COIFFURE CLAUDINE

Particuliere bedrijvenLegale diensten • COIFFURE CLAUDINE
Private companiesLegal Services • COIFFURE CLAUDINE

Contactgegevens COIFFURE CLAUDINE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data COIFFURE CLAUDINE: address, phone, fax, email, website, opening hours

COIFFURE CLAUDINE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGSEWEG 95; 8920; LANGEMARK-POELKAPELLE, België

Telefoon (phone): 57489694 (+32-57489694) 57489694 (+32-57489694)

Fax (fax): +32 (87) 240-64-35 +32 (87) 240-64-35

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) COIFFURE CLAUDINE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "COIFFURE CLAUDINE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "COIFFURE CLAUDINE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van COIFFURE CLAUDINE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen COIFFURE CLAUDINE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of COIFFURE CLAUDINE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees COIFFURE CLAUDINE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti COIFFURE CLAUDINE
Products information COIFFURE CLAUDINE

BTW identificatienummer (tax): BE03251647949
Ondernemingsnummer: 6264923095
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 441,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in COIFFURE CLAUDINE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor COIFFURE CLAUDINE
(Get full report from official database of BE for COIFFURE CLAUDINE)

Aanvulling soorten activiteiten voor COIFFURE CLAUDINE
Addition kinds of activities for COIFFURE CLAUDINE

233501. Bruids- en formele jurken | Bridal and formal gowns
30890603. Gieten van kunststoffen | Casting of plastics
47890302. Wagenen, getrokken paard: te huur | Carriages, horse drawn: for hire
50880307. Ruimte aandrijfeenheden en onderdelen | Space propulsion units and parts
51310000. Stukgoederen en noties | Piece goods and notions
63249901. Tandartsverzekering | Dental insurance
87449900. Facilitaire ondersteuningsdiensten, nv | Facilities support services, nec

Werken bij COIFFURE CLAUDINE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in COIFFURE CLAUDINE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor COIFFURE CLAUDINE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for COIFFURE CLAUDINE. Looking for open vacancies in other companies

  • Monteur / productiearbeider (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een productiearbeider die instaat voor het monteren van slangen, het dichten van stansen en het in orde houden van het magazijn. Je krijgt een interne opleiding waarna je zal instaan voor het volledige productieproces.

  • Technisch medewerker elektromechanica (WUUSTWEZEL)

    Regio: WUUSTWEZEL

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    In de productieafdeling worden zowel standaard producten als allerhande oplossingen op maat van de klant gemaakt. Hierbij wordt er vooral kunststof en RVS verwerkt. Je helpt ook bij de assemblage van standaard waterzuiveringsinstallaties. Dit zowel op mechanisch als op elektrisch vlak. Als technisch medewerker produceer je kunststofonderdelen voor de inbouw van waterzuiveringsinstallaties, pompinstallaties...alsook verzorg je alle maatwerkonderdelen. Elektrische sturingen, pompen, behuizingen enz. Samen met het productieteam ben je verantwoordelijke voor de kwalitatieve bouw van de producten zodat de installaties op de werven probleemloos kunnen verlopen.

  • MAGAZIJNIER/KLANTENADVISEUR (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: FORUM JOBS ZOTTEGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Beschik je over een zekere technische kennis Ben je klantgericht? Ben je op zoek naar een job met de nodige variatie Aarzel dan niet, Forum Jobs heeft wat jij zoekt! Onze klant is een vooruitstrevende groothandel in technisch materiaal (elektriciteit, sanitair, verwarming,...) Voor deze firma is Forum Jobs op zoek naar een magazijnier/klantenadviseur. De eerste 2 maand werk je hoofdzakelijk als magazijnier om het volledige productgamma te leren kennen. Na deze inwerkperiode word je bij voorkeur verder opgeleid als klantenadviseur in de winkel. Je adviseert de klanten omtrent de producten en geeft een eerste technische uitleg waar nodig. Dit steeds in combinatie met magazijnwerk. Je werkt van maandag tot en met vrijdag van 8u tot 17u of van 9u tot 18u (naar keuze). Daarnaast sta je ook open om af en toe op zaterdag te werken (met inhaalrust in de week).

