Tuindienst Verhertbruggen

Particuliere bedrijvenDiverse reparatiediensten • Tuindienst Verhertbruggen
Private companiesMiscellaneous Repair Services • Tuindienst Verhertbruggen

Contactgegevens Tuindienst Verhertbruggen: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Tuindienst Verhertbruggen: address, phone, fax, email, website, opening hours

Tuindienst Verhertbruggen

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Marktweg 5; 9320; Aalst (Erembodegem), België

Telefoon (phone): 053 70 00 59 (+32-053 70 00 59) 053 70 00 59 (+32-053 70 00 59)

Fax (fax): 053 70 00 59 (+32-053 70 00 59) 053 70 00 59 (+32-053 70 00 59)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Tuindienst Verhertbruggen: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Tuindienst Verhertbruggen"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Tuindienst Verhertbruggen"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Tuindienst Verhertbruggen, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Tuindienst Verhertbruggen. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Tuindienst Verhertbruggen, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Tuindienst Verhertbruggen. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Tuindienst Verhertbruggen
Products information Tuindienst Verhertbruggen

BTW identificatienummer (tax): BE03226928710
Ondernemingsnummer: 1658905029
Hoofdstad (capital): 120,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 166,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Tuindienst Verhertbruggen zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Gardening and garden maintenance

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Tuindienst Verhertbruggen
(Get full report from official database of BE for Tuindienst Verhertbruggen)

Aanvulling soorten activiteiten voor Tuindienst Verhertbruggen
Addition kinds of activities for Tuindienst Verhertbruggen

344404. Metalen vloeren en zijwanden | Metal flooring and siding
10310000. Lood en zinkerts | Lead and zinc ores
23690100. Kinder culottes en shorts | Children's culottes and shorts
33120103. Bijenkorf-cokeovenproducten | Beehive coke oven products
34430602. Tunnel voering, metalen plaat | Tunnel lining, metal plate

Werken bij Tuindienst Verhertbruggen: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Tuindienst Verhertbruggen: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Tuindienst Verhertbruggen. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Tuindienst Verhertbruggen. Looking for open vacancies in other companies

  • 2 TIJDELIJK BEDIENDEN MET KENNIS DUITS (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een internationaal voedingsbedrijf regio groot Kortrijk, zijn wij op zoek naar 2 tijdelijke krachten op customer service met kennis Duits. Er zijn 2 opties: - klachtenopvolging op customer service, opdracht van 3 maanden (met mogelijks verlenging van nog eens 3 maanden) - tijdelijke ondersteuning DUITSE markt, tot eind maart.

  • Reachtruckchauffeur (m/v) (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in de regio van Brugge zijn wij op zoek naar een reachtruckchauffeur (2 ploegen). Je begint in het magazijn als lader en losser waar je ook moet werken met een elektrisch transpallet. Na verloop van tijd zal je meer en meer ingeschakeld worden om reachwerk te doen.

  • Operator assemblage (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Zaventem zijn wij op zoek naar een operator voor de assemblage. Je functie omvat onderstaande activiteiten; - Verzamel al het materiaal en alle apparatuur die nodig zijn om het proces te beginnen - Opbouwen van componenten en subassemblages tot halffabrikaten en eindproducten in verschillende werkcellen - Uitvoeren van kwaliteitscontroles op producten - Registreer de geproduceerde hoeveelheden en de resultaten van tijd- en kwaliteitscontroles   - Melding van problemen, storingen of defecte onderdelen

  • Vrachtwagenmecanicien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Mechelen zijn wij op zoek naar een vrachtwagenmecanicien. Integrale kwaliteitszorg en milieu zijn twee belangrijke pijlers waarop het succes van het bedrijf is gebouwd. Om dit te realiseren steunen ze op een team van gemotiveerde medewerkers, jarenlange ervaring in de automobielsector en ultramoderne infrastructuur. Als mecanicien sta je in voor: Het onderhoud en de herstelling van vrachtwagens en lichte bestelwagens Nazicht trucks & trailers voor technische controle Het opzoeken van storingen Stellen van diagnose met behulp van diagnosesoftware De netheid van de werkomgeving De goede uitvoering van het werk in samenwerking met de andere mecaniciens en de werkplaatsverantwoordelijke

  • MULTIMEDIATECHNIEKERS (SCHELLE)

    Regio: SCHELLE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zoeken: Minimum A2 informatica/elektriciteit of gelijkwaardig door ervaring PC kennis ( hard -en software ) In het bezit zijn van rijbewijs B Talenkennis : Nederlands kennis Frans is een vereiste Communicatief gemotiveerd en nauwkeurig Werken op hoogte Flexibel naar werkuren

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Meerbeek, 8 uur per week (MEERBEEK)

    Regio: MEERBEEK

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week, voor een gastgezin wonende te Meerbeek. Het gastgezin zoekt hulp vooral voor de maandelijkse - of extra taken, zoals ramen, kasten proper maken, koken, boodschappen doen,.... Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Orderpick(st)er met reachtruckattest (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Orderpicker/ster gezocht voor het klaarzetten van bestellingen in een magazijn. Je werkt in een vaste avondploeg van 15u30 - 23u10

  • Student Chauffeur B / Magazijnier (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: ADECCO OUDENAARDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een weekendjob als student? Heb je een rijbewijs B en wil je als magazijnier / chauffeur werken? Lees zeker deze vacature! We zoeken een student die op regelmatige basis op zaterdag aan de slag kan als chauffeur / magazijnier. Indien je ook een lesvrije dag hebt in de week, kan je eventueel ook dan ingezet worden. Je werkt in een bedrijf te Gavere dat voedingsproducten levert aan haar klanten. Je zet bestellingen klaar aan de hand van lijsten en laadt ze in de camionette. Nadien lever je de bestellingen aan de hand van een vooropgestelde route die je mee krijgt. Je doet ook algemene taken in het magazijn.

