KATRIEN VAN DER HAEGHEN

Contactgegevens KATRIEN VAN DER HAEGHEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data KATRIEN VAN DER HAEGHEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

KATRIEN VAN DER HAEGHEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEIRSTRAAT 12; 9880; AALTER, België

Telefoon (phone): 51689486 (+32-51689486) 51689486 (+32-51689486)

Fax (fax): +32 (53) 850-23-71 +32 (53) 850-23-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) KATRIEN VAN DER HAEGHEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "KATRIEN VAN DER HAEGHEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "KATRIEN VAN DER HAEGHEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van KATRIEN VAN DER HAEGHEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen KATRIEN VAN DER HAEGHEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of KATRIEN VAN DER HAEGHEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees KATRIEN VAN DER HAEGHEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti KATRIEN VAN DER HAEGHEN
Products information KATRIEN VAN DER HAEGHEN

BTW identificatienummer (tax): BE07608276367
Ondernemingsnummer: 2050018310
Hoofdstad (capital): 746,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 687,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in KATRIEN VAN DER HAEGHEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor KATRIEN VAN DER HAEGHEN
(Get full report from official database of BE for KATRIEN VAN DER HAEGHEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor KATRIEN VAN DER HAEGHEN
Addition kinds of activities for KATRIEN VAN DER HAEGHEN

229900. Textielgoederen, nec | Textile goods, nec
511201. Schrijfinstrumenten en benodigdheden | Writing instruments and supplies
10110100. Ijzererts mijnbouw | Iron ore mining
30690200. Rubber vloerbedekking / matten en wandbekleding | Rubber floorcoverings/mats and wallcoverings
34431002. Windtunnels | Wind tunnels
35230419. Veehouderij Loopbanden | Livestock treadmills
35470203. Galvaniserende lijnen (machines voor de walsbouw) | Galvanizing lines (rolling mill equipment)
50840800. Materialenverwerking machines | Materials handling machinery
51420200. Bevroren vis, vlees en pluimvee | Frozen fish, meat, and poultry
59410502. Surfapparatuur en benodigdheden | Surfing equipment and supplies

Werken bij KATRIEN VAN DER HAEGHEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in KATRIEN VAN DER HAEGHEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor KATRIEN VAN DER HAEGHEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for KATRIEN VAN DER HAEGHEN. Looking for open vacancies in other companies

  • BETONHERSTELLER (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In de regio Geel zijn we op zoek naar een betonhersteller voor Historische gebouwen voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je kan zowel in team als zelfstandig werken je kan slechte delen van beton verwijderen/herstellen je kan nieuwe verschillende muren opnieuw bouwen je kan betonpleistering herstellen op constructieve en esthetische manier je kan het nodige werkmateriaal inschatten en tijdig een bestelling plaatsen bij het interne magazijn je kan goed werken met de machines op de werf je zorgt voor een goed basisonderhoud van de machines je kan uitgevoerde werken meten volgens de instructies van de werfleider/projectleider

  • Reachtruckcauffeur (BOCHOLT)

    Regio: BOCHOLT

    Bedrijf: TRIXXO Jobs bvba

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Bocholt zijn wij op zoek naar reachtruckchauffeurs. Je takenpakket bestaat uit: - Het wegbrengen van de goederen naar het magazijn met de reachtruck - Stapelen van de goederen in de rekken met de reachtruck - Bevoorraden van de productielijnen - Laden van vrachtwagen

  • Chauffeur CE internationaal transport (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een meubelbedrijf in Kortemark zijn wij op zoek naar een ervaren chauffeur CE. Je werkt voornamelijk voor de Franse markt, waarbij je instaat voor het transport van meubelen naar verschillende winkels. Je bent telkens van maandag tot vrijdag weg, in normale omstandigheden ben je in het weekend thuis.

  • Verkoper / verkoopster doe-het-zelfzaak (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Op zoek naar een job als verkoper / verkoopster in een doe-het-zelf-zaak? Lees dan zeker verder. Wij zijn namelijk op zoek naar een verkoper voor de regio Diksmuide. Taken: Technisch adviseren van zowel professionele als particulier eindgebruiker Je bedient onze klanten op een vriendelijke en vlotte wijze met kennis van zaken Ontvangen en verwerken van binnenkomende goederen Onderhouden en organiseren van afdelingen Klant- en servicegericht werken doch met administratieve nauwkeurigheid

  • chauffeur C (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    > je gaat op baan om de containers waar mensen hun tweedehands kledij in deponeren te ledigen. Dit gebeurt met de hand dus je moet zich voorstellen dat je manueel alle zakken in jouw vrachtwagen gooit. > als je wagen vol is of je hebt alle containers leeg gemaakt die op de planning staan brengt u deze naar de sorteercentra. De karren met zakken die u vulde gedurende de dag zal je hier van de vrachtwagen rijden en lege karren mee nemen.