  • Gemotiveerde thuishelper via dienstencheques / RETIE en DESSEL (RETIE)

    Regio: RETIE

    Bedrijf: DIENSTENTHUIS Retie

    Type: Dienstenchequebaan

    Dienstenthuis-thuishelpers zijn de extra hulp in het huishouden van de klanten. Poetsen en strijken zijn de meest voorkomende taken maar ook wassen, koken en boodschappen doen zijn mogelijke taken. In het kader van het gelijkekansenbeleid wordt IEDEREEN aangemoedigd om contact met Dienstenthuis op te nemen . (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp, thuishulp, dienstencheque, dienstencheques, poetsvrouw, poetsman, poetshulp, helpen bij mensen thuis, kuisen, schoonmaken, schoonmaker, schoonmaakster)

  • Zeer Dringend gemotiveerde huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ADECCO HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Is poetsen een passie voor jou en heb jij het graag opgeruimd en netjes? Is het antwoord ja!! Dan ben jij de persoon die we zoeken. In de regio Hasselt zijn we dringend op zoek naar gemotiveerde poetsdames die graag bij gezinnen thuis willen schoonmaken! Interesse? Laat dan zo snel mogelijk iets van je horen!

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ROTSELAAR (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Rotselaar en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Rotselaar, Tremelo, Baal, Betekom en Keerbergen.

  • Student Horeca Beurs (M/V) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Volg je een opleiding of heb je ervaring met koken? Ben je vlot in de omgang? Kan je je vrijmaken van 18/11 tot 22/11? Dan is dit iets voor jou! Voor een klant zoeken we een student om op de Horeca Beurs aan hun standje te helpen met koken, dresseren van borden en serveren van gerechten. Daarnaast zal je ook mensen aanspreken om te proeven van de creaties. Je werkt van 18/11 tem 22/11 in Flanders Expo in Gent.

  • Student weekdagen (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: T-INTERIM AALST

    Type: Studentenjob

    Je zal werken voor een gekende winkelketen, waar teamwerk centraal staat. Bedrijfsprofiel: Voor onze klant te Erembodegem zijn wij op zoek naar studenten die op geregelde basis wensen te werken tijdens de week.

  • Dossierbeheerder (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Konvert Office Geel

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant in Herentals zijn we op zoek naar een Dossierbeheerder. Je zal instaan voor: - HET ZELFSTANDIG BEHEREN VAN KMO-DOSSIERS IN VERSCHILLENDE SECTOREN - OPSTELLEN VAN (TUSSENTIJDSE) BALANSEN EN DE JAARREKENING (A-Z) - FISCALE AANGIFTES IN DE PERSONEN- EN VENNOOTSCHAPSBELASTING - BIJSTAND BIJ FISCALE CONTROLES EN ADVIEZEN - BEGELEIDING EN ADVISERING BIJ KLANTEN TER PLAATSE Ben jij DE geschikte kandidaat voor dit bedrijf? bel dan meteen naar 014/22.23.74 of stuur je cv naar [email protected]

  • Marketing en Communicatie Medewerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant gelegen in regio Veurne kijken wij uit naar een Marketing en Communicatie Medewerker (m/v). Als medewerker communicatie assisteer je de Marketing Manager bij het opstellen en opvolgen van het mediaplan. Je verzorgt de aanlevering van redactionele artikels, algemene perscommunicatie en digitale nieuwsbrieven voor jouw regio. ‘Digitale content marketing', ‘SEO & SEA' kennen geen geheimen voor jou. Je houdt de verschillende websites up to date. Daarnaast sta je in voor de opmaak van de beschrijvende inhoud en copywriting van producten en systemen. Je werkt in nauw overleg met de grafische vormgevers en bent verantwoordelijk voor content & update van documentatie, website & social media, enz. Organiseren van productlanceringen, promotionele activiteiten, seminars, beurscommunicatie en evenementen horen eveneens bij jouw gevarieerd takenpakket. Je waakt erover dat onze huisstijl correct wordt uitgedragen. Je werkt in een team van zes personen en rapporteert regelmatig aan de Marketing Manager.

