NECKEBROUCK MARC

Contactgegevens NECKEBROUCK MARC: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NECKEBROUCK MARC: address, phone, fax, email, website, opening hours

NECKEBROUCK MARC

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VAN 'T SESTICHLAAN 20; 3020; HERENT, België

Telefoon (phone): 16490785 (+32-16490785) 16490785 (+32-16490785)

Fax (fax): +32 (11) 929-46-23 +32 (11) 929-46-23

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NECKEBROUCK MARC: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NECKEBROUCK MARC"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NECKEBROUCK MARC"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NECKEBROUCK MARC, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NECKEBROUCK MARC. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NECKEBROUCK MARC, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NECKEBROUCK MARC. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NECKEBROUCK MARC
Products information NECKEBROUCK MARC

BTW identificatienummer (tax): BE04687561035
Ondernemingsnummer: 9823394775
Hoofdstad (capital): 368,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 336,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Activit茅s: Formation Professionnelle sur la Gestion des Ressources Humaines.

Product categorie (product category): Formation and enseignement

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NECKEBROUCK MARC
(Get full report from official database of BE for NECKEBROUCK MARC)

Aanvulling soorten activiteiten voor NECKEBROUCK MARC
Addition kinds of activities for NECKEBROUCK MARC

7384. Photofinish laboratoria | Photofinish laboratories
179909. Voorbereiding van de bouwplaats | Building site preparation
203401. Gedroogde en ontwaterde soepmixen | Dried and dehydrated soup mixes
22990201. Akoestische velden | Acoustic felts
28190802. Silica, amorf | Silica, amorphous
38270200. Lensbekleding en slijpapparatuur | Lens coating and grinding equipment
39520118. Wax, kunstenaars ' | Wax, artists'
59320400. Kleding en schoenen, tweedehands | Clothing and shoes, secondhand
80529901. Home voor de mentaal retarded, met gezondheidszorg | Home for the mentally retarded, with health care

Werken bij NECKEBROUCK MARC: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NECKEBROUCK MARC: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NECKEBROUCK MARC. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NECKEBROUCK MARC. Looking for open vacancies in other companies

  • Winkelmedewerker Colruyt Overijse (OVERIJSE)

    Regio: OVERIJSE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

  • Toonzaaladviseur (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als toonzaal verkoper sta je dagelijks in voor: Samen met het team opening en sluit van de winkel Onthaal van de klanten Advies geven aan de klanten bestelbonnen opmaken/ingeven Organisatie van de winkel Ben je hands on in het magazijn

  • Export sales medewerker - Engels (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een firma in Zolder zijn we op zoek naar een 'Back Office medewerker Export Sales' voor de Engelstalige markt. Je zorgt voor de opvolging van het volledige traject, van koud contact met een prospect tot en met de levering en betaling van een order. Je staat in voor de administratieve opvolging, gaande van het ingeven van aankooporders in Navision, het organiseren van stalen, erop toezien dat de voorziene termijnen en budgetten worden gerespecteerd, alsook de kwaliteitseisen en verwachtingen van de klant. Je staat tevens in voor het opvolgen van orderbevestigingen en levertermijnen en de controle van de facturatie van de leverancies en de klanten. Je werk voltijds in daguren. Optie vast na een positieve interimperiode!

  • Zaalmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: INFINITY JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Zaalmedewerker verzorg je de vlotte ontvangst van onze gasten. Je stelt correct de menu’s en gerechten voor aan onze klanten. Je bent mee verantwoordelijk voor de kwaliteitservaring van onze gasten. Je laat de service vlot draaien, kijkt vooruit op de noden van de gasten en tilt het restaurantbezoek tot op een hoog niveau.

