COIFFURE ISABELLE

Contactgegevens COIFFURE ISABELLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE ISABELLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE ISABELLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): AVENUE DE LA R?SISTANCE 230; 4630; SOUMAGNE, België

Telefoon (phone): 43774093 (+32-43774093) 43774093 (+32-43774093)

Fax (fax): +32 (50) 560-99-57 +32 (50) 560-99-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE ISABELLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE ISABELLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE ISABELLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE ISABELLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE ISABELLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE ISABELLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE ISABELLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE ISABELLE
Products information COIFFURE ISABELLE

BTW identificatienummer (tax): BE07376739501
Ondernemingsnummer: 8406982421
Hoofdstad (capital): 965,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 806,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in COIFFURE ISABELLE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE ISABELLE
(Get full report from official database of BE for COIFFURE ISABELLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE ISABELLE
Addition kinds of activities for COIFFURE ISABELLE

208300. Mout | Malt
12419900. Steenkoolmijndiensten, nv | Coal mining services, nec
35699905. Bridge of gate machines, hydraulisch | Bridge or gate machinery, hydraulic
36410201. Elektrotherapeutische lampeenheden | Electrotherapeutic lamp units
36610111. Telefoonapparatuur en onderdelen, draad | Telephone station equipment and parts, wire
48999900. Communicatiediensten, nec, nec | Communication services, nec, nec
61119903. Federale intermediaire kredietbank | Federal intermediate credit bank
80599904. Verpleeghuis, behalve vakkundige en intermediaire zorgfaciliteit | Nursing home, except skilled and intermediate care facility
86110000. Bedrijfsverenigingen | Business associations
96319906. Openbare dienst commissie, met uitzondering van vervoer: govt. | Public service commission, except transportation: govt.

Werken bij COIFFURE ISABELLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE ISABELLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE ISABELLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE ISABELLE. Looking for open vacancies in other companies

  • Medewerker tuinbouw (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: Go4jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je helpt mee met het onderhouden van tuinen, opkuis, gras maaien, snoeien, beton gieten, steentjes aanvoeren, graven, ... Je start elke dag om 7u.

  • Media observator gezocht met eerste werkervaring-kennis Frans (m/v) (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Actief Aarschot

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in regio Aarschot zijn we op zoek naar een fulltime lezer/knipper (m/v). Een lezer-knipper is een specifieke omschrijving voor een doorgedreven, gemotiveerde sterk administratief onderlegde bediende. In opdracht van bedrijven en PR-agentschappen worden actuele Nederlandstalige en Franstalige geschreven en audiovisuele pers op dagelijkse basis gescreend op zoek naar relevante informatie voor de klanten van het bedrijf. Je bundelt/knipt vervolgens de resultaten, verwerkt ze digitaal en stuurt deze door naar de opdrachtgevers. Je bent mee verantwoordelijk voor het inscannen en het intern dispatchen van allerhande persberichten.

  • Assistant Accountant - Woluwe (SINT-STEVENS-WOLUWE)

    Regio: SINT-STEVENS-WOLUWE

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb jij al wat ervaring als ervaren medewerker boekhouder en ben je gedreven en enthousiast om een team te ondersteunen? Dan heeft Accountemps de geschikte job voor jou! Onze klant is actief in de communicatiesector gelegen in de regio Brussel. Jouw verantwoordelijkheid: Administratieve taken; Het inboeken van lonen en het voorbereiden van de btw; Opvolgen van achterstallige betalingen. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Productieverantwoordelijke (DEERLIJK)

    Regio: DEERLIJK

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als productieverantwoordelijke bij onze klant : geef je leiding aan een groep mensen. je werkt eveneens met hen samen als team. stek maken plantenvelden proper houden planten van jonge planten. Je werkt voor 80% binnen in het atelier en in de serres de rest van de tijd werk je buiten op de kwekerij. je werkt 3/4 de vanuit Wielsbeke en 1/4 de vanuit Deerlijk. je geeft rechtstreeks verslag uit aan de zaakvoerder. Een heel variërende job! Het volledige eerste jaar werk je u in om op die manier de knepen van het vak te leren.

