HAARWERKEN STEEGMANS

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • HAARWERKEN STEEGMANS

Contactgegevens HAARWERKEN STEEGMANS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HAARWERKEN STEEGMANS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HAARWERKEN STEEGMANS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEUVENEINDEWEG 8; 3520; ZONHOVEN, België

Telefoon (phone): 11812640 (+32-11812640) 11812640 (+32-11812640)

Fax (fax): +32 (15) 444-57-53 +32 (15) 444-57-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HAARWERKEN STEEGMANS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HAARWERKEN STEEGMANS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HAARWERKEN STEEGMANS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HAARWERKEN STEEGMANS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HAARWERKEN STEEGMANS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HAARWERKEN STEEGMANS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HAARWERKEN STEEGMANS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HAARWERKEN STEEGMANS
Products information HAARWERKEN STEEGMANS

BTW identificatienummer (tax): BE01006591796
Ondernemingsnummer: 4936126708
Hoofdstad (capital): 751,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 136,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in HAARWERKEN STEEGMANS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons; Speciaalzaken

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HAARWERKEN STEEGMANS
(Get full report from official database of BE for HAARWERKEN STEEGMANS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HAARWERKEN STEEGMANS
Addition kinds of activities for HAARWERKEN STEEGMANS

4492. Sleep- en sleepbootdienst | Towing and tugboat service
204399. Maaltijden ontbijt eten, nec | Cereal breakfast foods, nec
17990600. Home / kantoor interieurs afwerking, inrichting en renovatie | Home/office interiors finishing, furnishing and remodeling
34420102. Sash, deur of venster: metaal | Sash, door or window: metal
51690205. Droog ijs | Dry ice
80420100. Gespecialiseerde optometristen | Specialized optometrists

Werken bij HAARWERKEN STEEGMANS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HAARWERKEN STEEGMANS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HAARWERKEN STEEGMANS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HAARWERKEN STEEGMANS. Looking for open vacancies in other companies

  • Klantendienstmedewerker(ster) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Synergie Gent Careers

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een grote speler in de telecomsector zijn we op zoek gedreven klantendienstmedewerkers die de klanten op een professionele manier kunnen toespreken. Je zal de klanten te woord staan in het Nederlands en het Frans, de bedoeling is om hen te voorzien van een professioneel antwoord zodat zij meteen op de hoogte zijn van wat er verwacht zal worden van hen.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Silo Operator (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal gerennomeerd bedrijf gelegen in de Haven zijn wij op zoek naar een silo operator. Binnen dit bedrijf ben je verantwoordelijk voor het bedienen van silo's om de bulkwagens te vullen. Je zorgt voor aansluitingen van vrachtwagen naar silo, waakt over de juiste hoeveelheden, correcte producten,...

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Koksijde - De Panne - Oostduinkerke - Veurne (KOKSIJDE)

    Regio: KOKSIJDE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Vrachtwagenmecanicien opbouw - Herentals - optie vast - dagdienst (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een garage in Herentals zijn wij op zoek naar een gemotiveerde mechanieker voor de vrachtwagens. Je staat voornamelijk in voor de opbouw van de vrachtwagens. Daarvoor is een zeer goede kennis van elektronica en bij voorkeur ook hydraulica belangrijk. Dit is belangrijk omdat je een aantal toestellen gaat monteren op de vrachtwagen (vb. ijskast, accessoires) Je werkt voltijds in dagdienst.

  • Student arbeider 2 dagen per week (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Student gezocht om 2 voltijdse dagen doorheen de week (dagen= vrije keuze) te werken. te werken in Houthalen Taken: helpen bij het verwijderen van beletteringen, opruimen van de hale Werken in dagdienst 8-16u30 (30 min pauze)

  • Studentenjob schoonmaak regio Aalter van 29/10 tot 5/11 (herfstvakantie) (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar een gemotiveerde jobstudent om te poetsen in een vestiging in Aalter. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Periode: van maandag 29 oktober t.e.m. maandag 5 november Uurrooster (17u30/week): maandag t.e.m. vrijdag van 7u - 10u30

  • Junior Service Desk Application Specialist (m/v) (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: HANSEN INDUSTRIAL TRANSMISSIONS

    Type: Vaste Job

    Het merk Sumitomo Drive Technologies staat voor een gevestigde wereldwijde ontwerper, fabrikant en leverancier van precisieaandrijvingen, standaardaandrijvingen, gepersonaliseerde aandrijfoplossingen en industriële tandwielkasten. Als deel van Sumitomo Heavy Industries (SHI) Japan en de Power Transmission and Control (PTC) divisie van het bedrijf, bieden Sumitomo (SHI) Cyclo Drive Germany en Hansen Industrial Transmissions bijna 95 jaar know-how in aandrijftechnologie. Met productielocaties in Markt Indersdorf, nabij München, en Edegem, nabij Antwerpen, en dochterondernemingen in Duitsland, Benelux, Frankrijk, Italië, Spanje, Scandinavië, Turkije, Groot Brittannië en Indië, bedienen wij de EMEIA markt (Europa, Midden Oosten, Afrika, Indië) Voor onze productieplant in Edegem zijn wij op zoek naar een Junior Service Desk Application Specialist. Als Junior Service Desk Application Specialist word je tewerkgesteld in het IT service desk team, dat het eerste aanspreekpunt is voor onze medewerkers. * Je zorgt ervoor dat de nodige applicaties en data transfers tussen deze applicaties steeds optimaal blijven functioneren. * Je zorgt ervoor dat de huidige IT-oplossingen optimaal blijven functioneren en denkt proactief na over eventuele verbeteringen. * Je speelt een actieve rol bij de voorbereiding en uitvoering van veranderingen in applicaties. * Je levert support voor wat betreft onze business applicaties, en je lost eventuele problemen op, op het gebied van software, data transfer en data nauwkeurigheid. * Wanneer nodig zorg je mee voor permanentie van het service desk team. Op die manier is er steeds iemand bereikbaar voor onze medewerkers gedurende de werkuren. * Je registreert, analyseert, verdeelt en zorgt voor een oplossing van de binnenkomende IT service desk ticketten.

