FORTIS

Contactgegevens FORTIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FORTIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FORTIS

Regio (region): Gent, België

Adres (address): MARTELAARSLAAN 290; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92238469 (+32-92238469) 92238469 (+32-92238469)

Fax (fax): +32 (82) 670-72-54 +32 (82) 670-72-54

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FORTIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FORTIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FORTIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FORTIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FORTIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FORTIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FORTIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FORTIS
Products information FORTIS

BTW identificatienummer (tax): BE05752960205
Ondernemingsnummer: 5842773437
Hoofdstad (capital): 510,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 102,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Services: Banque.

Product categorie (product category): Banques and organismes de crédit

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FORTIS
(Get full report from official database of BE for FORTIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FORTIS
Addition kinds of activities for FORTIS

504300. Fotografische apparatuur en benodigdheden | Photographic equipment and supplies
01730000. Boom noten | Tree nuts
09719900. Jagen, vangst, spelvermeerdering, nec | Hunting, trapping, game propagation, nec
35490101. Teken banken | Draw benches
35590600. ovens | Kilns
50449901. Bankautomaatmachines | Bank automatic teller machines
56320000. Accessoires voor vrouwen en specialiteiten | Women's accessory and specialty stores
73530101. Olievelduitrusting, verhuur of leasing | Oil field equipment, rental or leasing
73730300. Computer systeem verkoop diensten | Computer system selling services
76940102. Terugspoelen stators | Rewinding stators

Werken bij FORTIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FORTIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FORTIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FORTIS. Looking for open vacancies in other companies

  • CHAUFFEUR CE (M/V) (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je staat in voor vervoer van bouwmaterialen. Bij voorkeur heb je ervaring als vrachtwagenchauffeur en groot pluspunt is ervaring met kooi-aap. Je hebt ruime ervaring met laadkraan.

  • Productiearbeider voedingsbedrijf bijverdienste (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: Randstad Inhouse Services Plukon Food Group

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Zoek jij een job op een makkelijk te bereiken locatie met een goede verloning? Kan je je niet de hele week vrijmaken maar zoek je toch een job met werkzekerheid? Dan is onze vacature voor een bijverdienste als productiemedewerker in het voedingsbedrijf Plukon Maasmechelen zeker iets voor jou. Tijdens het werk zorg jij samen met je collega's voor een vlotte werking van de inpaklijn. Je houdt je bezig met kip te versnijden tot de juiste porties. Achteraf verpak je het product en zorg je voor het juiste etiket. Aangezien je met verse producten werkt, is je werkomgeving gekoeld. Zo blijven de hoogste hygiënestandaarden gewaarborgd. Jij krijgt uiteraard aangepaste warme kleding. Je pauze kan je doorbrengen in de refter, waar je allerlei snacks en dranken aan democratische prijzen kan aankopen. Er wordt gewerkt met een ochtend-en middagpost, zo heb jij nog de tijd overdag voor je hobby of gezin. Dankzij de aanwezigheid van een Randstadkantoor op het terrein van Plukon ben je ook gegarandeerd van een goede opvolging van je tewerkstelling! Via onze online applicatie geef jij je beschikbare dagen door, zo blijf je de baas over je eigen agenda. Wij zorgen ervoor dat je ingepland wordt en hier tijdig van wordt verwittigd.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Tielrode – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (TIELRODE)

    Regio: TIELRODE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Technisch beambte dienstencheques (m/v/x) (BRAKEL)

    Regio: BRAKEL

    Bedrijf: OCMW BRAKEL

    Type: Dienstenchequebaan

    U bent in privésfeer ook dagelijks bezig met het huishouden? Poetsen, wassen, strijken en het bereiden van maaltijden behoren tot jouw dagelijkse taken? Dan is de vacature van huishoudhulp zeker iets voor jou. Als huishoudhulp verzorg je alle bovenstaande taken bij de klanten in een professionele sfeer.

  • Studenten horeca voor het plezantste land in Lichtaart! (KASTERLEE)

    Regio: KASTERLEE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Als horecamedewerker zorg je ervoor dat de bezoekers in een proper restaurant een lekkere maaltijd kunnen eten. Je helpt mee met het bereiden van deze maaltijden, volgens de geldende HACCP-normen. Daarnaast spring je in waar nodig zoals afruimen en afwassen. Je zorgt mee voor de netheid van het restaurant. Je bedient de bezoekers met de grootste zorg.

  • Jobstudenten - 2 of meer dagen in de week - 2 ploegen (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken. Geef ons jouw beschikbaarheid door en dan plannen wij jou in. Tewerkstellingsuren: Vroege ploeg: 6 tot 14u of 5 tot 13u Late ploeg: 14u tot 22u of 13 tot 21u of 16 tot 24u dagshift: 8 tot 16u30 of 10 tot 18u => Afhankelijk van de beschikbare shiften en jouw beschikbaarheid word je door ons ingepland. Flexibiliteit is hierbij zeer belangrijk. Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na de tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten in de toekomst. Jouw taak? Verschillende taken in het magazijn zoals orderpicking, packing, replenishment, laden en lossen van containers, stocktelling, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • Jobstudenten schoonmaak schooljaar 2018-2019 regio Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Studentenjob

    ISS, de Belgische marktleider in Facility Services, zoekt het hele schooljaar door (woensdagmiddag, 's avonds, in het weekend, tijdens schoolvakanties,...) studenten om het vast personeel te vervangen. Misschien is dat iets voor jou? Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak in bedrijven, kantoren, scholen, appartementen,... regio Ieper. Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Uren: Meestal ochtend- en/of avondwerk tussen 6u en 21u (meestal deeltijds).

