Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW

Particuliere bedrijvenAdministratie van Human Resource Programs • Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW
Private companiesAdministration of Human Resource Programs • Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW

Contactgegevens Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW: address, phone, fax, email, website, opening hours

Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mispad 6; 3550; Heusden-Zolder (Heusden), België

Telefoon (phone): 011 43 74 14; 051 63 71 20; 09 385 79 40 (+32-011 43 74 14; 051 63 71 20; 09 385 79 40) 011 43 74 14; 051 63 71 20; 09 385 79 40 (+32-011 43 74 14; 051 63 71 20; 09 385 79 40)

Fax (fax): 011 43 74 14 (+32-011 43 74 14) 011 43 74 14 (+32-011 43 74 14)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW
Products information Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW

BTW identificatienummer (tax): BE05584594726
Ondernemingsnummer: 2970672607
Hoofdstad (capital): 552,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 479,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2015

Producten die in Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Yoga

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW
(Get full report from official database of BE for Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW)

Aanvulling soorten activiteiten voor Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW
Addition kinds of activities for Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW

355506. Boekbinderijmachines | Bookbinding machinery
13899902. Brandbestrijding, olie en gasveld | Fire fighting, oil and gas field
38230404. Controllers, voor procesvariabelen, alle typen | Controllers, for process variables, all types
39990105. Haardrogers, ontworpen voor schoonheidssalons | Hair driers, designed for beauty parlors
82439903. Software training, computer | Software training, computer
87349911. Water test laboratorium | Water testing laboratory

Werken bij Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker 2 ploegen of vaste nacht bij Estée Lauder te Oevel m/v (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    - Je verzamelt cosmeticaproducten in je pickzone die jou krijgt toegewezen. Er zijn verschillende pick-methoden mogelijk. Bij de ‘pick to light’ ben je verantwoordelijk voor één rek met één merk van producten. Bij de ‘goods to person’ ben je verantwoordelijk voor één pick-machine waarbij je producten van verschillende merken pickt. Je scant je opdracht (cartonlabel) in met een (hand)scanner. Op die manier weet je welke producten en het aantal producten dat je nodig hebt om je opdracht te kunnen verwerken. Je verzamelt de aangegeven producten in het magazijn. Je let hierbij op het correcte aantal en de staat van de producten. Indien je vuil of beschadigingen opmerkt aan de producten, dan volg je de vastgelegde procedures om deze producten uit stock te halen. Je plaatst de verzamelde goederen in een kartonnen doos. Je doet dit op logische en zorgvuldige wijze. Zo plaats je bijvoorbeeld de zwaarste producten onderaan de doos. Je voert al je handelingen uit volgens de vooropgestelde procedures, gedurende het hele proces. Dit doe je door je in te loggen op je pickzone en cartonlabel (je opdracht) te scannen. Op die manier is er steeds een accuraat en up to date zicht op de stand van zaken met betrekking tot de opdrachten en de goederen in het magazijn. Je stelt veiligheid voor jezelf en collega’s steeds voorop. Je spreekt je collega’s aan op onveilig handelen en meld onveilige situaties aan je coach.

  • Financial Officer (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Konvert Office zoekt voor een klant in Ieper naar een financial officer (m/v). Je vervult de rol van hulpboekhouder voor 2 vennootschappen van de groep. Je verzorgt de A tot Y boekhouding , hierbij ben je verantwoordelijk voor facturatie, aankoopfacturen en financiële opvolging, alsook het maken van periodieke aangiftes. Samen met een collega ben je ook verantwoordelijk voor de inkoopzijde en het financiële luik van de boekhouding van de 2e vennootschap.

  • Monteurs gevelbekleding m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT OOST-VLAAND

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bouwproject in uitvoering te Leuven zijn wij dringend op zoek naar plaatsers m/v Het betreft het monteren van aluminium gevel- en plafondbekleding

  • ERVAREN OPERATOR - WEEKEND (AVELGEM)

    Regio: AVELGEM

    Bedrijf: FORUM JOBS AVELGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een groeiend bedrijf in de regio van Avelgem zoeken wij ervaren operatoren voor de weekendploeg ( 2x12u). Je zal instaan voor het opstarten en instellen van de productielijnen, opvolgen van het proces, bijstellen indien nodig, je grijpt in bij storingen of problemen. Je komt terecht in de volledig nieuwe afdeling van de firma met nieuwe machines.

  • Enthousiaste Poetsvrouw / Poetsman Regio Noorderwijk (NOORDERWIJK)

    Regio: NOORDERWIJK

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Herenthout, Noorderwijk, Olen, Itegem, Morkhoven, Wiekevorst, Herentals, Grobbendonk Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen.

  • Huishoudhulp regio Heverlee (HEVERLEE)

    Regio: HEVERLEE

    Bedrijf: TRIXXO HOME HEVERLEE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van de dienstencheques. Dit omvat poetsen, ramen lappen, strijken en eventueel koken/boodschappen doen.

