CECILE DAUBERCY

Contactgegevens CECILE DAUBERCY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CECILE DAUBERCY: address, phone, fax, email, website, opening hours

CECILE DAUBERCY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE F.MAIGRET DE PRICHES 24; 7030; MONS, België

Telefoon (phone): 65314216 (+32-65314216) 65314216 (+32-65314216)

Fax (fax): +32 (82) 359-26-61 +32 (82) 359-26-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CECILE DAUBERCY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CECILE DAUBERCY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CECILE DAUBERCY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CECILE DAUBERCY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CECILE DAUBERCY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CECILE DAUBERCY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CECILE DAUBERCY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CECILE DAUBERCY
Products information CECILE DAUBERCY

BTW identificatienummer (tax): BE06395935058
Ondernemingsnummer: 7150421142
Hoofdstad (capital): 664,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 843,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Producten die in CECILE DAUBERCY zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Kapsalons

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CECILE DAUBERCY
(Get full report from official database of BE for CECILE DAUBERCY)

Aanvulling soorten activiteiten voor CECILE DAUBERCY
Addition kinds of activities for CECILE DAUBERCY

3795. Tanks en tank componenten | Tanks and tank components
478399. Verpakkingen en kratten, nec | Packing and crating, nec
821103. Openbare elementaire en middelbare scholen | Public elementary and secondary schools
23999905. Luiers, behalve wegwerp: gemaakt van aangekochte materialen | Diapers, except disposable: made from purchased materials
73891701. Makelaars, zaken: koop en verkoop van bedrijven | Brokers, business: buying and selling business enterprises
79229902. Concert management service | Concert management service
80490401. Klinische psycholoog | Clinical psychologist

Werken bij CECILE DAUBERCY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CECILE DAUBERCY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CECILE DAUBERCY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CECILE DAUBERCY. Looking for open vacancies in other companies

  • Elektricien (BREE)

    Regio: BREE

    Bedrijf: Konvert Interim Bree

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen in regio Bree, zijn we op zoek naar een ervaren elektricien (particulier/industrieel). Een minimum ervaring is vereist !

  • Logistiek verantwoordelijke dagploeg (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Synergie Evergem Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf regio Wondelgem, die opslag en verhandeling doet van banden, zijn we op zoek naar leidinggevende magazijnier. Je staat in voor het in goede banen leiden van de dagplanning. Je stuurt de andere magazijniers/heftruckchauffeurs aan en springt zelf bij waar nodig. De functie houdt tevens manueel werk in.

  • Machine operator | 2 Ploegen | Overpelt | Sector: Metaal (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Heb je ervaring als operator in de metaalsector en ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Wij zoeken voor de regio Overpelt een machineoperator in 2 ploegen. Als operator ben je verantwoordelijk voor het instellen en bedienen van de machines. Je verzorgt de kwaliteitscontrole en lost zelfstandig kleine storingen op. Je assisteert de onderhoudstechnicus en controleert de algemene toestand van de machine.

  • Winkelverkoper m/v (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: JOB TALENT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten in de regio Beringen zijn wij op zoek naar een gemotiveerde winkelverkoper M/V. Je zal instaan voor: - Kassawerk - Winkelverkoop aan de afdeling speelgoed - Rekken inladen - Klanten verder helpen met vragen

  • Mig/Mag Lasser (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature Mig/Mag lasser krijg je heel wat taken toegewezen. Onderstaande taken zal jij uitvoeren: planlezen op maat lassen van diverse metaalconstructies

  • huishoudhulp dienstencheques (m/v) regio Drongen - Nevele - Mariakerke (DRONGEN)

    Regio: DRONGEN

    Bedrijf: THUISHULP vzw - Regio Oost-Vlaanderen

    Type: Dienstenchequebaan

    Je bent een onmisbare schakel in het huishouden bij onze klanten thuis. Wat doe je? Je voornaamste taak bestaat uit het onderhoud van de woning. Eventueel aangevuld met strijken, koken en/of boodschappen doen.

  • Student dienst reiniging (TEMSE)

    Regio: TEMSE

    Bedrijf: Randstad NV

    Type: Studentenjob

    Voor een logistiek centrum in Temse zijn we op zoek naar een student die beschikbaar is om te werken op woensdagnamiddag en zaterdagnamiddag op de dienst reiniging. Je bent op beide momenten beschikbaar en staat in voor het reinigen van materiaal dat uitgeleend werden (rolstoelen, bedden...). Je zorgt ervoor dat de producten proper zijn, zodanig dat ze opnieuw uitgeleend kunnen worden.

  • Commercieel verantwoordelijke (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Konvert Office Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een firma actief in de voedingsector, is Konvert office op zoek naar een Commercieel verantwoordelijke m/v: Functie: - Je staat in voor het beheer van de actuele klanten en agenten: bezoeken, beursdeelnames, telefonische gesprekken, opvolging van e-mail verkeer, naleving van de lopende contracten, voorstellingen en bevragingen i.v.m. nieuwe smaken, producten, verpakkingen e.d. - Je denkt actief mee op vlak van marketing en productmanagement , waarmee je de nieuwe tendenzen (suiker, vet%, hartige producten, calorieën, nieuwe type eco-verpakkingen…) op de markt opmerkt of aanvoelt en doorgeeft aan de dienst product ontwikkeling - Je bestudeert ook op het internet, bij concurrenten en in de markt zelf aangeboden producten om opportuniteiten te ontdekken - Jouw doel is uiteraard om een merkelijk grotere omzet aan rendabele prijzen te realiseren en dit kan enkel door de opbouw van lange termijn relaties met bovenmelde spelers - Je werkt mee aan de digitale optimalisering van de websites, brochures, facebook….