  • Jobstudent: Afwasser (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: BISTRO-OPERA

    Type: Studentenjob

    Momenteel zijn wij voor onze bistro op zoek naar een afwasser.

  • Business Development Manager HR Services (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: Sales Talents Brussel

    Type: Vaste Job

    Als Business Development Manager ben je verantwoordelijk voor het genereren van new business en projecten via actieve prospectie. Daarna onderhoud je sterke relaties met je klanten via relatiemanagement. In deze uitdagende functie voor je onderhandelingen met C-level niveau en/ of direct leidinggevenden binnen life sciences en pharma (hoofdverpleegkundigen, artsen, quality manager, managing director,...) Je analyseert de behoeften van de prospect/ klant en je stelt een gepaste oplossing voor om. Je werkt nauw samen met het intern HR team van onze partner om een efficiënt resultaat te bekomen. Je rapporteert rechtstreeks aan de Managing Director. Bedrijfsprofiel: Onze partner is gespecialiseerd in staffing solutions in life sciences & pharma en stelt 75 consultants te werk. Om hun sales team uit te breiden zijn ze op zoek naar een Business Development Manager (m/v).  Geboren Business Development Manager met de nodige ervaring binnen (HR) services en/ of life sciences & pharma? Lees dan zeker verder!    

  • Junior IT Recruiter (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Vaste Job

    Sourcing Ninja's zijn het beginpunt van een professionele loopbaan bij Modis. Je bent gedreven om de juiste kandidaat te vinden en probeert dit op de meest effectieve manier: de telefoon pakken en kandidaten gaan bellen! Eenmaal aan de telefoon ga je de kandidaten screenen, Modis introduceren en uiteindelijk ga je hen blij maken met een nieuwe job bij Modis IT. Eigenlijk ben je een geboren detective, altijd op zoek naar het laatste puzzelstukje in de complexe vraagstukken van onze klant, de KANDIDAAT!

  • RENOVATIEMEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: MARCON GROUP

    Type: Vaste Job

    Samen met de klusploeg sta je in voor het renoveren van panden en doorvoeren van herstellingen op het gebied van elektriciteit, loodgieterij,...

  • Face-to-Face Interviewer (Regio Kontich-Mortsel-Ranst)

    Regio: Regio Kontich-Mortsel-Ranst

    Bedrijf: Kantar Belgium

    Type: Zelfstandige activiteit

    Werken in je eigen streek– Professionele ondersteuning. Binnen uw eigen regio neemt u enquêtes af. Het merendeel van onze interviews wordt uitgevoerd in opdracht van de overheid en universitaire werkgroepen. U werkt hierbij op basis van een adressenlijst die wij voorzien. U bezoekt deze mensen, U motiveert hen om deel te nemen aan het onderzoek en noteert hun antwoorden zo volledig mogelijk op een tablet.

Zoek naar antwoorden van FORTIS in sociale netwerken
Look for responds of FORTIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FORTIS. Laat een reactie achter voor FORTIS. FORTIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FORTIS. Leave a respond for FORTIS. FORTIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FORTIS op de google maps. Adres en contacten FORTIS
Location of FORTIS on the google maps. Address and contacts of FORTIS

Andere gerelateerde bedrijven als come FORTIS FORTIS: INTERBIKE | Tout Prix | MONUDOR | DIRK BONDUEL | ISABELLE MOUREAUX

Other related companies as FORTIS: INTERBIKE | Tout Prix | MONUDOR | DIRK BONDUEL | ISABELLE MOUREAUX

FORTIS is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio Gent, België. De volledige naam van het bedrijf is FORTIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05752960205. Het bedrijf FORTIS bevindt zich op het adres: MARTELAARSLAAN 290; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 510,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 102,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Banques and organismes de crédit. Lijst met producten zijn Services: Banque..
De hoofdactiviteit van FORTIS is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FORTIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FORTIS, openstaande posities, locatie van FORTIS op de kaart.

FORTIS is a company, that was registered 2015 in Gent region, Belgium. Full name of company is FORTIS, company assigned to the tax number BE05752960205. The company FORTIS is located at the address: MARTELAARSLAAN 290; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 510,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 102,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Banques and organismes de crédit. List of products are Services: Banque..
The main activity of FORTIS is Membership Organizations, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FORTIS is not available. You also can look at reviews of FORTIS, open positions, location of FORTIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FORTIS, Gent: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FORTIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FORTIS, Gent: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FORTIS, employees, financial statistics.