NUANCES (SALON DE COIFFURE)

Particuliere bedrijvenNondepository Credit Institutions • NUANCES (SALON DE COIFFURE)
Private companiesNondepository Credit Institutions • NUANCES (SALON DE COIFFURE)

Contactgegevens NUANCES (SALON DE COIFFURE): adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data NUANCES (SALON DE COIFFURE): address, phone, fax, email, website, opening hours

NUANCES (SALON DE COIFFURE)

Regio (region): N\A, België

Adres (address): MECHELSESTRAAT 30A; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 22187877 (+32-22187877) 22187877 (+32-22187877)

Fax (fax): +32 (3) 152-20-46 +32 (3) 152-20-46

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) NUANCES (SALON DE COIFFURE): n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "NUANCES (SALON DE COIFFURE)"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "NUANCES (SALON DE COIFFURE)"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van NUANCES (SALON DE COIFFURE), België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen NUANCES (SALON DE COIFFURE). Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of NUANCES (SALON DE COIFFURE), Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees NUANCES (SALON DE COIFFURE). Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti NUANCES (SALON DE COIFFURE)
Products information NUANCES (SALON DE COIFFURE)

BTW identificatienummer (tax): BE08236419677
Ondernemingsnummer: 9594055175
Hoofdstad (capital): 472,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 142,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Producten die in NUANCES (SALON DE COIFFURE) zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor NUANCES (SALON DE COIFFURE)
(Get full report from official database of BE for NUANCES (SALON DE COIFFURE))

Aanvulling soorten activiteiten voor NUANCES (SALON DE COIFFURE)
Addition kinds of activities for NUANCES (SALON DE COIFFURE)

4142. Bus charter service, behalve lokaal | Bus charter service, except local
281601. Witte pigmenten | White pigments
30690804. Tepels, rubber | Nipples, rubber
38270200. Lensbekleding en slijpapparatuur | Lens coating and grinding equipment
51530000. Koren- en veldbonen | Grain and field beans
73340000. Fotokopieën en duplicatiediensten | Photocopying and duplicating services

Werken bij NUANCES (SALON DE COIFFURE): vacatures, carrière, training, praktijk
Work in NUANCES (SALON DE COIFFURE): vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor NUANCES (SALON DE COIFFURE). Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for NUANCES (SALON DE COIFFURE). Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur Rijbewijs C/E (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een gekende klant in Antwerpen zijn we opzoek naar 2 chauffeurs met rijbewijs C of CE. Je gaat aan de slag bij stadsreiniging Je bestuurt voertuigen zoals vrachtwagens, huisvuilwagens en kraanwagens. Je werkt samen met enkele collega’s om afval op te halen, vuil te verwijderen, materiaal te vervoeren … Indien nodig veeg je zelf mee, laad je materiaal in of uit, voer je herstellingen uit of voer je andere taken uit. Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid van de collega’s met wie je samenwerkt. Je vult de weegbonnen, autovoerderkaart en controlelijsten van het voertuig in. Ook het onderhoud en de goede werking van de voertuigen en materialen waarmee je werkt, maken deel uit van je opdracht als chauffeur. Verder help je mee tijdens sneeuw-en ijzelacties.  

  • Senior EMEA Sales Operations Coördinator (WEMMEL)

    Regio: WEMMEL

    Bedrijf: Konvert Office Leuven

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor één van onze klanten gelegen te Wemmel zijn wij op zoek naar een tijdelijke Senior EMEA Sales Operations Coordinator voor een periode van minimum 2 maanden. Tot jouw takenpakket behoren - Administratief beheer van een verkooppijplijn, inclusief het openen en beheren van cases, uitzonderingen, escalaties naar andere afdelingen om efficiëntie binnen het verkoopteam te garanderen - Vaststellen en bijhouden van rapporten over de resultaten per verkoop en land - Screenen van deals, herzien geweigerde deals, evalueren, rapporteren en kwalificeren van kansen en prognoses - Beheersen en uitvoeren van de maandelijkse rapportagetijden, waar nodig contact onderhouden met de andere afdelingen - Managers up to date houden door samenvattingen van reguliere acties te consolideren, analyseren en doorsturen - Ondersteuning van de verkoopdirecteur bij zijn dagelijkse verantwoordelijkheden voor het plannen, implementeren en bewaken van verbeteringen binnen het directe verkoopteam - Beheer administratieve functies om een ​​vlotte en efficiënte werking van de organisatie te garanderen - Verantwoordelijk voor het voorbereiden van rapportage, budgettering en prognostische gegevens - Ondersteuning bieden bij de planning en organisatie van evenementen in coördinatie met het marketingteam

