Car No Limits Center SPRL

Contactgegevens Car No Limits Center SPRL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Car No Limits Center SPRL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Car No Limits Center SPRL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Bras Baisy Thy 4; 1470; Genappe, België

Telefoon (phone): 067 33 99 50 (+32-067 33 99 50) 067 33 99 50 (+32-067 33 99 50)

Fax (fax): 067 33 98 30 (+32-067 33 98 30) 067 33 98 30 (+32-067 33 98 30)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Car No Limits Center SPRL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Car No Limits Center SPRL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Car No Limits Center SPRL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Car No Limits Center SPRL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Car No Limits Center SPRL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Car No Limits Center SPRL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Car No Limits Center SPRL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Car No Limits Center SPRL
Products information Car No Limits Center SPRL

BTW identificatienummer (tax): BE06927398681
Ondernemingsnummer: 2679809570
Hoofdstad (capital): 699,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 752,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1991

Automobile - Radios; Automobile - Air conditioning equipment; GSM - Apparatus & Access.; Automobile - Navigation systems; Automobile - Tuning

Product categorie (product category): Automobile - Alarm systems

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Car No Limits Center SPRL
(Get full report from official database of BE for Car No Limits Center SPRL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Car No Limits Center SPRL
Addition kinds of activities for Car No Limits Center SPRL

12210202. Eenheden trein laad faciliteit, bitumineuze of bruinkool | Unit train loading facility, bituminous or lignite
14990402. Corundum mijnbouw | Corundum mining
17210302. Brug schilderij | Bridge painting
28690311. Oxaalzuur en metaalzouten | Oxalic acid and metallic salts
39990301. Curlingveren | Curling feathers
51590502. Olijfoten, pitten, zaden | Oil nuts, kernels, seeds
59990905. Incontinente zorgproducten | Incontinent care products
86419905. Recreatievereniging | Recreation association
93110103. Staatsbelastingcommissie | State tax commission

Werken bij Car No Limits Center SPRL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Car No Limits Center SPRL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Car No Limits Center SPRL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Car No Limits Center SPRL. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator schuurmachine in 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om de organisatie van onze klant verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een operator schuurmachne. - Je staat in voor het opstarten, instellen en bedienen van de bandschuurmachine type Hevami. - Je voert de voorschreven kwaliteitscontroles correct uit - Je staat in voor het onderhoud van de machine.

  • Keukenmedewerker (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP KORTRIJK

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van ons zijn wij op zoek naar een keukenhulp. Je staat in voor het maken en bakken van hamburgers.

  • ARBEIDER IN DAGUREN (M/V) (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: EXPERZA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf zoeken wij een voltijds medewerker in daguren. Je start als losse arbeider en kan rekenen op interne opleiding tot bediener van de persmachine. Als bediender stel je alle parameters in, zorg je voor de afwerking van het product en de afvoering hiervan. Je werkt in daguren, telkens van 7u30 tot 16u30, op vrijdag tot 14u30. Ervaring met een heftruck is een pluspunt, maar geen vereiste.

  • Cnc Draaier/ Freeser (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Heist zijn wij op zoek naar een cnc draaier/frezer mv. Onze klant is gespecialiseerd in machines voor de voedingsindustrie, interne transportsystemen,  automatisatie, ... ​

  • Elektricien (BALEN)

    Regio: BALEN

    Bedrijf: STEGMANN BELGIUM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Balen zijn wij op zoek naar een elektricien om te werken op verplaatsing. Je vertrekt dagelijks rond 06u à 06u30 te Balen. Je zal voornamelijk werken uitvoeren in openbare gebouwen, kantoorgebouwen, feestzalen, sportcomplexen, musea, luchthavens, banken, rust- en ziekenhuizen, scholen, enz.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 à 16u in regio Oostkamp/Hertsberge (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor gastgezinnen wonende in Oostkamp en Hertsberge. Als huishoudhulp staat u voornamelijk in voor het huishouden: voornamelijk poetsen, strijken en andere huishoudelijke taken. Uren verspreid over meerdere dagen en combineerbaar met andere aanvragen tot fulltime. Gastgezin is echt op zoek naar een huishoudster die all-around kan functioneren als Home manager, iemand die werk ziet en een eigen roulement in het huis kan steken. U bent een pietje precies! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Gavere (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: VZW DCO DE BRON

    Type: Dienstenchequebaan

    Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Gelinden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GELINDEN)

    Regio: GELINDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Polyvalente studenten met horeca-ervaring (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Konvert Office Roeselare

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant kijken wij uit naar polyvalent inzetbare studenten tijdens het schooljaar. Op geregelde tijdstippen organiseert onze klant recepties waarvoor zij beroep doen op jobstudenten. Hiervoor wensen zij graag samen te werken met een pool van studenten die op verschillende dagen en tijdstippen beschikbaar zijn. De uren variëren tussen de 2 à 4u per opdracht. De opdrachten zelf zijn zeer wisselend, deze kunnen doorgaan tijdens het weekend (zowel overdag als 's avonds) of tijdens de week 's avonds. Taken: -Je helpt bij het voorbereiden van de recepties. Dit gebeurt onder leiding van de verantwoordelijke die de taakverdeling verzorgt. -Je onthaalt de gasten en begeleidt ze naar de ontvangstzaal. -Je voorziet hen van een drankje en een hapje onder de vorm van een zelfbedieningsbuffet. -Je haalt de lege glazen terug en helpt na afloop van de receptie bij de afbouw van het buffet en ruimt de zaal en de keuken op. -Je werkt steeds in een klein team en neemt de verschillende taken allemaal mee voor je rekening.