  • Kassamedewerker student (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag een centje bijverdienen in het weekend en een eerste werkervaring op doen in de verkoop. Wij hebben dan de geknikte job voor je. Voor een supermarkt in Bocholt zoeken wij studenten voor kassa of charcuterie. Je kan op zaterdag en/of zondag werken. Lange termijn.

  • Projectingenieur Elektriciteit/HVAC (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ZNA

    Type: Vaste Job

    Vacaturenummer: 4954 Locatie: ZNA Middelheim in Antwerpen, maar je werkt overkoepelend binnen ZNA. Afdeling/ Bedrijfseenheid: Technische projecten Jobtime: 100% (38 uur/week) Contract: onbepaalde duur Wil je samen met je collega’s garant staan voor kwaliteitsvolle zorg? Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging: Je staat in voor de administratieve en technische opvolging van de aan jou toegewezen projecten. Dit kunnen allerlei soorten projecten zijn (groot, klein, algemene verbouwingen, vervangen van hoogspanningscabines,…). Je staat in voor de timing/scope/budget van de jou toegewezen projecten. Je treedt coördinerend op bij de verschillende fases van een project. Je verstrekt (technisch) advies. Je geeft leiding bij projecten van ontwerp tot en met indienststelling. Je maakt voor kleinere dossiers zelf bestekken voor alle percelen (bouw, elektriciteit, HVAC, sanitair en medische gassen) op en respecteert de budgettering. Voor grotere dossier werk je samen met architecten en studiebureaus. Je pleegt nauw overleg met andere medewerkers van de technische dienst projecten (een team van 10 personen) en met de leidinggevenden van de betrokken interne diensten in het ziekenhuis (preventie, ziekenhuishygiëne, milieudienst, technische dienst onderhoud,…). Je pleegt overleg met aannemers, architecten, studiebureaus, brandweer en leveranciers en verricht hiervoor de nodige studies. Je kijkt kritische en nauwkeurig extern gemaakte lastenboeken, meetstaat en plannen na. Je geeft ramingen en advies bij opstellen van business cases. Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Natasha Pavlova, HR recruiter, op 03 234 45 80. Meer weten over de functie? Contacteer June Nevelsteen, Manager Projectel, op 03 280 41 57. Voel jij je aangesproken?

  • TECHNISCHE VERTEGENWOORDIGER (SINT-PIETERS-LEEUW)

    Regio: SINT-PIETERS-LEEUW

    Bedrijf: 7 D'ARMOR

    Type: Vaste Job

    Technishe vertegenwoordiger met minstens 2 jaar ervaring in de verkoop van technische maintenance producten. B TO B. Baanwerk en prospectie. Tweetalig Nederlands - Frans

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

Zoek naar antwoorden van Tuindienst Verhertbruggen in sociale netwerken
Look for responds of Tuindienst Verhertbruggen in social networks

Lees alle opmerkingen voor Tuindienst Verhertbruggen. Laat een reactie achter voor Tuindienst Verhertbruggen. Tuindienst Verhertbruggen bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Tuindienst Verhertbruggen. Leave a respond for Tuindienst Verhertbruggen. Tuindienst Verhertbruggen on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Tuindienst Verhertbruggen op de google maps. Adres en contacten Tuindienst Verhertbruggen
Location of Tuindienst Verhertbruggen on the google maps. Address and contacts of Tuindienst Verhertbruggen

Andere gerelateerde bedrijven als come Tuindienst Verhertbruggen Tuindienst Verhertbruggen: Codagex NV | GEORGES VANBECELAERE | HENDRIK VANDECASTEELE | Michel | GEERT CAPELLE

Other related companies as Tuindienst Verhertbruggen: Codagex NV | GEORGES VANBECELAERE | HENDRIK VANDECASTEELE | Michel | GEERT CAPELLE

Tuindienst Verhertbruggen is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Tuindienst Verhertbruggen, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03226928710. Het bedrijf Tuindienst Verhertbruggen bevindt zich op het adres: Marktweg 5; 9320; Aalst (Erembodegem). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 120,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 166,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Gardening and garden maintenance. Producten gemaakt in Tuindienst Verhertbruggen zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Tuindienst Verhertbruggen is Diverse reparatiediensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Tuindienst Verhertbruggen is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Tuindienst Verhertbruggen, openstaande posities, locatie van Tuindienst Verhertbruggen op de kaart.

Tuindienst Verhertbruggen is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Tuindienst Verhertbruggen, company assigned to the tax number BE03226928710. The company Tuindienst Verhertbruggen is located at the address: Marktweg 5; 9320; Aalst (Erembodegem). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 120,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 166,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Gardening and garden maintenance. Products created in Tuindienst Verhertbruggen were not found.
The main activity of Tuindienst Verhertbruggen is Miscellaneous Repair Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of Tuindienst Verhertbruggen is not available. You also can look at reviews of Tuindienst Verhertbruggen, open positions, location of Tuindienst Verhertbruggen on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Tuindienst Verhertbruggen, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Tuindienst Verhertbruggen, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Tuindienst Verhertbruggen, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Tuindienst Verhertbruggen, employees, financial statistics.