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Leest M/V (LEEST)

    Regio: LEEST

    Bedrijf: Strong at home

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij strong at home ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij geen enkel probleem. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie.

  • Winkelhulp student(e) +18 jaar (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Drukke krantenwinkel, zoekt nog een gemotiveerde meerderjarige student om wekelijks bij te springen. Bijvoorbeeld op woensdagnamiddag of zaterdag, of wanneer je vrij hebt op school. In deze drukke krantenwinkel vliegt je dag zo voorbij ! Je gaat lotto en andere kansspelen valideren Daarnaast reken je af als mensen rookwaren, kaarten of cadeautjes kopen Om de klanten correct wisselgeld terug te geven, kan je best goed rekenen Je bent ook niet te beroerd om eens een rek uit te vegen of op te ruimen

  • STUDENTENJOB WINKELINVENTARIS - MA AVOND 15 OKT (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: MANPOWER BELGIUM

    Type: Studentenjob

    Samen met een team van 8 medewerkers zal je worden ingezet voor het inventariseren van de aanwezige kledingsstukken en accessoires Met behulp van een handscannertje scan je de barcodes in Dit is eenvoudig en repititief werk en gebeurt onderbegeleiding van een winkelverantwoordelijke

  • Beenhouwer Colruyt Ekeren (EKEREN)

    Regio: EKEREN

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Je klanten laten genieten van een heerlijk stuk vlees, dat is jouw passie. Je krijgt uitgebeend vers vlees binnen dat je verwerkt tot aanlokkelijke porties die je klanten graag in hun winkelkar leggen. Op die manier vertegenwoordig je onze beenhouwerij op de best mogelijke manier. In een professioneel uitgerust atelier versnijd, verpak en verkoop je het meest uiteenlopende vlees: van rund, varken en kalf tot lam en gevogelte. Je onderhoudt dagelijks de beenhouwerij volgens de HACCP-normen. Achter de schermen controleer je regelmatig de stock en bestel je tijdig het nodige vlees en kruiden. De toonbank is jouw pronkstuk: je presenteert het bereide vlees elke dag weer op een zo aantrekkelijk mogelijke manier. Als je klanten een speciale bestelling of wens hebben, help je hen met plezier verder. En om hen de kwaliteit van je bereidingen te laten zien, organiseer je regelmatig degustaties. De ideale gelegenheid om je vakmanschap te tonen.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Mons)

    Regio: Regio Mons

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Social media recruiter (Regio Hasselt)

    Regio: Regio Hasselt

    Bedrijf: OYEN MARCO

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je hebt een zeer goede affiniteit met de sociale media en je bent nog op zoek naar een toffe bijverdienste. Dan kan dit weleens iets voor jou zijn! Onder supervisie van een ervaren recruiter zal je meewerken aan het gehele proces. Naar de toekomst toe zal je instaan om zelf de gefocusde kandidaten aan te werven. Je werkt mee aan de uitbouw van onze groep in zijn geheel. Een specifieke taak is het uitdenken en het uitwerken van een online marketingsstrategie. Daarnaast help je met andere marketingactiviteiten zoals het opzetten van promotiecampagnes, het beheren van onze sociale media en het promoten van evenementen. Momenteel willen wij ook in jouw regio uitbreiden. Daarvoor zoeken we gemotiveerde, dynamische, ondernemende collega's die samen met ons deze regio op de kaart willen zetten. Wij zijn actief in de sector Health & Beauty: gezondheid en schoonheid. Wij brengen kwalitatief hoogwaardige producten op de markt waardoor iedereen er goed uitziet en ook gezonder leeft.

  • zorgkundige maand 75% (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als zorgkundige interim zal je samen met de zorgkundigen en de verpleegkundigen instaan voor de dagdagelijkse taken van het woonzorgcentrum. Zoals de hygiënische verzorging, helpen bij innemen medicatie,... 

