Codagex NV

Contactgegevens Codagex NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Codagex NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

Codagex NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Zandbergen 10; 2480; Dessel, België

Telefoon (phone): 014 34 74 74 (+32-014 34 74 74) 014 34 74 74 (+32-014 34 74 74)

Fax (fax): 014 32 39 04 (+32-014 32 39 04) 014 32 39 04 (+32-014 32 39 04)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Codagex NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Codagex NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Codagex NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Codagex NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Codagex NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Codagex NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Codagex NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Codagex NV
Products information Codagex NV

BTW identificatienummer (tax): BE09644042968
Ondernemingsnummer: 9381195068
Hoofdstad (capital): 790,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 638,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1994

Producten die in Codagex NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Codagex NV
(Get full report from official database of BE for Codagex NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor Codagex NV
Addition kinds of activities for Codagex NV

228499. Draadmolens, nec | Thread mills, nec
20489903. Droog huisdieren (behalve hond en kat) | Dry pet food (except dog and cat)
20999922. Vetvervangers | Fat substitutes
26780103. Notebooks: gemaakt van gekocht papier | Notebooks: made from purchased paper
28340401. Antihistaminepreparaten | Antihistamine preparations
28999910. Correctievloeistof | Correction fluid
55719901. All-terrain voertuigen | All-terrain vehicles
57360101. organen | Organs
63240000. Ziekenhuis- en medische dienstplannen | Hospital and medical service plans
73840200. Film ontwikkeling diensten | Film developing services

Werken bij Codagex NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Codagex NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Codagex NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Codagex NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier | Hamont | 2 ploegen of vaste nacht (HAMONT)

  Regio: HAMONT

  Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bedrijf te Hamont zijn we op zoek naar een magazijnier. Het gaat om een tijdelijke vervanging tot eind van dit jaar.

 • Cash Management Servicing Officer - Account Officer (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Start People Vilvoorde GT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als Cash Management Servicing Officer zal je deelnemen aan een belangrijk project om de mandaten van onze Corporate-klanten te screenen en updaten. Het Cash Management Service Center (CMSC), maakt deel uit van Cash Management België binnen Corporate & Public Banking Belgium (CPBB). Cash Management Belgium biedt een breed gamma van diensten aan om grote en middelgrote ondernemingen, evenals de publieke sector, te helpen bij het opzetten van een structuur en thesauriemiddelen voor een efficiënt beheer van hun geldstromen, zowel in België als in het buitenland. Cash Management Belgium staat in voor het dagelijks bankieren, het rekeningenbeheer, de betalingen en inningen, het elektronisch bankieren en het thesauriebeheer van de ondernemingen, kortom het hart van deze bank. Binnen het CMSC, verzorgt men tevens de opvolging van alle dagelijkse operationele klantaanvragen en verlenen, met betrekking tot deze activiteiten, ondersteuning aan de Corporate & Public Banking klanten. Klantentevredenheid is de hoogste prioriteit. Als Cash Management Servicing Officer, zijn uw kerntaken gelinkt aan het beheer van de vragen i.v.m. Daily Banking van de Corporate & Public Banking klanten, o.a. : Verwerking van de aanvragen van de attesten voor de revisoren. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen en verwerken van informatie en het correct ingeven van mandaten in de database. Via e-mail en telefoon heb je contact met de Corporate klanten.

 • Bediende/verkoper supermarkt (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: t-interim Malle

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als teammember ben je breed inzetbaar in de supermarkt door je kwaliteiten. Het ene moment beman je de kassa en het andere help je mee in de bakkerij. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een supermarktketen.  Ze bieden een veelzijdige job waarbij ze passie voor verse voeding, zorgzaamheid en hulpvaardigheid hoog in het vaandel dragen. 

 • Magazijnier/Chauffeur C (VILVOORDE)

  Regio: VILVOORDE

  Bedrijf: XTRA INTERIM & SELECT ZAVENTEM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als medewerker verpakking/chauffeur C zal je instaan voor het verpakken van charcuterie. Je zal eveneens enkele dagen per week leveringen doen bij klanten met de vrachtwagen (rijbewijs C). Je zal werken van maandag tem vrijdag. En dit van 6u30 tem 14u50.