  • MAGAZIJNMEDEWERKER MET INTERESSE VOOR TEXTIEL & TECHNIEK! (BURCHT)

    Regio: BURCHT

    Bedrijf: MANPOWER INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Zwijndrecht is wereldwijd een marktleider in verkoop en verhuur van textiel en techniek voor de theater- en eventsector. Zij zoeken een dynamische, zelfstandige MAGAZIJNMEDEWERKER! Als MAGAZIJNMEDEWERKER kom je terecht in een klein, gemotiveerd, hecht team dat zich elke dag ten volle inzet om het magazijn vlot te laten draaien. Samen met deze collega's zorg je voor de voorbereiding van de bestellingen! Daarbij zorg je ook voor een correcte administratieve afhandeling (zodat je collega's van sales altijd een correct overzicht van de stock hebben). Je plaatst binnenkomende goederen (technische componenten, textiel,..) in de stock.

  • HUISHOUDHULP (M/V) KAPRIJKE (deeltijds - zelf te kiezen) (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Verkoper/Verkoopster Schoenenwinkel, Dendermonde (periode november/december) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een schoenenwinkel in regio Dendermonde zijn wij nog op zoek naar een extra medewerker om versterking te bieden tijdens de periode november/december. Je werkt van 22 november tot en met 28 december (35u/week). Tot jouw taken behoren: op orde houden van de stock, aanvullen, klanten helpen, kassa werk.

  • Liftmonteur met ervaring (ZWIJNAARDE)

    Regio: ZWIJNAARDE

    Bedrijf: VEROLIFT

    Type: Vaste Job

    Als liftmonteur ben je verantwoordelijk voor de installatie van onze nieuwe huisliften, liften en platformen. De installatie wordt uitgevoerd volgens onze kwalitatieve werkmethode en afwerkingsregels binnen Verolift. Je werkt steeds samen met een assistent monteur en je bent een back-up voor elkaar. Je inspireert elkaar om jullie kennis te vergroten en die met elkaar te delen. Door je ervaring: Ben je in staat om opleiding te geven aan je assistent monteur zodat deze ook kan doorgroeien binnen Verolift. Werk je liften af met zin voor detail, afwerking en hoge kwaliteit. Los je problemen op een zelfstandige manier op. Kwaliteit Kwaliteit dragen wij hoog in het vaandel. Hierdoor is het belangrijk dat de bestaande procedures gevolgd worden. Je zorgt ervoor dat de liftinstallatie volgens onze hoge kwaliteitseisen worden gemonteerd. Veiligheid Je zorgt voor het waarborgen van de veiligheid op de werkvloer zowel voor je assistent monteur als derden. Je voert regelmatig controles uit ter opvolging van veilig werken. Algemeen Je werkt nauw samen met de teamleader mechanische montage. Jullie vormen een hecht team en werken jullie nauw samen en deel je kennis met elkaar. Door je aanpak op vlak van montage zorgt jouw functie ervoor dat de betrouwbaarheid van de installatie onberispelijk is.

  • AUTOMATION ENGINEER (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Select HR Hasselt

    Type: Vaste Job

    Als automatisatie ingenieur word je geïntegreerd in een team van ervaren professionals die samenwerken op het gebied van elektriciteit en automatisering Je neemt deel aan en / of bent verantwoordelijk voor alle fasen (van de E & A-aspecten) in deze projecten: projectspecificaties, engineering, voorbereiding, (follow-up van) inbedrijfstelling en aanloop, ondersteuning bij het oplossen van resterende technische problemen, enz. ) • Voor projecten die voornamelijk door externe leveranciers worden uitgevoerd, neem je deel aan de begeleiding en follow-up van deze externe bedrijven met betrekking tot E & A • Voor projecten die intern worden uitgevoerd, ontwerpt en voert u zelf onderdelen van de hardware / software uit, in samenwerking met collega's van de automatiseringsafdeling van Aperam Genk • Je bent verantwoordelijk voor de instructies, documentatie en ondersteuning bij de overdracht van de nieuwe of gewijzigde technische systemen aan de afdeling elektrisch onderhoud • Je bent verantwoordelijk voor zowel de functionele veiligheid van de technische systemen (en de aanpassing van bestaande systemen) als voor de veiligheid van het personeel tijdens de uitvoering van deze projecten Bedrijfsprofiel: Voor een internationaal bedrijf in Genk zijn we op zoek naar een Automation engineer.