  • zelfstandig psycholoog/psychologe (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: MULTIDISCIPLINAIR CENTRUM VOORUIT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Multidisciplinair Centrum Vooruit is een multidisciplinaire groepspraktijk (bestaande uit drie psychologen, een relatietherapeut, twee orthopedagogen, een ergotherapeut en een diëtist) in het hartje van Leuven. Om ons team te verrijken zijn we op zoek naar een klinisch psycholoog/psychologe: doelgroep volwassenen, te starten vanaf november. Een bijkomende therapie-opleiding is een meerwaarde, zeker als die aanvullend is aan de stromingen van de collega's. De doelgroep en probleemgebieden waarmee je aan de slag gaat, is erg divers en bepaal je grotendeels zelf aan de hand van jouw aanbod en werkwijze. Functieomschrijving: - Zelfstandig (diagnostiek en) begeleidingen uitvoeren bij (jong)volwassenen met een brede waaier aan hulpvragen. - Je verzorgt contacten met externe doorverwijzers - Je werkt actief aan het uitbreiden van je eigen cliëntenbestand - Mogelijkheid tot intervisie en teamoverleg

  • keukenhulp (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: DE KUIPER

    Type: Flexijob

    Je maak voorgerechten en helpt de kok in de keuken.

Zoek naar antwoorden van COIFFURE CLAUDINE in sociale netwerken
Look for responds of COIFFURE CLAUDINE in social networks

Lees alle opmerkingen voor COIFFURE CLAUDINE. Laat een reactie achter voor COIFFURE CLAUDINE. COIFFURE CLAUDINE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for COIFFURE CLAUDINE. Leave a respond for COIFFURE CLAUDINE. COIFFURE CLAUDINE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie COIFFURE CLAUDINE op de google maps. Adres en contacten COIFFURE CLAUDINE
Location of COIFFURE CLAUDINE on the google maps. Address and contacts of COIFFURE CLAUDINE

Andere gerelateerde bedrijven als come COIFFURE CLAUDINE COIFFURE CLAUDINE: FORTIS | I LIKE IT | Potie Alain Ets SA | TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV | Ricour H

Other related companies as COIFFURE CLAUDINE: FORTIS | I LIKE IT | Potie Alain Ets SA | TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV | Ricour H

COIFFURE CLAUDINE is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is COIFFURE CLAUDINE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03251647949. Het bedrijf COIFFURE CLAUDINE bevindt zich op het adres: BRUGSEWEG 95; 8920; LANGEMARK-POELKAPELLE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 441,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in COIFFURE CLAUDINE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van COIFFURE CLAUDINE is Legale diensten, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van COIFFURE CLAUDINE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van COIFFURE CLAUDINE, openstaande posities, locatie van COIFFURE CLAUDINE op de kaart.

COIFFURE CLAUDINE is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is COIFFURE CLAUDINE, company assigned to the tax number BE03251647949. The company COIFFURE CLAUDINE is located at the address: BRUGSEWEG 95; 8920; LANGEMARK-POELKAPELLE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 441,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kapsalons. Products created in COIFFURE CLAUDINE were not found.
The main activity of COIFFURE CLAUDINE is Legal Services, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of COIFFURE CLAUDINE is not available. You also can look at reviews of COIFFURE CLAUDINE, open positions, location of COIFFURE CLAUDINE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over COIFFURE CLAUDINE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf COIFFURE CLAUDINE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about COIFFURE CLAUDINE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company COIFFURE CLAUDINE, employees, financial statistics.