INTERBIKE

Contactgegevens INTERBIKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data INTERBIKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

INTERBIKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DR VANNESTESTRAAT 2; 9160; LOKEREN, België

Telefoon (phone): 93482681 (+32-93482681) 93482681 (+32-93482681)

Fax (fax): +32 (82) 324-49-39 +32 (82) 324-49-39

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) INTERBIKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "INTERBIKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "INTERBIKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van INTERBIKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen INTERBIKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of INTERBIKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees INTERBIKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti INTERBIKE
Products information INTERBIKE

BTW identificatienummer (tax): BE05047088623
Ondernemingsnummer: 3315368652
Hoofdstad (capital): 142,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 698,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Motos: Concessionnaires. Scooters: Concessionnaires.. Scooters MBK: Vêtements & Accessoires,50 CC,Pièces & Accessoires,Concessionnaires.

Product categorie (product category): Non-Classified Establishments

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor INTERBIKE
(Get full report from official database of BE for INTERBIKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor INTERBIKE
Addition kinds of activities for INTERBIKE

32749903. Gehydrateerde kalk | Hydrated lime
33579900. Non-ferro wiredrawing en isolatie, nec | Nonferrous wiredrawing and insulating, nec
34830000. Ammunitie, met uitzondering van handvuur, nec | Ammunition, except for small arms, nec
64119904. Verzekeringsbehandeling, behalve medisch | Insurance claim processing, except medical
75199902. Reizen, kamperen of recreatie aanhanger verhuur | Travel, camping or recreational trailer rental
87340300. Verontreinigingstesten | Pollution testing

Werken bij INTERBIKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in INTERBIKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor INTERBIKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for INTERBIKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Office Assistent HR (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: ADECCO ART

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Office assitent HR gezocht bij MEDIALAAN! Als office assistent ben je verantwoordelijk voor het onderhouden en ontwikkelen van een database van het persoeelsbestand. Je controleert de oude database, vult deze aan met nieuwe gegevens en ontwikkelt mee een proces voor een goed gebruik van de database in de toekomst. Als office assistent word je geacht dit project zelfstandig op te volgen en uit te voeren.

  • Orderpicker DAGWERK (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar orderpickers voor regio Tielt. Aan de hand van een lijst ga je in het magazijn de gevraagde voorwerpen gaan "picken". Hierbij maak je gebruik van een elektrisch transpallet. Het is een voordeel als je hier reeds mee hebt gewerkt. Je werkt van 8u15 tot 17u en op vrijdag van 8u tot 16u. Dit betreft een tijdelijke opdracht tot met vermoedelijk eind 2018 als einddatum. 

  • Schoolverlaters welkom bij Volvo Group Belgium (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volvo Group Belgium werft productiemedewerkers en orderpickers aan , er is een snelle opstart voorzien. Contacteer ons voor meer info!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Daknam – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DAKNAM)

    Regio: DAKNAM

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Polyvalent medewerker frituur (Balegem) (OOSTERZELE)

    Regio: OOSTERZELE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in de omgeving van Wetteren zoeken wij een student die graag iets wilt bijverdienen. Je staat aan de kassa en zorgt voor de bestellingen. Je zal vooral vrijdag, zaterdag en/of zondag moeten werken.

  • Jobstudent WEEKEND Technische Dienst (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ADECCO ON SITE PLUKON

    Type: Studentenjob

    Voor Plukon, een voedingsbedrijf te Maasmechelen zijn we op zoek naar STUDENTEN voor het WEEKEND op de afdeling Technische Dienst. Je staat in voor volgende zaken: onderhoud machines (zowel elektrisch als mechanisch) onderhoud gebouwen en terrein allerlei klusjes zoals verven, vervanging lampen, etc...

  • Ervaren elektricien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Voor een klant regio Mechelen zijn we op zoek naar een elektricien. De klant is zowel actief binnen industriële als residentiële elektriciteit: - Je voert verschillende elektriciteitswerken (woningbouw & industrie) uit, alsook domotica en datanetwerken, … – Je volgt de werken ter plaatse op in nauw overleg met de projectleider – Je bewaakt de veiligheid en de kwaliteit op de werkvloer – Je houdt nauwkeuring de plannen up-to-date

  • Dossierbeheerder verzekeringssector - Brussel Centrum (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Vaste Job

    Je begint je loopbaan met een interne opleiding van enkele maanden zodat je kan kennismaken met onze verschillende producten op het vlak van groepsverzekering. Daarna maak je als klantbeheerder deel uit van een van onze teams. - Je beheert een eigen klantenportefeuille. - Je volgt dossiers op van A tot Z: vanaf aansluiting, over wijzigingen tijdens de loopbaan, tot uitbetaling van pensioenkapitalen van werknemers. - Je waakt over de nauwkeurigheid van de gegevens en controleert de berekeningen van premies en kapitalen. - Je hebt zowel schriftelijke als telefonische contacten met verzekerden, klanten, makelaars en collega’s en je helpt hen verder op je eigen spontane manier. - Samen met je collega’s denk je voortdurend na over verbeteringen aan de dienstverlening van onze klanten.