  • GEMOTIVEERDE ERVAREN METSERS (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: COUDRON

    Type: Vaste Job

    Je voert metselwerken uit in projecten, zowel voor nieuwbouw als voor renovatie. De metselwerken gebeuren zowel op traditionele werkwijze (mortel) als verlijmen. De daarmee gepaard gaande activiteiten (isoleren, stellingen monteren, profielen plaatsen, gewelven plaatsen, ...) behoren tevens tot je takenpakket.

  • Planner voor dienst verplaatsing (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: TALENTFARM

    Type: Vaste Job

    Als planner ben je de drijvende kracht achter de voorbereiding van de planning. Daarnaast de voorraad opvolgen en bestellen.

  • STORINGSTECHNIEKER (Regio Ieper-Poperinge-Wervik)

    Regio: Regio Ieper-Poperinge-Wervik

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC NV WEVELGEM

    Type: Vaste Job

    Logi-Technic is op zoek naar Storingstechniekers die de uitdaging aangaan om dé referentie te worden bij onze klanten. Hoe een werkdag bij Logi-technic eruitziet? Je vertrekt bij jouw thuis naar één van onze 460 klanten. Daar voer je onderhoudswerkzaamheden of montageopdrachten uit. je installeert of bouwt machines om ... We hebben verschillende soorten projecten die we afstemmen op JOUW kunnen, wensen en woonplaats. Doordat je reeds een paar jaar ervaring hebt als storingstechnieker weet je van aanpakken en hoe je de klant tevreden kan stellen. Jouw passie voor techniek motiveert je om bij te leren, in verschillende ploegen te werken en zich te verplaatsen in een straal van 50 km rond je woonplaats. Neem zeker een kijkje op onze website: http://www.logi-technic.be

  • Medewerker Frituur (HERZELE)

    Regio: HERZELE

    Bedrijf: VAN LONDERSELE NATHALIE

    Type: Flexijob

    Ben jij de gemotiveerde medewerker waar we naar zoeken om mee te helpen in de frituur? Takenpakket: Je staat in voor het bakken van frietjes, bijhorende snacks en burgers. Je hebt geen schrik om de handen uit de mouwen te steken! Ook kassawerk schrikt je niet af.

Zoek naar antwoorden van HAARWERKEN STEEGMANS in sociale netwerken
Look for responds of HAARWERKEN STEEGMANS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HAARWERKEN STEEGMANS. Laat een reactie achter voor HAARWERKEN STEEGMANS. HAARWERKEN STEEGMANS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HAARWERKEN STEEGMANS. Leave a respond for HAARWERKEN STEEGMANS. HAARWERKEN STEEGMANS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HAARWERKEN STEEGMANS op de google maps. Adres en contacten HAARWERKEN STEEGMANS
Location of HAARWERKEN STEEGMANS on the google maps. Address and contacts of HAARWERKEN STEEGMANS

Andere gerelateerde bedrijven als come HAARWERKEN STEEGMANS HAARWERKEN STEEGMANS: FLESTUGEN BVBA | Gebr K&S Van den Buys BVBA | S & J Hairstyling | Tuindienst Verhertbruggen | B. PEETERS

Other related companies as HAARWERKEN STEEGMANS: FLESTUGEN BVBA | Gebr K&S Van den Buys BVBA | S & J Hairstyling | Tuindienst Verhertbruggen | B. PEETERS

HAARWERKEN STEEGMANS is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HAARWERKEN STEEGMANS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01006591796. Het bedrijf HAARWERKEN STEEGMANS bevindt zich op het adres: HEUVENEINDEWEG 8; 3520; ZONHOVEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 751,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 136,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Kapsalons; Speciaalzaken. Producten gemaakt in HAARWERKEN STEEGMANS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HAARWERKEN STEEGMANS is Diverse reparatiediensten, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HAARWERKEN STEEGMANS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HAARWERKEN STEEGMANS, openstaande posities, locatie van HAARWERKEN STEEGMANS op de kaart.

HAARWERKEN STEEGMANS is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is HAARWERKEN STEEGMANS, company assigned to the tax number BE01006591796. The company HAARWERKEN STEEGMANS is located at the address: HEUVENEINDEWEG 8; 3520; ZONHOVEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 751,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 136,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Kapsalons; Speciaalzaken. Products created in HAARWERKEN STEEGMANS were not found.
The main activity of HAARWERKEN STEEGMANS is Miscellaneous Repair Services, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HAARWERKEN STEEGMANS is not available. You also can look at reviews of HAARWERKEN STEEGMANS, open positions, location of HAARWERKEN STEEGMANS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HAARWERKEN STEEGMANS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HAARWERKEN STEEGMANS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HAARWERKEN STEEGMANS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HAARWERKEN STEEGMANS, employees, financial statistics.