JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR

Particuliere bedrijvenDiverse Manufacturing Industries • JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR

Contactgegevens JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR: address, phone, fax, email, website, opening hours

JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE LA CROIX-ROUGE 45; 5100; NAMEN, België

Telefoon (phone): 81310257 (+32-81310257) 81310257 (+32-81310257)

Fax (fax): +32 (50) 879-85-82 +32 (50) 879-85-82

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR
Products information JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR

BTW identificatienummer (tax): BE05803771972
Ondernemingsnummer: 7810699462
Hoofdstad (capital): 876,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 623,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Types de Clubs: Jiujitsu, Karat茅.

Product categorie (product category): Clubs de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR
(Get full report from official database of BE for JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR)

Aanvulling soorten activiteiten voor JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR
Addition kinds of activities for JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR

1241. Steenkoolmijndiensten | Coal mining services
14990700. Asfaltwinning en bitumineuze steengroeve | Asphalt mining and bituminous stone quarrying
20110403. Lard, van geslachte karkassen op het terrein | Lard, from carcasses slaughtered on site
28999903. Antiscalingverbindingen, boiler | Antiscaling compounds, boiler
35370108. Platforms, lading | Platforms, cargo
35969906. Spoorwegschalen | Railroad track scales
76990507. Pallet reparatie | Pallet repair

Werken bij JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR. Looking for open vacancies in other companies

  • Colruyt Group Academy facturatieverwerking (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Binnen Colruyt Group Academy zijn wij op zoek naar een administratief bediende die de taken mbt facturatieverwerking zal opnemen en zal instaan voor een deel van het inplannen voor kinderfeestjes. Je zal de binnenkomende facturen aan de juiste bestelbonnen moeten koppelen en deze ook aan de juiste personen moeten doorsturen voor akkoord. Je zal ook instaan voor andere ondersteunende administratieve taken binnen jou team. Dit kan gaan van reservatie maken tot verwerken van mails.

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sint-Andries (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • winkelmedewerker - student (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: t-interim Oudenaarde

    Type: Studentenjob

    Als jobstudent word je ingeschakeld tijdens de week. Wanneer je werkt en hoeveel uren je zal werken, is afhankelijk van de planning van de winkel en natuurlijk van je eigen beschikbaarheid. Als jobstudent help je 's ochtends mee met het wegvullen van de binnengekomen vrachten (fysiek werk, hoog tempo) en tijdens de middagshiften sta je mee in voor het op orde houden van de winkel (rekken aanvullen, spiegelen, FIFO-vullen) en sta je het verkoopteam bij aan de kassa's op drukke momenten.

  • Winkelhulp student(e) +18 jaar (LEOPOLDSBURG)

    Regio: LEOPOLDSBURG

    Bedrijf: Staffing nv

    Type: Studentenjob

    Drukke krantenwinkel, zoekt nog een gemotiveerde meerderjarige student om wekelijks bij te springen. Bijvoorbeeld op woensdagnamiddag of zaterdag, of wanneer je vrij hebt op school. In deze drukke krantenwinkel vliegt je dag zo voorbij ! Je gaat lotto en andere kansspelen valideren Daarnaast reken je af als mensen rookwaren, kaarten of cadeautjes kopen Om de klanten correct wisselgeld terug te geven, kan je best goed rekenen Je bent ook niet te beroerd om eens een rek uit te vegen of op te ruimen

  • student schoonmaak regio Turnhout (Regio Turnhout)

    Regio: Regio Turnhout

    Bedrijf: ARONIA

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Turnhout zijn wij op zoek naar gemotiveerde studenten die zich kunnen vrijmaken in de periode tussen 29 oktober en 9 november. U zal ingeschakeld worden voor de reiniging van een bedrijfspand na werken. De tewerkstelling betreft voltijdse dagen van ongeveer 7,5u/dag. U zal samenwerken in team onder begeleiding van onze ploegverantwoordelijke. Hierdoor kunnen wij u een degelijke begeleiding garanderen in de uitvoering van uw taak.

  • Jobstudent (m/v) Lochristi (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: LANDELIJKE KINDEROPVANG - Ons

    Type: Studentenjob

    Samen met het bestaande team van kinderbegeleiders in de buitenschoolse kinderopvang zorg je voor een aangename en speelse vakantie voor kinderen van 2,5 tot 12 jaar. Je begeleidt de kinderen op een creatieve en verantwoorde manier in hun vrij spel. Je zorgt voor voorbereiding en uitvoering van een speels en gevarieerd activiteitenprogramma, aangepast aan de leeftijd. Je staat in voor een vriendelijke en vlotte communicatie met ouders en contactpersonen. De opvang is open tussen 7u en 18u30, niet in het weekend.

  • Flexibele schrijnwerkers (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: BLUE GROUP TEAM

    Type: Vaste Job

    Blue Group Team is een solide bedrijf die gemotiveerde medewerkers matcht aan afwisselende opdrachten. De tuinsector is onze corebusiness daarnaast zijn we ook actief in de technische sector. Blue Group Team blijft evolueren, waardoor wij jou nodig hebben om onze groei mogelijk te maken. Binnenkomende opdrachten worden gelinkt aan de vaardigheden van de schrijnwerker dit kan zowel voor korte als lange opdrachten zijn. De vaardigheden zijn zeer uitgebreid dit kan van een kleine reparatie gaan tot het volledig aanleggen van nieuwe Poolhouses. Ook moeten onze schrijnwerkers interesse hebben in de groen sector doordat we ook daar soms extra hulp kunnen gebruiken.