  • ICT–netwerk en databasebeheerder (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

    Type: Vaste Job

    Als netwerk- en databasebeheerder ben je verantwoordelijk voor de uitbouw, het beheer en de ontwikkeling van de hardware en software-elementen (tools, netwerken, databanken, e-mailsysteem, …) van de organisatie/community. Je staat ook in voor de samenhang, toegankelijkheid en veiligheid van de informatiegegevens Je rapporteert en legt verantwoordelijkheid af tegenover de operationeel verantwoordelijke. Je geeft zelf geen leiding, maar je kan functionele richtlijnen geven aan teamverantwoordelijken en/of medewerkers.

  • FREELANCE STUDIECOACH (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons Re-Mind team heeft versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen & studiecoaching te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

  • Operatoren cleanroom (m/v) (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: VIO Aarschot

    Type: Werfreserve

    Voor 1 van onze klanten op het industrieterrein van Leuven/Haasrode zijn we op zoek naar een cleanroom operator. Je takenpakket als cleanroom-operator zal bestaan uit: - Vloeistof en poeder semi-automatisch afvullen in kleine flesjes. - Flesjes manueel afsluiten met een dop - Productiegegevens rapporteren op een batchrecord - Productiemachines voor en na de productie kuisen - De voorgestelde productie hoeveelheden bepalen Je werkt van 6:00-14:30 of 7:00-15.30 Deze productie bevindt zich in een propere ruimte (cleanroom) waar speciale kledij wordt gedragen. Heb je interesse voor deze functie, aarzel dan niet om jouw CV door te sturen naar [email protected]

Zoek naar antwoorden van NECKEBROUCK MARC in sociale netwerken
Look for responds of NECKEBROUCK MARC in social networks

Lees alle opmerkingen voor NECKEBROUCK MARC. Laat een reactie achter voor NECKEBROUCK MARC. NECKEBROUCK MARC bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NECKEBROUCK MARC. Leave a respond for NECKEBROUCK MARC. NECKEBROUCK MARC on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NECKEBROUCK MARC op de google maps. Adres en contacten NECKEBROUCK MARC
Location of NECKEBROUCK MARC on the google maps. Address and contacts of NECKEBROUCK MARC

Andere gerelateerde bedrijven als come NECKEBROUCK MARC NECKEBROUCK MARC: RESEAU BROCA | JUWELEN MARC VERHEYEN | COIFFURE MARTINE | ARTISAN ASSISTANCE | SAMUEL LEMOINE

Other related companies as NECKEBROUCK MARC: RESEAU BROCA | JUWELEN MARC VERHEYEN | COIFFURE MARTINE | ARTISAN ASSISTANCE | SAMUEL LEMOINE

NECKEBROUCK MARC is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NECKEBROUCK MARC, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04687561035. Het bedrijf NECKEBROUCK MARC bevindt zich op het adres: VAN 'T SESTICHLAAN 20; 3020; HERENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 368,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 336,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Formation and enseignement. Lijst met producten zijn Activit茅s: Formation Professionnelle sur la Gestion des Ressources Humaines..
De hoofdactiviteit van NECKEBROUCK MARC is Maatschappelijke dienstverlening, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NECKEBROUCK MARC is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NECKEBROUCK MARC, openstaande posities, locatie van NECKEBROUCK MARC op de kaart.

NECKEBROUCK MARC is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is NECKEBROUCK MARC, company assigned to the tax number BE04687561035. The company NECKEBROUCK MARC is located at the address: VAN 'T SESTICHLAAN 20; 3020; HERENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 368,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 336,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Formation and enseignement. List of products are Activit茅s: Formation Professionnelle sur la Gestion des Ressources Humaines..
The main activity of NECKEBROUCK MARC is Social Services, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of NECKEBROUCK MARC is not available. You also can look at reviews of NECKEBROUCK MARC, open positions, location of NECKEBROUCK MARC on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NECKEBROUCK MARC, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NECKEBROUCK MARC, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NECKEBROUCK MARC, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NECKEBROUCK MARC, employees, financial statistics.