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Sint-Martens-Latem - De Pinte - Sint-Denijs-Westrem (SINT-MARTENS-LATEM)

    Regio: SINT-MARTENS-LATEM

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Schoonmaakmedewerker dienstencheques (HAMME)

    Regio: HAMME

    Bedrijf: OCMW

    Type: Dienstenchequebaan

    Voor ons dienstenchequebedrijf zijn wij op zoek naar een schoonmaakmedewerker. Je bent verantwoordelijk voor de schoonmaak en het normale onderhoud van de woning daar waar de hulpvrager het zelf niet meer kan. Onder woning wordt verstaan: de leefruimte zoals keuken, woonkamer, slaapkamer, badkamer, hall, veranda, e.d. Ramen wassen, de vaatwas van de dag doen, de planten in de woning verzorgen, … behoort eveneens tot je taken.

  • Jobstudent herfstvakantie - Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: RALET

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent bij RALET ben jij het aanspreekpunt voor onze klanten. Je helpt de klant bij het uitkiezen van het ideale paar schoenen, maar hierbij ben je veel meer dan enkel verkoper/verkoopster. Geïnspireerd door je eigen passie voor mode adviseer je onze klanten op het vlak van schoenen en accessoires.

  • Assistant Project Engineer HVAC-SAN (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: TECHNICAL & ENVIRONMENTAL

    Type: Vaste Job

    Voor de Divisie Arch&Teco Engineering (Gent) zijn wij op zoek naar een Assistant Project Engineer HVAC/SAN. Jouw functie * Je bent mede verantwoordelijk voor de uitwerking en integratie van de technische installaties in bouwkundige projecten van diverse aard, zoals kantoren, zorgcentra, ziekenhuizen, hotels, residentiële gebouwen, openbare gebouwen, scholen, … * Binnen deze context vervul je een ondersteunende rol in het technisch ontwerp, als lid van het ontwerpteam. * Je specifieke takenpakket omvat o.a. : o Conceptuitwerking van de installaties HVAC/SAN, in overleg met de collega-ingenieur(s). o Ontwerp en berekening van de installaties HVAC (verwarming, koeling, ventilatie, …)/SAN (toe- en afvoersystemen, waterbehandeling, pompgroepen, …). o Adviseren en/of assisteren van de CAD-tekenaars voor de uitwerking van de plannen en schema’s. o Bijstand bij de opmaak van de aanbestedingsdocumenten, zoals bestekken, meetstaten, … o Deelnemen aan interne/externe meetings voor overleg met de verschillende disciplines met het oog op een gecoördineerd eindresultaat. o Bijstand bij de werfopvolging en rapportering i.v.m. de vordering van de werken tijdens uitvoeringsfase. * In nauw overleg met de Project Engineer of Managing Engineer, sta je in voor de naleving van de vooropgestelde planning en budgetten van jouw projecten. * Je staat open voor blijvende individuele ontwikkeling en draagt via kennisdeling bij tot de verhoging van de expertise, het innovatievermogen en het kwaliteitsimago van Arch&Teco Engineering.

  • KRAANVRACHTWAGENCHAUFFEUR C of CE (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: DE GELDER BOUWMATERIALEN

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het leveren, laden en lossen met de kraanwagen en/of heftruck. Je werkt hiervoor op het depot, fabrieken en werven. Je springt bij in het magazijn: hiervoor rijd je met de heftruck.

  • Externe Kinesitherapeut (SINT-JANS-MOLENBEEK)

    Regio: SINT-JANS-MOLENBEEK

    Bedrijf: ZONNELIED

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als externe kinesitherapeut ben je medeverantwoordelijk voor de kinesitherapeutische behandelingen in onze woonzorgzone De Stroom (Sint-Jans-Molenbeek). Mogelijke behandelingsdoelen zijn behoud van stappen, mobiliteit behouden, uithouding bevorderen en dergelijke meer. Er is een gevarieerde populatie aanwezig (Hemiplegie, ziekte van Huntington, Cerebral Palsy, MS, NAH en meervoudige handicap) Halftijdse vervanging op zelfstandige basis gezocht voor de maand november. Exacte uren en dagen bespreekbaar.

  • Zelfstandige verkoper parfums (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: G&V Recruiting

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verkoop en promotie van onze exclusieve parfums zijn we opzoek naar ambitieuze verkopers. Via een uitgewerkt concept laat je de parfums testen

  • Aankoper Elektriciteit Junior (Brussel)

    Regio: Brussel

    Bedrijf: A.T.I.