  • JUNIOR ACCOUNTANT - AJARI GEMS (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Antwerpse Diamantsector

    Type: Vaste Job

    Registreren van boekhoudkundige verrichtingen. Inboeken van aankopen en verkopen. Facturen opmaken. Bankverrichtingen uitvoeren. Werken met boekhoudkundige programma's. Administratie/Filing.

  • VLOERDER (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: CARTILLES

    Type: Vaste Job

    Wij zijn op zoek naar iemand die gemotiveerd is om ons team te versterken. Je bent bereid het vak aan te leren volgens de regels van de kunst: plaatsen vloer op traditionele manier verlijmen plaatsen muurbetegeling

  • SOFTWARE TESTER (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Liantis talent services

    Type: Vaste Job

    Liantis ondersteunt al wie onderneemt en/of mensen tewerkstelt. Bij ons vind je een vertrouwde compagnon de route die je vanuit een geïntegreerde aanpak op elk moment van je ondernemerstraject de gepaste oplossing aanreikt: van de start als zelfstandige, over de aanwerving van personeel, de uitbouw van een HR- en welzijnsbeleid, via de bescherming tegen risico’s tot aan de pensionering. Dat doen we zowel digitaal als op één van onze 60 locaties in België. Zo zorgen we ervoor dat ondernemende mensen op hun twee oren kunnen slapen voor al hun mensenzaken. Voor meer informatie: Liantis.be. Ter versterking van het IT-team van Liantis in Brugge zijn we op zoek naar een enthousiaste (m/v) SOFTWARE TESTER FUNCTIE Je komt terecht in een snel groeiende en uitdagende omgeving, het is hierbij jouw missie de kwaliteit van de gebouwde software (interne toepassingen, web applicaties, mobiele apps) te bewaken. Je zorgt voor de functionele en technische testing van de applicaties. Je bent actief lid van het SCRUM team dat bestaat uit analisten en ontwikkelaars. Je rapporteert aan de team lead development. Je zorgt voor het opsporen van mogelijke problemen en bugs en ontpopt je als kwaliteitsbewaker van de teststrategie (aanpak, methodologieën en tools). Vanuit een grondig begrip van de business vereisten, stel je testcases en scenario’s op en verzorgt de uitvoering ervan. Je volgt de testresultaten op en geeft actief feedback naar collega’s. Je werkt nauw samen met testers uit andere teams en bent een cruciale schakel in het verbeteren en implementeren van de teststrategie. Je zet het test- en kwaliteitsproces op de kaart in jouw domein en werkt mee aan de uitbouw van het test proces binnen onze organisatie. Je streeft naar continue optimalisatie en uitbreiding van de testsets en verankert de verdere change naar automated testing.

  • Chauffeur Kampenhout (KAMPENHOUT)

    Regio: KAMPENHOUT

    Bedrijf: COMFORT ENERGY

    Type: Vaste Job

    Welke uitdagingen vind je bij ons? Chauffeur met een altijd volle tank? Dan zijn we op zoek naar jou! Vrachtwagenchauffeur zijn bij Comfort Energy, dat is meer dan onze klanten voorzien van mazout. Dat is ook een positieve ingesteldheid: behulpzaam zijn, een vriendelijk woord en een oprechte glimlach. Dat gaat zelfs verder dan een vrachtwagen besturen, voor ons ben jij de held van de weg!

  • Zelfstandige Parketplaatser (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: PARKET DE RYCK

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als parketplaatser sta je in voor het leveren en plaatsen van massieve en legklare parketvloer, het renoveren van parket, het plaatsen van randafwerkingen en traptreden, alsook onderhoud en herstellingen van parketvloer. Je zorgt voor een prachtige parketvloer voor onze klanten. Wij werken voornamelijk voor klanten in de regio Brussel, Vlaams-Brabant en omgeving.

Zoek naar antwoorden van JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR in sociale netwerken
Look for responds of JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR in social networks

Lees alle opmerkingen voor JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR. Laat een reactie achter voor JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR. JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR. Leave a respond for JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR. JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR op de google maps. Adres en contacten JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR
Location of JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR on the google maps. Address and contacts of JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR

Andere gerelateerde bedrijven als come JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR: ASSOCIATION TRAVIESO | DRUKKERIJ UNIVERS | F.C. VENCIMONTOIS | Dupont Vincent | ETIENNE DRAELANTS

Other related companies as JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR: ASSOCIATION TRAVIESO | DRUKKERIJ UNIVERS | F.C. VENCIMONTOIS | Dupont Vincent | ETIENNE DRAELANTS

JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05803771972. Het bedrijf JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR bevindt zich op het adres: RUE DE LA CROIX-ROUGE 45; 5100; NAMEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 876,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 623,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Clubs de sport. Lijst met producten zijn Types de Clubs: Jiujitsu, Karat茅..
De hoofdactiviteit van JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR, openstaande posities, locatie van JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR op de kaart.

JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR, company assigned to the tax number BE05803771972. The company JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR is located at the address: RUE DE LA CROIX-ROUGE 45; 5100; NAMEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 876,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 623,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Clubs de sport. List of products are Types de Clubs: Jiujitsu, Karat茅..
The main activity of JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR is not available. You also can look at reviews of JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR, open positions, location of JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JU-JUTSU-KARATE CLUB NAMUR, employees, financial statistics.