  • Elektriciens - Belloy Elektrotechniek (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: BELLOY ELEKTROTECHNIEK BVBA

    Type: Vaste Job

    Wij zijn een KMO met in Sint-Katelijne-Waver gespecialiseerd in telecom (industrie), installatie verlichting in kantoren en winkels, middenspanning en laagspanning. Jouw takenpakket: Je werkt meestal op een werf, soms in het atelier Je rijdt samen met één of meerdere collega’s naar de werven Je sluit voedings- en stuurkabels aan Je rust industriële elektriciteitskasten uit Je realiseert tracés voor het doortrekken van kabels (muren doorboren, dicht plamuren,…) Je plaatst opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen Je installeert en sluit verlichtingsinstallaties aan Je sluit de kabels van industriële elektrische uitrusting aan op machines, verlichtingspunten of stopcontacten Je stelt de elektrische installatie in werking en voert controles uit Je plaatst, monteert en meet glasvezels en datakabels uit

  • OPERATOR PLOOIBANK 2 PLOEGEN GEZOCHT 7294780 / 24 C (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: MANPOWER Kantoor Genk

    Type: Vaste Job

    Samen met onze klant in Genk zijn we dringend op zoek naar een operator voor het bedienen van de plooibank. Je staat in voor het opstarten, instellen en bedienen van de CNC gestuurde plooibank van het type Trumpf. Je bewerkt diverse metalen stukken/onderdelen door deze op maat te plooien. Je staat tevens in voor de controle van de geplooide werkstukken met schuifmaat, gradenboog en/of winkelhaak. Je bent in staat zelfstandig technische tekeningen te lezen. Je bent ook verantwoordelijk voor het onderhoud van de machine.

  • Solution Designer - Tijdelijk (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: V-IT

    Type: Zelfstandige activiteit

    De Solution Designer Netwerk en Security valt onder de directie Change Support en rapporteert aan de competence center manager support. Deze solution designer is binnen zijn domein Change Support verantwoordelijk voor het uitwerken van een oplossings-architectuur en designs in een project context. De solution designer staat vanuit zijn domein de enterprise architect bij in het in kaart brengen en beheersbaar houden van het ICT landschap. Hiernaast geeft hij/zij in samenwerking met de Productowner Security advies om de werking van de organisatie d.m.v. het IT landschap verder te optimaliseren en standaardiseren. Als autoriteit en aanspreekpunt binnen zijn/haar domein, verzekert hij/zij dat de architectuur keuzes binnen de projecten kwalitatief en uniform worden gedocumenteerd en architecturale beslissingen in lijn zijn met de ICT strategie. Daarnaast zijn ze ook coherent en bevatten ze de juiste mix tussen korte en lange termijn beslissingen, gebaseerd op best practices. We zoeken iemand die sterk coachend en adviserend optreedt door de juiste vragen te stellen en uit te dagen, steeds vanuit het algemene bedrijfsbelang, en daardoor soms ingaande tegen individuele belangen of silo werking.

  • Begeleider in een kinderdagverblijf (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: DE SPEELBERG

    Type: Werfreserve

    U biedt ondersteunende hulp tussen 2 leefgroepen

Zoek naar antwoorden van CECILE DAUBERCY in sociale netwerken
Look for responds of CECILE DAUBERCY in social networks

Lees alle opmerkingen voor CECILE DAUBERCY. Laat een reactie achter voor CECILE DAUBERCY. CECILE DAUBERCY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CECILE DAUBERCY. Leave a respond for CECILE DAUBERCY. CECILE DAUBERCY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CECILE DAUBERCY op de google maps. Adres en contacten CECILE DAUBERCY
Location of CECILE DAUBERCY on the google maps. Address and contacts of CECILE DAUBERCY

Andere gerelateerde bedrijven als come CECILE DAUBERCY CECILE DAUBERCY: Hoekske ('t) | FLITS FITNESS CENTRUM | CH?SSIS DIGNEFF RAYMOND | PATRICK HUYSENTRUYT | Car No Limits Center SPRL

Other related companies as CECILE DAUBERCY: Hoekske ('t) | FLITS FITNESS CENTRUM | CH?SSIS DIGNEFF RAYMOND | PATRICK HUYSENTRUYT | Car No Limits Center SPRL

CECILE DAUBERCY is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CECILE DAUBERCY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06395935058. Het bedrijf CECILE DAUBERCY bevindt zich op het adres: RUE F.MAIGRET DE PRICHES 24; 7030; MONS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 664,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 843,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Kapsalons. Producten gemaakt in CECILE DAUBERCY zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van CECILE DAUBERCY is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CECILE DAUBERCY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CECILE DAUBERCY, openstaande posities, locatie van CECILE DAUBERCY op de kaart.

CECILE DAUBERCY is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is CECILE DAUBERCY, company assigned to the tax number BE06395935058. The company CECILE DAUBERCY is located at the address: RUE F.MAIGRET DE PRICHES 24; 7030; MONS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 664,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 843,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Kapsalons. Products created in CECILE DAUBERCY were not found.
The main activity of CECILE DAUBERCY is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of CECILE DAUBERCY is not available. You also can look at reviews of CECILE DAUBERCY, open positions, location of CECILE DAUBERCY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CECILE DAUBERCY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CECILE DAUBERCY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CECILE DAUBERCY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CECILE DAUBERCY, employees, financial statistics.