TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV

Particuliere bedrijvenLegale diensten • TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV
Private companiesLegal Services • TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV

Contactgegevens TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Dorpsstraat 173; 8340; Damme (Sijsele), België

Telefoon (phone): 050 35 10 25 (+32-050 35 10 25) 050 35 10 25 (+32-050 35 10 25)

Fax (fax): 050 37 12 32 (+32-050 37 12 32) 050 37 12 32 (+32-050 37 12 32)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV
Products information TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV

BTW identificatienummer (tax): BE04086059570
Ondernemingsnummer: 5743621826
Hoofdstad (capital): 411,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 314,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Fireplaces - Ornamental & open; Tiles; Floor layers & mosaicists; Stairs; Marble, granite & natural stone

Product categorie (product category): Marble and granite works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV
(Get full report from official database of BE for TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV
Addition kinds of activities for TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV

37310302. Veerbootboten, bouw en reparatie | Ferryboats, building and repairing
38230308. Turbiditeitsinstrumenten, industrieel proces type | Turbidity instruments, industrial process type
38290308. Plumb bobs | Plumb bobs
50930200. Metalen afval en afvalstoffen | Metal scrap and waste materials
61110100. Federale hypothecaire kredietinstellingen | Federal mortgage credit agencies

Werken bij TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker dag (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als orderpicker sta je in voor het klaarzetten van de bestellingen aan de hand van een elektrische transpallet. Je haalt de juiste artikelen van de juiste lokatie. Je stapelt deze op de correcte manier op een pallet. Je stapelt de goederen in volgorde van de picklijst. Foute dozen plaats je terug op de juiste locatie. Daarnaast zorg je ook voor het proper houden van het magazijn.

  • frituurmedewerker (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Accent Food Mouscron

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Wie solliciteert voor de functie als Frituurmedewerker zal volgende werkzaamheden dagelijks uitvoeren: Bakken. Bestellingen inpakken. Tafels afruimen. Opkuis en afwas.

  • Zorgzame gezellige huishoudhulpen Regio Tielen (TIELEN)

    Regio: TIELEN

    Bedrijf: HET POETSPALEIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio Lille, Vorselaar, Kasterlee, Gierle, Wechelderzande, Poederlee, Tielen, Lichtaart Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als hulp in het huishouden maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel in het bezit van een fiets? We bekijken graag samen met je de mogelijkheden.

  • Huishoudhulp Beveren-Waas (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Tempo-Team Dienstencheques St Niklaas

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een huishoudhulp voor de regio Beveren-Waas/Melsele/Kruibeke. Je staat in voor huishoudelijke taken bij één of meerdere particulieren thuis: schoonmaken, eten klaarmaken, opruimen, strijken, ramen lappen, enz. Je organiseert je werk zelfstandig en respecteert de gewoontes van het gezin waarbij je werkt. Je hebt vaste werkuren in samenspraak met de klanten op lange termijn. Lijkt het jou wel iets om mensen bij te staan bij hun huishoudelijke taken om hun op die manier extra vrije tijd te geven? Aarzel dan niet en neem vandaag nog contact met ons op!

  • Chauffeur-Leverancier (BIERBEEK)

    Regio: BIERBEEK

    Bedrijf: ZORGPUNT

    Type: Studentenjob

    Leveren en intalleren van thuiszorgmateriaen bij patiënten aan huis en in apotheken.

  • STUDENTENJOB : VERKOOP VAN KAAS- EN ZUIVELPRODUCTEN (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: FORUM JOBS BRUSSEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant te hartje Brussel zijn we op zoek naar een student(e) die op zondag versterking kan komen bieden op de markt. bedienen van klanten inpakken van product kassawerk

  • Jobstudent (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • International R&D Product Developer (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en verbetering van bestaande producten Je bent actief betrokken in ontwikkelings- en verbeteringsprojecten en je bent verantwoordelijk voor het definiëren van productspecificaties. Je werkt aan alle fases van productontwikkeling van piloottesten tot industriële validatie. Kennis van en inzicht in ingrediënten en het effect van procesparameters op het recept zijn hierbij de basis. Je gebruikt verschillende technieken om de ontwikkeling te ondersteunen, om inzichten te vergroten, te kunnen anticiperen en doorlooptijden te verkorten. Je introduceert en installeert ook nieuwe ondersteunende tools. Adviseren en ondersteunen van  de interne diensten op basis van je diepgaande kennis over ingrediënten en recepten om zo te streven naar een continue verbetering van ons assortiment. Meebouwen aan uitstekende relaties over departementen heen en het opbouwen van uitstekende relaties met externe partijen om onze interne kennis te verbreden zoals met externe laboratoria en leveranciers. Bijblijven en verbreden van je kennis over de ingrediënten, technologie en de markt  Je bent een vast lid van onze intern proefpanel. Bedrijfsprofiel: Wil je aan de slag bij een pionier en marktleider? Wil je deel uitmaken van een toonaangevend en innovatief voedingsbedrijf? En wat denk je hiervan: aandacht en zorg voor mens en planeet, ondersteuning van  sociale en duurzame projecten in de buurt van de verschillende bedrijfsvestigingen, daar wil ik bij horen! Dan ben je aan het goede adres bij onze klant.