  • Taxi chauffeur (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in Sint-Truiden zoek ik dringend een taxi chauffeur. Je zal hoofdzakelijk tewerkgesteld worden in Sint-Truiden, maar er zullen evengoed ritten naar bijvoorbeeld de luchthaven van Zaventem, Charleroi of Luik tussenzitten. Daarnaast kan het ook voorvallen dat je een volledige dag meegaat met een bepaalde klant, want klant = koning. Je werkt 50u/week in ploegen, dag, late of nacht. De nacht valt steeds in het weekend, je werkt met een draaiende ploeg. Je uurrooster wordt steeds voor 3 weken vastgelegd, in deze 3 weken wordt ervoor gezorgd dat je 1 volledig weekend thuisbent + 1 zondag. Kan jij je flexibel opstellen, ken je de regio Sint-Truiden goed en rij jij graag met de wagen? Stuur dan snel je CV naar [email protected]!

  • Expediteur Export (DEURNE)

    Regio: DEURNE

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant gelegen in 2100 Deurne zijn wij op zoek naar een ervaren expediteur export. Je volgt het transport van goederen op en je informeert de klant over het verloop en stelt oplossingen voor bij eventuele problemen. Je waakt over de facturatie van het departement. Je contacteert agenten ter plaatse. Je verschaft de klant informatie over de stand van zaken doorheen alle fases van de overeenkomst (voor, tijdens en na het transport). Je communiceert met de financiële dienst en sales indien afspraken met dienstverleners of klanten niet werden nagekomen. Je staat in voor het up to date houden van systemen en data kwaliteit.

  • MAGAZIJNMEDEWERKER (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Kontich gespecialiseerd in planten, bloemen en benodigdheden zijn we op zoek naar gemotiveerde magazijnmedewerkers. Taken: Inkomende goederen nakijken en wegzetten in het magazijn. Bestellingen verzendklaar maken. Labelen van goederen. Algemeen magazijnwerk.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Dilbeek – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (DILBEEK)

    Regio: DILBEEK

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) te Landen, 8 uur per week (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job.Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 8 uren per week (liefst op vrijdag), voor een gastgezin wonende te Landen. Het gastgezin zoekt hulp voor de dagdagelijkse schoonmaak, strijk en eventueel boodschappen . Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Nagelstyliste (m/v) (HERENT)

    Regio: HERENT

    Bedrijf: FITFORYOU

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een zelfstandige nagelstyliste / schoonheidsspecialiste om te starten vanaf 1 november 2019. Voor ons is het belangrijk dat je een zeer grote passie hebt, zodat je de klant met prachtige nagels naar huis kan sturen.

  • flexijob afwas (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: D'AFSPRAAK

    Type: Flexijob

    verzorgen van het vaatwerk

Zoek naar antwoorden van KATRIEN VAN DER HAEGHEN in sociale netwerken
Look for responds of KATRIEN VAN DER HAEGHEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor KATRIEN VAN DER HAEGHEN. Laat een reactie achter voor KATRIEN VAN DER HAEGHEN. KATRIEN VAN DER HAEGHEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for KATRIEN VAN DER HAEGHEN. Leave a respond for KATRIEN VAN DER HAEGHEN. KATRIEN VAN DER HAEGHEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie KATRIEN VAN DER HAEGHEN op de google maps. Adres en contacten KATRIEN VAN DER HAEGHEN
Location of KATRIEN VAN DER HAEGHEN on the google maps. Address and contacts of KATRIEN VAN DER HAEGHEN

Andere gerelateerde bedrijven als come KATRIEN VAN DER HAEGHEN KATRIEN VAN DER HAEGHEN: FINA | Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW | BOGAERTS EN CO | E.E.E. | Jouniaux P

Other related companies as KATRIEN VAN DER HAEGHEN: FINA | Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW | BOGAERTS EN CO | E.E.E. | Jouniaux P

KATRIEN VAN DER HAEGHEN is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is KATRIEN VAN DER HAEGHEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07608276367. Het bedrijf KATRIEN VAN DER HAEGHEN bevindt zich op het adres: HEIRSTRAAT 12; 9880; AALTER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 746,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 687,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in KATRIEN VAN DER HAEGHEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van KATRIEN VAN DER HAEGHEN is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van KATRIEN VAN DER HAEGHEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van KATRIEN VAN DER HAEGHEN, openstaande posities, locatie van KATRIEN VAN DER HAEGHEN op de kaart.

KATRIEN VAN DER HAEGHEN is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is KATRIEN VAN DER HAEGHEN, company assigned to the tax number BE07608276367. The company KATRIEN VAN DER HAEGHEN is located at the address: HEIRSTRAAT 12; 9880; AALTER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 746,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 687,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Kapsalons. Products created in KATRIEN VAN DER HAEGHEN were not found.
The main activity of KATRIEN VAN DER HAEGHEN is Administration of Human Resource Programs, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of KATRIEN VAN DER HAEGHEN is not available. You also can look at reviews of KATRIEN VAN DER HAEGHEN, open positions, location of KATRIEN VAN DER HAEGHEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over KATRIEN VAN DER HAEGHEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf KATRIEN VAN DER HAEGHEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about KATRIEN VAN DER HAEGHEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company KATRIEN VAN DER HAEGHEN, employees, financial statistics.