  • Software Advies - Senior Project Manager Finance (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functie   Als projectmanager draag jij E2E verantwoordelijkheid voor het opleveren van je projecten binnen tijd, scope, budget en kwaliteit, en garandeert de verankering ervan binnen de organisatie. Wat verwachten wij van een Senior PM?   Als realisator: Faciliteer je de realisatie van de business case zonder er eigenaar van te zijn, binnen tijd- scope -budget - kwaliteit. Neem je verantwoordelijkheid voor het realiseren van de project doelstellingen binnen het gegeven mandaat. Vorm, leid en motiveer je het projectteam. Definieer, initieer en onderhoud je de projectstructuur en werking. Geef je dagelijkse leiding aan het project.  Als implementator: Creëer je de omgeving waar en voorzie je in de middelen waarmee alle partijen efficiënt en effectief kunnen samenwerken en opleveren Leid je het core team en extended team, zorg je voor de opvolging van de taken en stuur je het team voorwaarts.  Als regisseur: Rapporteer en leg je verantwoording af aan de project sponsor/stuurgroep Betrek je tijdig alle betrokken stakeholders Stuur je binnen het projectteam op samenhang en dynamiek Zorg je voor escalatie naar sponsor wanneer het project dreigt te ontsporen Leid je de verandering in goede banen via verander management    Gevraagde kennis & vaardigheden Je behaalde een masterdiploma en minimaal 10 jaar ervaring als Project Manager Je bent PMI Certified Je beschikt over ervaring met projectmethodologie en projectmanagement binnen de bank- en verzekeringswereld Je hebt affiniteit met IT, business process management Je hebt in het verleden ervaring opgebouwd in Financial en Risk project implementaties Kennis van Oracle Finance en Clarity zijn pluspunten Door jouw communicatieve vaardigheden, overtuigingskracht en assertiviteit ben je succesvol in het omgaan met verschillende stakeholders. Je beschikt over voldoende zelfzekerheid en je bent niet bang om vragen af te blokken van stakeholders die niet behoren tot je directe takenpakket. Je draagt kwaliteit hoog in het vaandel en werkt autonoom met oog voor service. Uitstekende communicatieve vaardigheden. Een grote dosis overtuigingskracht en assertiviteit. Kennis van en tenminste 5 jaar ervaring in stakeholder management. Resultaatsgericht, dynamisch en stressbestendig. Autonoom kunnen werken. Je bent dynamisch en flexibel ingesteld om in diverse omgevingen te werken. Je bent bovendien stressbestendig, hebt geen 9-to-5 mentaliteit en bent bereid om de 'extra mile' te lopen. 

Zoek naar antwoorden van COIFFURE ISABELLE in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE ISABELLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE ISABELLE. Laat een reactie achter voor COIFFURE ISABELLE. COIFFURE ISABELLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE ISABELLE. Leave a respond for COIFFURE ISABELLE. COIFFURE ISABELLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE ISABELLE op de google maps. Adres en contacten COIFFURE ISABELLE
Location of COIFFURE ISABELLE on the google maps. Address and contacts of COIFFURE ISABELLE

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE ISABELLE COIFFURE ISABELLE: KBC | La Rose J.C. | MARCEL DE BAETS | EURO-ASIA | JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR

Other related companies as COIFFURE ISABELLE: KBC | La Rose J.C. | MARCEL DE BAETS | EURO-ASIA | JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR

COIFFURE ISABELLE is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE ISABELLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07376739501. Het bedrijf COIFFURE ISABELLE bevindt zich op het adres: AVENUE DE LA R?SISTANCE 230; 4630; SOUMAGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 965,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 806,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in COIFFURE ISABELLE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COIFFURE ISABELLE is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE ISABELLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE ISABELLE, openstaande posities, locatie van COIFFURE ISABELLE op de kaart.

COIFFURE ISABELLE is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE ISABELLE, company assigned to the tax number BE07376739501. The company COIFFURE ISABELLE is located at the address: AVENUE DE LA R?SISTANCE 230; 4630; SOUMAGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 965,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 806,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Kapsalons. Products created in COIFFURE ISABELLE were not found.
The main activity of COIFFURE ISABELLE is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE ISABELLE is not available. You also can look at reviews of COIFFURE ISABELLE, open positions, location of COIFFURE ISABELLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE ISABELLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE ISABELLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE ISABELLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE ISABELLE, employees, financial statistics.