  • Stukadoor binnen- en buitenbepleistering (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: PLEISTERWERKEN MICHAEL CLAES

    Type: Vaste Job

    VOOR ONMIDDELIJKE INDIENSTTREDING! Ter uitbreiding van onze zaak zoeken wij een stukadoor binnen- en buitenbepleistering. Wij vragen: - Oog voor detail hebben - Zin voor verantwoordelijkheid - Goed in team kunnen werken - Enige ervaring in pleisterwerken vereist - Woonachtig regio West-Vlaanderen (elke dag vertrekken vanuit Aartrijke) Aanbod: - Stabiele werkomgeving - Familiale en toffe werksfeer - Variatie in binnen- en buitenbepleistering - Aantrekkelijke verloning Kunt u zich vinden in deze job? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Zaakvoerder: Michael Claes 0498 81 25 33 of [email protected]

  • Industrieel reinigers - RECHTEROEVER (Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BUCHEN INDUSTRIAL SERVICES

    Type: Vaste Job

    Als industrieel reiniger reinig je industriële gebouwen, installaties, reservoirs, leidingen, voertuigen en schepen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van zwaar materieel, zoals zuigwagens en gemotoriseerde hogedrukinstallatie. Je onderhoudt deze ook en je verwijdert het afval. De werkzaamheden kunnen bevatten: het doorspuiten van leidingen, reinigen van rioleringen, tanks, industriële installaties van productiebedrijven, … Buchen Industrial Services is een bedrijf 24/24 en 7/7 bereikbaar voor de klanten. Dagelijks variëren de werkuren en wordt een grote flexibiliteit gevraagd om de klanten de nodige service te kunnen bieden. Veiligheid is een grote prioriteit voor Buchen Industrial Services. Als industrieel reiniger pas je de veiligheidsvoorschriften strikt toe en maak je gebruik van de nodige specifieke veiligheidsuitrusting bij de uitvoering van de werken.

  • Design Engineer Sprinklers (ESSEN)

    Regio: ESSEN

    Bedrijf: JOBS IN MIND

    Type: Vaste Job

    Onze partner levert systemen, oplossingen en dienstverlening in verband met intelligente gebouwentechniek. Brandbeveiliging is hierin een cruciale discipline.Een specifieke opdracht hierin is het bouwen van blussystemen op basis van gas of watermist, om kritische infrastructuur niet alleen passief maar ook actief te beveiligen tegen brand. Functiebeschrijving De Design Engineer Sprinklers voert de technische studie en de projectering in 3D van het project uit in opdracht van de Project Manager. Taken: Autonoom uitwerken van een technisch dossier bestaande uit: - AutoCAD tekeningen van: De P&ID’s van het automatisch blussysteem (2D) De batterij met flessen blusgas of watermist (3D) Het piping netwerk van de batterij naar de sproeimonden (3D / ISO) De pneumatische controlekast van de blusinstallatie (2/3D) Het inplantingsplan (2D) - Een berekeningsdossier ter dimensionering van de installatie (aantal flessen, piping diameter, sproeimonden, ledigingstijden, enz.) in een VdS software gebaseerd op Siemens parameters, en rekening houdende met de gevraagde normering van: Synthetische blusgassen Inerte blusgassen Watermist systemen Uitwerken van het technisch dossier: - In offertefase, op basis van een lastenboek en tekeningen van de klant, de installateur of het studiebureau. - In uitvoeringsfase (“To Build”), waarbij aanpassingen aan het concept verwerkt worden. - Aan het einde van de projectfase (“As Built”) waarbij de dossiers in overeenkomst met de werkelijkheid worden gebracht. - Documenteren van aanpassingen en updates tijdens de uitbatingsfase van de installatie. Overdragen van de uitvoeringsdocumenten aan de technici, inbegrepen plaatsbezoeken op de werf om de voortgang, wijzigingen en technische vragen op te nemen. Bewaken van de technische voortgang en kwaliteit en daarover periodiek mondeling en schriftelijk rapporteren, zowel naar de eigen leidinggevende als naar de projectverantwoordelijke. Technische gesprekken met installatiebedrijven en/of eindklanten. Bijdragen aan het opstellen en actueel houden van procedures en standaarden. - Componentenbibliotheken in AutoCAD

  • Bedelers gezocht voor de huis-aan-huisbedeling in de regio KWAREMONT (KWAREMONT)

    Regio: KWAREMONT

    Bedrijf: BD MYSHOPI

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken gemotiveerde mensen die zich enkele uren per week kunnen vrijmaken om in bijberoep de huis-aan-huisbedeling te verzorgen in jullie streek.

Zoek naar antwoorden van TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV in sociale netwerken
Look for responds of TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV. Laat een reactie achter voor TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV. TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV. Leave a respond for TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV. TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV op de google maps. Adres en contacten TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV
Location of TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV on the google maps. Address and contacts of TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV

Andere gerelateerde bedrijven als come TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV: VANDENBROECKE | MOBILPARTS SPRL | STEVENS LODEWIJK & HENRI | BAKKERIJ ERIC | Op de Beeck A. S.P.R.L.

Other related companies as TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV: VANDENBROECKE | MOBILPARTS SPRL | STEVENS LODEWIJK & HENRI | BAKKERIJ ERIC | Op de Beeck A. S.P.R.L.

TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04086059570. Het bedrijf TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV bevindt zich op het adres: Dorpsstraat 173; 8340; Damme (Sijsele). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 411,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 314,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Marble and granite works. Lijst met producten zijn Fireplaces - Ornamental & open; Tiles; Floor layers & mosaicists; Stairs; Marble, granite & natural stone.
De hoofdactiviteit van TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV is Legale diensten, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV, openstaande posities, locatie van TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV op de kaart.

TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV, company assigned to the tax number BE04086059570. The company TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV is located at the address: Dorpsstraat 173; 8340; Damme (Sijsele). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 411,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 314,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Marble and granite works. List of products are Fireplaces - Ornamental & open; Tiles; Floor layers & mosaicists; Stairs; Marble, granite & natural stone.
The main activity of TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV is Legal Services, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV is not available. You also can look at reviews of TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV, open positions, location of TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company TAMSIN BOUWSPECIALITEITEN NV, employees, financial statistics.