  • Jobstudent (WIJNEGEM)

    Regio: WIJNEGEM

    Bedrijf: Kruidvat

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken? Waar vind je dat nog: een studentenjob waar geen dag hetzelfde is? Waar je samen met leuke collega’s iedere werkdag tot een succes maakt? En waar je ook nog een aardig centje verdient? Bij Kruidvat! Van schappen vullen en netjes houden tot klanten helpen en kassa draaien: jij draait je hand daar niet voor om. Samen met je collega’s zorg je ervoor dat de klanten tevreden en met een goed gevulde tas vol Kruidvat-producten de winkel uit lopen! Zo leer je ook nog eens enorm veel. En als het je bevalt, dan blijf je na je studentenjob toch gewoon bij ons werken? Voor enthousiaste initiatiefnemers die graag bijleren, hebben wij altijd plek. Je krijgt bij ons bovendien ook alle mogelijkheden om door te groeien.

  • Document Controller (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Solid Talent nv

    Type: Vaste Job

    Ben je administratief sterk? Heb je technische affiniteit ? Ben je uitermate nauwkeurig? Dan ben jij de Document Controller die we zoeken voor regio Antwerpen: Je staat in voor de opvolging van de documentatie van industriële projecten. Je staat in voor de distributie van aangepaste records van goedgekeurde documenten, plannen en tekeningen. Je verzamelt de nodige certificaten en houdt de geldigheid nauwgezet in het oog. Je denkt mee in het optimaliseren van de mappenstructuur en gebruik van Sharepoint. Je staat in contact met collega's en eindklanten om de nodige informatie te verzamelen en zorgt zo voor een volledig en correct einddossier. Je staat in voor het onderhouden en beheren van documenten: technische documenten, tekeningen en commerciële documenten. Je staat in voor de input van documenten in standaardregisters en ervoor zorgen dat informatie accuraat is. Je verzamelt informatie van de werven m.b.t. "as-built" tekeningen, lasplan, WPS/PQR, test- en inspectieplan, materiaalcertificaten, rapportage,... Je zorgt voor het tijdig overhandigen van het kwaliteitsdossier aan projectverantwoordelijke en eventueel bijsturen om tijdige oplevering te garanderen.

  • TAALTRAINER DUITS IN VIRTUELE LESLOKALEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: AGATAAL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wij zoeken een dynamische en gemotiveerde taaltrainer om interactieve lessen Duits te geven in virtuele leslokalen. Het gaat om lessen Duits aan 1 cursist via live afstandslessen (websessies). De lessen duren 1 tot 1,5 uur per les. De cursist is beschikbaar op de volgende dagen en tijdstippen: - maandag om 18 uur - woensdag om 8u15 - vrijdag om 8u15 Wat je voor deze lessen nodig hebt is: - Een computer of laptop met stabiele internetverbinding - Een webcam - Een koptelefoon met ingebouwde microfoon (goedkoopste model volstaat, geen gsm-oortjes). Eventueel kan je een koptelefoon van Agataal lenen. Geïnteresseerde kandidaten vragen we een interactieve proefles van maximum 15 minuten voor te bereiden voor beginners, gericht op mondelinge communicatie in een professionele context.

Zoek naar antwoorden van Car No Limits Center SPRL in sociale netwerken
Look for responds of Car No Limits Center SPRL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Car No Limits Center SPRL. Laat een reactie achter voor Car No Limits Center SPRL. Car No Limits Center SPRL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Car No Limits Center SPRL. Leave a respond for Car No Limits Center SPRL. Car No Limits Center SPRL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Car No Limits Center SPRL op de google maps. Adres en contacten Car No Limits Center SPRL
Location of Car No Limits Center SPRL on the google maps. Address and contacts of Car No Limits Center SPRL

Andere gerelateerde bedrijven als come Car No Limits Center SPRL Car No Limits Center SPRL: FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA | Sabine K | IGNACE GROUVE | BUR. ABRASSART-VERBRUGGE | BOOKE

Other related companies as Car No Limits Center SPRL: FORTIS INVESTMENT MANAGEMENT SA | Sabine K | IGNACE GROUVE | BUR. ABRASSART-VERBRUGGE | BOOKE

Car No Limits Center SPRL is een bedrijf dat 1991 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Car No Limits Center SPRL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06927398681. Het bedrijf Car No Limits Center SPRL bevindt zich op het adres: Bras Baisy Thy 4; 1470; Genappe. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 699,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 752,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Automobile - Alarm systems. Lijst met producten zijn Automobile - Radios; Automobile - Air conditioning equipment; GSM - Apparatus & Access.; Automobile - Navigation systems; Automobile - Tuning.
De hoofdactiviteit van Car No Limits Center SPRL is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Car No Limits Center SPRL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Car No Limits Center SPRL, openstaande posities, locatie van Car No Limits Center SPRL op de kaart.

Car No Limits Center SPRL is a company, that was registered 1991 in N\A region, Belgium. Full name of company is Car No Limits Center SPRL, company assigned to the tax number BE06927398681. The company Car No Limits Center SPRL is located at the address: Bras Baisy Thy 4; 1470; Genappe. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 699,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 752,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Automobile - Alarm systems. List of products are Automobile - Radios; Automobile - Air conditioning equipment; GSM - Apparatus & Access.; Automobile - Navigation systems; Automobile - Tuning.
The main activity of Car No Limits Center SPRL is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Car No Limits Center SPRL is not available. You also can look at reviews of Car No Limits Center SPRL, open positions, location of Car No Limits Center SPRL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Car No Limits Center SPRL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Car No Limits Center SPRL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Car No Limits Center SPRL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Car No Limits Center SPRL, employees, financial statistics.