HUIS CAUTEREELS

Contactgegevens HUIS CAUTEREELS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data HUIS CAUTEREELS: address, phone, fax, email, website, opening hours

HUIS CAUTEREELS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HALLEDORP 91; 2980; ZOERSEL, België

Telefoon (phone): 33831172 (+32-33831172) 33831172 (+32-33831172)

Fax (fax): +32 (69) 635-87-55 +32 (69) 635-87-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) HUIS CAUTEREELS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "HUIS CAUTEREELS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "HUIS CAUTEREELS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van HUIS CAUTEREELS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen HUIS CAUTEREELS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of HUIS CAUTEREELS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees HUIS CAUTEREELS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti HUIS CAUTEREELS
Products information HUIS CAUTEREELS

BTW identificatienummer (tax): BE02765228271
Ondernemingsnummer: 7128723144
Hoofdstad (capital): 398,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 375,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Producten die in HUIS CAUTEREELS zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Epiceries

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor HUIS CAUTEREELS
(Get full report from official database of BE for HUIS CAUTEREELS)

Aanvulling soorten activiteiten voor HUIS CAUTEREELS
Addition kinds of activities for HUIS CAUTEREELS

075100. Veeteelt, met uitzondering van dierenarts | Livestock services, except veterinary
275205. Atlas en kaartdruk, lithografisch | Atlas and map printing, lithographic
20230103. Verse babyformule | Fresh baby formula
30110104. Fiets binnenbuizen | Bicycle inner tubes
32749900. Kalk, nec | Lime, nec
39110202. Sigaren aanstekers, edelmetaal | Cigar lighters, precious metal

Werken bij HUIS CAUTEREELS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in HUIS CAUTEREELS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor HUIS CAUTEREELS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for HUIS CAUTEREELS. Looking for open vacancies in other companies

  • Inventaris kledingwinkel Kapellen (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 7-15u. De tweede shift van 18u-23u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • Grondwerker (ZELE)

    Regio: ZELE

    Bedrijf: Vivaldis Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Zele zijn we op zoek naar GRONDWERKERS   

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Erwetegem (ERWETEGEM)

    Regio: ERWETEGEM

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Huishoudhulp Dienstencheques regio AALST (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Droomt u ervan om in alle zelfstandigheid te werken? Om zelf te bepalen waar, wanneer en hoeveel uren? Om voldoende tijd te vinden voor uw gezin én een leuke job? Dan ben jij de huishoudhulp die wij zoeken! Als huishoudhulp beschik je over een heel gevarieerd takenpakket. Je staat in voor het opruimen en de schoonmaak van particuliere woningen, maar deinst ook niet terug voor strijken. Je voert deze taken uit bij de klanten thuis, al dan niet in hun aanwezigheid. Jullie hebben de keuze om te werken op basis van een deeltijds of voltijds uurrooster. Adecco Home Services biedt jou een uurrooster op maat. Een diploma is niet vereist, wel zin voor orde, netheid en hygiëne. Wij dragen al onze medewerkers een warm hart toe. We willen dat jullie deze job met plezier en trots uitvoeren. Ben jij door de poetsmicrobe gebeten en lijkt deze vaste job met motiverend salaris iets voor jou? Aarzel dan niet en contacteer ons: 055/75.93.40

  • Student medewerker klantendienst (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: CALLEXCELL

    Type: Studentenjob

    Studeer je nog maar kan je je enkele uren per week vrijmaken om een centje bij te verdienen? Zou je graag je communicatieve vaardigheden verbeteren alsook relevante bedrijfservaring opdoen in een bruisende, uitdagende omgeving? Hou je van klantencontact en denk je in termen van oplossingen ipv problemen? Dan ben jij de student die we zoeken!!

  • Afdelingsverantwoordelijke HVAC (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: CTRL-F

    Type: Vaste Job

    Als afdelingsverantwoordelijke geef je direct leiding aan 2 mensen, indirect aan het magazijn. - Je geeft technisch advies aan klanten en maakt offertes op. Klantencontact is telefonisch, via mail of op het bedrijf. Klanten situeren zich in de B2B markt. - Je bent verantwoordelijk voor hun productgamma, je gaat op zoek naar gepaste leveranciers en doet aankoop. - Je voert alles correct in hun eigen geschreven ERP-pakket en doet aan stockbeheer. - Je maakt beslissingen omtrent de verschillende condities.

  • Onderhoudstechnieker 2 ploegen te Gent (vast contract) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: AGO Technics

    Type: Vaste Job

    Voor een zeer mooie firma in de Gentse haven zijn wij op zoek naar een onderhoudstechnieker om in twee ploegen te werken. Samen met je collega's sta je in voor het preventief en curatief onderhoud van alle productiemachines. Volgende taken omschrijven je takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de probleemdiagnose en de vlotte herstelling bij optredende grote storingen. Je staat in voor het uitvoeren van preventieve onderhoudstaken waar een diepgaande technische kennis vereist is. Je analyseert steeds terugkomende kleine storingen. Verder sta je de onderhoudsingenieur en/of onderhoudsassistent bij in de opmaak van wisselstukkenlijsten, preventieve onderhoudsplannen en de technische onderhoudsdocumentatie. Tevens geef je opleiding en technische ondersteuning aan collega's en machine-operatoren.

