CONNECTSYSTEMS NV

Contactgegevens CONNECTSYSTEMS NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CONNECTSYSTEMS NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

CONNECTSYSTEMS NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Industriestr. 4 1910 Kampenhout - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-16-60-61-71 32-16-60-61-71

Fax (fax): 32-16-60-78-82 32-16-60-78-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CONNECTSYSTEMS NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CONNECTSYSTEMS NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CONNECTSYSTEMS NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CONNECTSYSTEMS NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CONNECTSYSTEMS NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CONNECTSYSTEMS NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CONNECTSYSTEMS NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CONNECTSYSTEMS NV
Products information CONNECTSYSTEMS NV

BTW identificatienummer (tax): BE09790985107
Ondernemingsnummer: 8261413574
Hoofdstad (capital): 730,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 717,000,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in CONNECTSYSTEMS NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Electrical & Electronic Equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CONNECTSYSTEMS NV
(Get full report from official database of BE for CONNECTSYSTEMS NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor CONNECTSYSTEMS NV
Addition kinds of activities for CONNECTSYSTEMS NV

363500. Huishoudelijke stofzuigers | Household vacuum cleaners
20239913. Yoghurtmix | Yogurt mix
34440400. Metalen vloeren en zijwanden | Metal flooring and siding
36120303. Deurbel transformatoren, elektrisch | Doorbell transformers, electric
38420402. Armbanden, elastisch | Braces, elastic
50910700. Boten, kano's, watercraft en apparatuur | Boats, canoes, watercrafts, and equipment

Werken bij CONNECTSYSTEMS NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CONNECTSYSTEMS NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CONNECTSYSTEMS NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CONNECTSYSTEMS NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Hulpboekhouder - Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Accountemps is momenteel op zoek naar een hulpboekhouder voor een bedrijf in de automotive sector gelegen in Sint-Niklaas. Het gaat om een uitzendopdracht voor al zeker 1 maand. Onze klant is een verdeler van premium merken in de automotive sector. Je zal samenwerken met 2 collega's op de boekhouding, die dringend operationele ondersteuning nodig hebben. De plaats van tewerkstelling is Sint-Niklaas en is goed te bereiken met openbaar vervoer. Jouw takenpakket bestaat uit: Je boekt aan- en verkoopfacturen in Je boekt banken in Je verzorgt de kasboekingen Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

  • Hef- en reachtruckbestuurder (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een zuivelfabrikant uit regio Bavegem werft hef- en reachtruckbestuurders aan voor een opdracht voor lange termijn. Je wordt er tewerkgesteld in een tweeploegensysteem.

  • Productiearbeider (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Hamont-Achel, een specialist en producent van industriële en technische borstels voor alle takken van industrie, zoeken we een productiemedewerker, optie vast, die instaat voor de machine bediening voor de productie van tochtstrippen. Je werkt in dagdienst en bent onmiddellijk beschikbaar. Je hebt reeds ervaring met machine bediening.

  • Kwaliteitsinspecteur (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim met optie "vast werk"

    It’s you we care about! Bij Itzu jobs gaan wij net dat tikkeltje verder voor de juiste Match ! Met een specialisatie in verschillende niches slaan wij onze vleugels uit. Vlieg jij mee? Voor onze klant, een producent van apparatuur voor niveau- en debietmeting van vloeistoffen en gassen, zijn we op zoek naar een kwaliteitsinpecteur (M/V) die het volgende takenpakket op zich neemt: Je voert controle uit op in- en uitgaande onderdelen en samenstellingen volgens specificaties Je voert controle uit op mechanische bewerkingen, laswerkzaamheden, verfspuiten,... Je voert controle uit op het gebruikte gereedschap Je maakt de nodige NCR's voor onderdelen of samenstellingen die niet voldoen aan de specificaties Je voert de bijhorende administratieve taken uit

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Sint-Katelijne-Waver M/V (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Oosterzele solliciteer via sms (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Nijlen (NIJLEN)

    Regio: NIJLEN

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student verkoop charcuterie St TRuiden (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

    Type: Studentenjob

    Student verkoper/verkoopster supermarkt in St Truiden weekend werk en schoolvakanties Je staat in voor de verkoop van vlees, vleeswaren, kaas en traiteurproducten in een supermarkt. Bereiden of voorverpakken van producten. Je voornaamste taak is het bedienen en adviseren van klanten.

  • NOA5 ondersteuner (Boom) (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: Scholengroep Rivierenland (6) - Rupelstreek, Klein-Brabant, Vaartland

    Type: Vaste Job

    Als ondersteuner is je opdracht “Ondersteunen en vaardiger maken van schoolteams en leerkrachten in de omgang met kinderen met specifieke ondersteuningsbehoeften.” De samenwerking situeert zich op leerling-, leerkracht-, en teamniveau binnen kleuter-, basis-, en secundair onderwijs. Je wordt uitgezonden naar scholen in de regio Boom. Je kan feedback geven, omgaan met weerstanden, omgaan met andere opinies. Je benadert leerkrachten vanuit een gelijkwaardige relatie. Met leerkrachten uit het gewoon onderwijs breng je in co-creatie expertise samen. Je handelt vanuit een oplossingsgerichte visie.