 • showroommedewerker / -medewerkster (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  De showroommedewerker / -medewerkster is een ambassadeur van het bedrijf die contacten met de installateur onderhoudt. In deze functie staat u in voor het realiseren van de doelstellingen op het vlak van verlichting binnen het filiaal en de verkoopregio. Taken en verantwoordelijkheden: - U blijft voortdurend op de hoogte van nieuwe producten en tendensen op het vlak van verlichting en bent voldoende technisch onderlegd. - U informeert klanten over nieuwe producten, technologieën en tendensen binnen het domein van verlichting. - U analyseert en bespreekt de noden en problemen van klanten, definieert snel hun wensen en presenteert correcte en klantgerichte oplossingen. - U maakt lichtstudies op aan de hand van specifieke computerberekeningen, lost technische lastenboeken op en volgt de toewijzingen op. - U verzekert een optimale dienstverlening aan de klanten, zowel in termen van afhandeling van bestellingen als van informatie over producten. - U werkt offertes en bestellingen uit, volgt deze actief op en informeert de klant hierover. In deze functie rapporteert u aan de Applications Manager.

 • DRINGEND Gezocht Gemotiveerde Poetshulp Regio DEURNE en omstreken (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: ANCCO DIENSTENCHEQUES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic-Services werkt u als huishoudhulp in het kader van dienstencheques bij particuliere klanten. Klanten melden zich bij ons aan met de vraag of wij hen kunnen helpen met een huishoudhulp. Hij/ zij kan poetsen, strijken, boodschappen doen, kortom een handje toesteken in het huishouden. De klanten bouwen met u een vertrouwensband op. Heeft u het graag netjes, helpt u graag andere mensen, bent u betrouwbaar en gemotiveerd om te werken, ... dan kunnen wij u verder helpen ! Voor ons bent u belangrijk! Een gelukkige werknemer = een tevreden klant Solliciteer vandaag nog en wie weet kan je volgende week reeds opstarten.

 • Jobstudenten schoonmaak avondwerk regio Puurs (PUURS)

  Regio: PUURS

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Studentenjob

  Voor onze afdeling "Cleaning" zijn we op zoek naar jobstudenten om te poetsen bij een bedrijf in Puurs Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Werkuren: van maandag tem vrijdag van 16u40 tot 22u

 • STORE MANAGER in BRUSSEL (WESTLAND) (ANDERLECHT)

  Regio: ANDERLECHT

  Bedrijf: HR@RETAIL

  Type: Vaste Job

  JOBOMSCHRIJVING Onze klant is een wereldwijd gevestigde kledingketen die binnen Europa een marktleiderspositie bekleedt voor de senior en dit niet alleen op vlak van kledij, maar ook schoenen en accessoires. De collecties worden in de Belux aangeboden via 58 winkels. Het succes en groei danken ze vooral aan de inzet van de teams en in het bijzonder aan de permanente aandacht voor de verwachtingen en noden van de klanten op het gebied van comfort en dagelijks welzijn. Je bent vertegenwoordiger van de commerciële politiek en het nieuwe imago. Je optimaliseert de resultaten, de merchandising en de producten van je winkel en zorgt voor een kwalitatieve service aan de klanten. Je staat in voor de dagelijkse operationele leiding van de winkel op vlak van personeelsbezetting, administratie, voorraadbeheer en inrichting van de winkel. Je weet als geen ander hoe je team te stimuleren en te motiveren! Je zorgt voor een klantvriendelijk onthaal en werkt samen met jouw team aan een optimale klantentevredenheid. Je coacht een team van verkoopmedewerkers zodat zij de klanten weten te inspireren en te adviseren met hun gespecialiseerde kennis en ervaring. Je weet een verkoopbudget te behalen en zorgt ervoor dat je verkoopmedewerkers altijd een maximale klantenservice verlenen in een aantrekkelijk en verzorgde winkelomgeving. Bovendien ben je verantwoordelijk voor de begeleiding en opvolging van nieuwe medewerkers. Je rapporteert rechtstreeks aan de Area Manager.

 • Technisch operator nacht (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: Talentus Hasselt

  Type: Vaste Job

  Als technisch operator heb jij de verantwoordelijkheid om jouw productielijn draaiende te houden. Hiernaast bouw je de machines om en voorziet de juiste materialen. Indien een toestel vastloopt zorg jij ervoor dat deze storing opgelost wordt. Hiervoor krijg je een grondige interne opleiding zodat je alle toestellen correct kan besturen. Ten slotte verplaatst je de producten met de heftruck. Dit alles doe je volgens de vooropgestelde veiligheidsrichtlijnen. Bedrijfsprofiel: Je komt terecht in een gezonde en groeiende onderneming. De afdelingen bestaan uit enthousiaste collega's en hechte teams.