    Type: Werfreserve

    Momenteel zoeken we een aankoper van elektrisch materiaal. U helpt mee bij het opstellen van budgetten (omdat u de prijzen van vorige aankopen bijhoudt), u geeft beperkt technisch advies (op basis van eerdere ervaringen), u zoekt leveranciers, u onderhandelt over de prijzen, u plant de aankopen, ... Dit is een functie bij de Bouwheer. De werklocatie ligt in Brussel.

  • Medewerker bediening - keuken (WELLEN)

    Regio: WELLEN

    Bedrijf: GO WELL

    Type: Flexijob

    Functieomschrijving Je neem bestellingen op en geeft deze in het computersysteem door. Eenvoudige gerechten maken in de keuken en opdienen in het restaurant van het kuurcentrum. Geen afrekeningen doen. Je ruimt de tafels af en doet de afwas. Profiel Je bent zowel een “Teamplayer” als iemand die autonoom kan werken. Je bent iemand die kan “meedenken” en deze ideeën wil overbrengen. Weekendwerk schrikt jou niet af. Je ziet jezelf als “duizendpoot”, zowel in de keuken als in de zaal

  • Commis (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: SILVER TIE-HOSPITIUM GENT

    Type: Flexijob

    • Uitvoeren van bereidingen volgens instructies van de kok • Mise-en-place • Bereiden van garnituren, koude sauzen, soepen, voor- en nagerechten • Dresseren, schikken en garneren van gerechten • Orde en netheid • Hygiënische bewaring van voedingsmiddelen • Basiskennis snijtechnieken

Zoek naar antwoorden van NUANCES (SALON DE COIFFURE) in sociale netwerken
Look for responds of NUANCES (SALON DE COIFFURE) in social networks

Lees alle opmerkingen voor NUANCES (SALON DE COIFFURE). Laat een reactie achter voor NUANCES (SALON DE COIFFURE). NUANCES (SALON DE COIFFURE) bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for NUANCES (SALON DE COIFFURE). Leave a respond for NUANCES (SALON DE COIFFURE). NUANCES (SALON DE COIFFURE) on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie NUANCES (SALON DE COIFFURE) op de google maps. Adres en contacten NUANCES (SALON DE COIFFURE)
Location of NUANCES (SALON DE COIFFURE) on the google maps. Address and contacts of NUANCES (SALON DE COIFFURE)

Andere gerelateerde bedrijven als come NUANCES (SALON DE COIFFURE) NUANCES (SALON DE COIFFURE): CONNECTSYSTEMS NV | DE LINDEMOLEN | GEBROEDERS VAN DAEL | Auto's Billiet D | Van Wolput Binnenhuisdecoratie

Other related companies as NUANCES (SALON DE COIFFURE): CONNECTSYSTEMS NV | DE LINDEMOLEN | GEBROEDERS VAN DAEL | Auto's Billiet D | Van Wolput Binnenhuisdecoratie

NUANCES (SALON DE COIFFURE) is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is NUANCES (SALON DE COIFFURE), bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08236419677. Het bedrijf NUANCES (SALON DE COIFFURE) bevindt zich op het adres: MECHELSESTRAAT 30A; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 472,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 142,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in NUANCES (SALON DE COIFFURE) zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van NUANCES (SALON DE COIFFURE) is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van NUANCES (SALON DE COIFFURE) is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van NUANCES (SALON DE COIFFURE), openstaande posities, locatie van NUANCES (SALON DE COIFFURE) op de kaart.

NUANCES (SALON DE COIFFURE) is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is NUANCES (SALON DE COIFFURE), company assigned to the tax number BE08236419677. The company NUANCES (SALON DE COIFFURE) is located at the address: MECHELSESTRAAT 30A; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 472,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 142,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kapsalons. Products created in NUANCES (SALON DE COIFFURE) were not found.
The main activity of NUANCES (SALON DE COIFFURE) is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of NUANCES (SALON DE COIFFURE) is not available. You also can look at reviews of NUANCES (SALON DE COIFFURE), open positions, location of NUANCES (SALON DE COIFFURE) on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over NUANCES (SALON DE COIFFURE), N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf NUANCES (SALON DE COIFFURE), medewerkers, financiële statistieken. We found such information about NUANCES (SALON DE COIFFURE), N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company NUANCES (SALON DE COIFFURE), employees, financial statistics.