  • Rechterhand bedrijfsleider (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: RUN4TALENTS

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant is Run4Talents op zoek naar een Assistent Bedrijfsleider, als rechterhand van de huidige bedrijfsleider! U werkt zowel ondersteunend commercieel als administratief uitvoerend en technisch meedenkend binnen een bedrijf dat zeer vernieuwende technologie op de markt brengt. Dit houdt onder andere in om offertes op te stellen, ter plaatse gaan bij klanten, de werf observeren, verkregen informatie verwerken in de software, rapporten opstellen voor klanten, ... Klanten bevinden zich zowel nationaal als internationaal.

  • Kelner/barmedewerker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Leopold Hotel

    Type: Vaste Job

    Het Leopold hotel is een viersterren boutique hotel gelegen in het bruisende Antwerpen. Het Leopold hotel is de ideale uitvalsbasis in het hart van de stad, stijlvol en met een uitzonderlijke locatie. Het hotel is gelegen aan het groene stadspark, de diamantwijk, winkelstraten en het centraal station zijn slechts op 5 minuten wandelen van het hotel. Het hotel beschikt over 127 kamers, een ontbijtruimte, een loungebar en verschillende meetingruimtes. Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde kelner om ons team te versterken. De voornaamste taken zijn; opdienen van het ontbijt, lunch en diner, afruimen, buffet opzetten en in orde houden, bedienen en serveren van dranken en gerechten, barwerkzaamheden, het proper houden van het restaurant en bar, leeggoed wegbrengen, bereiden van kleine gerechten.

  • BIJLESLEERKRACHT FRANS te 3650 DILSEN-STOKKEM (DILSEN-STOKKEM)

    Regio: DILSEN-STOKKEM

    Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Concreet gaat het over een BIJLESLEERKRACHT FRANS te 3650 DILSEN-STOKKEM HET BETREFT EEN ZAAKVOERDER VAN EEN BEDRIJF DAT IN KADER VAN HAAR PROFESSIONELE ACTIVITEITEN HAAR FRANS WIL OPKRIKKEN. DE FOCUS LIGT OP HET MONDELINGE. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Concreet is dit voor deze vacature: DS1.

  • Tijdelijke HRO (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Zelfstandige activiteit

    www.stepstone.be/vacatures----1670815-inline.html?cid=Partner_VDAB Voor onze klant in Groot-Bijgaarden zijn wij op zoek naar een freelance HR Coordinator in het kader van een zwangerschapsvervanging. In deze rol zal je verantwoordelijke zijn voor: - de payroll verwerking van 150-tal bedienden  - R&S van verschillende profielen - Rapportering - opvolging van verschillende projecten - fungeren als gesprekspartner voor medewerkers in diverse cases

  • Verkoopsmedewerker-leercontract (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: JBC

    Type: Leercontract

    Voor de aanvulling van ons team zijn we op zoek naar een gemotiveerd persoon. Na je opleiding kom je op een afdeling waar je verder je capaciteiten ontwikkelt. Je taak bestaat uit het op orde houden van de winkel, inleggen van nieuwe goederen, klanten helpen en kassawerk. Als zaakvoerder met lerarenopleiding zorg ik ervoor dat mijn team je een degelijke opleiding en opvolging geeft.

Zoek naar antwoorden van HUIS CAUTEREELS in sociale netwerken
Look for responds of HUIS CAUTEREELS in social networks

Lees alle opmerkingen voor HUIS CAUTEREELS. Laat een reactie achter voor HUIS CAUTEREELS. HUIS CAUTEREELS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for HUIS CAUTEREELS. Leave a respond for HUIS CAUTEREELS. HUIS CAUTEREELS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie HUIS CAUTEREELS op de google maps. Adres en contacten HUIS CAUTEREELS
Location of HUIS CAUTEREELS on the google maps. Address and contacts of HUIS CAUTEREELS

Andere gerelateerde bedrijven als come HUIS CAUTEREELS HUIS CAUTEREELS: KBC | DRUKKERIJ BULCKENS | Dominique | Van Hulle R | CULT. CENTRUM 'T FORUM

Other related companies as HUIS CAUTEREELS: KBC | DRUKKERIJ BULCKENS | Dominique | Van Hulle R | CULT. CENTRUM 'T FORUM

HUIS CAUTEREELS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is HUIS CAUTEREELS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02765228271. Het bedrijf HUIS CAUTEREELS bevindt zich op het adres: HALLEDORP 91; 2980; ZOERSEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 398,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 375,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Epiceries. Producten gemaakt in HUIS CAUTEREELS zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van HUIS CAUTEREELS is Nondepository Credit Institutions, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van HUIS CAUTEREELS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van HUIS CAUTEREELS, openstaande posities, locatie van HUIS CAUTEREELS op de kaart.

HUIS CAUTEREELS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is HUIS CAUTEREELS, company assigned to the tax number BE02765228271. The company HUIS CAUTEREELS is located at the address: HALLEDORP 91; 2980; ZOERSEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 398,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 375,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Epiceries. Products created in HUIS CAUTEREELS were not found.
The main activity of HUIS CAUTEREELS is Nondepository Credit Institutions, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of HUIS CAUTEREELS is not available. You also can look at reviews of HUIS CAUTEREELS, open positions, location of HUIS CAUTEREELS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over HUIS CAUTEREELS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf HUIS CAUTEREELS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about HUIS CAUTEREELS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company HUIS CAUTEREELS, employees, financial statistics.