dynamische onderneming, specialiseerd in las- en constructiewerken welke vooral hun toepassing vinden in de bouwsector. BMC Staalbouw ontwerpt, produceert en monteert staalconstructies voor de industriebouw en woningbouw zoals het vervaardigen o.a. trappen, leuningen en balustrade’s, maar ook grotere constructiewerken zoals staalbouw voor particuliere woningen en industriegebouwen. Ter versterking van ons team zoeken wij een telescoopkraan bediener en/of autolaadkraan bediener met een rijbewijs C. Onze werven zijn gelegen binnen een straal van 50 km rond Westerlo. Wil je meer informatie over BMC? Neem een kijkje op http://www.bmc-bvba.be

  • Assistent - ploegchef drukkerij (2 Ploegen) - Mondi Poperinge (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: MONDI POPERINGE

    Type: Vaste Job

    Mondi Group is een wereldwijde marktleider in de papier en verpakkingssector. De groep telt meer dan 25.000 medewerkers en is actief in meer dan 30 landen. Mondi Poperinge is gespecialiseerd in de productie van openmond zakken met een PE-film, bestemd voor de voedingsmiddelenindustrie, de sector van de dierenvoeding en de chemische industrie. Meer dan een halve eeuw geleden werden de eerste papieren zakken in Mondi Poperinge geproduceerd. In de loop der jaren werden vele uitdagingen aangegaan en werd er systematisch geïnvesteerd. Om de hoogste product- en servicekwaliteit te verzekeren, investeren we in permanente kennis, technologie en in onze mensen! https://www.mondigroup.com/en/home/ Om ons team te versterken zijn we op zoek naar een assistent ploegchef voor onze drukkerij. Je zal tewerkgesteld worden in 2 ploegen. Na een succesvolle interne opleiding, zal je samen met jouw collega's instaan voor het bedienen van de drukmachines. Daarnaast zal je instaan als assistent-ploegchef en de dagelijkse gang van zaken in goede banen leiden en bespreken met de afdelingsverantwoordelijke van de drukkerij. Taken: Je bent het eerste aanspreekpunt van de verantwoordelijke van de drukkerij, je zal instaan als assistent ploegchef. Je bent verantwoordelijk voor de orde, netheid en veiligheid van de drukmachine. Vervaardigen van de voordruk volgens de fiches met de zakgegevens, de bestelling en de werkvoorschriften. Bediening, regeling en afstelling van de drukmachine. Verantwoordelijk voor de correcte en tijdige voorbereiding (toevoer) van materiaal voor de voordruk (rollen papier, inkt, ...). Informeren van de overste in geval van afwijking van de planning, stilstand, tekort aan materiaal, ... Identificeren en informeren m.b.t. mogelijke verbetering voor zwakke punten. Doorgeven van informatie bij ploegwissel.

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

  • Dierenverzorger (MALDEGEM)

    Regio: MALDEGEM

    Bedrijf: DIERENHOTEL DE HOEVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Verzorgen van honden en katten in het pension. Schoonmaken van de dierenverblijven. Ontvangen/afgeven van de dieren van/aan de eigenaars. Uitlaten van de honden op de speelweiden. Voederen/water geven aan de dieren.

  • Leerkracht NT2 (binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat ) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: CLL TALENCENTRUM

    Type: Zelfstandige activiteit

    CLL is op zoek naar leerkrachten NT2: Om les te geven binnen een belangrijke instelling van de Belgische Staat en aan een publiek nauw betrokken bij de Belgische politiek. Status : zelfstandig, voltijds of deeltijds Job omschrijving U staat in voor de lessen Nederlands en begeleidt cursisten in kleine groepjes U legt de nadruk op de professionele context U begeleidt en motiveert de cursisten in hun leertraject U baseert de lessen op gepersonaliseerde activiteiten en materiaal, en legt de focus op de mondelinge vaardigheden

  • Therapeut/Coach op zelfstandige basis (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: In Balans en In Beweging

    Type: Zelfstandige activiteit

    Zoek je een aangename en gezellige werkplek om "je ding" te doen? Benader je jouw cliënten of patiënten vanuit een holistische visie? Dan ben jij misschien wel de persoon die we zoeken. Wàt je precies doet, maakt niet zo heel veel uit. Als je maar vanuit je hart werkt, correct en enthousiast bent in je job en als je jouw talenten graag benut om anderen vooruit te helpen ... dan kan jij een mooie aanvulling zijn op wat wij doen. Concreet bieden we jou een aangename werkplek aan in een ontspannen sfeer. We houden er van dat je zelf initiatief neemt om je cliënteel te laten groeien en daarbij ondersteunen we jouw inspanningen vanuit ons eigen netwerk. Belangrijk is dat je als zelfstandige in hoofd- of bijberoep werkt en dat jouw statuten in orde zijn. Bekijk zeker eerst onze website om te ontdekken wat wij doen en waarvoor we staan. Zo kan je meteen voelen of jij je hier thuis kan voelen. www.inbewegingstekene.be