  • Industriële reiniger met rijbewijs B of C (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: JACOBS

    Type: Vaste Job

    De HCI-groep is een industrieel dienstverleningsbedrijf gespecialiseerd in services rond industriële reiniging, rioolreiniging, hydrodemolition, veegwerken en afvaltransporten Kwaliteit, Veiligheid en Milieu zijn in onze werkfilosofie prioritair De groep bestaat uit HCI nv te Antwerpen, HCI bv te Terneuzen en Jacobs nv te Olen. Momenteel zoeken wij voor onze vestiging in Olen gemotiveerde collega’s met een rijbewijs B of C. Als industriële reiniger rijdt je met je vrachtwagen naar diverse werven voor het uitvoeren van reinigingswerken. Jouw vrachtwagen is jouw werkvoertuig waarmee je de reinigingsopdrachten uitvoert Uitvoeren van reinigingswerken gebeurt door een combinatie van manueel werk met werktuigen en een stuk geautomatiseerd met industriële machines. Om met deze machines te kunnen/mogen werken moet je bekwaam zijn om zaken bij te leren en examens af te leggen om veiligheidsattesten te behalen. De aard van werkzaamheden zijn zeer uiteenlopend. Afhankelijk van wat klanten vragen, doen wij in principe alles. Zaken die je regelmatig tegenkomt zijn: leidingen doorspuiten, riolering kuisen, beerputten leegtrekken, kolkjes proper maken, silo's en tanks reinigen, industriële installaties van productiebedrijven proper maken, warmtewisselaars schoon spuiten, ... enz De werkuren zijn zeer onregelmatig. Wij werken niet met shiften. Wij hebben alle soorten werkuren, dagen, nachten, korte dagen, lange dagen, alles loopt in elkaar over. Wij werken 24/24 en 7/7, dit betekend dat er ook weekendwerk is. Hoofdzakelijk wordt er op zaterdag gewerkt, zondag komt minder vaak voor. Je moet er van uitgaan dat je per maand 2 keer in het weekend zult werken. Veiligheid krijgt bij ons de hoogste prioriteit. Wij verwachten van al onze medewerkers dat de neuzen in dezelfde richting staan, namelijk “safety first”

  • Klinisch psycholoog - kinderpsycholoog (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: DE SLEUTELBLOEM SOPHIE VANDENBROUCKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kinder- en jongerenpsycholoog die minimaal 15 patiënten per week kan zien. Wij bieden een

  • Logopedist(e) (OUD-TURNHOUT)

    Regio: OUD-TURNHOUT

    Bedrijf: PRAKTIJK DORP 3

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je werkt als logopedist(e) in onze multidisciplinaire praktijk Praktijk Dorp 3. Ons team bestaat uit een diëtiste, een volwassenen- en kinderpsycholoog, volwassenen- en kinder- auticoach en een psychiater. We zijn op zoek naar een logopedist(e) die aan de slag gaat met kinderen en volwassenen met taalproblemen (schrijven, lezen, spreken, taalbegrip, woordvindingsmoeilijkheden, stotteren, stemproblemen), slikproblemen en tevens de screening en behandeling van o.m. dyscalculie, dyslexie, afasie, dysorthografie, dysfasie en dyspraxie op zich neemt. Goede kennis van ontwikkelingsproblematiek (ASS, ADHD, ADD) bij kinderen en volwassenen is een pluspunt. Er is ook ruimte om de eigen specialisatie en interesses uit te werken. Binnen ons team werk je actief en aangenaam samen met de andere teamleden. Je engageert je tevens voor regelmatig teamoverleg (a rato van maximaal 1x/maand). Je zorgt voor je eigen dossiers en volgt je eigen administratie correct op.

Zoek naar antwoorden van CONNECTSYSTEMS NV in sociale netwerken
Look for responds of CONNECTSYSTEMS NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor CONNECTSYSTEMS NV. Laat een reactie achter voor CONNECTSYSTEMS NV. CONNECTSYSTEMS NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CONNECTSYSTEMS NV. Leave a respond for CONNECTSYSTEMS NV. CONNECTSYSTEMS NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CONNECTSYSTEMS NV op de google maps. Adres en contacten CONNECTSYSTEMS NV
Location of CONNECTSYSTEMS NV on the google maps. Address and contacts of CONNECTSYSTEMS NV

Andere gerelateerde bedrijven als come CONNECTSYSTEMS NV CONNECTSYSTEMS NV: DL Electriciteitswerken BVBA | Lienart N | VC MILMORTOIS AUX BOULES | HUIS CAUTEREELS | CHRISTOF PATTIJN

Other related companies as CONNECTSYSTEMS NV: DL Electriciteitswerken BVBA | Lienart N | VC MILMORTOIS AUX BOULES | HUIS CAUTEREELS | CHRISTOF PATTIJN

CONNECTSYSTEMS NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CONNECTSYSTEMS NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09790985107. Het bedrijf CONNECTSYSTEMS NV bevindt zich op het adres: Industriestr. 4 1910 Kampenhout - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 730,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 717,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Electrical & Electronic Equipment. Producten gemaakt in CONNECTSYSTEMS NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CONNECTSYSTEMS NV is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CONNECTSYSTEMS NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CONNECTSYSTEMS NV, openstaande posities, locatie van CONNECTSYSTEMS NV op de kaart.

CONNECTSYSTEMS NV is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is CONNECTSYSTEMS NV, company assigned to the tax number BE09790985107. The company CONNECTSYSTEMS NV is located at the address: Industriestr. 4 1910 Kampenhout - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 730,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 717,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Electrical & Electronic Equipment. Products created in CONNECTSYSTEMS NV were not found.
The main activity of CONNECTSYSTEMS NV is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of CONNECTSYSTEMS NV is not available. You also can look at reviews of CONNECTSYSTEMS NV, open positions, location of CONNECTSYSTEMS NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CONNECTSYSTEMS NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CONNECTSYSTEMS NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CONNECTSYSTEMS NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CONNECTSYSTEMS NV, employees, financial statistics.