  • Tuinarbeider (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: Tuinen en Parken Demuynck

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde tuinarbeider met ervaring, voor tewerkstelling in een familiaal bedrijf met vijf generaties ervaring. Je staat in voor het uitvoeren van onderhouds- en inrichtingswerkzaamheden van groenzones in de omgeving van Eernegem (voornamelijk openbare werken). Je voert diverse taken uit zoals o.a.: Gazons onderhouden, gras inzaaien Onderhouden van groenzones Bomen snoeien Basisonderhoud van machines of uitrustingen Uitvoeren van infrastructuurwerken (Tuin)paden en opritten aanleggen Meubilair in parken en tuinen installeren en onderhouden Tuinafval opruimen en verwerken

  • Mobiele verkoopmedewerker Buurtslagers regio Waregem (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Meat&More

    Type: Vaste Job

    Voeding interesseert je? Klanten helpen is jouw ding? Vind je een verzorgde winkel vanzelfsprekend? Zijn lekkere, verse producten een must? Ondersteun je graag in verschillende filialen? Een mobiele verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal (VVP) is verantwoordelijk voor volgende taken: Je ondersteunt verschillende VV¨P filialen in jouw regio Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden en broodjes, indien nodig help je mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdata. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels.

  • Mecanicien (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: DANIS

    Type: Vaste Job

    Voor onze veevoederfabriek in Izegem zijn we op zoek naar een mechanieker. In deze functie sta je samen met je collega's in voor: Het curatief en preventief onderhoud van onze machines en installaties in onze productie-afdelingen. Het vaststellen van knelpunten, het oplossen van problemen en het aanpassen van de machines. De continue verbetering van het productie- en onderhoudsproces.

  • FLEXI JOB Beenhouwerij te Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: VERSO FOOD

    Type: Flexijob

    In onze beenhouwerij van Budgetslager staan wij open voor flexi jobs. Dit wil zeggen dat je op afgesproken dagen mee deel kan uitmaken van ons team. Hier sta je dan mee in voor : Verkoop van vers vlees , traiteur- en charcuterieproducten Helpen voorbereiden / aflsuiten van de verstoog Leergierig en klantvriendelijk Uren de plannen met de verantwoordelijke van het filiaal

Zoek naar antwoorden van INTERBIKE in sociale netwerken
Look for responds of INTERBIKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor INTERBIKE. Laat een reactie achter voor INTERBIKE. INTERBIKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for INTERBIKE. Leave a respond for INTERBIKE. INTERBIKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie INTERBIKE op de google maps. Adres en contacten INTERBIKE
Location of INTERBIKE on the google maps. Address and contacts of INTERBIKE

Andere gerelateerde bedrijven als come INTERBIKE INTERBIKE: HUIS ROSAM | Van de Weyer J-L | FALK MIKAEL BVBA | Meskens | PHILIPPE VAN LOKE

Other related companies as INTERBIKE: HUIS ROSAM | Van de Weyer J-L | FALK MIKAEL BVBA | Meskens | PHILIPPE VAN LOKE

INTERBIKE is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is INTERBIKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05047088623. Het bedrijf INTERBIKE bevindt zich op het adres: DR VANNESTESTRAAT 2; 9160; LOKEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 142,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 698,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Non-Classified Establishments. Lijst met producten zijn Motos: Concessionnaires. Scooters: Concessionnaires.. Scooters MBK: Vêtements & Accessoires,50 CC,Pièces & Accessoires,Concessionnaires..
De hoofdactiviteit van INTERBIKE is Lidmaatschapsorganisaties, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van INTERBIKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van INTERBIKE, openstaande posities, locatie van INTERBIKE op de kaart.

INTERBIKE is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is INTERBIKE, company assigned to the tax number BE05047088623. The company INTERBIKE is located at the address: DR VANNESTESTRAAT 2; 9160; LOKEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 142,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 698,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Non-Classified Establishments. List of products are Motos: Concessionnaires. Scooters: Concessionnaires.. Scooters MBK: Vêtements & Accessoires,50 CC,Pièces & Accessoires,Concessionnaires..
The main activity of INTERBIKE is Membership Organizations, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of INTERBIKE is not available. You also can look at reviews of INTERBIKE, open positions, location of INTERBIKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over INTERBIKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf INTERBIKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about INTERBIKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company INTERBIKE, employees, financial statistics.