  • The Business Analysts - Functional Analyst (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ben je op zoek naar een boeiende functie binnen een stabiel consultancybureau met naam en faam? Wens je te werken in een team van gedreven collega's binnen een open en aangename sfeer? Wil jij daarnaast deel uitmaken van een groeiend bedrijf? Dan ben jij dé persoon naar wie wij op zoek zijn! Om het team van The Business Analysts (deel van de Cronos Group) te versterken zoeken we een toegewijde en vakkundige Functional Analyst. Onze ideale collega hecht belang aan community-feel en verkiest een open omgeving waarin eigen input gestimuleerd wordt. The Business Analysts is een dynamisch en snelgroeiend bedrijf, gericht op State-Of-The-Art Business oplossingen aan de hand van sterk onderbouwde analysetechnieken, Agile Project Management en een doordachte Enterprise Architectuur. Momenteel bestaat The Business Analysts uit meer dan 60 consultants. Dit maakt dat we over een brede waaier aan ervaring en expertise beschikken. Als groep vormt The Business Analysts een hecht team van consultants die hun job met passie uitoefenen. Jouw job Als onze collega ben je in staat om volgende taken op te nemen Als functionele analist vorm je de brug tussen de operationele kant van de organisatie enerzijds en de IT anderzijds; Je staat in voor de interpretatie van business analyses om zo een deel ervan om te zetten in een functionele analyse; Je gaat op zoek naar de behoeften van de organisatie, eindgebruikers en of stakeholders en vertaalt deze in een functionele analyse. Jouw analyse is vervolgens de aanzet tot de technische analyse; Je verzorgt de link tussen de business en het implementatie team (testers en developers); Je hebt kennis van de behavorial diagrams van UML (use-cases, sequence diagram, activity diagram, ...) en kan deze modelleren met verschillende modelleertools afhankelijk van de voorkeur van de klant; Je hebt ervaring met User stories en kennis van Agile en Scrum binnen de context van bovenvermelde taken. Jouw profiel Je hebt min. 2jaar ervaring als functionele analist; Je bezit een “Can-Do” mentaliteit en je hebt zin voor initiatief; Je hebt sterke analytische vaardigheden, een conceptueel denkvermogen en goede interpersoonlijke skills; Je werkt zelfstandig, nauwkeurig en je kan prioriteiten stellen, omgaan met deadlines; Je hebt een grondige kennis van het Nederlands, Engels en Frans. Ons aanbod Je wordt lid van een stabiel en dynamisch bedrijf dat openstaat voor jouw input en ideeën. Bovendien vormen jouw collega's een ondersteunend team van kennis en ervaring en krijg je de mogelijkheid om deel te nemen aan interne en externe opleidingen, seminaries en andere knowledge sharing events; Je ontvangt een vast contract met een competitief salaris en een compleet voordelenpakket (bedrijfswagen, tankkaart, laptop, verzekeringen, etc.); Je komt terecht in een no-nonsense omgeving met directe toegang tot het management en je wordt deel van de gerenommeerde Cronos Group, waar aandacht wordt gegeven aan individuele ondersteuning, professionele uitdagingen en je persoonlijke interesses & ambitie. Heb je interesse in deze uitdaging of ken je iemand in jouw netwerk die interesse kan hebben? Stuur je contactgegevens en CV door via de knop hieronder.

Zoek naar antwoorden van MARCEL SCHMIDT in sociale netwerken
Look for responds of MARCEL SCHMIDT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARCEL SCHMIDT. Laat een reactie achter voor MARCEL SCHMIDT. MARCEL SCHMIDT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARCEL SCHMIDT. Leave a respond for MARCEL SCHMIDT. MARCEL SCHMIDT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARCEL SCHMIDT op de google maps. Adres en contacten MARCEL SCHMIDT
Location of MARCEL SCHMIDT on the google maps. Address and contacts of MARCEL SCHMIDT

Andere gerelateerde bedrijven als come MARCEL SCHMIDT MARCEL SCHMIDT: FEVRIER FRبRES | COMPAGNIE FRANCAISE DE NAVIGATION RHENANE VBR | Debal NV | Claeys Racing | NECKEBROUCK MARC

Other related companies as MARCEL SCHMIDT: FEVRIER FRبRES | COMPAGNIE FRANCAISE DE NAVIGATION RHENANE VBR | Debal NV | Claeys Racing | NECKEBROUCK MARC

MARCEL SCHMIDT is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARCEL SCHMIDT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04680145263. Het bedrijf MARCEL SCHMIDT bevindt zich op het adres: RUE LEOPOLD JACQMAIN 16; 6040; CHARLEROI. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 154,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 493,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Kapsalons; Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in MARCEL SCHMIDT zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MARCEL SCHMIDT is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARCEL SCHMIDT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARCEL SCHMIDT, openstaande posities, locatie van MARCEL SCHMIDT op de kaart.

MARCEL SCHMIDT is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARCEL SCHMIDT, company assigned to the tax number BE04680145263. The company MARCEL SCHMIDT is located at the address: RUE LEOPOLD JACQMAIN 16; 6040; CHARLEROI. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 154,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 493,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Kapsalons; Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in MARCEL SCHMIDT were not found.
The main activity of MARCEL SCHMIDT is Social Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of MARCEL SCHMIDT is not available. You also can look at reviews of MARCEL SCHMIDT, open positions, location of MARCEL SCHMIDT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARCEL SCHMIDT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARCEL SCHMIDT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARCEL SCHMIDT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARCEL SCHMIDT, employees, financial statistics.