  • Gezocht: Jong en sociaal geweld voor in de eventsector (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: EVER PRESENT

    Type: Studentenjob

    Hou jij van de sfeer en gezelligheid van evenementen? Voel je jezelf als in vis in het water als je omringd wordt door verschillende mensen? Heb jij de nodige goesting om de eventwereld te ontdekken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze klant, een belangrijke speler in de eventsector zijn wij op zoek naar het jonge geweld. Je staat in voor het ontvangen van de mogelijke klanten; je biedt ze een drankje aan; je haalt de topfotograaf in jezelf boven en legt enkele sfeerbeelden vast met een polaroid; je bent gewoon je mooie zelf; je bent flexibel om dagen in de week of in het weekend te werken.

  • Jobstudenten - licht inpakwerk tijdens academiejaar 2018-2019 (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: NEWCOM SERVICES

    Type: Studentenjob

    Voor één van onze e-commerce klanten zorg je voor het inpakken en verzendklaar maken van goederen in verzenddozen. Je werkt hiervoor samen met een team van jobstudenten en medewerkers in een aangename sfeer. We zoeken jobstudenten om 1 dag per week (of meer) in te pakken tijdens het academiejaar 2018-2019

  • Enthousiaste student(e), weekendwerker- Regio Evergem (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bakkerij gelegen in Evergem ben ik op zoek naar een vlotte student(e)/ weekendwerker voor de verkoop van voedingswaren. Je zal instaan voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud ervan. Klanten bedienen en met een kassasysteem werken zijn jouw ding! Werkuren: Weekendwerk, vakantiewerk en eventueel woensdagnamiddag De opening van de winkel in voorzien vanaf eind oktober - begin november.

  • ARBEIDER WEGENBOUW. (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    U plaatst uiterst nauwkeurig boordstenen, klinkers, e.a. Assistentie bij uitzetten van een werf Graafwerken: manueel en met de kraan Het opruimen van een werf Het mee helpen plannen van een werf (aangeven benodigde materialen voor dag +1) Het systematisch werken op een werf.

  • BIJVERDIENSTE Verpleegkundige (Oostende/Westende) - Zelfstandige basis (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: X-Care

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een aantal woonzorgcentra regio Oostende zoeken wij verpleeg- en zorgkundigen om bij te werken. Heb jij een vaste job maar heb je wel nog een aantal dagen over om bij te werken? Of ben je nog volop aan het solliciteren maar wil je intussen ook al werkervaring opdoen? Dan is dit misschien wel iets voor jou! Je kan volledig zelf kiezen op welke dagen je beschikbaar bent om te werken en welke shiften voor jou haalbaar zijn. Stuur ons je cv door en we nemen snel contact met je op zodat je in onze pool terechtkomt! X-Care is een uitzendkantoor met een focus op de zorgsector. Kleinschaligheid en een persoonlijke aanpak zijn onze troeven.

  • Freelanc Vertegenwoordiger Zonnepanelen (Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel)

    Regio: Regio Overpelt-Hamont-Achel-Lommel

    Bedrijf: WSA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gerenomeerde firma in de sector zijn wij op zoek naar freelance vertegenwoordigers. Afspraken worden voor u ingepland, mooie verloning per verkocht project. Meer info? [email protected]

Zoek naar antwoorden van Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW in sociale netwerken
Look for responds of Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW in social networks

Lees alle opmerkingen voor Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW. Laat een reactie achter voor Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW. Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW. Leave a respond for Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW. Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW op de google maps. Adres en contacten Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW
Location of Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW on the google maps. Address and contacts of Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW

Andere gerelateerde bedrijven als come Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW: SUPEENE SCHOENEN | RUSTHUIS ST.ANNA | VERONIQUE CORDIER | ERIK LATESTE | Pieters B

Other related companies as Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW: SUPEENE SCHOENEN | RUSTHUIS ST.ANNA | VERONIQUE CORDIER | ERIK LATESTE | Pieters B

Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW is een bedrijf dat 2015 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05584594726. Het bedrijf Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW bevindt zich op het adres: Mispad 6; 3550; Heusden-Zolder (Heusden). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 552,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 479,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Yoga. Producten gemaakt in Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW is Administratie van Human Resource Programs, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW, openstaande posities, locatie van Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW is a company, that was registered 2015 in N\A region, Belgium. Full name of company is Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW, company assigned to the tax number BE05584594726. The company Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW is located at the address: Mispad 6; 3550; Heusden-Zolder (Heusden). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 552,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 479,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Yoga. Products created in Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW were not found.
The main activity of Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW is Administration of Human Resource Programs, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW is not available. You also can look at reviews of Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW, open positions, location of Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Yogafederatie van de Nederlands-taligen in Belgi? VZW, employees, financial statistics.