 • FLEXI VERKOOP MEDEWERKER SLAGERIJ (HARELBEKE)

  Regio: HARELBEKE

  Bedrijf: Accent

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als flexi medewerker sta jij in voor: het aanvullen van de winkel het bedienen van de klanten het correct afrekenen aan de kassa indien het rustig is in de winkel bijspringen in het atelier

 • Bemiddelaar (DIEST)

  Regio: DIEST

  Bedrijf: IN HARMONIE

  Type: Zelfstandige activiteit

  In Harmonie is een gloednieuwe praktijk in een prachtig herenhuis. We zijn een huis voor levensvreugde. Gelegen in het centrum van het pittoreske Diest. In februari gaan we van start met een multidisciplinair topteam. Wil jij er graag bij zijn? We zijn op zoek naar mensen met een buitengewoon aanbod op het vlak van wellness, welzijn, gezondheid of vorming. Heb je een eigenzinninge aanpak en ben je graag je eigen baas? Maar wil je toch alle voordelen van het werken in een team? Grijp dan zeker deze unieke kans en sta mee aan de wieg van een uitzonderlijk praktijkhuis. In Harmonie is synoniem voor samen sterk. Je werkt er als zelfstandige en geniet bovendien van een schitterende uitstraling, gedeelde promo, een gedeeld klantenbestand, mogelijkheid tot intervisie, sterke klantenformules, unieke kansen voor samenwerking en zoveel meer. Klik op de volgende link voor foto’s van onze toekomstige stek: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.476971989465210&type=1&l=7d8bba9f11

 • Freelance Loopbaanbegeleiders (M/V) - Vlaams-Brabant (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: ART OF WORK

  Type: Zelfstandige activiteit

  Art of Work is een gemandateerd loopbaancentra, gecertificeerd door Qfor. Wegens verdere uitbouw van de organisatie zijn we op zoek naar zelfstandige loopbaancoaches. Doel van de functie Klant professioneel ondersteunen op maat van zijn behoeftes en situatie Naar aanleiding van een loopbaanvraag, de klant ondersteunen bij het nemen van loopbaankeuzes en loopbaanbeslissingen zodat hij zelf zijn loopbaan actiever kan beheren en zijn positie op de arbeidsmarkt kan versterken. De loopbaanbegeleiding resulteert steeds in het opstellen van een persoonlijk ontwikkelplan Resultaatsdomeinen Werken met verschillende doelgroepen: Laaggeschoold, hooggeschoold, kansengroepen, werknemers Vertrekken vanuit een klantgerichte invalshoek Verantwoordelijk voor het organiseren, uitvoeren, opvolgen van de begeleiding/coaching De vraag identificeren en de noden van de klant analyseren Moeilijkheden (scholing, motivatie, omgeving, ...) identificeren en onderzoeken Opgegeven instrumenten hanteren Correcte en volledige registratie van gesprekken met de klant POP opmaken Personen ondersteunen bij hun individueel groeiproces

Zoek naar antwoorden van Codagex NV in sociale netwerken
Look for responds of Codagex NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor Codagex NV. Laat een reactie achter voor Codagex NV. Codagex NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Codagex NV. Leave a respond for Codagex NV. Codagex NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Codagex NV op de google maps. Adres en contacten Codagex NV
Location of Codagex NV on the google maps. Address and contacts of Codagex NV

Andere gerelateerde bedrijven als come Codagex NV Codagex NV: Voltak Services BVBA | K-Pitalis SA | INDISTRI | JEAN-LUC COIFFURE | CLAUDE BIEFNOT

Other related companies as Codagex NV: Voltak Services BVBA | K-Pitalis SA | INDISTRI | JEAN-LUC COIFFURE | CLAUDE BIEFNOT

Codagex NV is een bedrijf dat 1994 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Codagex NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09644042968. Het bedrijf Codagex NV bevindt zich op het adres: Zandbergen 10; 2480; Dessel. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 790,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 638,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Producten gemaakt in Codagex NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Codagex NV is Diverse reparatiediensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Codagex NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Codagex NV, openstaande posities, locatie van Codagex NV op de kaart.

Codagex NV is a company, that was registered 1994 in N\A region, Belgium. Full name of company is Codagex NV, company assigned to the tax number BE09644042968. The company Codagex NV is located at the address: Zandbergen 10; 2480; Dessel. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 790,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 638,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Non-Classified Establishments. Products created in Codagex NV were not found.
The main activity of Codagex NV is Miscellaneous Repair Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of Codagex NV is not available. You also can look at reviews of Codagex NV, open positions, location of Codagex NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Codagex NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Codagex NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Codagex NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Codagex NV, employees, financial statistics.